Lagos
Wandelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lagos Wandelen: Onze meest aanbevolen

Coasteering Algarve: spring, duik & klim in Sagres

1. Coasteering Algarve: spring, duik & klim in Sagres

Jouw unieke avontuur begint met een rit naar de prachtige kustlocatie in het zuidwesten van de Algarve in het Costa Vicentina Natural Park, gelegen tussen Sagres en Lagos. Begin deze 3 uur vermaak door je wetsuit, zwemvest, helm en schoenen aan te trekken, en met een korte introductie wat betreft veiligheid en huidige omstandigheden. Loop naar de kant van het water en start met het onderzoeken van de kustlijn, verborgen stranden, prachtige kliffen, en rotsen, bewonder de heldere oceaan en leer meer over het zeegebied en lokale tradities. Je zult snel in de oceaan en in grotten zwemmen, klimmen en lopen langs de rotsachtige kustlijn. Je hebt ook de mogelijkheid om van de klif af te springen! Te beginnen met kleine sprongen om je zelfvertrouwen en techniek te ontwikkelen, zul je opbouwen naar sprongen van maximaal 10 meter hoog. Je kunt zelfs in de grotten springen! Na al de actie wordt het tijd om terug te lopen via de kliffen over het landelijke pad langs de kust terwijl je napraat over je ervaring.

...

Sitemap Lagos

Wil je alle activiteiten in Lagos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lagos

Wauw! Wat een geweldige ervaring. Ik had niet gedacht dat ik van een 10m klif zou springen, maar de gids leidde ons er langzaam naartoe en uiteindelijk kon iedereen die de vorige sprongen goed had gedaan ook in de grot (8m) of de 10m sprong springen. De gids was altijd zeer attent en zorgde ervoor dat iedereen de tour met plezier voltooide. Iedereen was vrij om te bepalen hoe hoog ze durfden te springen. De deelnemers hadden verschillende fitnessniveaus, maar de tour is zo ontworpen dat het niet te veeleisend en niet te inspannend was. Iedereen had plezier! Een onvergetelijke ervaring!!

Zeer geweldige ervaring weg van het normale toerisme?

Geweldige, spannende tour en natuur weg van bekende stranden! Als je wat actie wilt en moed hebt, kom je hier aan je trekken ;) tijdens de reis klim je over steenachtige kusten, zwem je in de Atlantische Oceaan, wandel je door grotten, beklim je de muren en het beste van alles: je kunt van enkele kliffen springen ! Er zijn verschillende hoogtes van ongeveer 1m tot 11m ;) dus er is voor elk wat wils. Onze gids legt alles in zeer goed Engels uit, weet de weg en neemt echt de tijd. Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die van meer houdt dan alleen op het strand liggen!

Ik zou de activiteit zonder aarzelen aan andere mensen aanbevelen, punctueel, aangenaam, de plaats waar de activiteit plaatsvindt is perfect, ze helpen je en leggen je te allen tijde uit