La Palma

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap La Palma

Wil je alle activiteiten in La Palma ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Palma

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 131 beoordelingen

Ik hield van deze reis, het was zo ontzettend gaaf dat we dolfijnen en walvissen zagen, maar ik zou deze reis niet aanraden als je snel zeeziek wordt. Er waren veel golven en de boot bewoog behoorlijk hard. Dus voor mij was het geen probleem, maar mijn vriend werd ongeveer 10 minuten zeeziek toen we de haven uit vreesden?

Een zeer vriendelijk team en zeer competente medewerkers met veel specialistische kennis over dolfijnen en walvissen. In tegenstelling tot andere dergelijke tours die ik in andere landen heb bezocht, heb je hier in zeer korte tijd echt dolfijnen en walvissen gezien. Aan de corona-eisen werd voldaan. Een mooie dag!

De bemanning was erg vriendelijk en we hebben veel geleerd van alle uitleg die ze ons gaven. De biologen hebben ons alles geleerd wat er te weten valt over walvisachtigen. We hadden ook geluk en zagen dolfijnen en walvissen. Een aanrader voor kinderen en volwassenen.

Perfect georganiseerde walvis- en dolfijntour, was al met anderen die niet eens begonnen op te treden. De twee mariene biologen evenals de kapiteins waren erg vriendelijk. Deze keer hadden we het geluk om dolfijnen en walvissen te zien

Aardig personeel. Zie walvisachtigen in het midden.. Het verdient het. Observeer de dolfijnen in de zee, interactie met mensen, kortom, groet ons, verheug je! Het deed ons uit de eerste hand begrijpen hoe geëvolueerd deze wezens zijn.