Belevingen in
Lafayette Cemetery No. 1

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lafayette Cemetery No. 1: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

New Orleans: Garden District Food and History Tour

1. New Orleans: Garden District Food and History Tour

Doe mee aan een kleine groepsreis van niet meer dan 10 personen. Begin op de Lafayette-begraafplaats, waar je meer te weten komt over de unieke begrafenisgebruiken en -tradities van New Orleans. Tijdens de begeleide wandeling naar de eerste restaurantstop, verken je de architectuur van het Garden District, de thuisbasis van historische herenhuizen, kleurrijke jachtgeweerhuizen en angstaanjagend mooie eiken. Bekijk dan lokale winkels in Magazine Street. Bezoek drie eetstops die de smaken en geschiedenis van Cajun en Creools benadrukken. De eerste eetstop is een heerlijke smaak van zeevruchten uit de Golf, Creoolse fusion en de multiculturele invloeden die de 300 jaar oude stad hebben gevormd. Je tweede eetstop richt zich op de geschiedenis van de Cajun-bevolking en de invloed van hun jacht- en landbouwmaatschappij op de eetcultuur van Louisiana. Bezoek onderweg lokale winkels en een kunstgalerie voordat je op een zoete toon eindigt bij de dessertstop. Probeer hun specialiteit, gevulde beignets en café au lait. De eerste twee eetstops omvatten ofwel een keuze uit een menu met ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen of huiscocktails, vaak gemaakt met lokaal gedistilleerde dranken. Er zijn ook niet-alcoholische dranken verkrijgbaar. Vegetariërs, dieetbeperkingen en allergieën kunnen worden ondergebracht. Je krijgt tijdens je reis ook tal van aanbevelingen voor lokaal plezier.

...
New Orleans Garden District: wandeltour

2. New Orleans Garden District: wandeltour

Bewonder het groene Garden District van New Orleans met een wandeltour met gids door de buurt. Verken de American Sector die een schril contrast vormt met het French Quarter met zijn 19e-eeuwse herenhuizen en eikenbomen. Zie een aantal griezelige hoogtepunten van de wijk, waaronder Lafayette Cemetery No. 1, de oudste begraafplaats van de stad. Verken de locatie waar beroemde producties als Interview with the Vampire en The Vampire Diaries zijn opgenomen. Een andere must-see is het huis van Anne Rice, auteur van The Vampire Chronicles en andere mystery-horror. Beleef de buurt van de auteur met zijn statige herenhuizen en de mooiste tuinen van de stad.

...
New Orleans: Garden District Walking Tour

3. New Orleans: Garden District Walking Tour

Geniet van een volledig unieke wandeling door de tuinwijk van New Orleans en bewonder de weelderige 19e-eeuwse herenhuizen die zo gewoon zijn in dit gebied. Met je ervaren gids, leer je over de geschiedenis achter deze prachtige huizen, de voormalige eigenaars, bezoekers en over de stad New Orleans in het algemeen. Get get mansionies die zo vaak vertellen het verhaal van rijkdom gevonden en soms verloren, in de tweede helft van de 19e eeuw. Bewonder de huizen, ontworpen met een voorliefde voor Griekse heropleving en Italiaanse bouwstijlen, met sommige van hen die doen denken aan grote plantage herenhuizen. Uw ontspannen wandeling begint met een bezoek aan twee iconische herenhuizen, het Bosworth-Haus en het Burnside Mansion. De voormalige eigenaren, de ene een succesvolle ijsmagnaat, de ander een plantage-eigenaar woonde in decadente huizen met prachtige architecturale kenmerken, die je allemaal zult bewonderen tijdens deze tour. Na een stop op de oudste gemeentelijke begraafplaats, waar u meer te weten komt over de begraaftradities van de stad, bezoekt u het Commander's Palace, een van de beroemdste restaurants van New Orleans. Culinaire sterren zoals Paul Prudhomme en Emeril Lagasse trainden hier onder het toeziend oog van andere meesterkoks en de eigenaar, Ella Brennan. De volgende stop van de tour is het Eustis-Haus, dat werd gebouwd voor de dochter van een katoenfactor en nu het huis is van Hollywood-filmactrice Sandra Bullock, die het voor $ 2,25 miljoen kocht. In de buurt krijgt u de kans om het Lonsdale-huis in Prytania Street te zien. Zijn huis is het oudste in het Garden District en behoort tegenwoordig tot een rijke lokale thee- en koffieimporteur. De wandeling eindigt bij de Rink, een voormalige schaatsbaan die tegenwoordig een plaatselijke koffiebar, een onafhankelijke boekwinkel en kleine boetieks herbergt.

