Kies data

La Rosaleda-stadion

La Rosaleda-stadion: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

1. Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

Begin je tocht met een rit langs het kanaal en verlaat de drukte van Malaga. Rijd langs attracties zoals het voetbalstadion en de botanische tuin op weg naar de bergen. Ga  off-road waar  Montes de Malaga Natuurpark  begint en geniet van een rit op een afgelegen en rustig pad. De prachtige bossen en een fantastisch uitzicht begeleiden je op de rotsachtige weg naar de top. Aan het eind van het pad heb je de mogelijkheid om een pauze te nemen. Heb je trek gekregen? Neem hapjes en drankjes in een restaurant in de bergen. Aan de top kun je even ontspannen en genieten van het uitzicht op het landschap.  Als je het uitzicht in je hebt opgenomen, kies je hoe je naar beneden wil gaan - gemakkelijk  op asfalt of de meer spannende manier: off-road. Terug naar beneden gefietst ga je nog langs de kust en door de haven voordat je trip eindigt waar hij begon.

  • Avonturen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap La Rosaleda-stadion

Wil je alle activiteiten in La Rosaleda-stadion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Rosaleda-stadion

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 74 beoordelingen

Geweldige ervaring! Fran was een uitstekende gids, erg gekoeld, zich bewust van de weg en de omgeving en had veel interessante feiten te vertellen. De tour zelf was een mooie lus met een prachtig uitzicht, een ebike-motor bracht ons gemakkelijk de heuvels op, we stopten een paar keer om foto's te maken, we maakten zelfs een kleine stop in een schattig lokaal restaurant om op te frissen. We hebben echt genoten van het kleine uitstapje, altijd goed om in beweging te komen in plaats van alleen maar op het strand te liggen. Sterk aanbevelen!

Het was een prachtige tocht door de natuur, soms wat spannend met rotsachtige paden en steile afdalingen maar de ebikes zijn fantastisch! Onze gids, William, kon goed vertellen over Malaga's wetenswaardigheden en was zeer oplettend met het Spaanse verkeer. Absoluut een aanrader!

We had a great tour with Tamara, she knows a lot about the mountains and bikes. The 3 hour tour went by very fast and we had a nice beerpause in a bar in the mountains. Loved it!! Thanx Tamara! Renee & Henk from Amsterdam

We really enjoyed our ride through the mountains with Samara! She was very kind and fun! Would definitely recommend!

Leuke tocht. Goede fietsen. Wij hadden de luxe dat we de enige twee deelnemers waren!