Kies data

Lahbab-woestijn

Lahbab-woestijn: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khaymakamp

1. Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khaymakamp

Ontdek de woestijn buiten Dubai op een dunebashing-safari met gids. Neem deel aan een verscheidenheid van optionele activiteiten, waaronder een quadtocht, kameelrit of diner en entertainment. Je wordt door je gids bij je hotel of een andere locatie opgehaald.Vervolgens rijd je naar de woestijn van Dubai en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie meemaken met getrainde chauffeurs. Je kunt ook sandboarden en fantastische foto's maken van de glooiende duinen. Ga verder naar het Al Khaymakamp voor de optionele kameelrit en inbegrepen verfrissingen.Deelnemers van de 7 uur durende tour genieten vervolgens van enkele entertaintmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp.Wanneer de tour op zijn eind loopt, wordt je weer terug naar je accommodatie gebracht.

Dubai: safari, quadrit, rit op een kameel en dinerbuffet

2. Dubai: safari, quadrit, rit op een kameel en dinerbuffet

Verken de woestijn tijdens deze SUV-tour vanuit Dubai. Scheur op en neer door de woestijnduinen in een Land Cruiser. Rijd met een ATV over de zandduinen voordat je kunt genieten van live entertainment en een diner in een bedoeïenenkamp. Begin met het verkennen van de woestijn en krijg een indruk van de hardheid en intensiteit van het woestijnzand. Daarna is het tijd voor dune-bashing in een 4x4 Land Cruiser (volledig uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen) en sandboarding over de zijdezachte, rode zandduinen. De volgende stap (als je deze optie hebt geselecteerd) is een quadrit. Je krijgt eerst een korte briefing met veiligheidsinstructies, voordat je kunt genieten van de sensatie van het rijden over het uitgestrekte zand. Ten slotte is het tijd voor ontspanning in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je aan activiteiten als kameelrijden en hennaschilderen kunt deelnemen. Laat je vermaken door buikdanseressen en volksdansen terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner.

Dubai: halve dag woestijnsafari, kamelenrit & optie quadrit

3. Dubai: halve dag woestijnsafari, kamelenrit & optie quadrit

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in een 4x4-voertuig vertrek je met je lokale gids naar de woestijn, op slechts 45 minuten van Dubai. Bij het bereiken van de Lahbab-woestijn word je verwelkomd in een tent met airconditioning met verfrissingen en tijd om te ontspannen. Als je meer avontuurlijk bent ingesteld, kun je optioneel quadrijden en een ritje maken over de prachtige rode duinen van de woestijn van Dubai. Vervolgens ga je de woestijn in om te dunebashen in een 4x4-voertuig. Voel je maag opspringen als je de hoge rode duinen op en af rijdt. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Na het dunebashen kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  Stop vervolgens bij de rode duinenwoestijn en geniet van een kameelrit in de open woestijn. Ontspan vervolgens in comfort met airconditioning terwijl je geniet van frisdrank, water en Arabische thee of koffie met dadels voordat je wordt teruggebracht naar je hotel in Dubai.

Dubai: safari rode duinen, kamelentocht, zandboarden & diner

4. Dubai: safari rode duinen, kamelentocht, zandboarden & diner

Verken de woestijn van Dubai op de best mogelijke manier: dunebashen in een Land Cruiser, een ritje op een kameel, sandboarden en een optionele kampeerervaring in een traditioneel bedoeïenenkamp met BBQ-diner en voorstellingen. Nadat je bent opgehaald in Dubai, rijd je de woestijn in met een 4x4-voertuig. Een spannend avontuur om te delen met familie en vrienden. Ervaar hoe het is om te dune-bashen met een Land Cruiser en stap uit om ook over de rode duinen te zandsurfen. Maak samen met de groep foto's van de schitterende zonsondergang in de woestijn in een bedoeïenenkamp. Spring op een kameel voor een leuke rit, en probeer 's avonds henna-schilderen uit. Neem plaats in het bedoeïenenkamp en bewonder het entertainment van een traditionele Tanura-show en een buikdansvoorstelling. Proef de rijke smaken van lokale gerechten tijdens een barbecuediner met Arabische koffie, verse dadels, falafel en shoarma.

Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en sandboarden

5. Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en sandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust van de omringende woestijn op een avontuurlijke tocht. Kies uit een gedeelde of een privé-optie, en geniet van de legendarische gastvrijheid van Lahbab. Begin je avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel en rijd met een 4x4 de wildernis in. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Bewonder het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen. Spring op een kameel voor een korte rit of kies voor de optionele ervaring op een quad. Ga de woestijn in aan boord van je 4x4 Land Cruiser terwijl het voertuig door de duinen glijdt. Probeer te sandboarden of ontspan en maak foto's van het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: premium rode duinensafari, kamelenrit & Al Khayma-BBQ

