Kies data

Lafitte's Blacksmith Shop Bar

Lafitte's Blacksmith Shop Bar: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

1. New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

Luister naar verhalen over hekserij en kijk uit naar geesten tijdens een wandeling met gids door New Orleans. Verken het historische French Quarter, terwijl je je overgeeft aan verhalen over magie, spoken, vampiers en voodoobeoefenaars van jouw deskundige gids. Reis naar verschillende van de beroemde buurten van de stad en luister naar de verhalen over de heksen, spoken, vampieren en Voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad. Ontmoet je lokale gids en vertrek op een reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je passeert bekende plaatsen zoals Muriel's Restaurant en het Oude Ursulinenklooster. Bekijk de buitenkant van het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw aderlatingen plaatsvonden. Van buitenaf kun je het huis zien waar Jacques Saint Germain woonde, van wie gezegd werd dat hij een vampier was. Hoor ook huiveringwekkende verhalen over LaLaurie House en haar meesteres, Madame LaLaurie. Laat je gids je vermaken met plaatselijke folklore terwijl je verder rijdt langs het New Orleans Historic Voodoo Museum. De laatste halte van jouw tour is buiten Lafitte's Blacksmith Shop Bar, waar jouw spookachtige ervaring zal eindigen.

New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

2. New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

Dompel je ziel onder in de verleidelijke geesten van moord, zelfmoord en het paranormale tijdens deze unieke wandeltocht in New Orleans. Ontdek de duistere geschiedenis van de stad door de nachtmerrieachtige verhalen van je gids. Begin in de buurt van Congo Square, de geboorteplaats van jazz en New Orleans voodoo, en hoor over de donkere kant van het plein. Neem deel aan elixers, laat offers van kerstballen en kralen achter en bid dat het genoeg is om te voorkomen dat de demonen van New Orleans je achterlaten in een spiraalvormig moeras van waanzin. Raven's Omen zal door de heetste hel branden terwijl het de kilte van de dood naar je ziel stuurt. Ontdek het Devil's Empire en voel zijn levenloze greep terwijl de polsslag van New Orleans je verder de schaduw in stuurt. Is het voodoo-bezit, waanzin of PTSS? Luister naar het verhaal van Zack en Addie om erachter te komen.

New Orleans: spookachtige kroegentocht

3. New Orleans: spookachtige kroegentocht

Ontmoet je lokale deskundige gids en bezoek de meest spookachtige bars in de beroemde Franse wijk van New Orleans - waarvan vele niet bekend zijn bij toeristen. Ontspan tijdens een spookachtige wandeling in de Franse wijk en ontdek de spookachtige geheimen van de meest spookachtige pubs en bars van de stad. Terwijl de kroegentocht zich richt op het verzekeren van de spookverhalen en drankjes blijf stromen, er is ook een zware nadruk op geschiedenis. Alle locaties waar u naartoe wordt gebracht, zijn grondig onderzocht om ervoor te zorgen dat u de feiten krijgt over de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je bezoekt de locaties in de beruchte spookachtige Franse wijk waar gruwelijke daden hebben geresulteerd in enkele van de meest extreme achtervolgingen die je ooit zult horen.

New Orleans: verkenningsspel in de historische Franse wijk

4. New Orleans: verkenningsspel in de historische Franse wijk

Ontdek de geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans en bekijk bezienswaardigheden tijdens het spelen van dit boeiende telefoonspel. Ontdek St. Louis Cathedral, Café du Monde, Jackson Square en meer. Start het spel in Lafitte's Blacksmith Shop Bar. Speel de rol van een bewaker op een missie om een gestolen kunstwerk van de dief terug te halen. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en leiden aanwijzingen op je telefoon je naar de volgende locatie. Het duurt tussen de 2 en 3 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer gewoon het spel en ga verder wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken.  Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden tegen elkaar voordat ze elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel, Central Grocery and Deli.

New Orleans Ghost Hunt: Underworld Exploration Game

5. New Orleans Ghost Hunt: Underworld Exploration Game

Ontdek de beroemde locaties van New Orleans in de Franse wijk terwijl je de rol speelt van een geest die probeert het hiernamaals te bereiken. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en leiden exacte aanwijzingen op je telefoon je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Na je boeking ontvang je een e-mail met instructies voor het downloaden en spelen van de game op je telefoon. Ga naar Jackson Square, waar het spel begint. Het duurt 1,5 tot 2 uur om het te voltooien, maar er is geen tijdslimiet, dus voel je vrij om het te verkennen en het in je eigen tempo af te maken: pauzeer het spel en hervat het op elk gewenst moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je voltooit het spel in het beroemde LaLaurie Mansion. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die het tegen elkaar opnemen en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel.

