Kies data

Lafayette Cemetery No. 1

Lafayette Cemetery No. 1: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: wandel- en verteltour door het Garden District

1. New Orleans: wandel- en verteltour door het Garden District

Begin je 2 uur durende tour met een korte geschiedenis van New Orleans en het Garden District. Loop door elegante, met bomen omzoomde straten en ontdek de kenmerkende bouwstijl van de buurt. Kom meer te weten over de risiconemers, speculanten en dromers die het na de aankoop in Louisiana tot een welvarende buitenwijk hebben gemaakt. Kijk binnen de poorten van Lafayette Cemetery nr. 1, die momenteel gesloten is voor het publiek, waar je gids uitleg geeft over de interessante bovengrondse begrafenisgebruiken van New Orleans. Ga aan het einde van de tour verder met het verkennen van de begraafplaats en het Garden District, of ga naar Magazine Street voor geweldige winkels en leuke eet- en cocktailopties.

Rondleiding door New Orleans Garden District

2. Rondleiding door New Orleans Garden District

Het New Orleans Garden District is een prachtige en sierlijke wijk met prachtige, historische huizen en herenhuizen die dateren uit de vooroorlogse dagen van het Oude Zuiden. Deze historische wijk bestaat uit 's werelds grootste verzameling 19e-eeuwse herenhuizen in zuidelijke stijl, waarvan sommige nog steeds bekend zijn onder de namen van de families die ze hebben gebouwd. Dit hele gebied was ooit een aantal plantages, die uiteindelijk in percelen werden verkocht. Oorspronkelijk is het Garden District ontwikkeld met slechts een paar huizen per blok, elk omgeven door een grote tuin, wat de wijk zijn naam geeft. Breng je fototoestel mee! Deze twee uur durende wandeling kan het beste te voet worden genoten om ten volle te genieten van de prachtige voorbeelden van de typische architectuur van New Orleans: witte zuilen, rolwerk van een gietijzeren hek of een romantische galerij in Romeo en Julia-stijl. Je gaat ook langs Lafayette Cemetery nr. 1, een historische 19e-eeuwse begraafplaats met bovengrondse graven en beeldhouwwerken die kenmerkend zijn voor het gebied.

New Orleans: Garden District Tour

3. New Orleans: Garden District Tour

Ga op zoek naar huizen en herenhuizen in verschillende stijlen, van het Italiaanse tot de gotische, romaanse en Griekse revival. Bewonder de vegende voorportieken, torentjes, gietijzeren balkons, colonnades, 30-voet kolommen en dubbele hellende daken. Volg in de voetsporen van de auteurs, dichters, filmsterren, artiesten en sportlegenden die van het Garden District hun thuis hebben gemaakt. Laat u betoveren door de torenhoge zuidelijke levende eiken, magnifieke Crepe Myrtles en verbluffende magnolia's die ervoor kunnen zorgen dat u door de buurt loopt alsof u door een sprookje loopt. Leer de rijke geschiedenis van het gebied en hoe het past in het algemene verhaal van New Orleans. Luister naar de jaloezie en het wantrouwen die hebben geleid tot het 'nieuwe geld' van de 'opzichtige' Amerikanen die de pracht en glorie van de 'oude geld'-Europeanen aan de andere kant van de stad proberen te tonen. Bezoek de oudste gemeentelijke begraafplaats van de stad op Lafayette # 1 (alleen buiten) en ontdek waar zoveel beroemde films en tv-shows zijn opgenomen. Hoor over de bovengrondse begrafenispraktijken van New Orleans en doe mee aan wat roddels over de doden.

New Orleans: Garden District Food and History Tour

4. New Orleans: Garden District Food and History Tour

Bezoek drie eetstops die de smaken en geschiedenis van Cajun en Creools benadrukken tijdens deze begeleide wandeling door New Orleans. Verwen uw zintuigen met een volledige maaltijd van Cajun en Creoolse specialiteiten, verdeeld over 3 lokale eetgelegenheden. Drink een drankje bij je eten. Begin op de begraafplaats van Lafayette en luister terwijl je gids je de unieke begrafenisgebruiken en -tradities van New Orleans vertelt. Verken de architectuur van het Garden District, de thuisbasis van historische herenhuizen, kleurrijke jachtgeweerhuizen en prachtige eiken. Bekijk de lokale winkels in Magazine Street voordat je aankomt bij je eerste eetstop, waaronder een heerlijke smaak van Creoolse fusion en de multiculturele invloeden die de 300 jaar oude stad hebben gevormd. Leer meer over Cajun-mensen en ontdek welke invloed ze hadden op de culinaire cultuur van Louisiana. De eerste twee eetstops omvatten ofwel een keuze uit een menu met ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen, een cocktail, huissangria, een mimosa of een niet-alcoholische drank. Bezoek onderweg lokale winkels en een kunstgalerie voordat je eindigt met een zoete noot bij de dessertstop voor specialiteit, gevulde beignets en een café au lait. Eindig met tal van aanbevelingen voor lokaal plezier en smaken.