6. Dubai: premium rode duinensafari, kamelenrit & Al Khayma-BBQ

Ontdek Dubai tijdens een tour van een hele dag door de woestijn van Dubai. Geniet van spannende activiteiten zoals dune-bashing en sandboarden, en maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen in een woestijnkamp met traditionele snacks en activiteiten zoals henna en shisha. Geniet ten slotte van de zonsondergang en bekijk deze door een krachtige telescoop. Nadat je bent opgehaald door je Safari-kapitein, maak je een eerste stop om even de benen te strekken en te ontspannen, of maak je een optionele quadrit. Het avontuur begint met een 30-40 minuten durende dune bashing-rit door de rode duinen van Lahbab. Probeer ook het sandboarden uit (een soort surfen over de duinen) voor een extra kick voordat je naar het Al Khayma-woestijnkamp gaat. Zodra je klaar bent met de woestijnsafari, word je in het Al Khayma-premiumkamp verwelkomd met Arabische koffie, zoete lekkernijen en dadels. Zeg de kamelen van het woestijnkamp gedag en spring, als je wilt, op een kameel voor een ritje door de duinen. Geniet van de activiteiten die door het woestijnkamp worden georganiseerd, zoals henna-schilderen, Arabische koffie en thee, kamelen voeren en er is zelfs een shisha-station. Geniet van een buffetdiner met activiteiten en overheerlijke Emirati, Marokkaanse en Arabische gerechten, gevolgd door een barbecue tijdens zonsondergang. Geef je ogen de kost met een Bedoeïen-voorstelling en sluit het diner af met iets zoets en geniet van verschillende lokale desserts. De sfeer van het woestijnkamp zal veranderen als de zon ondergaat, zodat je kunt genieten van een vredige woestijnnacht. Kijk voor het slapengaan door een krachtige telescoop naar de sterren aan de woestijnhemel tijdens een fascinerende sterrenkijksessie. Laat je afzetten bij je hotel na een mooie dag vol avontuur en entertainment.

Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

7. Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

Verken de schoonheid van de zandduinen van de Lehbab-woestijn tijdens deze woestijnsafari-tour vanuit Dubai in een 4x4 Land Cruiser. Kijk naar spannend live-entertainment met dans en een vuurshow. Neem deel aan gezinsvriendelijke activiteiten, zoals henna schilderen en valkenfoto's.  Laat je ophalen vanuit het comfort van je accommodatie in Dubai, leun achterover en geniet tijdens de rit van het woestijnlandschap. Stap over op een 4x4 Land Cruiser en voel de adrenaline wanneer je door zandduinen rijdt en overblijfselen van bedoeïenenrijken ziet. Reis terug in de tijd terwijl je op een kameel over winderige duinen rijdt. In het kamp word je begroet met een traditioneel welkom met Arabische thee en koffie. Geniet van Arabische zoetigheden en vers fruit. Probeer te sandboarden en laat een uniek henna-schilderij maken.  Maak een foto om van jou met een woest uitziende valk. Ga zitten voor een internationaal dinerbuffet met barbecue. Geniet van een heerlijk aanbod aan vegetarische en niet-vegetarische opties.  Bekijk live-entertainment met buikdansen op traditionele Arabische muziek, Tanura-dansen, een vuurshow en een volledige licht- en geluidsshow. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van je tour. 

Vanuit Dubai: rode duinen en kamelensafari, kampovernachting

8. Vanuit Dubai: rode duinen en kamelensafari, kampovernachting

Geniet van een woestijnsafari in Dubai. Rijd op een kameel, geniet van opwindend duinrijden en geniet van een authentieke barbecue onder het genot van de traditionele dans. Overnacht dan in een bedoeïenentent en maak de volgende dag een kamelentocht. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in een comfortabel 4WD-voertuig, ga je op weg naar de Lahbabwoestijn. Eenmaal in de woestijn heb je nog wat vrije tijd voordat je safari begint. Ontspan hier of kies ervoor om op een quad te rijden terwijl je voertuig voor de offroad duinrit klaar wordt gemaakt. Vervolgens maak je een spannende duinrit en voel je de adreline terwijl je voertuig de zandduinen opklimpt en afglijdt. Daarna kun je sandboarden uitproberen. Ga op het houten bord staan, balanceer jezelf en glij over het zand. Na het sandboarden ga je naar Al Khayma, een bedoeïenenachtige camping, waar je naar je eigen tent (Khayma) in het kamp wordt geleid. Nadat je je hier hebt gesettled, kun je als welkom Gahwa (Arabische koffie), Gaymat (snoepjes) en dadels proeven. Je rijdt dan op een kameel rond het terrein en, afhankelijk van de tijd en geluk, bekijkt de zonsondergang over de woestijn. Terug in Al Khayma kun je je tijd besteden aan waterpijp roken en het laten maken van een hennatattoo. Je kunt lokale Arabische kleding aantrekken en poseren voor foto's met een valk terwijl in het kampcentrum een Tanouradans wordt uitgevoerd. Geniet van een uitgebreid buffetdiner met barbecue gerechten, terwijl op het podium een Khalijidans wordt uitgevoerd. Na het avondeten wordt je per kameel naar een nabijgelegen kampeerterrein met kampvuur geleid. Leer hoe je Arabische koffie/thee maakt, terwijl je 's avonds bij het kampvuur ontspant, genietend van de stilte van de woestijn en de donkere lucht erboven. Jouw woestijngids voegt leuke avonturenverhalen toe en als het tijd is om te gaan slapen, keer je terug naar het kamp. Voor de overnachting trek je je terug in je tent. De volgende ochtend, 15 minuten voor zonsopgang, wordt je wakker om het spectaculaire uitzicht te bekijken. Jouw gids neemt je mee naar de woestijn met een kameel die buiten het kamp wacht. Vervolgens maak je een korte kamelenrit om het mooie zicht op de zonsopgang boven de zandduinen te bekijken. Na de kamelenrit keer je terug naar je tent voordat je geniet van een vers gekookt Arabisch ontbijt. Later ga je terug naar Dubai en wordt je afgezet bij jouw accommodatie.

