Kies data

Lahbab-woestijn

Lahbab-woestijn: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khaymakamp

1. Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khaymakamp

Ontdek de woestijn buiten Dubai op een dunebashing-safari met gids. Neem deel aan een verscheidenheid van optionele activiteiten, waaronder een quadtocht, kameelrit of diner en entertainment. Je wordt door je gids bij je hotel of een andere locatie opgehaald.Vervolgens rijd je naar de woestijn van Dubai en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie meemaken met getrainde chauffeurs. Je kunt ook sandboarden en fantastische foto's maken van de glooiende duinen. Ga verder naar het Al Khaymakamp voor de optionele kameelrit en inbegrepen verfrissingen.Deelnemers van de 7 uur durende tour genieten vervolgens van enkele entertaintmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp.Wanneer de tour op zijn eind loopt, wordt je weer terug naar je accommodatie gebracht.

Dubai: safari, quadrit, rit op een kameel en dinerbuffet

2. Dubai: safari, quadrit, rit op een kameel en dinerbuffet

Verken de woestijn tijdens deze SUV-tour vanuit Dubai. Scheur op en neer door de woestijnduinen in een Land Cruiser. Rijd met een ATV over de zandduinen voordat je kunt genieten van live entertainment en een diner in een bedoeïenenkamp. Begin met het verkennen van de woestijn en krijg een indruk van de hardheid en intensiteit van het woestijnzand. Daarna kun je je wagen aan dune-bashing in een 4x4 Land Cruiser (volledig uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen) en sandboarding op de zijdezachte, rode zandduinen. De volgende stap is een quadrit, je krijgt eerst een korte briefing met veiligheidsinstructies voordat je geniet van de sensatie van het rijden over het uitgestrekte zand. Ten slotte is het tijd om te ontspannen in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je activiteiten kunt doen zoals kameelrijden en hennaschilderen. Laat je vermaken door buikdanseressen en volksdansen terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner.

Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en sandboarden

3. Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en sandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust van de omringende woestijn op een avontuurlijke tocht. Kies uit een gedeelde of een privé-optie, en geniet van de legendarische gastvrijheid van Lahbab. Begin je avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel en rijd met een 4x4 de wildernis in. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Bewonder het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen. Spring op een kameel voor een korte rit of kies voor de optionele ervaring op een quad. Ga de woestijn in aan boord van je 4x4 Land Cruiser terwijl het voertuig door de duinen glijdt. Probeer te sandboarden of ontspan en maak foto's van het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: halve dag woestijnsafari, kamelenrit & optie quadrit

4. Dubai: halve dag woestijnsafari, kamelenrit & optie quadrit

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in een 4x4-voertuig vertrek je met je lokale gids naar de woestijn, op slechts 45 minuten van Dubai. Bij het bereiken van de Lahbab-woestijn word je verwelkomd in een tent met airconditioning met verfrissingen en tijd om te ontspannen. Als je meer avontuurlijk bent ingesteld, kun je optioneel quadrijden en een ritje maken over de prachtige rode duinen van de woestijn van Dubai. Vervolgens ga je de woestijn in om te dunebashen in een 4x4-voertuig. Voel je maag opspringen als je de hoge rode duinen op en af rijdt. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Na het dunebashen kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  Stop vervolgens bij de rode duinenwoestijn en geniet van een kameelrit in de open woestijn. Ontspan vervolgens in comfort met airconditioning terwijl je geniet van frisdrank, water en Arabische thee of koffie met dadels voordat je wordt teruggebracht naar je hotel in Dubai.

Dubai: Premium Rode Duinen, Al Khayma-kamp & 3-keuken diner

5. Dubai: Premium Rode Duinen, Al Khayma-kamp & 3-keuken diner

Ontdek Dubai tijdens een reis van een dag door de woestijn van Dubai. Geniet van spannende activiteiten zoals dune-bashing en sandboarden, en maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen in een kamp met traditionele snacks en activiteiten zoals henna en shisha. Geniet ten slotte van de zonsondergang door een krachtige telescoop. Nadat je bent opgehaald door jouw Safari-kapitein, maak je de eerste stop van je reis om je benen te strekken en te ontspannen, of maak je de optionele quadrit. En als je voor de optie kiest, beklim dan de steilste hellingen van de woestijn en daal ze af tijdens een tocht door de duinen. Probeer sandboarden voor een extra adrenalinekick. Het Al Khayma-premiumkamp is helemaal klaar om je te verwelkomen met Arabische koffie, snoep en dadels zodra je klaar bent met de woestijnsafari. Zeg hallo tegen de kampeerkamelen en spring, als je wilt, op de kameel voor een ritje van 10 minuten over de duinen. Geniet van een van de activiteiten die door het kamp worden georganiseerd, zoals henna-schilderen, Arabische koffie en thee, kamelen voeren en zelfs een shisha-station. Geniet van een dinerbuffet met activiteiten, Emirati, Marokkaanse en Arabische gerechten, gevolgd door een live BBQ tijdens zonsondergang. Geef je ogen de kost met de liveshow van het bedoeïenentertainment en eindig je diner met een zoete noot door te genieten van verschillende lokale desserts. De sfeer van het kamp zal veranderen als de zon ondergaat, zodat je kunt genieten van de vredige woestijnnacht. Zoek de sterren aan de woestijnhemel door een krachtige telescoop tijdens een fascinerende sterrenkijksessie voordat je er een punt achter zet. Laat je afzetten bij je hotel na een mooie dag vol avontuur en entertainment.

