La Perle by Dragone

La Perle by Dragone: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: ticket voor La Perle door Dragone

1. Dubai: ticket voor La Perle door Dragone

Koop vooraf een ticket voor de voorstelling La Perle door Dragone. De voorstelling wordt opgevoerd door een cast van 65 artiesten, die elk hun eigen unieke vaardigheden meebrengen. Tijdens de liveshow kijk je naar acteurs en acrobaten die in hoog tempo water- en luchtstunts uitvoeren. La Perle combineert de geest van Dubai met een iconisch waterpodium waar een onvergetelijk spektakel in, op en boven het water wordt neergezet. Artiesten duiken op het podium in het zwembad en vliegen door het theater op spectaculaire hoogten, wat zorgt voor een indrukwekkende visuele ervaring. La Perle vindt plaats in hartje Dubai in Al Habtoor City, en is de eerste show van de regio met een eigen, speciaal gebouwd theater. De locatie biedt het publiek een unieke ervaring. Met 1.300 zitplaatsen verdeeld over slechts 14 rijen zit je altijd dicht bij de actie.

Dubai: Water Canal-rondvaart en La Perle Show met diner

2. Dubai: Water Canal-rondvaart en La Perle Show met diner

Breng een ontspannen avond door langs de oevers van het Dubai Water Canal aan boord van een luxe dhow voordat je een acrobatische show bijwoont in La Perle met een Silver Pass. Geniet van een internationaal buffet met uitzicht op bezienswaardigheden in de buurt. Stap aan boord van de luxe dhow die dineren al fresco biedt achter glas. Op weg naar La Perle kun je de bruisende sfeer van de stad opsnuiven en onder de eerste sensorgestuurde watervalbrug van de regio, de Sheikh Zayed-brug, doorvaren terwijl je van je maaltijd geniet. Je kijkt uit op de hoogste toren ter wereld, Burj Khalifa, en de attractie Imagine, met 's werelds grootste projectiescherm. Bereid je dan voor op een heerlijk avondje uit in La Perle, Dubai's #1 show. Ontvang je Silver Pass en laat je afzetten bij La Perle waar je je ervaring afsluit. Als je kiest voor een retourtransfer, haalt je chauffeur je na de show op en brengt je terug naar je accommodatie.

  • Toegangstickets
  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap La Perle by Dragone

Wil je alle activiteiten in La Perle by Dragone ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Perle by Dragone

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.827 beoordelingen

Zeer mooie show, niet te missen, proficiat aan de artiesten! We hebben de motoren echter niet in het stuur gezien.. alleen deze teleurstelling voor de show. We maakten de presentatie om 18.30 uur, en zo weinig mensen waren stil. En je kunt het tafereel heel goed zien vanaf alle stoelen. We namen de lounge-optie, nou, we hadden tijd om er een beetje van te genieten, maar we moeten er niet bij stilstaan. Ze gaven mijn dochter een tas vol lekkernijen voor de show. Het enige punt dat de avond voor mij een beetje verpestte, was toen we op zoek waren naar een taxi bij de uitgang, een limousinechauffeur naar ons toe kwam die ons vertelde dat hij een taxi nam en aan het einde van de race kondigde hij een prijs aan van 3 keer duurder dan normaal !!!

Ongelooflijk geweldige show met sensationele akoestiek. Na 2021 waren we er dit jaar voor de tweede keer en het is ons weer goed bevallen. Een mix van musical en een beetje circusacrobatiek. Een bronzen kaartje is ook helemaal voldoende, omdat je vanuit alle zitplaatsen heel goed kunt zien. We zouden de show ook nog een derde keer bekijken. Maar ik begrijp het verhaal erachter nog steeds niet :-)

Een fascinerende show van 90 minuten die je met open ogen en open harten achterlaat. Geweldig podium met bijzondere waterpartijen, geweldige lichteffecten en epische muziek, uitstekende acteurs en adembenemende artistieke scenario's. We hadden een heel goed zicht, zelfs met de stoelen van de laagste categorie. Absoluut een bezoek waard!

Wat een geweldige voorstelling. Ik had een platina-stoel geboekt en de service was perfect. Er waren zoveel drankjes en snacks als je wilde. Iedereen was erg vriendelijk en meegaand. De stoel zelf was geweldig. Rij twee, vlak bij het podium. Er waren veel kippenvel momenten. Ik kan alleen maar aanraden om de dhow te bezoeken.

Het was goed georganiseerd, een geweldige show met veel effecten, je moet goed gekleed zijn op de dag, het is alsof je naar een opera gaat. Het is een beetje prijzig maar echt de moeite waard. Het is een verandering van de andere kant van Dubai (restaurant, bezienswaardigheden, winkelen).