Kies data

La Lonja de la Seda

La Lonja de la Seda: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

1. Valencia: fietstocht langs de hoogtepunten van de stad

Fiets met een plaatselijke gids door de gezellige straten van het oude centrum van Valencia. Ontdek spectaculaire gebouwen, waaronder de kathedraal van Valencia. Je kunt kiezen voor een groepsfietstocht van 2 of 3 uur, of voor een privétour van 3 uur en de tour aanpassen aan de locaties van jouw voorkeur in de stad Valencia. Fiets richting de rivier de Túria en bezoek de prachtige tuin. Fiets langs het Palau de la Música en de gigantische speeltuin van Gulliver uit het boek Gulliver's Travels. Tijdens het laatste gedeelte van de tour verken je de Stad van de Kunsten en Wetenschap. Bekijk de beroemde modernistische gebouwen van de architect Santiago Calatrava voordat je weer terugkeert naar het centrum van de stad.

Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

2. Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

Tijdens deze Segwaytour van 1 uur door het middeleeuwse deel van Valencia krijg je de kans om de belangrijkste en kenmerkendste monumenten en wijken van de stad te zien. Het beste deel van de activiteit is dat je alle bezienswaardigheden op een leuke en milieuvriendelijke manier te zien krijgt! Na een korte oefensessie waarin je aan de Segway kunt wennen ga je op weg voor een tour van 1 uur over een route langs de volgende plekken: Torres de Serranos, het plein van El Carmen, Portal de la Valldigna en de Arabische stadsmuren, de kerk van San Nicolás en de Zijdebeurs (Lonja). Je komt ook langs de Mercado Central, het ronde Plaza Redonda, de kerk van Santa Catalina, de Kathedraal van Valencia, het Paleis van de Aartsbisschop, Plaza de la Almoina en Plaza de la Virgen.

Valencia: Kathedraal, Sinterklaas en Lonja de la Seda Tour

3. Valencia: Kathedraal, Sinterklaas en Lonja de la Seda Tour

Dompel jezelf onder in de charmante historische wijk van Valencia en maak een informatieve wandeling door de pittoreske smalle straatjes. Kom indrukwekkende lokale bezienswaardigheden tegen tijdens een wandeltocht door het gebied. Betreed de kathedraal, de kerk van Sint Nicolaas en de Lonja de la Seda. Ontmoet je gids bij de imposante Torres de Serranos en duik vervolgens diep het bruisende stadscentrum in. Ontdek de eeuwenoude muren die de wijk omringen en loop de Sint-Niklaaskerk binnen. Bewonder het prachtige interieur, bedekt met 2000 vierkante meter barokke fresco's, geschilderd door Dionís Vidal. Ga verder naar de Lonja de la Seda, een spectaculaire UNESCO-werelderfgoedlocatie. Bewonder de gotische architectuur, de hoge en stevige zuilen en het geometrische dak. Kijk naar de drukke Centrale Markt aan de overkant van de weg en ga richting Plaza de la Reina. Betreed de Metropolitan Cathedral of the Assumption of the Virgin Mary, waarvan gezegd wordt dat ze de Heilige Graal in haar interieur houdt. Ontdek de Romeinse ruïnes van de Almoina, de meest relevante archeologische overblijfselen in Valencia. Tot slot leer je op de Plaza de la Virgen de geheimen van de Basiliek van de Maagd Maria van de Verlaten kennen. Eindig uw reis in dit gebied.

Valencia: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en audiotour

4. Valencia: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en audiotour

Leer Valencia in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Log in op je app en start je rondleiding langs 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Aan het begin van elke attractie ontdek je een puzzel om meer te weten te komen over Valencia. Je kunt stoppen en aanwijzingen vinden bij elke attractie om je volgende bestemming te onthullen. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour bij de veel gefotografeerde arena van Valencia. Bezoek het stadhuis van Valencia in het stadscentrum, terwijl 'Mercat Central' je een voorproefje geeft van het stadsleven. Maak een foto bij de Valencia Silk Exchange, die je zal verbazen met zijn architectuur, en geniet van de schoonheid van het iconische Plaza de la Virgen. Bezoek de onvergelijkbaar mooie kathedraal van Valencia. Ook kom je langs de altijd vernieuwende Universiteit van Valencia. Bewonder de imposante Mercat Colón. De kers op de taart van deze unieke ervaring wordt de Puente de las Flores. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel uit te spelen. Voor uw gemak kunt u de tour starten of pauzeren wanneer u maar wilt, zodat u de stad in uw eigen tempo kunt zien. Leer onderweg informatie en feiten en maak foto's.

