L'horloge fleurie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

L'horloge fleurie: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Genève: tour van 2 uur door internationale wijken en centrum

1. Genève: tour van 2 uur door internationale wijken en centrum

Deze 2-uur durende stadstour door Genève neemt je mee per bus door de internationale wijken van Genève en langs de belangrijkste toeristische attracties, zoals de prachtige fontein (Jet d'Eau) in het Meer van Genève en de geweldige Bloemenklok. Je krijgt ook een kijkje in de fascinerende geschiedenis van Genève tijdens een levendige tramrit en je leert de oude stad beter kennen tijdens een informatieve wandeltocht met gids. Alle gidsen spreken Frans en Engels, en sommigen spreken ook Duits, Italiaans of Spaans. Voor kinderen tot 12 jaar geldt een kortingstarief, waardoor deze tour betaalbaar is voor alle families.

...
Genève: Zombie City-verkenningsspel

2. Genève: Zombie City-verkenningsspel

Ontdek de fascinerende geschiedenis en attracties van Genève terwijl je aanwijzingen in de stad oplost. Elke aanwijzing leidt je naar een andere plaats door je exacte aanwijzingen te geven, zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Ontvang alle instructies via e-mail na het boeken, ga naar het startpunt en begin aan het avontuur. Speel als een groep en los samen de aanwijzingen op, of splits in kleinere teams en neem het op tegen de anderen.

...
Genève stadstour en boottocht

3. Genève stadstour en boottocht

Deze 3-uur durende stadstour van Genève neemt je mee per bus door de internationale wijken van Genève en langs veel toeristenattracties zoals de prachtige fontein (Jet d'Eau) in het meer van Genève en de geweldige Bloemenklok. Stap terug in de tijd en beleef de fascinerende geschiedenis van Genève tijdens een levendige tour per tram en ga de oude stad dieper in op een informatieve wandeltocht met gids. Gidsen spreken Frans en Engels, sommigen spreken ook Duits, Italiaans en Spaans, afhankelijk van de gids. Maar de tour heeft nog meer in petto voor je, er is namelijk ook een 1-uur durende boottocht over het meer inbegrepen die je de belangrijkste locaties vanaf het water laat zien, zoals de ongewone rotsen van de Pierres du Niton, de waterfontein, de Black Harbour, Villa Diodati, het VN gebouw, Kasteel van Bellerive, de Zeemeermin en meer. Tijdens de boottocht worden drankjes aangeboden.

...
Genève Discovery Wandel Tour

4. Genève Discovery Wandel Tour

De Franstalige stad en ook bekend als een “'s werelds kleinste Metropolis” is gelegen aan de oevers van het Meer van Genève, aan de voet van de Alpen. Dit is een stad waar je de culturele diversiteit kan voelen vanaf het eerste gezicht: Genève is ook bekend als een “Hoofdstad van de Vrede” van Genève en is de thuisbasis van het Europese hoofdkwartier van de VN en het Rode Kruis evenals meer dan 180 internationale organisaties. Uw excursie naar Genève zal laten zien deze interessante plaatsen: - Rousseau Island - Rhon Street (Shopping Paradise) - Reformation Wall - St. Peter's Cathedral - Bourg-de-Four Square - Gemeentehuis - Maison Tavel - Engels Tuin en Flower Clock - Fountain (Jet d'Eau) Een excursie met de auto te ontdekken het Paleis der Naties en het Rode Kruis Museum kunnen op verzoek worden georganiseerd.

...
Van Genève: dagtocht naar Chamonix en stadstour door Genève

5. Van Genève: dagtocht naar Chamonix en stadstour door Genève

Combineer 2 dagen in één en geniet van de weinige tijd die je in Genève hoeft door te brengen om de mooiste landschappen te verkennen. Slechts 90 minuten van Genève, neem een bus en ga rechtstreeks naar Chamonix. Geniet van de charmante straatjes van Chamonix en bewonder de Mont Blanc, de hoogste top van Europa. Bewonder alle prachtige bergen die je omringen. Ga daarna terug naar Genève en doe de stadstour door Genève die je naar het internationale deel brengt door het centrum van 's werelds vredestichtende organisaties, gevolgd door een rondleiding langs de belangrijkste toeristische attracties van de stad, zoals Jet d'eau ( Fountain) en de prachtige Flower Clock. Proef bovendien de geschiedenis van Genève met de minitrein Tramway Tour en graaf nog dieper de oude stad in met je gids tijdens een wandeltocht.

