Lagoa das Empadadas: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Azoren: schilderachtige jeeptour Sete Cidades vanuit Ponta Delgada

1. Azoren: schilderachtige jeeptour Sete Cidades vanuit Ponta Delgada

Verlaat de gebruikelijke toeristische route tijdens een 3 uur durende 4WD-tour door de regio Sete Cidades (Zeven Steden) van het Azoren-eiland São Miguel, vertrekkend vanuit Ponta Delgada. Als u per 4WD-voertuig reist, ervaart u het dramatische landschap van de vulkanische krater en zijn flora en fauna op een meer meeslepende manier. Rijd naar de bergtop om neer te kijken op de 2 indrukwekkende meren van de caldera (bekken), één met blauw water (Lagoa Azul) en de andere met groen water (Lagoa Verde). Bewonder onderweg vele andere pittoreske plekjes van São Miguel, waaronder de vredige meren van Lagoa das Empadadas, Lagoa de Santiago en Lagoa do Carvão. Geniet van een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan, vulkanische kegels en uitgestrekte groene gebieden, en ga naar dorpen die een cruciale rol hebben gespeeld in het verhaal van het eiland.

Vanuit Ponta Delgada: Halve dag Sete Cidades single quad tour

2. Vanuit Ponta Delgada: Halve dag Sete Cidades single quad tour

Geniet van een quadtour van een halve dag rond Sete Cidades, het grootste zoetwatermeer van de Azoren, gelegen in het westelijke deel van het eiland São Miguel. Ontdek vanaf Ponta Delgada de adembenemende landschappen van het eiland. Ervaar het geweldige uitzicht over het eiland vanaf het uitkijkpunt Pico do Carvão, met aan de ene kant Ponta Delgada en aan de andere kant Ribeira Grande. Klim de bergen in om de Lagoas Empadadas en de Serra Devassa te zien. De bergen en meren in deze regio spelen een zeer belangrijke rol bij de watervoorziening van de dorpen. Stop bij het Canário-meer voor een van de beste uitzichten op het Boca do Inferno-pad. Op de terugweg naar de stad ziet u het majestueuze uitzicht op Vista do Rei, dat u een spectaculair uitzicht biedt op de magische blauwe en groene kleuren die het water van deze meren kenmerken.

Vanuit Ponta Delgada: Hele dag Sete Cidades dubbele Quadtour

3. Vanuit Ponta Delgada: Hele dag Sete Cidades dubbele Quadtour

Je tour begint in Ponta Delgada met een briefing over de voertuigen en hoe je ze moet beheren. Ga dan naar de meren. Tijdens de klim zijn er geweldige uitzichtpunten aan beide kanten van het eiland. Stop bij Lagoa das Empadadas, voor uitzicht over de vulkanische kegels naar Ribeira Grande. Het avontuur begint echt op het off-road parcours in Cumeeira, met een fantastisch uitzicht over de vulkaan, de bergen en de oceaan. Geniet tijdens de lunch van een regionaal buffet en neem de tijd om het dorp te verkennen. De tocht gaat verder rond de groene en de blauwe meren, met wat uitleg van de gids over de omgeving. Dan is het tijd om de bergen in te gaan om te genieten van het uitzicht over Lagoa do Santiago, Cerrado das Freiras en Vista do Rei. Voor degenen die gewoon een all-terrain quad willen rijden, en voor degenen die de natuurlijke schoonheid van deze regio willen verkennen, vindt u hier zeker het avontuur dat u zoekt.

