L'Oceanogràfic

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over L'Oceanogràfic

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.647 beoordelingen

Wij waren tevreden over deze excursie. Het scheelt maar 2 euro tussen het 24-uurs ticket en het 48-uurs ticket. Wij hebben gekozen voor 48 uur, zo hadden we rustig de tijd om alles te zien wat we wilden zien. Met hetzelfde ticket kan je zowel route A als B doen. Wij vonden route B de mooiste route, je ziet zowel historische delen van de stad als de meer modernere gebouwen zoals het museum voor Kunst en Wetenschap. Route A, de historische route, vonden wij een stuk minder interessant. Sommige bussen (en zitplekken) zijn wat verouderd maar al met al hebben wij deze tour als zeer positief ervaren.

In eerste instantie vond ik de kaartjes wat aan de prijs, maar dat wordt in het park meer dan recht getrokken. Wat een gaaf park is dat zeg, zowel voor jong en oud. Koop wel alvast van te voren je kaartje (wij deden dit bij de poort toen we de rij zagen)!

De gehele dag met twee verschillende busroutes Valencia bekijken vanuit een open touringcar voor nog geen € 15 pp En overal in en uit kunnen stappen Dit is voor mij zeker een herhaling waard!

Geweldig systeem, van do middag tot za middag op dr bus. De rode vonden we niet zo helder gesproken (Engels) maar de blauwe naar de haven en Ciudad de las Ciencias was heel prima. Doen!

Hop-on Hop-off bus is een prima manier om de stad Valencia te verkennen. Er zijn meerdere routes en je kunt natuurlijk overal in- en uitstappen. Prima prijs-kwaliteit verhouding!