Lagos
Zwemmen met dolfijnen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lagos Zwemmen met dolfijnen: Onze meest aanbevolen

Vanuit Lagos: boottocht met dolfijnen spotten

1. Vanuit Lagos: boottocht met dolfijnen spotten

In de Marina de Lagos wacht de ervaren  bemanning je op. Je krijg een veiligheidsbriefing voordat je vanuit de kust van de Algarve vertrekt. Je speurt de golven af naar dolfijnen vanaf een stevige opblaasbare boot met een kleine groep van niet meer dan 12 personen voor een meer persoonlijke ervaring. Luister naar de gedetailleerde informatie over de zee- en weersomstandigheden. Er wordt gekeken naar de laatst bekende coördinaten  en gedragspatronen van de dolfijnen gedurende de afgelopen dagen om de dieren te lokaliseren. Met een snelheid van ongeveer 25 knopen, afhankelijk van de weersomstandigheden, ben je gedurende 1 uur en 45 minuten op zee om deze prachtige zeezoogdieren op te zoeken. Er is maar liefst een kans van 90% om de prachtige wezens in hun natuurlijke omgeving tegen te komen - natuurlijk kun je de natuur nooit helemaal voorspellen, vandaar dat er geen garantie wordt afgegeven. 

...

Sitemap Lagos

Wil je alle activiteiten in Lagos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lagos

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 112 beoordelingen

De rondleiding was geweldig. Onze gids vertelde ons ook veel over Lagos en de Algarve. We zagen 2 groepen dolfijnen omdat de boot weer van positie veranderde. De 2e groep was erg speels. De dolfijnen kwamen binnen bereik van onze boot.

Geweldige ervaring, ongeveer 25 dolfijnen gezien, ongelooflijke ervaring! Super crew, erg aardig en ook gemakkelijk te begrijpen voor Duitsers in het Engels. Zeer winderig aan zee maar je krijgt een geweldige jas. Echt een aanrader!

Zeer leuke activiteit. Als je vanvoor in de boot gaat zitten zet je wel schrap want hij gaat hard!!! Kicken!! We hebben even moeten zoeken maar nadien vele scholen met heel veel dolfijnen gezien. Het was prachtig!!!

geweldig gezelschap, eindelijk een glimlach en een echte school dolfijnen ... top