Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Van La Spezia: Private Shore Excursion naar Pisa en Florence

Van La Spezia: Private Shore Excursion naar Pisa en Florence

Vanaf US$ 1.022,75 Per groep tot 8

Doe mee met deze op maat gemaakte tour met kleine groepen in Pisa en Florence vanuit La Spezia met de beste Engels sprekende chauffeur / gidsen. Ontdek Italië van dichtbij in een Mercedes-sedan of minibus naar het hart van de prachtige steden Pisa en Florence.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Privégroep
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 9 uur
Begintijd 08:00
Directe bevestiging
Chauffeur
Engels, Italiaans

Belevenis

Highlights
  • Bewonder het adembenemende Piazza dei Miracoli met zijn scheve toren van Pisa
  • Maak een geweldige foto vanaf Piazzale Michelangelo, over de Ponte Vecchio en de renaissancistische kathedraal
  • Bezoek Michelangelo's "David" in de Accademia met skip-the-line tickets
  • Proef je een weg door de authentieke centrale voedselmarkt met echte Italiaanse gelato
  • Wandel San Lorenzo Market in en winkel voor lederwaren en souvenirs
Volledige beschrijving
Ontmoet uw privé-chauffeur / gids om 08:00 zo dicht mogelijk bij uw schip voor de twee uur durende rit naar Florence die de stad nadert door wijngaarden aan de rand van de Chianti-streek en aankomt op Piazzale Michelangelo die een prachtig uitzicht over de Ponte Vecchio biedt , De klokkentoren van Duomo en Giotto.

Als u eenmaal in het stadscentrum bent, kunt u de prominente bezienswaardigheden van de stad ontdekken zonder al te veel te hoeven lopen, omdat uw chauffeur u historische en culturele achtergrondinformatie geeft. Bezoek de prachtige gotische kerk van Santa Croce met de graven van beroemde kunstenaars en schrijvers zoals Michelangelo, Galileo en Dante, evenals de beroemde leerschool. Geniet van een wandeling rond de levendige en kleurrijke markt van San Lorenzo, waar u ook de Medici-kapellen en de Loggia dei Mercanti vindt. Ontdek de prachtige pleinen van Piazza del Duomo met de kathedraal van Santa Maria del Fiore en de klokkentoren van Giotto, Piazza della Repubblica - een levendig winkelgebied en het prachtige Piazza della Signoria met het Palazzo Vecchio. Als u de Galleria dell'Accademia wilt bezoeken om de echte David van Michelangelo te zien, kunt u uw tickets (tegen EUR 16,50 per persoon) vooraf reserveren, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan lange rijen.

Wandel langs de enorme Galleria degli Uffizi en over de Ponte Vecchio met zijn prachtige juweliers naar Palazzo Pitti en de Boboli-tuinen. Pauze voor de lunch (op eigen kosten). Uw chauffeur zal suggesties doen en u in de juiste richting wijzen. U kunt zelfs in de verleiding komen om uw weg te smachten door de authentieke centrale voedselmarkt vol met kazen, salami, ham, brood, pasta, olijfolie, wijn en gelato. Rond 14.30 uur is het tijd om je mee te nemen op de ontspannende en comfortabele reis naar Pisa tot de machtige maritieme republiek uit de 11e eeuw. Geniet van een autorit door de stad, die je naar het hart van een van de belangrijkste monumenten in Italië, het adembenemende Piazza dei Miracoli met zijn doopkapel, de kathedraal, de Campo Santo-begraafplaats en natuurlijk de scheve toren voert. Rond 16.00 uur staat uw minibus klaar om u op een ontspannende en comfortabele reis terug naar uw schip in de haven van La Spezia te brengen met aankomst rond 18:00 uur.
Inbegrepen
  • Opstap en aflevering van de haven <br> • Engelssprekende chauffeur / gids <br> • Privé sedan of minibus tot 8 passagiers <br> • Water en weefsels
  • entreegelden voor musea <br> • Maaltijden <br> • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Uw chauffeur wacht op u in het parkeerterrein van de haven van La Spezia.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

  • Als u de Galleria dell&#39;Accademia of Uffizi in Florence wilt bezoeken, is prebooking een echte aanrader en uw skip-the-line tickets kunnen voor u worden gereserveerd, die ruim van tevoren moeten worden geboekt <br> Als u de scheve toren van Pisa wilt beklimmen, wordt opnieuw reserveren aangeraden en wordt u door het online boekingsproces geleid <br> Met uw eigen privéchauffeur volledig tot uw beschikking gedurende de dag, zal uw tour flexibel zijn en als er iets in het bijzonder is dat u zou willen zien of doen, maak dit dan bekend en de beste inspanningen zullen worden gedaan om dit in uw dag <br> Passagiers van cruiseschepen moeten uw scheepsnaam en lijst met passagiers opgeven op het moment van boeking
Georganiseerd door

Product ID: 98112