La Altagracia
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

La Altagracia Vervoer: Onze meest aanbevolen

Punta Cana: privétransfer van of naar PUJ Airport

1. Punta Cana: privétransfer van of naar PUJ Airport

Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt met een handige privétransfer tussen de luchthaven van Punta Cana en uw hotel of accommodatie in het stadscentrum van Punta Cana. Kies uit twee geschikte voertuigopties die het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van drie passagiers of minder uit een sedan waarin drie stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal zeven passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor zeven standaard bagagestukken. Op de reisdag ontmoet je je vriendelijke Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of word je opgehaald bij je accommodatie. Uw chauffeur helpt u met uw bagage, zodat u achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

...
Punta Cana: privéluchthaventransferservice

2. Punta Cana: privéluchthaventransferservice

Zorg ervoor dat uw aankomst in Punta Cana probleemloos is, met deze vooraf betaalde en privétransfer van de luchthaven naar uw hotel. U zult uw vriendelijke chauffeur op de luchthaven ontmoeten en in comfort met airconditioning in uw eigen privévoertuig naar het hotel van uw keuze reizen. Deze grondtransfer is de perfecte manier om een vakantie of zakenreis met gemak, ontspanning en gemak te starten. Uw vriendelijke en professionele chauffeur zal u ontmoeten bij aankomst op PUJ Punta Cana International Airport en u met totaal gemak vervoeren. Geniet van het gemak van deur tot deur vervoer en vermijd het gedoe van het navigeren door het gebruikelijke lokale vervoer met deze gemakkelijk te boeken service.

...
Punta Cana: enkele reis vanaf de luchthaven

3. Punta Cana: enkele reis vanaf de luchthaven

Boek uw vervoer en bespaar jezelf het gedoe en onzekerheid van het vinden van een betrouwbare lokale taxi bij aankomst op de luchthaven. De Cocotours vervoer naar de luchthaven brengt u comfortabel vervoer naar uw hotel in La Romana of Bayahibe, een ongeveer 90-minuten durende reis. Main hotels behoren Dreams La Romana, Casa de Campo, Bahia Principe La Romana, Be Live Canoa, Catalonië, en alle hotels die Dominicus in hun naam. Na het verlaten van de douane op de luchthaven van Punta Cana, wordt u opgewacht door onze geüniformeerde chauffeur die dan zal begeleiden u naar uw late-model, voorzien van airconditioning vehichle en u kunt genieten van uw reis naar uw bestemming in comfort.

...
Punta Cana: privétransfer naar lokale hotels

4. Punta Cana: privétransfer naar lokale hotels

Geniet van een 1-weg privé-transfer van uw locatie in Cap Cana, Punta Cana, Cabeza de Toro, Bavaro en Macao. Hoofd recht van Punta Cana naar uw bestemming zonder al het gedoe van het vinden van een betrouwbare transport service. U zal worden voldaan door een geüniformeerde chauffeur die zal leiden u naar uw voertuig voor een comfortabele rit in een airconditioned busje. De meeste hotels liggen op minder dan 30 minuten afstand en je zal nemen in de prachtige bezienswaardigheden van de Dominicaanse Republiek langs de weg. Cocotours is een van de toonaangevende inkomende touroperators in de Dominicaanse Republiek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Punta Cana met een bijkantoor in Puerto Plata, Cocotours bestrijkt het hele land.

...
Punta Cana: privé transfer van / naar de luchthaven

5. Punta Cana: privé transfer van / naar de luchthaven

Aangekomen bij een buitenlandse bestemming is een stressvolle ervaring, en Punta Cana is een van de drukste toeristische gebieden in de Dominicaanse Republiek. Het kan je al te gemakkelijk te presenteren met het vinden van een plaatselijke taxi-chauffeur. Dit ticket zal uw zorgen te verlichten en het gemak die u in uw vakantie vanaf het begin. Een professionele chauffeur zal u ontmoeten en u naar uw voertuig, een airconditioned minivan. Het hebben verstrekt transfers en het vervoer in het hele land sinds 1994, kunt u bedreven dienst verwachten van deze deskundige operator. De moderne voertuigen kunnen comfortabel plaats aan maximaal 10 personen met bagage, en de 1-weg overdracht zal u en uw gezelschap veilig hebben Bayhibe of La Romana haven in ongeveer 60 minuten.