...
New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

4. New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

Dompel jezelf onder in de weelde van het oude zuiden in deze tour door de mooiste buurt van New Orleans met een deskundige lokale gids. Je historische Garden District-tour begint met een zoete noot met een bezoek achter de schermen aan een oude winkel voor pralinemakers. Hier leer je hoe de beroemdste lekkernij van New Orleans vanuit Europa naar de stad werd gebracht en je kunt er zelfs een proeven die heet uit de koperen potten is. Vervolgens spring je in een tram met all-inclusive tickets en rijd je St. Charles Avenue af, op weg naar het Garden District. Dit gebied met grote herenhuizen en brede, met bomen omzoomde straten herbergt enkele van de best bewaarde herenhuizen van vóór de burgeroorlog in Amerika, evenals een hele reeks huizen van beroemdheden. Je gids laat je kennismaken met de geschiedenis van het gebied, terwijl je de grootse herenhuizen ziet die zijn gebouwd door rijke plantage-eigenaren en nu eigendom zijn van beroemde mensen zoals Beyonce en Sandra Bullock. Onderweg stop je bij een van Amerika's meest unieke begraafplaatsen, Lafayette Cemetery nr. 1. Je leert ook over de praktische moeilijkheden van het runnen van een begraafplaats onder zeeniveau. Voor het hoogtepunt van de tour stap je het Elms Mansion binnen, een 150 jaar oud Italiaans huis dat een van de meest indrukwekkende in de stad is. Terwijl je door de weelderige kamers reist, leer je over de zakenlieden en plantage-eigenaren die deze statige woningen hebben gebouwd, en de rijke wereld die ze vóór de burgeroorlog in New Orleans hebben gecreëerd. Je tour eindigt in de prachtige tuin van het landhuis, met een ijskoud glas limonade of zoete thee in de schaduw van de grootste magnoliaboom in het zuiden.

...
New Orleans: Garden District Tour

5. New Orleans: Garden District Tour

Maak een wandeling door de straten van de vroegste wijk van New Orleans en ontdek verbazingwekkende architectuur, historische monumenten, kleurrijke personages en fascinerende verhalen die New Orleans tot een stad als geen ander maken. Begin je tour met een wandeling door een van de meest unieke buurten van Amerika, het Garden District. Loop langs prachtige huizen en tuinen terwijl je luistert naar verhalen van Amerika's meest succesvolle burgers die van het district hun thuis hebben gemaakt, inclusief auteurs, dichters en acteurs.

...
Glamoureuze Garden District Tour

6. Glamoureuze Garden District Tour

Het Garden District van New Orleans is een van de meest pittoreske buurten van de natie, naast het bruisende Magazine Street. Als u buiten de wijk French Quarter wilt verkennen en wilt zien hoe mensen leven en geleefd hebben, is deze excursie perfect voor u of uw groep. Daarna een stop op de begraafplaats van Lafayette, de oudste begraafplaats van de stad. Je leert de begraafpraktijken en -tradities die de begraafplaatsen uniek maken. Tijdens de tour zul je de huidige woningen van New Orleanians Anne Rice, Sandra Bullock en John Goodman in de gaten houden. Je ziet huizen in films zoals The Curious Case of Benjamin Button en de beroemde Buckner Mansion of American Horror Story. Inbegrepen in deze tour is een wandeling langs prachtige Magazine Street, historisch gezien de grens tussen de rijke en werkende klasse van NOLA. Loop een paar blokken van Magazine naar het Ierse Kanaal, waar je de beroemde 'jachtgeweerhuizen' zult zien. Het Garden District werd gesticht in 1832, tussen St. Charles Avenue, First Street, Magazine Street en Toledano Street. Oorspronkelijk was het een eigen stad, maar het werd door New Orleans in 1852 geannexeerd. Je zult meer over dit en andere historische feiten te weten komen als je de prachtige herenhuizen van de buurt en hun opmerkelijke grote, weelderige gazons ziet.

...
New Orleans: Garden District Walking and Storytelling Tour

7. New Orleans: Garden District Walking and Storytelling Tour

Begin je 2 uur durende tour met een korte geschiedenis van New Orleans en het Garden District. Loop langs elegante met bomen omzoomde straten en ontdek de kenmerkende architecturale stijl van de buurt. Lees meer over de risiconemers, speculanten en dromers die het na de aankoop van Louisiana als een rijke buitenwijk hebben gevestigd. Neem een kijkje in de poorten van Lafayette Cemetery nr. 1, die momenteel gesloten is voor het publiek, waar uw gids de interessante bovengrondse interment-douane van New Orleans zal uitleggen. Ga aan het einde van de tour verder met het verkennen van de begraafplaats en het Garden District, of ga naar Magazine Street voor geweldige winkels en leuke eetgelegenheden en cocktailopties.

