Lahbab-woestijn

Lahbab-woestijn: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: safari in woestijn, kameelrit, BBQ & oase Al Marmoom

1. Dubai: safari in woestijn, kameelrit, BBQ & oase Al Marmoom

Begin aan een onvergetelijke dagtour door de woestijn van Dubai. Ervaar de sensatie van het rijden door rode zandduinen en voel de gastvrijheid van een bedoeïenenkamp in de woestijn, waar je kunt deelnemen aan culturele activiteiten en kunt genieten van een heerlijk barbecuebuffet. Verlaat de bruisende stad en rijd de vredige woestijn in met een 4x4-voertuig. Geniet bij aankomst van een ontspannende pauze en maak een optionele quadrit.  Zet je schrap voor een dunebashingrit door de prachtige rode duinen van de Lehbabwoestijn. Voor een extra adrenalinekick kun je proberen te sandboarden. Ga verder naar de oase Al Marmoom en je wordt verwelkomd met Arabische koffie, zoetigheden en dadels. Begroet de kamelen van het kamp en maak, als je wil, een kamelenrit van 10 minuten. Tijdens je verblijf in het kamp kun je shisha roken, hennaschilderen proberen en de plaatselijke valkenier en zijn trouwe vogel ontmoeten.  Het barbecuebuffet begint bij zonsondergang. Tijdens het eten word je vermaakt met een plaatselijke bedoeïenenshow. Sluit je diner af met een proeverij van verschillende lokale desserts. Ten slotte wordt het kamp verduisterd en heb je de gelegenheid om de vredige sfeer van een woestijnnacht op te snuiven, waarna je weer terugkeert naar je accommodatie in Dubai.

Dubai: halve dag woestijnsafari, kamelenrit & optie quadrit

2. Dubai: halve dag woestijnsafari, kamelenrit & optie quadrit

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in een 4x4-voertuig vertrek je met je lokale gids naar de woestijn, op slechts 45 minuten van Dubai. Bij het bereiken van de Lahbab-woestijn word je verwelkomd in een tent met airconditioning met verfrissingen en tijd om te ontspannen. Als je meer avontuurlijk bent ingesteld, kun je optioneel quadrijden en een ritje maken over de prachtige rode duinen van de woestijn van Dubai. Vervolgens ga je de woestijn in om te dunebashen in een 4x4-voertuig. Voel je maag opspringen als je de hoge rode duinen op en af rijdt. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Na het dune-bashing kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  De volgende stop is het Al Khayma-kamp, waar je wordt verwelkomd met traditionele Arabische koffie, zoetigheden en dadels. Ga vervolgens naar een kamelenboerderij en ontdek hoe deze dieren een belangrijk onderdeel van de traditionele bedoeïenencultuur zijn. Geniet van een korte kameelrit in de open woestijn, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel in Dubai.

Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khaymakamp

3. Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khaymakamp

Ontdek de woestijn buiten Dubai op een dunebashing-safari met gids. Neem deel aan een verscheidenheid van optionele activiteiten, waaronder een quadtocht, kameelrit of diner en entertainment. Je wordt door je gids bij je hotel of een andere locatie opgehaald.Vervolgens rijd je naar de woestijn van Dubai en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie meemaken met getrainde chauffeurs. Je kunt ook sandboarden en fantastische foto's maken van de glooiende duinen. Ga verder naar het Al Khaymakamp voor de optionele kameelrit en inbegrepen verfrissingen.Deelnemers van de 7 uur durende tour genieten vervolgens van enkele entertaintmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp.Wanneer de tour op zijn eind loopt, wordt je weer terug naar je accommodatie gebracht.

