La Vanille Nature Park
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

La Vanille Nature Park Tours: Onze meest aanbevolen

Mauritius: Full-Day Quad Bike Tour met lunch

1. Mauritius: Full-Day Quad Bike Tour met lunch

Vertrek op je quad naar de rivier de Savanne om het veelzijdige terrein van de rivier te verkennen. Langs de rivier de Savannae kunt u getuige zijn van de natuurlijke schoonheid van de Gris Gris-klif en La Roche qui Pleure, waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht op de oceaan en de kustlijn. Volg vanaf hier de kustlijn om het prachtige Terracine Forest te bezoeken en Rochester Falls te ervaren. Neem een pauze tijdens je avontuur om te genieten van een vergulde lunch en zwem bij Leon Falls. Vervolg je tour om de Crocodile Parks te bezoeken en eindig je reis terug bij het startpunt nadat je de Senneville-brug bent gepasseerd.

...
Mauritius: Vanilla Park en Wild Beaches Tour

2. Mauritius: Vanilla Park en Wild Beaches Tour

Nadat u bent opgehaald bij uw accommodatie, gaat u op weg naar uw reisbestemming. Eenmaal daar wandel je door een weelderige groene omgeving waar palmbomen en gigantische bamboe schaduw bieden aan de honderden Nijlkrokodillen die in het park worden grootgebracht. Maak een wandeling op de wilde kant tussen een enorme kudde gigantische Aldabra-schildpadden die in semi-vrijheid leven. Je kunt zelfs Domino ontmoeten, de honderdjarige die de weegschaal op 275 kilogram tikt. Een souvenirfoto is een must op deze site, waar honderden reuzen worden grootgebracht. Ga verder en ontdek een uitbundige fauna bestaande uit leguanen, apen, lemuren, herten, wilde zwijnen, mangoesten, Japanse karpers, Mauritiaanse vleermuizen, Radiata-schildpadden, zoetwaterschildpadden, gekko's, palingen, kameleons en meer. Baie Du Cap, gelegen aan de zuidkust van Mauritius, is een klein, schilderachtig dorpje. De regio staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en zijn wilde, ruige kustlijnen. Met het pittoreske land en de zeegezichten die de roodgekleurde aarde, het diepgroene bos, de palmbomen en de sprankelende blauwe zee aan de zijkant omvatten, zult u een ongelooflijke reis naar het uitkijkpunt Maconde hebben. Het ligt op een gebogen gedeelte van de kustweg, op de top van een kleine rotsachtige klif waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan.

...
Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin & La Vanille Nature Park

3. Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin & La Vanille Nature Park

Zie de reuzenschildpadden van Mauritius en kom dichtbij Nijlkrokodillen tijdens een schilderachtige dagtocht naar Mauritius' ruige zuidkust. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, bezoek je de Bois Cheri-theefabriek. De theeroute begint in Curepipe op het koloniale Domaine des Aubineaux, gebouwd in 1872. Ga verder naar de theeplantages van Bois Cheri. Bezoek de fabriek en het museum en geniet van een theeproeverij. Bezoek in het zuiden het natuurreservaat La Vanille, ook bekend als het Krokodillenpark , en het koloniale landgoed van Saint Aubin, met vanille- en anthuriumplantages, een oude suikerfabriek en de rumdistilleerderij, inclusief een proeverij gevolgd door een lunch. In La Vanille vind je een grote variëteit aan regionale flora en fauna en het broedcentrum voor reuzenschildpadden en Nijlkrokodillen, die je hier in grote getallen ziet. Kom meer te weten over de verschillende levenscycli van deze reptielen en kijk toe hoe de krokodillen worden gevoerd.  Vervolgens bezoek je een voormalige suikerplantage bij Saunt Aubin en verneem je meer over de traditionele landbouw op dit eiland bij de Suikerfabriek. Ook al produceert de plantage tegenwoordig geen suiker, omvat het landgoed een grote tropische tuin, een rumdistilleerderij, een kleine boerderij en een prachtig koloniaal herenhuis uit de 19e eeuw. Proef de rum die in de distilleerderij wordt geproduceerd en probeer het fruit van de boerderij tijdens een traditionele, Mauritiaanse lunch. Ga verder naar Gris Gris voor een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan en de ruige basaltkliffen van de zuidkust.

...

Sitemap La Vanille Nature Park

Wil je alle activiteiten in La Vanille Nature Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over La Vanille Nature Park

Minta was top !!! We hebben deze vakantie 3 uitstappen geboekt en zij was degene die er met kop en schouders bovenuit stak. Blijkbaar hebben ze ook goede gidsen Ze was van alles op de hoogte.