La Perle by Dragone

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

La Perle by Dragone: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Dubai: ticket voor La Perle by Dragone

1. Dubai: ticket voor La Perle by Dragone

Profiteer van een vooraf geboekt ticket om La Perle by Dragone te zien. De voorstelling bestaat uit een cast van 65 artiesten, die elk hun eigen unieke vaardigheden meebrengen. Zie acteurs en acrobaten in water- en luchtstunts tijdens de snelle liveshow. Le Perle combineert de geest van Dubai met een iconisch aqua-podium om een onvergetelijk spektakel in, op en boven het water neer te zetten. Artiesten duiken op het podium in het zwembad en vliegen door het theater op spectaculaire hoogten, waardoor een visueel boeiende ervaring ontstaat. La Perle ligt in het hart van Dubai in Al Habtoor City en is de eerste show van de regio met een eigen, speciaal gebouwd theater. De zaal biedt een unieke ervaring voor het publiek. Er zijn 1.300 zitplaatsen en slechts 14 rijen, waardoor je dichtbij de actie zit.

Dubai: Water Canal-rondvaart en La Perle Show met diner

2. Dubai: Water Canal-rondvaart en La Perle Show met diner

Breng een ontspannen avond door langs de oevers van het Dubai Water Canal aan boord van een luxe dhow voordat je een acrobatische show bijwoont in La Perle met een Silver Pass. Geniet van een internationaal buffet met uitzicht op bezienswaardigheden in de buurt. Stap aan boord van de luxe dhow die dineren al fresco biedt achter glas. Op weg naar La Perle kun je de bruisende sfeer van de stad opsnuiven en onder de eerste sensorgestuurde watervalbrug van de regio, de Sheikh Zayed-brug, doorvaren terwijl je van je maaltijd geniet. Je kijkt uit op de hoogste toren ter wereld, Burj Khalifa, en de attractie Imagine, met 's werelds grootste projectiescherm. Bereid je dan voor op een heerlijk avondje uit in La Perle, Dubai's #1 show. Ontvang je Silver Pass en laat je afzetten bij La Perle waar je je ervaring afsluit. Als je kiest voor een retourtransfer, haalt je chauffeur je na de show op en brengt je terug naar je accommodatie.

Sitemap La Perle by Dragone

Wil je alle activiteiten in La Perle by Dragone ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Perle by Dragone

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.700 beoordelingen

De dhow-cruise was uitstekend, maar als ik het opnieuw zou doen, zou ik een jas nemen omdat het een beetje koud was aan boord toen de how bewoog. De selectie eten was ook erg vloed, maar het eten werd erg snel koud. La Pearl-show was echt uitstekend! Overal uitstekende prestaties. Zou dit ten zeerste aanbevelen.

Dit is een geweldige trip. Omdat het om 18:30 u begint is Dubai mooi verlicht. Het buffet was lekker en goed georganiseerd. Ook nog even live-muziek door een saxofonist. De afsluitende show La Perle was voor ons het sublieme hoogtepunt. Een enorme aanrader!!!

The show was excellent en magical I will recommend it to friends and family. My partner was amazed!!

Superleuke rondvaart, eten was voldoende en best lekker...de la perla was echt een Wauw

Heel mooie voorstelling. De moeite waard om te gaan kijken!