Kies data

La Perle by Dragone

La Perle by Dragone: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: ticket voor La Perle door Dragone

1. Dubai: ticket voor La Perle door Dragone

Koop vooraf een ticket voor de voorstelling La Perle door Dragone. De voorstelling wordt opgevoerd door een cast van 65 artiesten, die elk hun eigen unieke vaardigheden meebrengen. Tijdens de liveshow kijk je naar acteurs en acrobaten die in hoog tempo water- en luchtstunts uitvoeren. La Perle combineert de geest van Dubai met een iconisch waterpodium waar een onvergetelijk spektakel in, op en boven het water wordt neergezet. Artiesten duiken op het podium in het zwembad en vliegen door het theater op spectaculaire hoogten, wat zorgt voor een indrukwekkende visuele ervaring. La Perle vindt plaats in hartje Dubai in Al Habtoor City, en is de eerste show van de regio met een eigen, speciaal gebouwd theater. De locatie biedt het publiek een unieke ervaring. Met 1.300 zitplaatsen verdeeld over slechts 14 rijen zit je altijd dicht bij de actie.

Dubai: Water Canal-rondvaart en La Perle Show met diner

2. Dubai: Water Canal-rondvaart en La Perle Show met diner

Breng een ontspannen avond door langs de oevers van het Dubai Water Canal aan boord van een luxe dhow voordat je een acrobatische show bijwoont in La Perle met een Silver Pass. Geniet van een internationaal buffet met uitzicht op bezienswaardigheden in de buurt. Stap aan boord van de luxe dhow die dineren al fresco biedt achter glas. Op weg naar La Perle kun je de bruisende sfeer van de stad opsnuiven en onder de eerste sensorgestuurde watervalbrug van de regio, de Sheikh Zayed-brug, doorvaren terwijl je van je maaltijd geniet. Je kijkt uit op de hoogste toren ter wereld, Burj Khalifa, en de attractie Imagine, met 's werelds grootste projectiescherm. Bereid je dan voor op een heerlijk avondje uit in La Perle, Dubai's #1 show. Ontvang je Silver Pass en laat je afzetten bij La Perle waar je je ervaring afsluit. Als je kiest voor een retourtransfer, haalt je chauffeur je na de show op en brengt je terug naar je accommodatie.

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in La Perle by Dragone

Wil je alle activiteiten in La Perle by Dragone ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Perle by Dragone

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.147 beoordelingen

De reis naar Dubai Festival City duurt lang (afhankelijk van waar je verblijft - we waren in Dubai Marina), maar niet al te moeilijk. We namen de metro naar het eindstation (Creek) en vervolgens de zeer goedkope (2 AED) Dhow Boat over het water. De Al Faris Dinner Boat ziet er op het eerste gezicht klein en bedrieglijk uit, maar de cruise verliep goed zonder problemen, het voedselbuffet was uitstekend en de service erg vriendelijk. De uitzichten tijdens de tour werden steeds beter naarmate men het gebied van Downtown Dubai naderde. Na een boottocht van 1 1/2 uur en een erg lekker diner, moesten we van boord gaan en de zeer korte wandeling naar La Perle maken (2 minuten vanaf de aanlegsteiger). De show, La Perle, is uitstekend. We hadden geweldige stoelen, maar geloof dat iedereen een goede stoel heeft, zoals het theater is gebouwd. De show is geweldig. Men moet het zien. We hadden de dinercruise zonder de alcoholische dranken, en dat was prima. Water, jus d'orange, Coca Cola frisdr

Ik hield echt van de organisatie van de excursie, alles was zeer nauwkeurig, in elke fase van het evenement werd de verantwoordelijkheid van elk element van deze operatie van chauffeurs, obers, culinaire specialisten en management gevoeld, de boottocht was geweldig, het eten was vers en smakelijk met een grote selectie, de service was snel en met veel motivatie, aangename muziek en natuurlijk de musical La Perla op het einde. Mijn vrouw en ik reizen veel over de wereld en hebben natuurlijk veel ervaring. Ik wil zeggen dat het een zeer waardige gebeurtenis was.

Het diner op het schip was erg goed. Er was keuze uit vlees, vis, groenten en bijgerechten. Er was ook een toetje. Frisdranken zijn bij de prijs inbegrepen, alcoholische dranken zijn (typisch voor het land) erg duur. De rit door de Creek zal je verbazen met de vele verlichte wolkenkrabbers. Op het keerpunt van de rit is er een brug met een waterval. Je wordt daar ook afgezet als je de show van La Perle hebt geboekt, wat ik kan aanbevelen. Al met al een geweldige avond!

Een geweldige ervaring! Zeer goed georganiseerd. De boottocht was erg spectaculair. Het eten was heerlijk, meer dan genoeg voor iedereen. De muzikale begeleiding was fantastisch, vooral de muzikant met de saxofoon. De show was ook een hoogtepunt, de zilveren kaartjes maakten het mogelijk om echt goede plaatsen te hebben, zodat je op een ontspannen manier kon volgen wat er gebeurde.

Het was een zeer goed georganiseerde reis, het personeel was allemaal erg aardig en super attent, er werd een goede variëteit aan eten aangeboden en veel. Veel te zien en een geweldige saxofonist speelde tegen het einde van de reis. Ik zou deze ervaring ten zeerste aanbevelen.