Datums kiezen

Lahbab-woestijn

Lahbab-woestijn

Lahbab-woestijn: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: Woestijnsafari, quad, kamelenrit & Al Khayma Camp

1. Dubai: Woestijnsafari, quad, kamelenrit & Al Khayma Camp

Ontdek de woestijn buiten Dubai tijdens een begeleide dune bashing-safari. Geniet van de mogelijkheid om deel te nemen aan een verscheidenheid aan optionele activiteiten, waaronder een quadrit, kameelrit of diner en entertainment met een uitgebreide touroptie. U wordt door uw gids opgehaald bij uw hotel of geselecteerde locatie. Rijd vervolgens naar de Dubai-woestijn en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie met getrainde chauffeurs ervaren. Je kunt ook sandboarden en fantastische foto's maken van de glooiende duinen. Ga naar het Al Khayma-kamp voor de kameelrit en inclusief versnaperingen. De 7-uur durende tourdeelnemers zullen blijven genieten van enkele entertainmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp. Als de tour ten einde loopt, wordt u teruggebracht naar uw hotel/gebouw.

Dubai: Safari, quad rijden, kameeltocht en dinerbuffet

2. Dubai: Safari, quad rijden, kameeltocht en dinerbuffet

Verken de woestijn tijdens deze SUV-tour vanuit Dubai. Scheur op en neer door de woestijnduinen in een Land Cruiser. Rijd met een ATV over de zandduinen voordat je kunt genieten van live entertainment en een diner in een bedoeïenenkamp. Begin met het verkennen van de woestijn en krijg een indruk van de hardheid en intensiteit van het woestijnzand. Daarna is het tijd voor dune-bashing in een 4x4 Land Cruiser (volledig uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen) en sandboarding over de zijdezachte, rode zandduinen. De volgende stap (als je deze optie hebt geselecteerd) is een quadrit. Je krijgt eerst een korte briefing met veiligheidsinstructies, voordat je kunt genieten van de sensatie van het rijden over het uitgestrekte zand. Ten slotte is het tijd voor ontspanning in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je aan activiteiten als kameelrijden en hennaschilderen kunt deelnemen. Laat je vermaken door buikdanseressen en volksdansen terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner.

Dubai: Halve dag woestijnsafari, kamelenrit & quadrijden

3. Dubai: Halve dag woestijnsafari, kamelenrit & quadrijden

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in een 4x4-voertuig vertrek je met een lokale gids naar de woestijn, op slechts 45 minuten van Dubai. Bij het bereiken van de Lahbab-woestijn word je verwelkomd in een tent met airconditioning met versnaperingen en tijd om te ontspannen. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je een optionele quadrit maken en over de prachtige rode duinen van de woestijn van Dubai rijden. Vervolgens ga je de woestijn in om te dunebashen in een 4x4-voertuig. Voel je maag opspringen als je de hoge rode duinen op en af rijdt. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Na het dunebashen kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  Stop vervolgens bij de rode duinenwoestijn en geniet van een kameelrit in de open woestijn. Ontspan vervolgens in comfort met airconditioning terwijl je geniet van frisdrank, water en Arabische thee of koffie met dadels voordat je wordt teruggebracht naar je hotel in Dubai.

Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kameeltocht en sandboarden

4. Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kameeltocht en sandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust van de omringende woestijn op een avontuurlijke tocht. Kies uit een gedeelde of een privé-optie, en geniet van de legendarische gastvrijheid van Lahbab. Begin je avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel en rijd met een 4x4 de wildernis in. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Bewonder het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen. Spring op een kameel voor een korte rit of kies voor de optionele ervaring op een quad. Ga de woestijn in aan boord van je 4x4 Land Cruiser terwijl het voertuig door de duinen glijdt. Probeer te sandboarden of ontspan en maak foto's van het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: Red Dune Safari, kameelrijden, sandboarden en diner

5. Dubai: Red Dune Safari, kameelrijden, sandboarden en diner

Verken de woestijn van Dubai op de best mogelijke manier: dunebashen in een Land Cruiser, een ritje op een kameel, sandboarden en een optionele kampeerervaring in een traditioneel bedoeïenenkamp met BBQ-diner en voorstellingen. Nadat je bent opgehaald in Dubai, rijd je de woestijn in met een 4x4-voertuig. Een spannend avontuur om te delen met familie en vrienden. Ervaar hoe het is om te dune-bashen met een Land Cruiser en stap uit om ook over de rode duinen te zandsurfen. Maak samen met de groep foto's van de schitterende zonsondergang in de woestijn in een bedoeïenenkamp. Spring op een kameel voor een leuke rit, en probeer 's avonds henna-schilderen uit. Neem plaats in het bedoeïenenkamp en bewonder het entertainment van een traditionele Tanura-show en een buikdansvoorstelling. Proef de rijke smaken van lokale gerechten tijdens een barbecuediner met Arabische koffie, verse dadels, falafel en shoarma.