Sao Miguel: Hele dag Sete Cidades Buggy Tour Gedeelde Buggy

4. Sao Miguel: Hele dag Sete Cidades Buggy Tour Gedeelde Buggy

Ontmoet je gids in Ponta Delgada en ga vervolgens naar Rocha da Relva, waar majestueuze uitzichten over Ponta Delgada op je wachten. Trek de bergen in en stop bij Miradouro do Pico do Carvão. Hier heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over het eiland. Ga verder naar Lagoas das Empadadas, om de weelderige vegetatie rondom het meer te bewonderen. Vervolgens ga je op een spannend off-road avontuur rond de top van de krater van de vulkaan. Geniet van een fantastisch uitzicht over de meren, de bergen en de oceaan vanaf de andere kant van de vulkaan. Ga aan het einde van het pad naar een plaatselijk dorp waar je kunt genieten van een traditionele lunch. Hierna reist u naar twee nabijgelegen meren, een groen en een blauw, waar u kunt genieten van wat vrije tijd op deze rustige plek. Ga verder naar andere meren en omliggende vulkanen. Klim weer de bergen in om andere plaatsen te zien, zoals Lagoa de Santiago en Miradouro do Cerrado das Freiras. Bezoek dan een van de meest populaire uitkijkposten in de omgeving, Vista do Rei, vlakbij een verlaten hotel. Voordat je terugkeert naar de stad, bezoek je Miradouro do Escalvado om getuige te zijn van het bijzondere dorp Mosteiros. Verken het dorp en bekijk het plaatselijke strand voordat je terugkeert naar je afzetpunt.

Sete Cidades Azoren 4x4 daagse tour vanuit Ponta Delgada

5. Sete Cidades Azoren 4x4 daagse tour vanuit Ponta Delgada

Bezoek tijdens deze dagtour het Sete Cidades-massief, een veld van alkali-basalt sintelkegels en lavastromen, en een gebied dat erg populair is vanwege de meren en de omliggende heuvels. Vertrekkend vanuit Ponta Delgada, reis je de bergtop op die de caldera vormt van een vulkaan waar de meren zich bevinden. Daarnaast bezoekt u de meren Empadadas en Carvão, waar u de schoonheid van de ongerepte natuur kunt bewonderen. Leer meer over hoe vulkanische activiteit het landschap heeft gevormd. Stop tijdens de lunch bij een typisch restaurant in het dorp Sete Cidades, waar u een traditionele maaltijd zult eten. Ga dan verder en passeer Vista do Rei, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van het eiland. Ga vervolgens naar Mosteiros, beroemd om zijn natuurlijke zwembaden, vissershaven en zandstrand van zwart basalt. Op de terugweg naar Ponta Delgada ziet u ook de hete badplaatsen veroorzaakt door fumarolen aan de kust.

Sete Cidades - Tour van een halve dag

6. Sete Cidades - Tour van een halve dag

We zijn geweldig met deze geweldige rondleiding, we kunnen de mooiste plekken in het gebied van "Sete Cidades" bezoeken tussen andere plaatsen hier op het eiland São Miguel vanaf de Azoren. Tijdens deze rondleiding gebruiken we een busje met maximaal ruimte voor 8 personen, comfortabel met veel ruimte en met alle nodige voorwaarden voor dit evenement. Voor een beter begrip zullen we al onze rondleidingen beschrijven, eerst beginnen we alle mensen om 09:00 uur op te halen in de hotels of op andere plaatsen waar we elkaar kunnen ontmoeten (geef alle informatie voor het ophalen , bijvoorbeeld: hotelnaam en kamerdeur of adres van een andere plaats). We beginnen onze rondleiding, waarin we verschillende haltes hebben, al onze haltes zijn gemakkelijk bereikbaar, 's ochtends beginnen we met een bezoek aan (ananasplantage in de kassen/uitkijkpunt van de Pico do Carvão/natuurpark van Lagoa das Empadadas/natuurpark van Lagoa do Canário en Grota do Inferno/Uitzichtpunt van de blauwe en groene meren van de Sete Cidades/Uitzichtpunt van de Cerrado das Freiras/Centrum van de Sete Cidades-parochie) we beëindigen deze rondleiding in het centrum van de Sete Cidades-parochie, zij keer terug naar Ponta Delgada.

Andere activiteiten in Lagoa das Empadadas

Wil je alle activiteiten in Lagoa das Empadadas bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lagoa das Empadadas

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 388 beoordelingen

Waar begin ik zelfs met het beschrijven van een van de hoogtepunten van mijn vakantie Ik wil terugkomen en nog veel meer ontdekken. Onze gids was grappig en informatief en verwend met alle vragen die we hadden. Geweldig, gewoon geweldig om Sete Cidades van bovenaf en vervolgens in de krater zelf te zien.

Mooie rit langs wegen die je zelf niet kan doen. Gids geeft overal uitleg. Ook leuk met de kinderen.