Dubai: kameelsafari bij zonsondergang, sterren kijken, BBQ

9. Dubai: kameelsafari bij zonsondergang, sterren kijken, BBQ

Dompel jezelf onder in een lokale ervaring in Dubai met een begeleide kameelsafari, sterren kijken en een barbecue. Bekijk de zandduinen vanaf de rug van een kameel terwijl de zon ondergaat. Probeer lokale lekkernijen in een bedoeïenentent en bekijk een traditionele dansvoorstelling terwijl je geniet van het barbecuebuffet. Je wordt opgehaald bij je hotel in Dubai en begint vervolgens je reis naar de vredige woestijn voor een unieke beleving bij zonsondergang. Ga naar een kamelenkaravaan en doorkruis ongeveer 45 minuten lang de prachtige omgeving op de rug van een van de 'schepen van de woestijn'. Ga de duinen op en af in de schemering. Ga dan naar een kamp in bedoeïenenstijl voor een traditionele Arabische koffie of thee bij aankomst. Geniet van Luqaimat (zoete deegballetjes) met dadels en ervaar een deel van de levensstijl in de woestijn. Het 'oude Arabië' komt tot leven in een unieke bedoeïenenomgeving. Probeer een shishapijp of laat een hennatatoeage zetten op je hand. Trek traditionele kledij aan en poseer voor een foto met een valk. Doe je tegoed aan een barbecuebuffe terwijl je kijkt naar een authentieke Khaliji-dansvoorstelling. Als de kampverlichting is gedoofd, voel je de magie van de woestijn terwijl je met een telescoop naar de sterren kijkt.

Dubai: quadsafari, Al Khayma-woestijnkamp en diner

10. Dubai: quadsafari, Al Khayma-woestijnkamp en diner

Verken de Lahbabwoestijn en neem deel aan woestijnavonturen, zoals quadrijden, sandboarden, een rit op een kameel en meer. Beleef het beste van wat de woestijn te bieden heeft tijdens een tour van een hele of halve dag vanuit Dubai, met vervoer heen en terug. Je wordt opgehaald bij je hotel of een andere gekozen locatie. Bij aankomst in de woestijn maak je je klaar voor het rijden op een quad en luister je naar een veiligheidsbriefing. Maak vervolgens een ritje met een quad over de prachtige rode zandduinen. Probeer ook andere woestijnactiviteiten uit, zoals sandboarden en een rit op een kameel. Daarna ga je naar het woestijnkamp Al Khayma waar je wordt verwelkomd met Arabische koffie en zoetigheden. Geniet van activiteiten in de woestijn zoals een ritje op een kameel, op de foto met een valk, henna-tatoeages, shisha roken en culturele voorstellingen. Proef een dinerbuffet van de barbecue met een mix van Emirati, Marokkaans en Arabisch eten. Na de tour keer je weer terug naar je hotel of naar de gewenste locatie in Dubai.

27 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Lahbab-woestijn

Wil je alle activiteiten in Lahbab-woestijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lahbab-woestijn

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 69.353 beoordelingen

Onze chauffeur Imran Ali was heel vriendelijk. Hij heeft ons vanaf het begin tot aan het eind begeleid, voelden ons zeker op ons gemak. Het was heel gezellig, drankjes werden verzorgd, je kreeg voldoende tijd om foto’s te maken en alles verliep goed. Zeker een aanrader.

Super leuke ervaring met een fijne gids Nadiim. Op tijd opgehaald en hij heeft ons programma duidelijk uitgelegd. Quad rijden was de moeite waard, kamelen rit (stelt niet veel voor, Dune bashen en sandboarden was een leuke ervaring. Zeker de moeite waard om te doen.

Santhosh is a great tour guide. Friendly! Sandbash with an experienced driver! We loved it He gave very good information during the day! Thanx

Goede organisatie, goede gids/ chauffeur! Alles volgens afspraak en iedereen aan te raden! Dikke 10! :)

Het was erg leuk, beetje van alles. Ik raad de quad ook aan! Deze korte trip is zeker een aanrader!