La Lonja de la Seda

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

La Lonja de la Seda: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Valencia: fietstocht van 3 uur met gids

  1. Valencia: fietstocht van 3 uur met gids

  Een lokale gids leidt je langs een route door de achterstraten en geheime steegjes, die alleen bekend zijn bij de bewoners van Valencia. Je bekijkt beroemde bezienswaardigheden vanuit een andere hoek, terwijl je inzichtelijke verhalen hoort over de stad van Las Fallas & La Paella. De route van de fietstocht omvat een rondleiding door de oude binnenstad van Valencia, waar je de straten met meer smaak bezoekt. Je gaat daarna naar de Tuin van de Turia, waarna je naar de Stad van Kunsten en Wetenschappen fietst. Eenmaal daar bezichtig je rustig het hele complex van Calatrava en ga je uiteindelijk naar de haven en het strand van Malvarrosa voor een perfecte fotofinish.

  Ideale gevarieerde fietstocht om kennis te maken met de stad. Goede en hele vriendelijke gids die de tijd nam om ons van alles te vertellen over de gebouwen. Ook genoeg tijd om foto's te maken. Onze fietsen waren prima maar bij 1 van de anderen liep de ketting er een aantal keren af.

 • Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

  2. Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

  Tijdens deze Segwaytour van 1 uur door het middeleeuwse deel van Valencia krijg je de kans om de belangrijkste en kenmerkendste monumenten en wijken van de stad te zien. Het beste deel van de activiteit is dat je alle bezienswaardigheden op een leuke en milieuvriendelijke manier te zien krijgt! Na een korte oefensessie waarin je aan de Segway kunt wennen ga je op weg voor een tour van 1 uur over een route langs de volgende plekken: Torres de Serranos, het plein van El Carmen, Portal de la Valldigna en de Arabische stadsmuren, de kerk van San Nicolás en de Zijdebeurs (Lonja). Je komt ook langs de Mercado Central, het ronde Plaza Redonda, de kerk van Santa Catalina, de Kathedraal van Valencia, het Paleis van de Aartsbisschop, Plaza de la Almoina en Plaza de la Virgen.

  Really enjoyed learning to ride the segway and the tour guide was very knowledgeable about what she told in a genuinely enthusiastic way. All in all the tour was very enjoyable. Sidenote: I did hurt myself when speeding a couple of times because my brain automatically did something different than I was taught to on the segway when things went wrong (likely because I'm used to biking) so do be careful when trying out the speeding option in the city.

 • Valencia: fietstocht door de stad

  3. Valencia: fietstocht door de stad

  Begin je avontuur bij de winkel in de buurt van de haven van Valencia. Hier word je opgewacht door een gekwalificeerde gids en krijg je je fiets, helm en drankjes op aanvraag. De gids zal je kort over de veiligheidsrichtlijnen in de stad inlichten voordat je rit begint. Vanuit de winkel rijd je naar de Stad van Kunsten en Wetenschap, waar je de opmerkelijke architectuur van Santiago Calatrava ontdekt. Kom meer te weten over een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia. Vanaf hier rijd je door het Turia-park, dat ooit een rivierbedding van de middeleeuwse Torens van Serranos was. Als je de stad binnengaat via de torens, zie je de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum. Je bezoekt de kathedraal, de Almudin, de centrale markt en de zijdebeurs. Je fiets door historische kronkelstraatjes langs schitterende gebouwen. Onderweg terug naar de winkel, bezoek je ook de prac...

 • Valencia 3 uur Private Walking Tour

  4. Valencia 3 uur Private Walking Tour

  Zie de beste van de oude binnenstad van Valencia op een 3-uur durende wandeling met een lokale gids, en ontdek de mix van het verleden en het heden in een stad opnieuw geboren. Begin bij de oude "Torres de Serrano," een van de 12 poorten die een deel van de oude stadsmuren gevormd. Pass gebouwen van uitgebreide modernistische en Moorse, vóór aankomst in het 15e-eeuwse Silk Exchange (Llotja de la Seda). Uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1996, was het een van de belangrijkste gebouwen van Valencia in Spanje de "Gouden Eeuw." Blijf de Mercado Central om een meesterwerk van modernistische architectuur te zien. Beleef de stad in volle gang als de lokale bevolking stock-up op verse vis, vlees, fruit, groenten, en nog veel meer. Proef de zoete wijn en kaas. Vervolgens zie de circulaire "vierkant" van de Plaza Redonda, en kijk naar beneden de smalle straatjes die leiden uit het...

 • Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

  5. Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

  Vertrek met je gids rechtstreeks van het tourkantoor en bezichtig de mooiste plekken in Valencia. Meer dan 2000 jaar geschiedenis kan worden ontdekt in de straten van de oude wijk. Vertrek van de historische wijk Barrio del Carmen Plaza de la Virgen, een oud plein dat dateert uit de Romeinse tijd en Plaza de la Reina, waar je zowel de kathedraal als de toren van Miguelete ziet.   Ga verder naar de Centrale Market, de grootste versmarkt van Spanje, die in 1928 is geopend. Vlak bij de markt ontdek je La Lonja de la Seda, die oorspronkelijk werd gebruikt voor handel in zijde. De laatste halte is Torres de Quart in het stadscentrum, een restant van de oude stadsmuren, evenals Torres de Serranos, één van de 12 poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Na het historische centrum bezoek je de groenere en meer hedendaagse kant van de stad. Verken Jardines de Turia, de groene long van ...

 • Valencia: Jeeptour hoogtepunten van de stad met snacks

  6. Valencia: Jeeptour hoogtepunten van de stad met snacks

  Geniet van een stadstour door Valencia. Laat je ophalen bij je accommodatie en ga in een Jeep met open dak de stad in. Ervaar een spannende tocht langs al het beste dat Valencia te bieden heeft. Onderweg naar het centrum vertelt je deskundige gids je allerlei lokale weetjes; je ontdekt de geheimen van deze historische stad. Bekijk El Miguelete, een statige gotische kathedraal uit de 14e eeuw. Bewonder de weelderige gotische pilaren van de 15e-eeuwse zijdebeurs. Spring uit de auto en loop rond op de prachtige centrale markt. Na al de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia te hebben gezien, koel je af met een duik aan het strand van La Malvarrosa, inclusief een scala aan snacks en drankjes.

Sitemap La Lonja de la Seda

Wil je alle activiteiten in La Lonja de la Seda ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Lonja de la Seda

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 358 beoordelingen

Super leuke fietstocht door Valencia. De gids sprak zeer goed Nederlands en kon veel vertellen over de stad en gebouwen. De fietsen waren van mindere kwaliteit (of we zijn verwend in Nederland) zeker een aanrader om de stad te leren kennen

Leuke fietstocht! Je komt overal in de stad en krijgt nuttige informatie. Daarna kun je voor een kleine bijdrage je fiets de hele dag houden. Fietsen is gewoon de makkelijkste manier van verplaatsen door de stad!

De super complete rondleiding door het oude centrum van Valencia Het helpt je een idee te krijgen van hoe cool Valencia is.

Veel van Valencia gezien, met enthousiaste uitleg over de historie van de stad

Erg interessante tour op de fiets door het mooie Valencia.