New Orleans: wandeltocht door het Garden District

5. New Orleans: wandeltocht door het Garden District

Geniet van een totaal unieke wandeltocht door het Garden District van New Orleans en bewonder de weelderige 19e-eeuwse herenhuizen die zo gewoon zijn in dit gebied. Met je ervaren gids leer je over de geschiedenis achter deze prachtige huizen, de voormalige eigenaren, bezoekers en over de stad New Orleans in het algemeen. Maak kennis met herenhuizen die zo vaak het verhaal vertellen van gevonden en soms verloren rijkdom in de tweede helft van de 19e eeuw. Bewonder de huizen, ontworpen met liefde voor Griekse Revival en Italiaanse bouwstijlen, waarvan sommige doen denken aan grote landhuizen. Je ontspannen wandeling begint met een bezoek aan twee iconische herenhuizen, het Bosworth-Haus en het Burnside Mansion. De voormalige eigenaren, de een een succesvolle ijsmagnaat, de ander een plantage-eigenaar, woonden in decadente huizen met verbluffende architectonische kenmerken, die je allemaal zult bewonderen tijdens deze tour. Na een stop bij de oudste gemeentelijke begraafplaats, waar u meer te weten komt over de bovengrondse begrafenistradities van de stad, bezoekt u Commander's Palace, een van de beroemdste restaurants van New Orleans. Culinaire sterren als Paul Prudhomme en Emeril Lagasse trainden hier onder het toeziend oog van andere meesterkoks en eigenaresse Ella Brennan. De volgende stop van de tour is het Eustis-Haus, dat werd gebouwd voor de dochter van een katoenfabriek en nu het huis is van Hollywood-filmactrice Sandra Bullock, die het kocht voor $ 2,25 miljoen. In de buurt krijgt u de kans om het Lonsdale-huis aan Prytania Street te zien. Zijn huis is het oudste in het Garden District en behoort tegenwoordig toe aan een rijke lokale thee- en koffie-importeur. De wandeling eindigt bij de Rink, een voormalige ijsbaan waar tegenwoordig een lokale coffeeshop, een onafhankelijke boekhandel en kleine boetiekjes zijn gevestigd.

New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

6. New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

Dompel jezelf onder in de weelde van het Oude Zuiden tijdens deze tour door de mooiste buurt van New Orleans met een deskundige lokale gids. Begin uw dag met de zoetste tonen in een historische pralinemakerswinkel, proef de zoetwaren die rechtstreeks uit de koperen pot komen - een zoete kennismaking met de zuidelijke cultuur. Wandel naar een nabijgelegen tram - een geliefd icoon van het leven in New Orleans en rol je een weg over de beroemde St. Charles Avenue terwijl er steeds meer statige herenhuizen verschijnen totdat je midden in het Garden District bent. Dwaal door de straten, terwijl onschuldige insecten zoemen, varens op veranda's zwaaien en deze zuidelijke belles luieren. Kom langs bij beroemde huizen, want je gids deelt niet alleen de verhalen van hun voormalige en beroemde eigenaren, maar wijst ook op de specifieke interessante artikelen in hun architectuur. Neem een kijkje in een van de meest historische begraafplaatsen van Amerika - Lafayette Cemetery nr. 1 met zijn beroemde familiepercelen en grijze stenen mausoleums. Hier zal je gids enkele intrigerende verhalen delen over de praktische moeilijkheden bij het bouwen en onderhouden van een begraafplaats onder zeeniveau. Als je terugkeert naar de brede laan van St. Charles, eindig je tour voor de Elms Mansion, een van de best bewaarde oude zuidelijke herenhuizen in Amerika. Denk na over de prachtige, vaak onrustige geschiedenis van New Orleans en vier het behoud om deze speciale hoek van de wereld intact te houden.

Glamoureuze Garden District Tour

7. Glamoureuze Garden District Tour

Het Garden District van New Orleans is een van de meest pittoreske buurten van de natie, naast het bruisende Magazine Street. Als u buiten de wijk French Quarter wilt verkennen en wilt zien hoe mensen leven en geleefd hebben, is deze excursie perfect voor u of uw groep. Daarna een stop op de begraafplaats van Lafayette, de oudste begraafplaats van de stad. Je leert de begraafpraktijken en -tradities die de begraafplaatsen uniek maken. Tijdens de tour zul je de huidige woningen van New Orleanians Anne Rice, Sandra Bullock en John Goodman in de gaten houden. Je ziet huizen in films zoals The Curious Case of Benjamin Button en de beroemde Buckner Mansion of American Horror Story. Inbegrepen in deze tour is een wandeling langs prachtige Magazine Street, historisch gezien de grens tussen de rijke en werkende klasse van NOLA. Loop een paar blokken van Magazine naar het Ierse Kanaal, waar je de beroemde 'jachtgeweerhuizen' zult zien. Het Garden District werd gesticht in 1832, tussen St. Charles Avenue, First Street, Magazine Street en Toledano Street. Oorspronkelijk was het een eigen stad, maar het werd door New Orleans in 1852 geannexeerd. Je zult meer over dit en andere historische feiten te weten komen als je de prachtige herenhuizen van de buurt en hun opmerkelijke grote, weelderige gazons ziet.