...
Genève: dagtocht naar Chamonix, stadstour Genève + cruise

6. Genève: dagtocht naar Chamonix, stadstour Genève + cruise

Combineer 2 dagen in één en geniet van de weinige tijd die je in Genève hebt om de mooiste landschappen te verkennen. Op slechts 90 minuten van Genève kunt u een bus nemen en rechtstreeks naar Chamonix gaan. Geniet van de charmante straatjes van Chamonix en bewonder de Mont Blanc, de hoogste top van Europa. Bewonder alle prachtige bergen die je omringen. Ga daarna terug naar Genève en doe de stadstour door Genève die je naar het internationale deel rond The World Organization for Peace brengt, gevolgd door een rondleiding langs de belangrijkste toeristische attracties van de stad, zoals de Jet d'eau ( Fontein) en de prachtige bloemenklok. Proef bovendien de geschiedenis van Genève met de mini-trein Tramway Tour en graaf nog dieper de oude stad in met je gids tijdens een wandeltocht. Naast de stadstour door Genève, kunt u met deze rondleiding van 1 uur de belangrijkste bezienswaardigheden van het Meer van Genève ontdekken: de steen van Niton, de waterfontein, de zwarte haven, het Diodati-huis, het VN-gebouw, het kasteel van Bellerive, The Mermaid en nog veel meer interessante sites.

...
Genève: e-bike stadstour

7. Genève: e-bike stadstour

Geniet van cruisen door het prachtige Genève tijdens een e-bike express-tour. Vaar om te beginnen rond het Meer van Genève voordat je naar de Flower Clock en Water Fountain gaat. Blijf op de fietspaden om richting de oude stad te fietsen, beginnend bij de Reformatiemuur en Bastion Park. Bewonder het dagelijkse leven terwijl je voorbij zoomt. Ga verder naar de Bourg De Four, het bruisende centrum van de oude stad. Bekijk de kanunniken, beroemde mozaïeken en Tavel House, het oudste huis in Genève. Zorg ervoor dat je de kathedraal van St. Pierre binnengaat voordat je de tour terug naar Genève Cornavin beëindigt.

...
Genève: verleden en heden Discovery Walk

8. Genève: verleden en heden Discovery Walk

Ontdek de historische kant van Genève met een gepassioneerde local die alle best bewaarde geheimen van Genève met u wil delen. Je excursie begint bij de Carrousel Wetzel bij de Jet d'Eau. Daar leert u over de verschillende bouwstijlen uit verschillende tijdsperioden en ontdekt u ook hoe de stad in de loop van de tijd is veranderd. Van het bezoeken van kerken tot het ontdekken van de geschiedenis achter het Palais des Nations of zelfs het horloge fleurie, je zult unieke sites tegenkomen die je tijdens een gewone tour niet zult zien. Reizen is de beste manier van leren, en een goed geïnformeerde lokale aan je zijde om je insider tips te geven en lokale geheimen te delen is nog beter. Natuurlijk, als je iets in het bijzonder wilt leren kennen of een speciale interesse hebt, laat het je gids weten en zij zullen de route voor je aanpassen.

...
Genève: privérondleiding door het stadscentrum

9. Genève: privérondleiding door het stadscentrum

Maak een wandeltocht langs de hoogtepunten van Genève met een lokale gids. Bekijk de oude binnenstad, het meer van Genève, de St. Pierre-kathedraal en meer. Slenter door de straten van Genève te midden van de spectaculaire achtergrond van de Mont Blanc. Bezoek de hoogtepunten en leer wat over de stad vanuit je gids. Ga van de oevers van het Meer van Genève naar de bezienswaardigheden van de oude stad. Maak een foto bij de Jet d'eau, bezoek de oude stad en loop door de begraafplaats der koningen, waar u het graf van Johannes Calvijn kunt bezoeken.