Dubai: Premium Safari, kamelenrit & Al Khayma Camp 3-buffetten

6. Dubai: Premium Safari, kamelenrit & Al Khayma Camp 3-buffetten

Ga met ons mee op avontuur in de woestijn van Dubai Red Dunes. Beleef spannende activiteiten zoals dunebashing, sandboarden en neem deel aan het Arabische leven door een bezoek te brengen aan het Al Khayma kamp om de traditionele snacks, lokale gerechten en activiteiten zoals henna shows en shisha te proberen. We bekijken de zonsondergang vanuit de duinen van het kamp en de maan door een krachtige telescoop. Nadat je bent opgehaald door je Safari kapitein, maak je de eerste reisstop voor een pauze en krijg je de kans om de optionele quadrit uit te proberen. Dunebashing staat klaar; je kapitein rijdt 30-45 minuten over de rode duinen in de Lahbab woestijn met fotopauze en sandboarden (surfen over de duinen). In het Al Khayma kamp verwelkomen we je met rozenwater, Arabische koffie, lokale zoetigheden en dadels. Zeg hallo tegen de kamelen van het kamp en spring, als je wilt, op de kameel voor een kamelenrit door de duinen. De activiteiten van het kamp, die je verwelkomen, omvatten kamelen voeren, Falcon, henna verven, ... enz. Deze worden gevolgd door een aperitief met een live snackstation, Arabische koffie & thee en zelfs een shisha-station. Nu is het tijd om je uit te nodigen om te genieten van de geneugten van 3 unieke buffetten: 1. Emirati buffet. 2. Marokkaans buffet. 3. Arabisch buffet. 4. Lam Madfoon "Ondergronds gekookt". 5. Live BBQ stations. 6. Traditionele Live broodbakstations. Het Arabische Entertainment live om naar te kijken met Tannora, Khaliji dans en Vuurshow. De sfeer in het kamp verandert als de zon ondergaat, zodat je kunt genieten van de vredige woestijnnacht. Bekijk de sterren aan de woestijnhemel door een krachtige telescoop tijdens een fascinerende sterrenkijkdag. We kijken ernaar uit om je weer te ontvangen "Maa Al Salam" wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: Woestijnsafari met BBQ diner & Quad Biking opties

7. Dubai: Woestijnsafari met BBQ diner & Quad Biking opties

Beleef een opwindend woestijnavontuur tijdens deze safari langs de roodgouden duinen van Al Lahbab. Geniet van de sensatie van dune bashing en dompel jezelf vervolgens onder in de lokale cultuur in een woestijnkamp, waar je Tanoura kunt zien dansen en Arabische koffie kunt zien. Je wordt opgehaald van de locatie van je keuze in een Land Cruiser en vervolgens naar de Rode Duinen van Al Lahbab gereden, een reis van ongeveer 45 minuten. Bewonder hier de majestueuze duinen en de prachtige kleuren die gedurende de dag veranderen. Breng vervolgens een avontuurlijke 20-30 minuten door met hard dune bashen voordat je verder door de duinen gaat om het woestijnkamp te bereiken. Ervaar in het kamp een korte kameelrit, traditionele henna-handdecoratie uit het Oosten en een show van traditionele buik- en Tanoura-dansen. Quadrijden is optioneel, Arabische koffie, valkenfotografie. Keer daarna terug naar de locatie van uw keuze.

Dubai: Quad Bike Safari, Kamelen & Al Khayma Camp BBQ Diner

8. Dubai: Quad Bike Safari, Kamelen & Al Khayma Camp BBQ Diner

Ontdek de Lahbab woestijn terwijl je deelneemt aan woestijnavonturen zoals quad rijden, sandboarden, kamelenritten en meer. Ervaar het beste van wat de woestijn te bieden heeft vanuit Dubai met vervoer heen en terug. Begin met de ophaalservice vanaf je hotel of een andere geselecteerde locatie. Bij aankomst in de woestijn maak je je klaar voor het quadrijden en luister je naar een veiligheidsbriefing. Vertrek dan voor een rit op een quad over de prachtige open rode zandduinen van de woestijn. Probeer ook andere woestijnactiviteiten zoals sandboarden en kamelenritten. Ga daarna naar het Al Khayma woestijnkamp waar je wordt verwelkomd met Arabische koffie en zoetigheden. Neem deel aan kampactiviteiten zoals kamelenritten, foto's met valken, henna tatoeages, lokale Arabische kledij voor make-overs en shisha roken. Geniet van een smakelijk Arabisch buffetdiner met BBQ samen met culturele optredens zoals Tanoura, Vuurshow & Ladies Khaliji Dance. Na de tour keer je terug naar je hotel of voorkeurslocatie in Dubai.