New Orleans: wandeltocht van 2 uur door de huizen van de rijken en beroemdheden

8. New Orleans: wandeltocht van 2 uur door de huizen van de rijken en beroemdheden

Geen reis naar New Orleans is compleet zonder een wandeling door het elegante Garden District, de thuisbasis van vele beroemdheden en lokale iconen. Oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1800 om te wedijveren met de architectonische pracht van de Franse wijk, is deze prachtige wijk al tientallen jaren het decor voor vele beroemde films en televisieshows. Loop door de met eiken omzoomde straten en hoor verhalen en schandalen van de vele kleurrijke personages uit onze geschiedenis. Deze buurt is een van de meest schilderachtige gebieden in New Orleans. Luister naar de fascinerende geschiedenis en leer over de architectuur en het plantenleven die plaats hebben gemaakt voor de naam van het Garden District. Dit gebied is een van de meest gefotografeerde in de hele staat. Wandel in de schaduw van de majestueuze levende eiken, terwijl u zich koestert in de geur van bloemen. Bewonder het weelderige gebladerte terwijl je de statige herenhuizen van het Garden District bekijkt. Bekijk de huizen van de rijken en beroemdheden van New Orleans, inclusief de voormalige huizen van Anne Rice en Nicholas Cage, evenals je favoriete filmsites. Wees niet verbaasd als je zo een filmset oploopt. Je ziet locaties van populaire shows als American Horror Story en CSI New Orleans en vele anderen. Bekijk de locaties die de inspiratie vormden voor de Mayfair Witches van Anne Rice. Hoor over roddels en schandalen van beroemdheden. Deze originele Amerikaanse sector van New Orleans is zo parkachtig dat je je in de stad vergeet. Tijdens deze ontspannen wandeling krijgt u een boeiend verhaal te horen van vriendelijke gidsen, allemaal erkend door de stadsautoriteiten vanwege hun diepgaande kennis en hoge servicestandaard. Deze 2 uur durende wandeling gaat naar het hart van de wijk en begint bij 2727 Prytania Street op de hoek van Washington Avenue voor het winkelcentrum The Rink. De tour wordt aangeboden bij regen of zonneschijn. Er is parkeergelegenheid op straat in deze buurt, evenals openbaar vervoer in de buurt. Kom vroeg om een drankje te pakken of gebruik het toilet in de coffeeshop. Deze tour, aanbevolen door Travel Channel als een must-do attractie in New Orleans, zal enkele van de meest opmerkelijke schatten van de stad blootleggen en je een uniek perspectief geven op de fascinerende geschiedenis van deze stad. Deze tour is echt onvergetelijk.

New Orleans: begeleide wandeling door het Garden District

9. New Orleans: begeleide wandeling door het Garden District

Krijg een insider's blik op de meest stijlvolle wijk van New Orleans tijdens een wandeltocht door het Garden District samen met een lokale gids. Bekijk de huizen van beroemdheden, de begraafplaats Lafayette nr. 1 en filmlocaties van populaire tv-shows en films. Begin je stedelijke wandelavontuur door je gids te ontmoeten bij Gracious Bakery op St. Charles Avenue. Geniet van het uitzicht op Lafayette No 1 Cemetery, een van de oudste begraafplaatsen van de stad, terwijl je door de met eiken omzoomde straten van de wijk slentert. Speel scènes na uit je favoriete films en televisieprogramma's met stops op filmlocaties uit American Horror Story Coven, The Curious Case of Benjamin Button en Interview with the Vampire. Tijdens je wandeling vertelt je lokale gids je interessante feiten en anekdotes over het verleden van de stad en de rijke en beroemde mensen die het Garden District hun thuis noemen. Bekijk de huizen van Sandra Bullock, John Goodman en gothic-auteur Anne Rice. Uw gids wijst u graag in de richting van het dichtstbijzijnde metrostation of bushalte. Of vraag ze gerust om lokale aanbevelingen voor geweldige plekken om te eten of te drinken in de buurt.

  • Rondleidingen
  • Privétours
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Lafayette Cemetery No. 1

Wil je alle activiteiten in Lafayette Cemetery No. 1 ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.