Valencia: zelfgeleide audiotour op uw smartphone

5. Valencia: zelfgeleide audiotour op uw smartphone

Beleef de stad Valencia met een zelfgeleide audiotour op je smartphone. Luister naar fascinerende verhalen, gebaseerd op een bekroond vertelconcept, en krijg inzicht in de meest iconische bezienswaardigheden van Valencia. Begin je tour bij de Torres de Serranos en ga verder naar het Palacio de los Borja. Bewonder de Virgen de los Desamparados-basiliek en raak gefascineerd door de St. Mary's Cathedral. Leer de geschiedenis die achter elke afslag schuilgaat via je audiogids. Geniet van een zorgeloze ervaring, volg gewoon de instructies na het boeken en download de app van de lokale partner om toegang te krijgen tot uw tour. Verken Valencia in je eigen tempo in volledige autonomie.

Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

6. Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

Vertrek met je gids rechtstreeks van het tourkantoor en bezichtig de mooiste plekken in Valencia. Meer dan 2000 jaar geschiedenis kan worden ontdekt in de straten van de oude wijk. Vertrek van de historische wijk Barrio del Carmen Plaza de la Virgen, een oud plein dat dateert uit de Romeinse tijd en Plaza de la Reina, waar je zowel de kathedraal als de toren van Miguelete ziet.   Ga verder naar de Centrale Market, de grootste versmarkt van Spanje, die in 1928 is geopend. Vlak bij de markt ontdek je La Lonja de la Seda, die oorspronkelijk werd gebruikt voor handel in zijde. De laatste halte is Torres de Quart in het stadscentrum, een restant van de oude stadsmuren, evenals Torres de Serranos, één van de 12 poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Na het historische centrum bezoek je de groenere en meer hedendaagse kant van de stad. Verken Jardines de Turia, de groene long van de stad, één van de  grootste  parken in Spanje. Rij door het park tot je de Stad van Kunsten en Wetenschappen ziet, een enorm futuristisch educatief complex ontworpen door de beroemde Spaanse architect Santiago Calatrava als een geschenk voor zijn thuisstad. Tenslotte ga je naar de haven en het strand. Na een welverdiend, verfrissend drankje aan zee, keer je terug naar het kantoor van de touroperator.

Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

7. Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

We zullen het werk ontdekken van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, die verschillende gebouwen heeft die iconen van de stad zijn geworden. Het is een wetenschappelijk en cultureel recreatiecomplex dat beter bekend staat als de Stad van Kunsten en Wetenschappen. We zullen de zeer heilige kelk in de kathedraal ontdekken, de emotie voelen in de basiliek van de Maagd van de Verlaten en de Centrale Markt leren kennen met al zijn kraampjes vol vers voedsel van topkwaliteit. Rust uit en geniet van wat tapas in de zon op een van de terrassen en ga verder met de Lonja de la Seda, een juweel van burgerlijke gotiek. En als u nog kracht over heeft, mag u de zogenaamde Valenciaanse Sixtijnse Kapel niet missen: de kerk van San Nicolás. We eindigen het tourcentrum in "La Albufera de Valencia", dat in 1986 werd uitgeroepen tot natuurpark; de geschiedenis gaat echter veel verder terug in de tijd. Voordat we terugkeren naar Alicante, maken we een stop om onszelf te boeien met zijn pracht en zijn charme die een ongekende fauna en flora aantrekt. We zullen meer weten over de geschiedenis en natuurlijke waarde voor het ecosysteem van de regio.

