Dingen om te doen Labuan Bajo

Sitemap Labuan Bajo

Wil je alle activiteiten in Labuan Bajo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 43 beoordelingen

Wat een geweldige ervaring! Alles was zo georganiseerd. James, onze gids, pikte ons op en nam ons mee naar de haven waar we aan boord zouden klimmen van de boot waarop we de nacht zouden blijven! We voelden ons allebei als piraten! Het was zo ontspannend en we konden op het dak chillen waar ze zitzakken voor ons hadden. We waren voorzien van veel vers gekookt voedsel en ook smoothies! We stopten eerst bij Rinca Island waar we de Komodovaranen konden zien! toen klommen we weer op de boot en gingen naar het eiland Kalong om de vleermuizen uit de grot te zien vliegen, die daar duizenden waren en het niet verwachtten! Op dag 2 werden we vroeg wakker en gingen we naar Padar Island, wat een klim was, maar wat een geweldig uitzicht had je na de zwarte, roze en witte stranden! Daarna gingen we naar het eiland Komdo, het roze strand en naar het mantapunt waar we gingen snorkelen met de mantaroggen! Kon niet om een betere gids gevraagd worden, we hadden allebei zo'n geweldige tijd! Zou het z

Fantastische tijd, met veel onverwachte verrassingen.

Ik heb een geweldige tijd gehad tijdens mijn tour. Eerst was de tourorganisator absoluut geweldig in contact met mij. Ik heb nooit een organisator laten sms'en dat de chauffeur letterlijk buiten mijn deur op me stond te wachten. Alles was semless. Mijn gids, Anzi was geweldig. Hij was niet alleen goed op de hoogte van de draken en het gebied (vaak uitgebreid met de komodo-gidsen), hij was ook zo enthousiast over dingen, het maakte e enthousiast. Toen we geen mantaroggen konden zien omdat ik onverwacht laat op de dag aankwam, stelde het hem teleur. Het snorkelen was fantastisch en een goede verkoeling tussen draken. Het eten was het beste dat ik in Indonesië had, wat echt iets zegt, gezien het op een kleine slingerende boot was gemaakt. Ook was het hotel waar ik op de tweede nacht verbleef geweldig, ontspannend en precies wat ik nodig had. Over het geheel genomen een echt geweldige, spannende en toch ontspannende reis. Enige negatieve- op de boot was ik op was er geen wc-bril, wat i

Ik heb een geweldige tijd gehad op de Komodos. Maar eerst: mijn boeking en betaling was supergemakkelijk. Omdat het al mijn tweede tour met The Seven Holiday was, was de communicatie zoals verwacht. Krisna antwoordde direct en gaf me alle informatie die ik nodig had. De Komodo eilanden zijn een aanrader! Geweldig landschap. De snorkeltour was erg leuk. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, ik ben sprakeloos. De nacht op de boot was leuk, een hele gave ervaring. Ik zou opnieuw bij The Seven Holiday boeken, omdat ze al twee keer geweldig werk hebben geleverd. Sterk aanbevolen!!!

Onvergetelijke reis, boven verwachting. De boot was een omgebouwde vissersboot, gezellig, eenvoudig en schoon. De bemanning zorgde heel goed voor ons en ze waren behulpzaam, goed eten werd geserveerd en onze gids was deskundig. Deze boottocht werd het hoogtepunt van onze reis van vier weken.

Een zeer gelukkige tour, de bootgidsen waren erg eenvoudig en goed, en het eten was heerlijk. We aten twee dagen vet, behalve dat het toilet op de boot een beetje slechter was, maar dit kan worden genegeerd bij het ervaren van traditionele vissen