...
Privérondstadstour Genève en Annecy en optionele cruise

10. Privérondstadstour Genève en Annecy en optionele cruise

Tijdens deze privétour rijdt u in een comfortabel voertuig door het Franse platteland en geniet u van een begeleide wandeling door Annecy. Annecy, ook wel het "Venetië van de Alpen" genoemd, biedt harmonieuze en romantische landschappen. De stad wordt omringd door bergen en biedt een prachtig uitzicht op het zuiverste meer van Europa. Ontdek het pittoreske en betoverende kader van de stad tijdens een wandelrondleiding voor een uur. Maak van deze gelegenheid gebruik om enkele foto's te maken van het iconische Palais de l'Isle, een 12e-eeuws monument dat symbool staat voor de stad en het dominerende kasteel van Annecy. Wandel door de mooie straatjes met eindeloze, bloemrijke balkons, huizen, antiekmarkten en handwerkwinkels. Annecy heeft op zondag een van de markten van de hoogste kwaliteit en biedt unieke producenten en verkopers van kleding, chocolade, kaas, producten en nog veel meer. In de namiddag terug naar het startpunt. Bezoek Genève, maak een ritje met een minitrein en loop door de geplaveide straten van de oude stad. Neem een stap terug in de tijd door de Sint Pieterskerk, Place Bourg-de-four, de originele marktplaats, het arsenaal en het stadhuis. Verlies jezelf in de grootsheid en schoonheid van deze ooit invloedrijke stad. Ontdek zelf, de beroemdste attracties van Genève, waaronder de iconische Flower Clock, het symbool van de horlogemakers van de stad en de liefde voor de natuur, en de indrukwekkende fontein Jet d'Eau. Houd er rekening mee dat de minitrein niet werkt in januari, februari, tijdens zware regenval en tijdens speciale demonstraties. In dit geval zal de oude stad een wandeltocht worden. Als de optie is geselecteerd, kunt u genieten van een cruise van 1 uur op het meer van Genève. Bewonder de rijkdom van het mooiste meer van Europa vanuit een inclusief perspectief.

...

Sitemap L'horloge fleurie

Wil je alle activiteiten in L'horloge fleurie ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over L'horloge fleurie

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 346 beoordelingen

Historisch en cultureel Genève per bus en trein.

Deze reis van twee uur (die begint om 14.15 uur en niet om 14.00 uur zoals vermeld), omvatte een fascinerende tour door de stad Genève (op een erg koude dag!) per bus en later een kleurrijke rode roadtrain. Onze Engelssprekende gids was zeer goed geïnformeerd over de geschiedenis van Genève, omdat ze zelf in de stad was geboren. Als gids was ze erg bedreven in het schakelen tussen twee talen, Engels en Frans? , terwijl we belangrijke gebouwen passeerden, bijvoorbeeld de Verenigde Naties, die we, omdat het een zondag was, niet konden bezoeken, hoewel we wel 5 minuten buiten het gebouw stopten om foto's te maken, zoals het geval was op de site van de 'Broken Chair ' en de 'Hand van de Vrede'. Zoveel info dat het moeilijk was om alles in je op te nemen! Dus ik heb met mijn camera ongeveer 20-25 minuten van de roadtrain-reis door de oude stad van Genève gefilmd - absoluut fascinerend hoe 4-5 verschillende culturen erin slagen om in harmonie samen te leven. De £ 39,50 ze

Echt snelle blik en volledige introductie van de stad

Dit is een goed georganiseerde activiteit die je kan helpen om snel de volledige introductie van de stad te krijgen. Onze gids was vriendelijk en deskundig en kan ons voldoende informatie over de stad geven. Maar ik raad mensen met meer tijd ten zeerste aan om nog een keer met je eigen tijd naar de plek te gaan waar je het meest in geïnteresseerd bent om de energie van de stad in je eigen tempo te ervaren. Het zou prettiger zijn,