La Gomera

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

La Gomera: De beste dingen die je niet wil missen

 • Vanuit Zuid-Tenerife: bezoek aan La Gomera

  1. Vanuit Zuid-Tenerife: bezoek aan La Gomera

  Vanaf het zuiden van Tenerife reis je terug in de tijd tijdens je bezoek aan het dichtbijgelegen eiland La Gomera. Ontdek het ongerepte eiland waar de tijd stil is blijven staan, zo mooi en fascinerend dat je er voor altijd zou willen blijven. Je neemt de snelle ferry naar San Sebastián de La Gomera. Daarna rijd je vanuit de hoofdstad door de vallei van Hermiqua naar het Garajonay National Park. Reis door de bossen van El Cedro en bewonder de unieke flora. Stop voor een lunchpauze op een hooggelegen punt op het eiland terwijl je toekijkt hoe de lokale bewoners de zogenaamde Silbo Gomero uitvoeren, een unieke taal samengesteld uit fluitgeluiden. De taal werd vroeger gebruikt als communicatiemiddel in de bergen en wordt vandaag de dag nog steeds geleerd op school.  Tijdens de terugreis rijd je door Chipude en El Cercado. Je bewondert de indrukwekkende Rots van Agando. Kom meer te weten o...

  Ontzettend mooie en goed geregelde excursie om la Gomera te ontdekken. Meerdere stops op verschillende punten, waaronder fotomomenten. De lunch was goed geregeld. Onze gids (Marcel) kon ontzettend veel vertellen over het eiland.

 • Gomera dagsafari-excursie met jeep vanuit Arona

  2. Gomera dagsafari-excursie met jeep vanuit Arona

  Bezoek de mooiste plekjes van het eiland Gomera tijdens deze safaritocht voor een dag. Je vertrekt vanuit het zuiden van Tenerife voor een ochtendvaart naar San Sebastián de la Gomera. Het eiland Gomera biedt prachtige landschappen, het werelderfgoed nationaal park Garajonay en de fluittaal, die op de lijst immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid staat. Je neemt de tijd om te genieten van een aantal van de traditionele lokale gerechten en bezoekt de meest pittoreske dorpjes van het eiland. Bij elke halte langs de weg zal de chauffeur je vertellen over de plaatsen die je bezoekt op dit eiland dat de brug was naar de ontdekking van de Nieuwe Wereld.

  Wat een leuke excursie. Wij hebben deze excursie geboekt via Get You Gate. Wij werden opgehaald door Tamaran Jeep Safari’s. Onze gids (Robbert) heeft ons een dag bezorgd die we nooit zullen vergeten. Het eten was lekker en voldoende. Wat een schitterend eiland is La Gomera.

 • Volledige dag jeepsafari in Gomera vanuit Puerto de La Cruz

  3. Volledige dag jeepsafari in Gomera vanuit Puerto de La Cruz

  Tijdens deze dag jeepsafari, zie je het eiland Gomera op een unieke manier. Je 9-uur durende ervaring begint 's ochtends met een overtocht per schip naar San Sebastián de la Gomera. Het eiland Gomera heeft veel te bieden, waaronder de adembenemende natuurlijke landschappen, de mensen, het nationale park Garajonay en het culturele erfgoed van zijn fluitende taal. Je hebt ook tijd om te genieten van de smaak van lokale gerechten en om de meest pittoreske dorpjes te bezoeken. Bij elke halte vertelt de chauffeur over de plaatsen die je bezoekt. Ontdek het eiland dat ooit de brug vormde tot de ontdekking van de Nieuwe Wereld.

 • Vanuit Zuid-Tenerife: vipbezoek aan Gomera

  4. Vanuit Zuid-Tenerife: vipbezoek aan Gomera

  Maak een rondrit van 9 uur per 4x4-voertuig en verken het eiland Gomera op een bijzondere en leuke manier. Vertrek 's ochtends met de boot vanuit Playa de las Américas in het zuiden van Tenerife naar San Sebastián de la Gomera. Geniet van de luxe in een exclusief gebied met gratis eten en drinken aan boord. Het eiland La Gomera heeft van alles te bieden, zoals het schitterende landschap en de aardige mensen, het unieke nationaal park Garajonay en de oorsprong van het culturele erfgoed van de fluittaal. Je krijgt een pauze om een hapje te eten en een aantal van de pittoreske dorpen op het eiland te bezoeken. Ontdek het eiland dat ooit de overbrugging was naar de ontdekking van de Nieuwe Wereld. Keer ter afsluiting van je bezoek met de boot terug naar Tenerife.

