Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

La Spezia: 2,5-uurs privé wandeltocht met een lokale gids

La Spezia: 2,5-uurs privé wandeltocht met een lokale gids

Vanaf US$ 328,74 Per groep tot 10

Op deze wandeltocht verkent u de mooie stad La Spezia. Naar de grootste zeebodem van Italië zijn de kronkelende straten van de oude binnenstad sfeervol en er zijn tal van gezellige trattoria's en kleine winkels die op zijn best de Ligurische smaak laten zien.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Privégroep
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Belevenis

Highlights
  • Geniet van een volledige onderdompeling rondleiding van het oude La Spezia - de belangrijkste monumenten en historische gebouwen
  • Verken het oude vissersdorp, georganiseerd rond het kasteel van St. George en de genuaanse vestingwerken
  • Ontdek de tekens van het middeleeuwse verleden van de stad, die verstrengeld zijn met moderne elementen zoals Liberty, Futurism en hedendaagse stijlen
  • Spot het beroemde Technisch Naval Museum van de Marine, een buitengewone collectie in verband met de geschiedenis van de navigatie en de Italiaanse Marine
Volledige beschrijving
Doe mee aan deze prive wandeltocht onder leiding van een lokale gids om de prachtige stad La Spezia te ontdekken. Gelegen minuten ten oosten van Cinque Terre per trein, wordt deze hardwerkende havenstad routinematig over het hoofd gezien. Maar La Spezia is zeker een bezoek waard: het is de thuisbasis van de grootste zeebodem van Italië, de kronkelende straten van de oude binnenstad zijn heel bijzonder en er zijn tal van gezellige trattoria's, restaurants, cafés en kleine plaatsen die de Ligurische tafel laten zien en op zijn best proeven .

La Spezia is tegelijkertijd een oude en moderne stad, historisch gekenmerkt door de zeevarende roeping. Tijdens deze rondleiding van 2,5 uur heeft u de kans om de belangrijkste en prachtige plekken en attracties in de stad te zien, zoals het Kasteel van St. George, het pittoreske Piazzetta del Bastione en de kathedraal van Cristo Re.

Loop langs het prachtige Passeggiata Costantino Morin en geniet van het ontspannende uitzicht op de groene plekken, de haven en de zee. Vergeet niet dat La Spezia ook thuis is voor belangrijke en beroemde musea, zoals het Technisch Naval Museum van de Marine (Museo Tecnico Navale della Marina Militare) en het Museum van Amedeo Lia, met hun buitengewone collecties. Wandelen door de typische steegjes van de oude binnenstad, bewonder de gekleurde huizen en het prachtige plein om je heen, zoals de Liberty-style Piazza Giuseppe Garibaldi.
Een tip: vergeet niet om je camera mee te nemen.
Inbegrepen
  • Privé tour onder leiding van een deskundige gids
  • Eten en drinken <br> • Toegang tot musea, kerken en paleizen (als u besluit om een ​​aantal te bezoeken, kunt u uw kaartje ter plaatse kopen)
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Castello di San Giorgio, Via XXVII Marzo, La Spezia, Italië, voor San Giorgio Castle aan het einde van Scalinata San Giorgio.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

  • Houd er rekening mee dat deze tour geen toegang bevat tot sites die een toegangsvergoeding vereisen <br> De tour zal plaatsvinden, zelfs als het regent. Bij uitzonderlijke zware regen kan de tour worden geannuleerd en krijgt u volledige terugbetaling
Georganiseerd door

Product ID: 97635