Lagos
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lagos

Wil je alle activiteiten in Lagos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lagos

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.181 beoordelingen

Zijn terecht gekomen in een groep van honderden dolfijnen. De gids en kapitein gingen vol respect om me de dieren en lieten die voornamelijk naar de boot toe komen en niet andersom! super zo. Enige was dat op de website stond dat het in een kleine groep zou zijn van (ik geloof) 12 man. We zaten uiteindelijk alleen wel me meer mensen op de boot dan beloofd, ivm corona vond ik dit wel wat slordig maar verder super.

Super mooie catamaran met een bar aan boord! Er heerste een relaxte sfeer en je kon je gemakkelijk verplaatsten als je in de schaduw of juist in de zon wilde liggen. Leuke stop met wat activiteiten en een goede lunch! Drankjes overigens ook lekker en niet duur.

Het was allemaal prima geregeld!Eerst een boottocht in de richting van de zeegrotten. Daarna met een leuke ervaren gids per kayak verder naar de zeegrotten.Goede begeleiding en veilig!Het was een fantastische ervaring!

Zeer mooie toch. Schitterend zicht op de mooie kustlijn met indrukwekkende rotsformaties. Geen drukke momenten een zeer toffe uitstap om te doen, mede dankzij de super vaarkunsten van de gids.

Heel cool om deze prachtige dieren in hun natuurlijke omgeving te zien! Reisleider kon goed Engels en wist veel over de dolfijnen te vertellen. In 96% van de tours heb je kans om ze te zien