Lagos
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Lagos

Lagos: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Lagos

Ondanks dat wij beide een beetje last hebben van hoogtevrees vonden wij het een hele toffe ervaring. Piloot Nelson is een super aardige man die alles duidelijk uitlegt. Als je dit ooit een keer wil doen dan is dit de perfecte plek. Het uitzicht vanuit de lucht is fantastisch! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het kan zijn dat het niet door kan gaan op de dag die je geboekt hebt, dit vanwege de weersomstandigheden, dan wordt het verplaatst naar een andere dag.

Kust van de Algarve: Paragliding Experience Beoordeeld door Milou, 09/27/2020

Uiteindelijk meegegaan met de hele dag tour, aangezien er niet voldoende animo was voor de tour van een halve dag. Leuk om met deze tour eens een onbekendere kant van de Algarve te zien. De westkust is heel anders dan de zuidkust. António is enthousiast en vertelt met trots over 'zijn' Algarve! Aanrader als je eens iets anders wilt, dan een tour naar de standaard plekken.

Van Lagos: halve dag West Coast minivan-tour Beoordeeld door Jorinde, 10/02/2020

Super mooie catamaran met een bar aan boord! Er heerste een relaxte sfeer en je kon je gemakkelijk verplaatsten als je in de schaduw of juist in de zon wilde liggen. Leuke stop met wat activiteiten en een goede lunch! Drankjes overigens ook lekker en niet duur.

Het was allemaal prima geregeld!Eerst een boottocht in de richting van de zeegrotten. Daarna met een leuke ervaren gids per kayak verder naar de zeegrotten.Goede begeleiding en veilig!Het was een fantastische ervaring!

Vanuit Lagos: ontdek de grotten per kajak, 2 uur Beoordeeld door Sandra, 10/27/2019

Zeer mooie toch. Schitterend zicht op de mooie kustlijn met indrukwekkende rotsformaties. Geen drukke momenten een zeer toffe uitstap om te doen, mede dankzij de super vaarkunsten van de gids.