Dubai: safari door rode duinen, rit op kameel en sandboarden

6. Dubai: safari door rode duinen, rit op kameel en sandboarden

Verken de woestijn van Dubai op de best mogelijke manier: dunebashen in een Land Cruiser, een ritje op een kameel, sandboarden en een optionele kampeerervaring in een traditioneel bedoeïenenkamp met BBQ-diner en voorstellingen. Nadat je bent opgehaald in Dubai, rijd je de woestijn in met een 4x4-voertuig. Een spannend avontuur om te delen met familie en vrienden. Ervaar hoe het is om te dune-bashen met een Land Cruiser en stap uit om ook over de rode duinen te zandsurfen. Maak samen met de groep foto's van de schitterende zonsondergang in de woestijn in een bedoeïenenkamp. Spring op een kameel voor een leuke rit, en probeer 's avonds henna-schilderen uit. Neem plaats in het bedoeïenenkamp en bewonder het entertainment van een traditionele Tanura-show en een buikdansvoorstelling. Proef de rijke smaken van lokale gerechten tijdens een barbecuediner met Arabische koffie, verse dadels, falafel en shoarma.

Dubai: quadsafari, Al Khayma-woestijnkamp en diner

7. Dubai: quadsafari, Al Khayma-woestijnkamp en diner

Verken de Lahbabwoestijn en neem deel aan woestijnavonturen, zoals quadrijden, sandboarden, een rit op een kameel en meer. Beleef het beste van wat de woestijn te bieden heeft tijdens een tour van een hele of halve dag vanuit Dubai, met vervoer heen en terug. Je wordt opgehaald bij je hotel of een andere gekozen locatie. Bij aankomst in de woestijn maak je je klaar voor het rijden op een quad en luister je naar een veiligheidsbriefing. Maak vervolgens een ritje met een quad over de prachtige rode zandduinen. Probeer ook andere woestijnactiviteiten uit, zoals sandboarden en een rit op een kameel. Daarna ga je naar het woestijnkamp Al Khayma waar je wordt verwelkomd met Arabische koffie en zoetigheden. Geniet van activiteiten in de woestijn zoals een ritje op een kameel, op de foto met een valk, henna-tatoeages, shisha roken en culturele voorstellingen. Proef een dinerbuffet van de barbecue met een mix van Emirati, Marokkaans en Arabisch eten. Na de tour keer je weer terug naar je hotel of naar de gewenste locatie in Dubai.

Dubai: zelf duinbuggy rijden met kamelenrit

8. Dubai: zelf duinbuggy rijden met kamelenrit

De ervaring begint met een hotel ophaalservice in Dubai en gaat naar de  Lehbab -woestijn waar het avontuur op je wacht. Kom aan in het buggycentrum en doe alle benodigde veiligheidsuitrusting aan terwijl je luistert naar de instructies van je safarigids. Rij met je buggy de zandduinen in en ervaar een uur opwindend plezier. Raas door het woestijnlandschap en glij over bijzondere zandformaties en voel het gezoem van adrenaline door je lichaam stromen van begin tot einde. Als je eenmaal wat lol hebt gehad met de buggy's, is het tijd voor de volgende activiteit van de dag. Pak een  zandboard  en ga van de hellingen door de duinen. Dit is de laatste activiteit voor gasten die kiezen voor de 4-uur durende ervaring. Na het zandboarden gaat de 6-uur durende ervaring verder met meer leuke activiteiten in het nabijgelegen Al Khayma  woestijnkamp. Hier ervaar je een kamelenrit door de zanderige landschappen, laat je een traditionele henna-tatoeage zetten of kijk je naar een indrukwekkende valkshow. Als je eenmaal een beetje trek hebt gekregen, dineer je op een smakelijk BBQ-diner en ontspan je terwijl je deelneemt aan het traditionele Dubai-tijdverdrijf van  shisha  roken. Aan het einde van een onvergetelijke dag leun je achterover en ontspan je op de terugreis naar je hotel in de stad.

Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

9. Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

Verken de schoonheid van de zandduinen van de Lehbab-woestijn tijdens deze woestijnsafari-tour vanuit Dubai in een 4x4 Land Cruiser. Kijk naar spannend live-entertainment met dans en een vuurshow. Neem deel aan gezinsvriendelijke activiteiten, zoals henna schilderen en valkenfoto's.  Laat je ophalen vanuit het comfort van je accommodatie in Dubai, leun achterover en geniet tijdens de rit van het woestijnlandschap. Stap over op een 4x4 Land Cruiser en voel de adrenaline wanneer je door zandduinen rijdt en overblijfselen van bedoeïenenrijken ziet. Reis terug in de tijd terwijl je op een kameel over winderige duinen rijdt. In het kamp word je begroet met een traditioneel welkom met Arabische thee en koffie. Geniet van Arabische zoetigheden en vers fruit. Probeer te sandboarden en laat een uniek henna-schilderij maken.  Maak een foto om van jou met een woest uitziende valk. Ga zitten voor een internationaal dinerbuffet met barbecue. Geniet van een heerlijk aanbod aan vegetarische en niet-vegetarische opties.  Bekijk live-entertainment met buikdansen op traditionele Arabische muziek, Tanura-dansen, een vuurshow en een volledige licht- en geluidsshow. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van je tour. 

Dubai: Rode Duinen, Kameelrit, Quad Bike, & Bedoeïenenkamp

10. Dubai: Rode Duinen, Kameelrit, Quad Bike, & Bedoeïenenkamp

Beleef een opwindende en leuke ervaring in het afgelegen woestijngebied Lahbab. Kies tussen een 4 uur durende tour met dunebashen, sandboarden en een kameelrit, of de 7 uur durende tour met een BBQ-diner en alle activiteiten in het woestijnkamp. Je safarigids haalt je op bij je hotel in een 4x4-voertuig. Je tocht begint met een rit van 50 minuten de woestijn in. Geniet van het prachtige uitzicht op Dubai door het raam van de auto. De gids beantwoordt al je vragen terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van Dubai. Je eerste stop is bij het rustgebied in de woestijn. Neem 25 minuten pauze terwijl het konvooi onderweg is. Terwijl je wacht, brengt de gids de banden van het voertuig op spanning om beter door de woestijn te kunnen rijden. Als je wil, kun je ter plekke een rit maken op een quad. Daarna maak je een avontuurlijke duinrit van 30-45 minuten door de woestijn. Voel de adrenalinestoot terwijl je van het ene duin naar het andere glijdt in een 4x4-voertuig. De rit brengt je verder de woestijn in, tot aan een hoge woestijnduin voor een fotostop. Bewonder vanaf hier een prachtig 360-graden uitzicht op het woestijnlandschap terwijl de zon langzaam ondergaat. Gebruik deze fotostop om te sandboarden (zandsurfen), voordat je naar het woestijnkamp gaat. Het 4 uur durende programma eindigt hier en je wordt teruggebracht naar je hotel. Als je de optie van 7 uur hebt gekozen, gaat je tour verder met een bezoek aan het verborgen woestijnkamp. Bij aankomst in het kamp word je begroet met Qahwa (Arabische koffie), dadels en Lugamat (een traditionele zoetigheid). Je safarigids zal je informeren over de verschillende activiteiten die in het kamp beschikbaar zijn. Spring op een kameel voor een korte rit, probeer een shishapijp, versier je handen met Henna of ga op de foto in traditionele Arabische kleding. Als de avond valt, geniet je van een heerlijk BBQ-diner van kebab, hummus en salades, vergezeld van frisdrank, water en extra drankjes van de bar. Geniet van een kleurrijke buikdansshow en Tanura-voorstelling, waarbij snel draaiende danseressen over het podium wervelen. Vergeet niet wat foto's te maken met de Arabische valken die in het kamp zijn. Na de laatste show keer je terug naar je hotel in Dubai.

  • Avonturen
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Lahbab-woestijn

Wil je alle activiteiten in Lahbab-woestijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lahbab-woestijn

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 61.007 beoordelingen

Hi, we hebben erg leuke excursie gehad. Met vier personen en twee andere gasten zijn we opgehaald bij hotel, door Adnan. Hij reed 4x4 comfortabele jeep. We reden naar terrein waar je op quad kom rijden. We hadden geen quad geboekt maar twee kozen voor alsnog rijden op quad. Erg leuk om te doen. Je kan ook kiezen om in woestijn te rijden dan zijn duinen hogere en stijler. We reden door naar woestijn. Adnan is erg vriendelijk en behulpzaam. Hij maakt ook mooie foto’s, zowel als je op kameel zit, als bij dune riding. Je kunt ook zitten op bord. Het lijkt stijl maar uiteindelijk is het heel gaaf. Kortom , het was hele gave excursie. Grtz gast Tryp by Wyndham Dubai

Super leuke ervaring met een fijne gids Nadiim. Op tijd opgehaald en hij heeft ons programma duidelijk uitgelegd. Quad rijden was de moeite waard, kamelen rit (stelt niet veel voor, Dune bashen en sandboarden was een leuke ervaring. Zeker de moeite waard om te doen.

Hele leuke tour gehad met de heer azhar. Toppe gozer. Niet alleen een chauffeur maar ook een goede fotograaf!! Toppie dankjewel

Super ervaring. Fijne begeleiding en niet te massaal. Leuke toevoeging aan de vakantie. Gaaf om meegemaakt te hebben.

Geweldige tour! Bijzondere rit door de woestijn met mooi uitzichtpunt.