 • Vanuit Puerto de La Cruz: vip-dagtrip naar La Gomera

  5. Vanuit Puerto de La Cruz: vip-dagtrip naar La Gomera

  Maak je bezoek aan La Gomera extra speciaal en verken het eiland in een 4x4 voertuig. Je neemt 's ochtends de veerboot vanuit Zuid-Tenerife naar San Sebastián de la Gomera. Geniet van een reis naar een exclusief gebied met gratis eten en drinken aan boord. Het eiland La Gomera heeft veel te bieden. Een schitterend landschap, aardige mensen, het unieke nationaal park Garajonay en niet in de laatste plaats de fluittaal, een duizend jaar oude, culturele traditie.  Ook is er tijd om lokale gerechten te proeven en de schilderachtigste dorpjes te bezoeken. De chauffeurs geven je bij elke plaats die je aandoet extra achtergrondinformatie. Ontdek het eiland dat voor de ontdekkingsreizigers ooit een pleisterplaats was op weg naar de Nieuwe Wereld. Reisschema:  - Playa de las Américas - San Sebastián - Igualero - Chipude - Centro Alfarero - Mirador de Vallehermoso - Arure - Laguna Grande - Res...

 • Geleide excursie naar La Gomera (Fred Olsen)

  6. Geleide excursie naar La Gomera (Fred Olsen)

  Nadat je van de veerboot Fred Olsen komt, ga je eerst naar San Sebastián de La Gomera, de hoofdstad van het eiland. Vanaf daar ga je de bergen in naar het uitzichtpunt Mirador de las Carboneras en het landschap van de Hermigua-vallei. In het dorp Hermigua bezoek je de windmolen Gofio, waar je typische flora kunt zien en meer kunt leren over de keuken van de Canarische Eilanden. Je gaat dan door naar het kleine dorp Las Rosas, waar je pauzeert om te genieten van een typische Canarische lunch en een livedemonstratie van de enige gefloten taal ter wereld, die door UNESCO tot Werelderfgoed is verklaard: el Silbo Gomero. Na een toetje en, als je wilt, een kop koffie ga je naar Nationaal Park Garajonay. Hier ontdek je de Laguna Grande en de geweldig omgeving hiervan. Op de weg terug naar San Sebastián kun je ook de beroemde Degollada de Peraza bewonderen: een indrukkend vulkanisch uitzichtpu...

  Zeer de moeite waard. Als lunch was er ook een vegetarische optie. Betsaande uit soep vooraf, lasagne en een toetje. Je zit vooral in de bus, maar de tourguide kon interessant vertellen over de geschiedenis en de omgeving, planten etc. Voldoende tijd voor maken van foto's. Wij namen de ferry van 17 30 terug, dus het kan handig zijn iets te eten mee te nemen voor de avond.

Sitemap La Gomera

Wil je alle activiteiten in La Gomera ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Gomera

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 758 beoordelingen

Wat een leuke excursie. Wij hebben deze excursie geboekt via Get You Gate. Wij werden opgehaald door Tamaran Jeep Safari’s. Onze gids (Robbert) heeft ons een dag bezorgd die we nooit zullen vergeten. Het eten was lekker en voldoende. Wat een schitterend eiland is La Gomera.

Ontzettend mooie en goed geregelde excursie om la Gomera te ontdekken. Meerdere stops op verschillende punten, waaronder fotomomenten. De lunch was goed geregeld. Onze gids (Marcel) kon ontzettend veel vertellen over het eiland.

De safari was echt geweldig, het eiland is prachtig met deze meerdere panorama's. De gids aan de top, hij is gepassioneerd over zijn eiland, we hebben veel geleerd dankzij hem.

We hadden een geweldige dag. Alles was tot in de puntjes geregeld. Onze gids / chauffeur was een knap persoon met veel vertrouwen achter het stuur.

Ik raad het zeker aan. Al zou ik graag willen dat de excursie wat langer duurt. Ik zou het niet erg vinden om nog wat langer te blijven