Lagos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lagos: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Lagos

Sitemap Lagos

Wil je alle activiteiten in Lagos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lagos

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.794 beoordelingen

Ondanks dat wij beide een beetje last hebben van hoogtevrees vonden wij het een hele toffe ervaring. Piloot Nelson is een super aardige man die alles duidelijk uitlegt. Als je dit ooit een keer wil doen dan is dit de perfecte plek. Het uitzicht vanuit de lucht is fantastisch! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het kan zijn dat het niet door kan gaan op de dag die je geboekt hebt, dit vanwege de weersomstandigheden, dan wordt het verplaatst naar een andere dag.

Zijn terecht gekomen in een groep van honderden dolfijnen. De gids en kapitein gingen vol respect om me de dieren en lieten die voornamelijk naar de boot toe komen en niet andersom! super zo. Enige was dat op de website stond dat het in een kleine groep zou zijn van (ik geloof) 12 man. We zaten uiteindelijk alleen wel me meer mensen op de boot dan beloofd, ivm corona vond ik dit wel wat slordig maar verder super.

Uiteindelijk meegegaan met de hele dag tour, aangezien er niet voldoende animo was voor de tour van een halve dag. Leuk om met deze tour eens een onbekendere kant van de Algarve te zien. De westkust is heel anders dan de zuidkust. António is enthousiast en vertelt met trots over 'zijn' Algarve! Aanrader als je eens iets anders wilt, dan een tour naar de standaard plekken.

Super mooie catamaran met een bar aan boord! Er heerste een relaxte sfeer en je kon je gemakkelijk verplaatsten als je in de schaduw of juist in de zon wilde liggen. Leuke stop met wat activiteiten en een goede lunch! Drankjes overigens ook lekker en niet duur.

Heel cool om deze prachtige dieren in hun natuurlijke omgeving te zien! Reisleider kon goed Engels en wist veel over de dolfijnen te vertellen. In 96% van de tours heb je kans om ze te zien