Kies data

Dingen om te doen Labuan Bajo

Andere activiteiten in Labuan Bajo

Wil je alle activiteiten in Labuan Bajo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 47 beoordelingen

Wat een geweldige ervaring! Alles was zo georganiseerd. James, onze gids, pikte ons op en nam ons mee naar de haven waar we aan boord zouden klimmen van de boot waarop we de nacht zouden blijven! We voelden ons allebei als piraten! Het was zo ontspannend en we konden op het dak chillen waar ze zitzakken voor ons hadden. We waren voorzien van veel vers gekookt voedsel en ook smoothies! We stopten eerst bij Rinca Island waar we de Komodovaranen konden zien! toen klommen we weer op de boot en gingen naar het eiland Kalong om de vleermuizen uit de grot te zien vliegen, die daar duizenden waren en het niet verwachtten! Op dag 2 werden we vroeg wakker en gingen we naar Padar Island, wat een klim was, maar wat een geweldig uitzicht had je na de zwarte, roze en witte stranden! Daarna gingen we naar het eiland Komdo, het roze strand en naar het mantapunt waar we gingen snorkelen met de mantaroggen! Kon niet om een betere gids gevraagd worden, we hadden allebei zo'n geweldige tijd! Zou het z

Ik heb een geweldige tijd gehad op de Komodos. Maar eerst: mijn boeking en betaling was supergemakkelijk. Omdat het al mijn tweede tour met The Seven Holiday was, was de communicatie zoals verwacht. Krisna antwoordde direct en gaf me alle informatie die ik nodig had. De Komodo eilanden zijn een aanrader! Geweldig landschap. De snorkeltour was erg leuk. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, ik ben sprakeloos. De nacht op de boot was leuk, een hele gave ervaring. Ik zou opnieuw bij The Seven Holiday boeken, omdat ze al twee keer geweldig werk hebben geleverd. Sterk aanbevolen!!!

We zagen 5 Komodo's in alle soorten en maten, evenals wilde zwijnen, herten en diverse vogels. De Komodo's werden vrij dichtbij bekeken met de mogelijkheid om ze in actie te filmen. Twee waren een schildpadkarkas aan het eten op het strand. Gidsen waren aardig en informatief over het leven, de voortplanting, het uitkomen en het vroege leven van de Komodos, het dieet, enz. Trails waren geen uitdaging, maar ze vonden het behoorlijk warm. Badkamerfaciliteiten zijn direct beschikbaar.

Een zeer gelukkige tour, de bootgidsen waren erg eenvoudig en goed, en het eten was heerlijk. We aten twee dagen vet, behalve dat het toilet op de boot een beetje slechter was, maar dit kan worden genegeerd bij het ervaren van traditionele vissen

Het was heel goed gepland en gestructureerd. De gids was erg aardig, net als de bootbemanning en het eten was erg lekker.