...
Punta Cana: retourtransfer van/naar de luchthaven

6. Punta Cana: retourtransfer van/naar de luchthaven

Laat een professionele chauffeur op je wachten bij de uitgangspoort wanneer je aankomt op de luchthaven van Punta Cana en geniet van een comfortabele reis naar je hotel in de Dominicaanse Republiek. Laat je afzetten in Punta Cana, Bavaro, Cabeza de Toro of Uvero Alto. Krijg wat hulp met uw bagage op uw weg van de luchthaven. Leun achterover tijdens uw probleemloze rit en ontvang nuttige informatie over de lokale cultuur en bezienswaardigheden van de chauffeur. Geniet aan het einde van uw verblijf van een retourtransfer naar de luchthaven.

...
Punta Cana Airport Shared Shuttle

7. Punta Cana Airport Shared Shuttle

Deze service is een van de goedkoopste en snelste routes vanuit Punta Cana Airport (PUJ). U krijgt een directe inlevering van en naar de belangrijkste hotels en dokken in de Dominicaanse Republiek. Deze service is gemakkelijk te boeken, zeer comfortabel en economisch. Deze shuttle is beschikbaar van 8.00 tot 20.00 uur en heeft een beperkte ruimte. Daarom is het noodzakelijk om vroeg te boeken als u snel naar en van uw hotel wilt komen. Prijs is per persoon (ook kinderen en baby's) belasting en luchthavenkosten zijn inbegrepen. De service loopt van deur tot deur in de Dominicaanse Republiek. Uw chauffeur zal tweetalig zijn en ervoor zorgen dat u precies op tijd bij uw hotel bent.

...
Punta Cana naar Santo Domingo privé transfer

8. Punta Cana naar Santo Domingo privé transfer

Komen waar je wilt snel met 1-weg private vervoer van Punta Cana International Airport of uw vakantie in Punta Cana aan een drop-off point in Santo Domingo, met inbegrip van de cruise havens, hotels, appartementencomplexen, of particuliere woningen te zijn. Bespaar jezelf de moeite en de onzekerheid van het vinden van een betrouwbare lokale taxi als je op voorhand te boeken. U zal worden voldaan door een geüniformeerde Greeter die u doorgeven aan uw chauffeur voor de comfortabele rit naar uw hotel in een laat-model, voorzien van airconditioning busje. Deze private rit naar Santo Domingo moet nemen niet meer dan 3 uur, misschien minder. Cocotours is een van de toonaangevende inkomende touroperators in de Dominicaanse Republiek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Punta Cana met een bijkantoor in Puerto Plata, het bedrijf heeft het hele land.

...
Punta Cana: privétransfers naar Boca Chica of Juan Dolio

9. Punta Cana: privétransfers naar Boca Chica of Juan Dolio

Maak u geen zorgen over uw vervoersbehoeften in de Dominicaanse Republiek en geniet van een privétransfer van enkele reis of retour tussen Punta Cana en Juan Dolio of Boca Chica. Bespaar kostbare tijd en profiteer van een betrouwbare service die exclusief voor u is, zonder dat u onderweg extra hoeft te stoppen. Laat je ophalen op de door jou gekozen locatie door een geüniformeerde chauffeur die je naar je voertuig met airconditioning zal begeleiden. Leun dan achterover en ontspan en geniet in volledige privacy van de reis naar uw eindbestemming. Passeer de mooie steden Higuey en La Romana en krijg een indrukwekkend uitzicht op het platteland voor een mooie kennismaking met uw omgeving. Bereik Juan Dolio of Boca Chica ontspannen en verfrist om uw dag op uw gemak voort te zetten.

...
Vanuit Punta Cana: Privétransfer naar Uvero Alto

10. Vanuit Punta Cana: Privétransfer naar Uvero Alto

Reis zorgeloos van Punta Cana naar Uvero Alto, aan de noordoostelijke kust van de Dominicaanse Republiek, door vooraf deze privétransfer (enkele rit of retour) in een moderne minibus met airconditioning te boeken. Bespaar jezelf de moeite en onzekerheid een betrouwbare lokale taxi te vinden met deze privédienst die je rechtstreeks naar je bestemming brengt, zonder onderbrekingen om andere passagiers af te zetten.

...

Sitemap La Altagracia

Wil je alle activiteiten in La Altagracia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.