L'Isle-sur-la-Sorgue
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

L'Isle-sur-la-Sorgue Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Van Marseille: dagtour Avignon, Gordes en Roussillon

1. Van Marseille: dagtour Avignon, Gordes en Roussillon

Ga naar de prachtige pauselijke stad Avignon. Geniet van uw vrije tijd om het historische centrum te verkennen en de kathedraal van Avignon (Onze Lieve Vrouw van Doms), de kantelen, de Saint-Bénézet-brug, de Domsrots, de Sint-Pietersbasiliek en het klokkentorenplein te bewonderen. Neem de weg naar de charmante geklasseerde dorpjes van de Lubéron. Je eerste stop is Isle sur la Sorgues. Ga verder naar Gordes, vermeld als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Profiteer van de lunchpauze in Gordes om het dorp, de kerk en de kastelen te verkennen. Ga verder naar het dorp Roussillon, omgeven door okerkleurige kliffen. Geniet van wat vrije tijd om door het dorp te dwalen om de ambachtswinkels te ontdekken of maak een wandeling van 30 minuten over het okerpad om de Fairy Chimneys te zien. Je begint dan aan de terugreis naar Aix-en-Provence.

...
Aix-en-Provence: kleine groepsreis Avignon en Roussillon

2. Aix-en-Provence: kleine groepsreis Avignon en Roussillon

Vertrek uit Aix-en-Provence en reis naar de historische stad Avignon om meer te weten te komen over het pauselijke erfgoed en bewonder de architectuur die dateert uit de 14e eeuw, zoals het indrukwekkende Palais des Papes. Maak een wandeling van 1 uur door het stadscentrum om de 12e-eeuwse kathedraal Notre Dame des Dom te bezoeken. Breng je vrije tijd door om de iconische pausstad te ontdekken. Geniet van de middeleeuwse sfeer van de smalle straatjes en mooie pleinen en vind een groot aantal aantrekkelijke tuinen, kerken en nog veel meer. Ga verder naar L'Isle-sur-la-Sorgue en neem wat vrije tijd om het historische dorp aan de rivier te verkennen, dat bekend staat om zijn historische waterraderen en antiquairs. Geniet op eigen kosten van een lunch voordat je naar Gordes, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, gaat. Rijd door het regionale park van de Luberon om de landschappen te bewonderen en voor aankomst een panoramisch uitzicht op het heuveldorp te krijgen. Krijg wat vrije tijd om het dorp Roussillon te verkennen of maak een natuurwandeling langs het kleurrijke okerpad.

...
Aix-en-Provence: Luberon Market & Villages Day Tour

3. Aix-en-Provence: Luberon Market & Villages Day Tour

Reis van Aix-en-Provence naar de Luberon-vallei tijdens een dagtour door de charmante en unieke dorpjes in de omgeving. Ga eerst naar L'Isle sur la Sorgue en wandel door de Provençaalse markt in de open lucht en langs de grachten en neem de tijd om te stoppen in de verschillende antiekwinkels. Geniet vervolgens van een lunch in je eentje in het uitzonderlijke heuveldorp Gordes. Daarna (alleen van half juni tot half juli) stop voor foto's van de bloeiende lavendelvelden bij de abdij van Senanque. Rijd door naar het kleurrijke dorp Roussillon en zijn okerkleurige kliffen. Stop voor een foto in Bonnieux en bewonder onderweg de Pont Julien, een Romeinse brug. Maak een weg terug door de pittoreske en kronkelende Combe van Lourmarin. Stop in Lourmarin, een van de mooiste dorpen in Frankrijk, beroemd om zijn renaissance kasteel. Hier kunt u genieten van wat vrije tijd voordat u terugkeert naar Aix-en-Provence.

...
Van Avignon: ervaring van een hele dag in Luberon met lunch

4. Van Avignon: ervaring van een hele dag in Luberon met lunch

Profiteer ten volle van het langzamere levenstempo in de Provence en neem de tijd voor uw Luberon-tour vanuit Avignon. Luier en ervaar het rustige leven in Isle-sur-la-Sorgue met zijn leuke antiekwinkels. Maak een wandeling in Gordes, alom gevierd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk, en geniet van een panoramisch uitzicht op de Luberon. Maak foto's bij Senanque Abbey in de lavendelkleurige omgeving in bloei. Bewonder het hooggelegen dorp Menerbes. Geniet van een ontspannen lunch in een Provençaals restaurant en combineer de wijnen vakkundig met uw eten. Verken het beroemde Luberon-dorp Roussillon - zijn gepassioneerde rode huizen en okerkleurige texturen zullen je inspireren.

...

Sitemap L'Isle-sur-la-Sorgue

Wil je alle activiteiten in L'Isle-sur-la-Sorgue ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.