L'Hemisfèric

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over L'Hemisfèric

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.064 beoordelingen

Geweldige ervaring, op het dak van Valencia

Geweldige avond gehad met een mix van verschillende nationaliteiten. Top sfeer! De host was een topkerel, Nick! Heeft dit super gedaan en was even enthousiast op dat het zo goed klikte met alle aanwezigen. Tapas super lekker en verzorgd, met de nodige uitleg. Wijnen waren eveneens OK. Daarna met gans de equipe nog naar de oude stad getrokken om een aqua Di Valencia te drinken. Het was een hele mooie afsluiter van onze vakantie. Nog eens bedankt aan de equipe. Het mag gezegd deze tour is zijn geld zeker waard, de ambiance maak je natuurlijk wel zelf. Als we nog eens komen doen we hem terug!!!

Hemisferic: mooi gebouw van buiten, filmervaring viel tegen Wetenschapsmuseum:: groot gebouw met veel loze ruimte van binnen. Voelt niet sfeervol. Expositie over de hersenen was wel heel interessant en mooi van opzet. Oceanografic: Goed beeld van het leven in onze oceanen en de impact van de mensen. Dolfijnenshow met uitleg was leuk, tunnel waar de haaien over je heen zwemmen erg indrukwekkend. Alles bij elkaar zeer de moeite waard. Jammer dat je voor de 3D film apart moet betalen. Kaartje voor de entree is toch al niet goedkoop

Mooie combi van 3 attracties. Oceanigrafic was geweldig. Beluga’s en walrussen waren indrukwekkend. Vond het Sciencemuseum tegenvallen. Had verwacht zelf techniekproefjes te kunnen doen. Exposities over Mars en Language hadden wel interactiever gemogen. Onhandig dat deze vouchers geprint moesten worden om in te kunnen wisselen voor tickets. Was handiger geweest wanneer de vouchers /barcode via de smartphone hadden kunnen worden getoond.

Heel veel mogelijkheden tot ontspanning in en bij deze futuristische architectuur. Oceanic: prachtige en enorme aquaria rn mooie shows. Hemisferic: erg interessante en wetenswaardige presentaties o.a. van wat er in een menselijk lichaam gebeurt. Bovendien liggen deze gebouwen in het prachtoh aangelegde Turia park fat ook vele mogelijkheden tot pntspanning biedt.

Heerlijke tapas en wijn met een schitterend uitzicht! De zeer vriendelijke en gezellige gids Lara weet veel te vertellen over de Ciutat de les Arts i les Ciències en over Valencia. Achteraf nog vele tips gehad over de rest van ons verblijf in Valencia. Kortom een top avond gehad!