L'Hemisfèric
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Topbezienswaardigheden in Valencia

Bekijk alle 98 tickets en tours

Wat anderen zeggen over L'Hemisfèric

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 1.055 beoordelingen

Een unieke (!) en uitstekend verzorgde ervaring met gids/gastheer-dame

De tour begon doordat we met een taxi afgehaald werden vanaf het hotel. Onder leiding van onze gids Nick wandelden we daarna door de nieuwe wijk waarbij hij veel interessante informatie gaf over architect, plan en gebouwen. Nu ca. een uur kwamen we bij het hoogste gebouw van Valencia alwaar we op de 33e verdieping op het terras van een privé penthouse een intiem diner hadden met enkele andere internationale gasten. Het uitzicht was adembenemend incl de ondergaande zon. Het diner had vele kleine gangen van valenciaanse hapjes (tappas) en verschillende bijbehorende wijnen uit de streek. Smakelijk bereid door de gastvrouw en toegelicht door Nick. Het geheel duurde ca. 3 uur waarna een taxi de gasten naar hun hotel bracht

Geweldige ervaring, op het dak van Valencia

Geweldige avond gehad met een mix van verschillende nationaliteiten. Top sfeer! De host was een topkerel, Nick! Heeft dit super gedaan en was even enthousiast op dat het zo goed klikte met alle aanwezigen. Tapas super lekker en verzorgd, met de nodige uitleg. Wijnen waren eveneens OK. Daarna met gans de equipe nog naar de oude stad getrokken om een aqua Di Valencia te drinken. Het was een hele mooie afsluiter van onze vakantie. Nog eens bedankt aan de equipe. Het mag gezegd deze tour is zijn geld zeker waard, de ambiance maak je natuurlijk wel zelf. Als we nog eens komen doen we hem terug!!!

Super mooie bezienswaardigheden in Valencia

Mooie bezienswaardigheden, zeker de moeite om er naar toe te gaan. Alles prima geregeld! Oceanografic is super! Daar kan je pas genieten! Zeker de moeite waard! Wetenschapsmuseum mooie architectuur en ook zeker de moeite waard. Hermisferic, super gebouw, helaas waren de films bij ons al volgeboekt, maar des al niet te min genoten van de architectuur.

Valencia: Hemisferic, Wetenschapsmuseum en Oceanografic Beoordeeld door

Goed, gezellig, verrukkelijk ! Ik heb deze excursie niet willen missen

Wat was ik blij dat deze tour doorging: ik was de enige deelnemer samen met een vriend van Nick ( aangenaam gezelschap ) Ik heb genoten van begin tot einde : goede, gezellige gids op allerlei gebied. De wijnen waren super!!!, tapas en diner geweldig en goed verzorgd! Mijn complimenten!

Omslagfoto: Laureà, CC BY 2.0