Valencia: Legends and Secrets Moonlight Walking Tour

8. Valencia: Legends and Secrets Moonlight Walking Tour

"Valencia's legendes en verhalen bij maanlicht" is een nachtelijke wandeling die zich richt op de minst bekende kant van Valencia, de raadsels waarover je nooit bent verteld en de donkerste verhalen van de stad. Hoewel de geschiedenis probeert ze uit te wissen, blijven de straten en steegjes van het historische centrum mysteries en legendes herbergen die eeuwenlang bewaard zijn gebleven. Een gids voert ons terug naar andere tijden, naar zaken die nooit zijn opgelost, angstaanjagende gebeurtenissen, verschijningen, verdwijningen en incidenten die we tot op de dag van vandaag moeilijk kunnen verklaren. Soms waren de waterspuwers die van bovenaf naar beneden staarden de enige getuigen van die vreemde verschijnselen... Traditie of mythe? Geschiedenis of legende? Al deze verhalen werden doorgegeven door de inwoners en kooplieden van Valencia. Durf jij het spookachtige verhaal te kennen dat de samenleving aan het begin van de 20e eeuw boeide en betoverde? Of die van de laatste executie van de Spaanse inquisitie? Deze wandeling nodigt ons uit om een raadselachtige avond door te brengen met het verkennen van de donkerste kant van de stad en het blootleggen van de legendes die eeuwenlang in het geheim onze straten hebben doordrenkt.

Valencia: stadswandeling met gids met tapasproeverijen

9. Valencia: stadswandeling met gids met tapasproeverijen

Terwijl je Valencia verkent, leer je alles over de verbazingwekkende geschiedenisstad terwijl je geniet van verschillende lokale gerechten. Bezoek enkele van de meest historische locaties van Valencia en leer meer over de geschiedenis, cultuur en traditie. Ontdek hoe de rijke geschiedenis en cultuur van de stad een enorme impact hadden op het voedsel dat nu lokale specialiteiten zijn. Verken het historische centrum van de stad, waar u de oude stierenvechtring vindt en langs de prachtige kathedraal van Valencia. Terwijl je door de kronkelende straatjes loopt, zie je de historische zijdebeurs, het prachtige Plaza Redonda en de torenhoge Torres de Serranos. Tijdens deze historische wandeling ontdek je de oude stierenvechtring en passeer je de schitterende kathedraal. Bekijk de Arabische muur, de toren van San Bartolomé en het prachtige Generalitat-paleis. Je leert alles over de rijke geschiedenis en cultuur van deze oude stad. Ontdek de oude eetgelegenheden van Valencia tussen de historische bezienswaardigheden van de stad. Proef traditionele Valenciaanse gerechten en leer over de aparte en buitengewone keuken.

Valencia: Silk Trade Tour

10. Valencia: Silk Trade Tour

Verken de erfenis van de zijdehandel in València tijdens een meeslepende tour langs enkele van de beroemdste attracties. Betreed de karakteristieke Silk Exchange (Lonja de la Seda), een van de beroemdste civiele gotische monumenten in Europa. In juli 1931 uitgeroepen tot nationaal historisch en artistiek monument, werd het in december 1996 ook ingeschreven als UNESCO-werelderfgoed. Bekijk de onlangs gerestaureerde Higher Art College of Silk, nu het Silk Museum, een van de meest prominente gebouwen van de Valenciaanse architectuur en cultuur. Gelegen in een speciaal gebied in het historische hart van de stad - de wijk Velluters - krijgt u de kans om te ervaren waar de meeste zijdebewerkersgilden waren gevestigd. Bewonder de gotische stijl van het 15e-eeuwse gebouw en bekijk binnen de rijke collectie fresco's, muurschilderingen en mozaïeken. Ga naar de Espai Seda, opgericht om het belang van zijde in de geschiedenis van de stad te onthullen, waar u zijde tegen betaalbare prijzen kunt kopen. Eindig in de kledingwinkel "Albaes" van de Albaes Indumentaria Valenciana. Het bedrijf begon in de jaren zestig met het ontwerpen en maken van kleding en het is een passend einde van uw zijderoute-tour. Kies daarna voor een bezoek aan het Nationaal Keramiekmuseum of het L´lber Museum (op eigen kosten) voor een andere kijk op de kunsten en ambachten van Valencia.

19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in La Lonja de la Seda

Wil je alle activiteiten in La Lonja de la Seda ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Lonja de la Seda

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 952 beoordelingen

Super tour veel gezien en heel veel info. Echt heel erg leuk. Wij hadden tour op 1e dag gedaan. Vind ik aanrader je krijgt zoveel info waar je de rest van je verblijf ook nog wat aan hebt.

Leuke ervaring. Gids Angelo weet veel en is erg enthousiast. Leuke manier om highlights van Valencia te ontdekken om daarna de stad zelf te gaan ontdekken

Het was leuk om met een Nederlands sprekende gids door Spanje te fietsen. We hebben ervan genoten

Aardige jonge kerels die de rondleiding gaven. Fietstempo was prima

Super leuke tour op e originele manier. Gids was super nice.