Dubai: Woestijnsafari met VIP BBQ en optionele Quad Bike

9. Dubai: Woestijnsafari met VIP BBQ en optionele Quad Bike

Begin aan een ochtend- of avondwoestijnsafari over de Al Lahbab-zandduinen vanuit Dubai. Kies uit een verscheidenheid aan activiteiten, van sandboarden tot quadrijden tot een barbecuediner in de woestijn. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in een 4WD-voertuig en rijd met uw safarigids de woestijn in. Kies uit touropties van 4 uur en 7 uur. Neem een pauze van 25 minuten en geniet van een optionele quad-ervaring. Maak vervolgens een duinrit van 30 tot 45 minuten door de woestijn in een 4x4-voertuig. Bewonder een prachtig 360 graden uitzicht op het woestijnlandschap terwijl de zon langzaam ondergaat. Probeer te sandboarden voordat je naar het woestijnkamp gaat, waar de 4-uur durende tour eindigt. Ontspan daarna met de retourservice naar uw hotel. De optie van 7 uur gaat verder met een bezoek aan een verborgen woestijnkamp. Geniet bij aankomst van Arabische koffie, dadels en Lugamat, een traditioneel snoepje. Spring op een kameel voor een korte rit, versier je handen met henna-tatoeages of maak foto's. Geniet van een BBQ-diner aan uw privétafel. Proef kebab, hummus en salades met frisdrank, water en drankjes van de bar. Woon een buikdansshow en een Tanura-optreden bij. terugkeer naar uw hotel in Dubai.

Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

10. Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

Verken de schoonheid van de zandduinen van de Lehbab-woestijn tijdens deze woestijnsafari-tour vanuit Dubai in een 4x4 Land Cruiser. Kijk naar spannend live-entertainment met dans en een vuurshow. Neem deel aan gezinsvriendelijke activiteiten, zoals henna schilderen en valkenfoto's.  Laat je ophalen vanuit het comfort van je accommodatie in Dubai, leun achterover en geniet tijdens de rit van het woestijnlandschap. Stap over op een 4x4 Land Cruiser en voel de adrenaline wanneer je door zandduinen rijdt en overblijfselen van bedoeïenenrijken ziet. Reis terug in de tijd terwijl je op een kameel over winderige duinen rijdt. In het kamp word je begroet met een traditioneel welkom met Arabische thee en koffie. Geniet van Arabische zoetigheden en vers fruit. Probeer te sandboarden en laat een uniek henna-schilderij maken.  Maak een foto om van jou met een woest uitziende valk. Ga zitten voor een internationaal dinerbuffet met barbecue. Geniet van een heerlijk aanbod aan vegetarische en niet-vegetarische opties.  Bekijk live-entertainment met buikdansen op traditionele Arabische muziek, Tanura-dansen, een vuurshow en een volledige licht- en geluidsshow. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van je tour. 

42 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Lahbab-woestijn

Wil je alle activiteiten in Lahbab-woestijn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lahbab-woestijn

Gemiddelde beoordeling

4.8
(69.353 beoordelingen)

We hadden een ongelooflijke safari-ervaring met Ehsan als onze gids. Hij was niet alleen een oprecht aardig persoon, maar hij deed ook zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat ons avontuur onvergetelijk was. Ehsan's fotografische vaardigheden legden verbluffende momenten van onze reis vast en voegden een extra laag magie toe aan onze herinneringen. Zijn aandacht voor onze behoeften tijdens de safari heeft ons plezier echt vergroot. De woestijnsafari zelf was fantastisch, waarbij de kennis en het enthousiasme van Ehsan het landschap tot leven brachten. We hadden geen betere gids of een meer gedenkwaardige ervaring kunnen vragen. Sterk aanbevolen!

Met dank aan Ijaz chandio safarigids! Het was een perfecte tour met een zeer ervaren gids. Gezocht naar de beste locaties in de woestijn. Heeft ons op onze wens op een andere locatie afgezet dan ons hotel. Was geen probleem, zou in Duitsland nooit mogelijk zijn. Bedankt!

We hadden onze tour met meneer Sheraz, het was gewoon geweldig, hij is erg aardig en zeer attent, ik kan de tour aan iedereen aanbevelen. 10/10 🤌🏽

alles was in orde, de gids kwam ons precies op tijd ophalen, erg aardig en beleefd, de quadverhuur is niet goedkoop, maar het is de ervaring waard.

De heer Kismat IS erg aardig en sympathiek. bedankt voor alles, de ervaring was perfect! tot snel !!