Kies data

Lafayette Cemetery No. 1

Lafayette Cemetery No. 1: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: Garden District Food and History Tour

1. New Orleans: Garden District Food and History Tour

Bezoek drie eetstops die de smaken en geschiedenis van Cajun en Creools benadrukken tijdens deze begeleide wandeling door New Orleans. Verwen uw zintuigen met een volledige maaltijd van Cajun en Creoolse specialiteiten, verdeeld over 3 lokale eetgelegenheden. Drink een drankje bij je eten. Begin op de begraafplaats van Lafayette en luister terwijl je gids je de unieke begrafenisgebruiken en -tradities van New Orleans vertelt. Verken de architectuur van het Garden District, de thuisbasis van historische herenhuizen, kleurrijke jachtgeweerhuizen en prachtige eiken. Bekijk de lokale winkels in Magazine Street voordat je aankomt bij je eerste eetstop, waaronder een heerlijke smaak van Creoolse fusion en de multiculturele invloeden die de 300 jaar oude stad hebben gevormd. Leer meer over Cajun-mensen en ontdek welke invloed ze hadden op de culinaire cultuur van Louisiana. De eerste twee eetstops omvatten ofwel een keuze uit een menu met ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen, een cocktail, huissangria, een mimosa of een niet-alcoholische drank. Bezoek onderweg lokale winkels en een kunstgalerie voordat je eindigt met een zoete noot bij de dessertstop voor specialiteit, gevulde beignets en een café au lait. Eindig met tal van aanbevelingen voor lokaal plezier en smaken.

New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

2. New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

Dompel jezelf onder in de weelde van het oude zuiden in deze tour door de mooiste buurt van New Orleans met een deskundige lokale gids. Je historische Garden District-tour begint met een zoete noot met een bezoek achter de schermen aan een oude winkel voor pralinemakers. Hier leer je hoe de beroemdste lekkernij van New Orleans vanuit Europa naar de stad werd gebracht en je kunt er zelfs een proeven die heet uit de koperen potten is. Vervolgens spring je in een tram met all-inclusive tickets en rijd je St. Charles Avenue af, op weg naar het Garden District. Dit gebied met grote herenhuizen en brede, met bomen omzoomde straten herbergt enkele van de best bewaarde herenhuizen van vóór de burgeroorlog in Amerika, evenals een hele reeks huizen van beroemdheden. Je gids laat je kennismaken met de geschiedenis van het gebied, terwijl je de grootse herenhuizen ziet die zijn gebouwd door rijke plantage-eigenaren en nu eigendom zijn van beroemde mensen zoals Beyonce en Sandra Bullock. Onderweg stop je bij een van Amerika's meest unieke begraafplaatsen, Lafayette Cemetery nr. 1. Je leert ook over de praktische moeilijkheden van het runnen van een begraafplaats onder zeeniveau. Voor het hoogtepunt van de tour stap je het Elms Mansion binnen, een 150 jaar oud Italiaans huis dat een van de meest indrukwekkende in de stad is. Terwijl je door de weelderige kamers reist, leer je over de zakenlieden en plantage-eigenaren die deze statige woningen hebben gebouwd, en de rijke wereld die ze vóór de burgeroorlog in New Orleans hebben gecreëerd. Je tour eindigt in de prachtige tuin van het landhuis, met een ijskoud glas limonade of zoete thee in de schaduw van de grootste magnoliaboom in het zuiden.

New Orleans: Garden District Walking Tour

3. New Orleans: Garden District Walking Tour

Geniet van een volledig unieke wandeling door de tuinwijk van New Orleans en bewonder de weelderige 19e-eeuwse herenhuizen die zo gewoon zijn in dit gebied. Met je ervaren gids, leer je over de geschiedenis achter deze prachtige huizen, de voormalige eigenaars, bezoekers en over de stad New Orleans in het algemeen. Get get mansionies die zo vaak vertellen het verhaal van rijkdom gevonden en soms verloren, in de tweede helft van de 19e eeuw. Bewonder de huizen, ontworpen met een voorliefde voor Griekse heropleving en Italiaanse bouwstijlen, met sommige van hen die doen denken aan grote plantage herenhuizen. Uw ontspannen wandeling begint met een bezoek aan twee iconische herenhuizen, het Bosworth-Haus en het Burnside Mansion. De voormalige eigenaren, de ene een succesvolle ijsmagnaat, de ander een plantage-eigenaar woonde in decadente huizen met prachtige architecturale kenmerken, die je allemaal zult bewonderen tijdens deze tour. Na een stop op de oudste gemeentelijke begraafplaats, waar u meer te weten komt over de begraaftradities van de stad, bezoekt u het Commander's Palace, een van de beroemdste restaurants van New Orleans. Culinaire sterren zoals Paul Prudhomme en Emeril Lagasse trainden hier onder het toeziend oog van andere meesterkoks en de eigenaar, Ella Brennan. De volgende stop van de tour is het Eustis-Haus, dat werd gebouwd voor de dochter van een katoenfactor en nu het huis is van Hollywood-filmactrice Sandra Bullock, die het voor $ 2,25 miljoen kocht. In de buurt krijgt u de kans om het Lonsdale-huis in Prytania Street te zien. Zijn huis is het oudste in het Garden District en behoort tegenwoordig tot een rijke lokale thee- en koffieimporteur. De wandeling eindigt bij de Rink, een voormalige schaatsbaan die tegenwoordig een plaatselijke koffiebar, een onafhankelijke boekwinkel en kleine boetieks herbergt.

Sitemap Lafayette Cemetery No. 1

Wil je alle activiteiten in Lafayette Cemetery No. 1 ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.