...
New Orleans: 2 uur durende Garden District & Cemetery Walking Tour

8. New Orleans: 2 uur durende Garden District & Cemetery Walking Tour

Geen reis naar New Orleans is niet compleet zonder een wandeling rond het elegante en historische Garden District. Bekend als de "Amerikaanse" gedeelte van de stad, werd gebouwd in de jaren 1800 om de architectonische pracht van de Franse wijk rivaal. Deze 2-uur durende wandeling krijgt om het hart van de wijk, met een start aan de poorten van de fascinerende Lafayette Cemetery. Bezetten het hele blok 1400 van Washington Avenue, de begraafplaats is een van de oudste in de stad en heeft een favoriete locatie voor velen een New Orleans film geweest. Uw tour omvat bezoeken aan verschillende beroemde huizen in de weelderige vooroorlogse wijk, samen met een wandeling langs het huis van de vampier kroniekschrijver Anne Rice. Gedurende je een meeslepende vertelling zal krijgen door het vriendelijke gidsen, al een vergunning van de stad autoriteiten om hun diepte van de kennis en de hoge standaard van de dienstverlening. Aanbevolen door Travel Channel als een must-do attractie in New Orleans, zal deze tour enkele van de meest opmerkelijke schatten van de stad te ontdekken en geven u een unieke kijk op de fascinerende geschiedenis van deze stad.

...
Rondleiding door New Orleans Garden District

9. Rondleiding door New Orleans Garden District

Het New Orleans Garden District is een prachtige en sierlijke wijk met prachtige, historische huizen en herenhuizen die dateren uit de vooroorlogse dagen van het Oude Zuiden. Deze historische wijk bestaat uit 's werelds grootste verzameling 19e-eeuwse herenhuizen in zuidelijke stijl, waarvan sommige nog steeds bekend staan onder de namen van families die ze hebben gebouwd. Dit hele gebied was ooit een aantal plantages, uiteindelijk verkocht in percelen. Oorspronkelijk werd het Garden District ontwikkeld met slechts een paar huizen per blok, elk omringd door een grote tuin, waardoor het district zijn naam kreeg. Neem je camera mee! Deze twee uur durende wandeling kan het beste te voet worden genoten om ten volle te genieten van de prachtige voorbeelden van typisch New Orleans-architectuur: witte zuilen, schuivend werk van een gietijzeren hek of een romantische Romeo en Julia stijl galerij. Je bezoekt ook Lafayette Cemetery nr. 1, een historische 19e-eeuwse begraafplaats met bovengrondse tombes en beeldhouwwerken die kenmerkend zijn voor het gebied.

...
New Orleans: Garden District Tour

10. New Orleans: Garden District Tour

Ga op zoek naar huizen en herenhuizen in verschillende stijlen, van het Italiaanse tot de gotische, romaanse en Griekse revival. Bewonder de vegende voorportieken, torentjes, gietijzeren balkons, colonnades, 30-voet kolommen en dubbele hellende daken. Volg in de voetsporen van de auteurs, dichters, filmsterren, artiesten en sportlegenden die van het Garden District hun thuis hebben gemaakt. Laat u betoveren door de torenhoge zuidelijke levende eiken, magnifieke Crepe Myrtles en verbluffende magnolia's die ervoor kunnen zorgen dat u door de buurt loopt alsof u door een sprookje loopt. Leer de rijke geschiedenis van het gebied en hoe het past in het algemene verhaal van New Orleans. Luister naar de jaloezie en het wantrouwen die hebben geleid tot het 'nieuwe geld' van de 'opzichtige' Amerikanen die de pracht en glorie van de 'oude geld'-Europeanen aan de andere kant van de stad proberen te tonen. Bezoek de oudste gemeentelijke begraafplaats van de stad op Lafayette # 1 (alleen buiten) en ontdek waar zoveel beroemde films en tv-shows zijn opgenomen. Hoor over de bovengrondse begrafenispraktijken van New Orleans en doe mee aan wat roddels over de doden.

...

Sitemap Lafayette Cemetery No. 1

Wil je alle activiteiten in Lafayette Cemetery No. 1 ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.