La Altagracia
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap La Altagracia

Wil je alle activiteiten in La Altagracia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Altagracia

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 225 beoordelingen

Wat een informatieve en leuke excursie! Rudy was onze gids en onze reis van en naar het hotel was (Sexy Pappi) Chris, die ook erg grappig en informatief was! Ik waardeerde echt de liefde en zachtheid die de gidsen hadden en voorzagen in de eekhoornapen! Ik heb echt een geweldige applicatie ontwikkeld voor de DR en hun bronnen! De aanwijzingen voor het ophalen hadden nauwkeuriger kunnen zijn, abba nauwkeurig! Ik wachtte een uur op één locatie en tijdens het chatten met een agent via de app, kreeg ik te horen dat ik ergens anders moest wachten, wat helemaal verkeerd was, omdat hij me correspondentie gaf waarvan ik aannam dat deze naar mij zou worden gemaild, die ik nooit heb ontvangen, verklaarde ergens anders op een andere locatie op een ander tijdstip te wachten.

- Benjamin en Rafael zorgden voor zo'n geweldige ervaring. Benjamin was zo energiek, deskundig en leuk tijdens onze rit. Rafael was een geweldige coureur en had ook veel energie. Ik hield ervan om met de apen om te gaan en over hen te leren. Wie wist dat apen 8x per dag moeten eten? Wauw! Ik dacht dat ik een zware eetlust had - lol! Dit was een ongelooflijke tijd!

Ik vond de rondleiding erg leuk. Het is zeker verre van een massatoerisme-tour, want het was alleen ik en de gids. We hebben ongeveer 5 km gelopen op deels modderige wegen, dus zorg ervoor dat je schoenen niet vies worden;) Ik leerde over fruit en bloemen en ook over het leven in de Dominicaanse Republiek zelf.

Zeer mooie reis. Jammer dat er geen vuilnisbakken in de cataraman waren en dat de verkopers op het strand van Saona net zo talrijk zijn als ze aandringen ...

Alles is prima gelukt! 2 hele leuke reizen gehad! Heel erg bedankt !