New Orleans: begeleide wandeltocht met spookthema

6. New Orleans: begeleide wandeltocht met spookthema

Verken de spookachtige kant van New Orleans tijdens deze wandeltocht met spookthema die de populaire spookplekken van de stad bezoekt. Word een geschiedenisfanaat nadat je de historische gebeurtenissen en figuren hebt geleerd die hebben bijgedragen aan de vorming van de unieke cultuur van New Orleans. Loop door de historische Franse wijk terwijl je uitkijkt naar onverklaarbare bezienswaardigheden. Bezoek Lafitte's Blacksmith Shop Bar, een bar die dateert uit de 18e eeuw. Zie Lalaurie Mansion, het gebouw uit de 19e eeuw met een bloederige geschiedenis. Leer alle waargebeurde verhalen achter deze locaties en meer van een gids die een expert is in de duistere, spookachtige geschiedenis van New Orleans.

New Orleans: Haunted History Crawl

7. New Orleans: Haunted History Crawl

Ontdek de historische en spookachtige Franse wijk en leer meer over het wilde verleden van New Orleans tijdens een 90-minuten durende tour door de Vieux Carre. Bezoek de echte gebouwen en huizen waar deze gruwelen plaatsvonden, met een toegewijde, gelicentieerde entertainer en historicus die de verhalen en achtervolgingen vertelt over de griezelig enge geschiedenis van de oudste sector van de stad. Hoor het echte verhaal en de tijdlijn achter het Lalaurie-herenhuis, Marie Laveau en alles wat niet werd uitgelegd in American Horror Story, inclusief welke beroemdheid later dit herenhuis ging kopen en aantoonbaar "gek werd" terwijl hij daar woonde. Als een bonus, ontdek welke beroemdheden huizen in de Franse wijk hebben, waar de scènes uit beroemde films werden gefilmd en die zoveel van deze stad houden dat ze een mausoleum hebben gekocht om te worden begraven. Ontmoet je gids op een centrale locatie in de Franse wijk in een spookcafé waar je een exclusieve korting op drankjes krijgt, en aangezien je in New Orleans bent, kun je het drankje meenemen. Terwijl je je een weg baant door de engste locaties, stop je halverwege, bij het geruchten oudste gebouw in Amerika dat nog steeds alcohol serveert, voor een drankje en een badkamerpauze. Sluit je tour af in de beruchte steeg waar de piraat vroeger kwam voor een glas rum en vraag je gids gerust om aanbevelingen en een routebeschrijving naar de uitgaansgelegenheden, cafés en restaurants in de buurt.

New Orleans: geschiedenis van de Crescent City-groepsreis

8. New Orleans: geschiedenis van de Crescent City-groepsreis

Luister terwijl je gids je alles vertelt over de ruige geschiedenis van New Orleans. Laat je door de tijd vervoeren terwijl je ervaren verhalenverteller een gedetailleerd beeld schetst van hoe het leven was tijdens verschillende tijdperken in de geschiedenis van de Franse wijk. Luister naar hoe gele koorts zijn tol eiste van de stad. Laat je gids je trakteren op het verhaal van het beroemde Jackson Square en de oprichting van La Nouvelle Orleans. Word verlicht over hoe tot slaaf gemaakte mensen leefden en hun impact op religie en cultuur. Bespreek wat de architectuur zo ongelooflijk uniek maakt. Bedek de historische rosse buurt tot de vroegste noten van zoete jazz. Lach en huil terwijl je worstelt met alles wat New Orleans heeft doorgemaakt om te komen waar het nu is. Ga op avontuur door de echte, ruige geschiedenis van New Orleans.

Overzicht activiteiten in Lafitte's Blacksmith Shop Bar

Wil je alle activiteiten in Lafitte's Blacksmith Shop Bar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lafitte's Blacksmith Shop Bar

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 873 beoordelingen

Ik ging op een doordeweekse dag om 11.00 uur en onze groep was erg klein. Het was perfect omdat we meer vragen konden stellen en een geweldige dialoog konden voeren. De gids James was uiterst deskundig. Ik had niet het gevoel dat de rondleiding slechts een toespraak was die hij ons gaf en waar hij doorheen liep. Hij las de groep heel goed en sprak over dingen die hij verzamelde waarin we geïnteresseerd waren. Ik ging alleen op tournee en was een beetje nerveus omdat ik een eenling was, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan.

We ontmoetten onze gids op de aangegeven plaats en op het aangegeven tijdstip. De ontmoetingsplaats was naar het oosten te vinden en midden in de activiteiten, dus het paste heel goed in de dag. Onze gids was zeer goed geïnformeerd met een geweldig gevoel voor humor. De plaatsen die hij koos waren geweldige keuzes voor wat we hoopten te zien.