La Graciosa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over La Graciosa

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 445 beoordelingen

In Orzola gingen we aan boord van de catamaran. Prachtige, luxe zeilboot. Vanuit Orzola voeren we naar een strandje van Graciosa, hier konden we zwemmen en kanoën tot de lunch werd geserveerd. Daarna voeren we naar Graciosa en kon je even rondwandelen rond het eilandje. Daarna met de veerboot terug naar Lanzarote. Eenmaal aan boord kwamen er hapjes langs en kreeg je een welkomstdrankje; witte cava. De lunch bestond uit een salade, 2 stukjes stokbrood, pasta met tomatensaus en een banaan. Je kon kiezen uit een saus met of zonder vis. Drinken kon je zelf onbeperkt pakken. Het kanoën was leuk maar erg kort. Er waren in principe te weinig kano's. Over de gehele linie genomen lag er veel tijdsdruk op dingen. De gids sprak Spaans, Engels en Frans achter elkaar door. Knap maar wel te snel om het echt goed te kunnen volgen. Wij zijn zelf met de auto naar orzola gegaan, bij het kantoortje daar lagen onze boardingpasjes klaar, goed geregeld. Get your guide is heel erg goed!

Leuke tocht. Was prima verzorgd. Ook contact met de aanbiedende organisatie zelf over ophaal plaats en tijd was goed. Toen we op de catamaran stapten kregen we champagne en wat hapjes. Super leuk en lekker geregeld. In de beschrijving van de excursie staat alleen dat je om het eiland heen vaart en dat was niet zo, maar neemt niet weg dat het een leuke, gezellige en ontspannen excursie was.

Helaas stond er veel wind, waardoor we niet aan het strand konden aanleggen. Maar het was een super geslaagde ervaring, heel goed georganiseerd, volop eten en drinken, erg aardige reisleiding en bemanning! Een absolute aanrader!

Een geweldige dag met enthousiaste mensen!! Heerlijk gegeten. Echt een aanrader wanneer je op Lanzerote bent. De muziek aan boord maakt het helemaal af met aan het eind Salsa muziek waarop je kunt dansen. Een top excursie!!

Super dag alles top verzorgt door de super gezellige bemanning.

Zeker een aanrader alles top heerlijke hapjes en drankjes en een top maaltijd alles was in de puntjes verzorgt door de bemanning bedankt allemaal.