Dubai: safari, quad, kamelenrit en meer

4. Dubai: safari, quad, kamelenrit en meer

Verken de prachtige en fascinerende Arabische woestijn op een tour die je zeker zal blijven boeien. Begin met het verkennen van de woestijn en bezoek het begraven dorp om een idee te krijgen van de hardheid en intensiteit van het woestijnzand. Probeer later dune-bashing in een 4x4 Land Cruiser (die volledig is uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen) en sandboarding op de zijdezachte, rode zandduinen. De volgende stap is het quad-gebied, waar je een korte briefing met veiligheidsinstructies krijgt voordat je geniet van de sensatie van het rijden over het uitgestrekte zand. Ontspan ten slotte in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je activiteiten kunt doen zoals kameelrijden en hennaschilderen. Laat je vermaken door buikdanseressen en volksdansen terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner.

Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en sandboarden

5. Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en sandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust van de omringende woestijn op een avontuurlijke tocht. Kies uit een gedeelde of een privé-optie, en geniet van de legendarische gastvrijheid van Lahbab. Begin je avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel en rijd met een 4x4 de wildernis in. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Bewonder het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen. Spring op een kameel voor een korte rit of kies voor de optionele ervaring op een quad. Ga de woestijn in aan boord van je 4x4 Land Cruiser terwijl het voertuig door de duinen glijdt. Probeer te sandboarden of ontspan en maak foto's van het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: rodeduin-safari, kamelenrit, zandboarden en BBQ

6. Dubai: rodeduin-safari, kamelenrit, zandboarden en BBQ

Deze unieke woestijnsafari begint met een ophaalservice bij je verblijf in Dubai. Je rijdt, samen met je vrienden en familie, door de woestijn van Dubai in een 4x4-voertuig. Ervaar hoe het is om te dune-bashen met een Land Cruiser en stap uit om ook over de rode duinen te zandsurfen. Neem samen met je groep foto’s van de zonsondergang in de woestijn en kleed je in traditionele Arabische kostuums in het bedoeïenenkamp. Je maakt een rit op een kameel en kunt 's avonds je handen versieren met henna. In het bedoeïenenkamp is er tijd voor ontspanning. Leun achterover en bewonder de traditionele Tanura- en buikdansshow. Tijdens een barbecuemaaltijd met Arabische koffie, verse dadels, falafel en shoarma kun je genieten van de overheerlijke smaken van de Arabische keuken.

Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

7. Dubai: avondsafari door de rode duinen met dinerbuffet

Verken de schoonheid van de zandduinen van de Lehbab-woestijn tijdens deze woestijnsafari-tour vanuit Dubai in een 4x4 Land Cruiser. Kijk naar spannend live-entertainment met dans en een vuurshow. Neem deel aan gezinsvriendelijke activiteiten, zoals henna schilderen en valkenfoto's.  Laat je ophalen vanuit het comfort van je accommodatie in Dubai, leun achterover en geniet tijdens de rit van het woestijnlandschap. Stap over op een 4x4 Land Cruiser en voel de adrenaline wanneer je door zandduinen rijdt en overblijfselen van bedoeïenenrijken ziet. Reis terug in de tijd terwijl je op een kameel over winderige duinen rijdt. In het kamp word je begroet met een traditioneel welkom met Arabische thee en koffie. Geniet van Arabische zoetigheden en vers fruit. Probeer te sandboarden en laat een uniek henna-schilderij maken.  Maak een foto om van jou met een woest uitziende valk. Ga zitten voor een internationaal dinerbuffet met barbecue. Geniet van een heerlijk aanbod aan vegetarische en niet-vegetarische opties.  Bekijk live-entertainment met buikdansen op traditionele Arabische muziek, Tanura-dansen, een vuurshow en een volledige licht- en geluidsshow. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van je tour. 

Dubai: quadrit, sandboarden & kameeltocht, incl. BBQ-buffet

8. Dubai: quadrit, sandboarden & kameeltocht, incl. BBQ-buffet

Verken de Lahbabwoestijn en neem deel aan woestijnavonturen, zoals quadrijden, sandboarden, kameeltochten en meer. Beleef het beste van wat de woestijn te bieden heeft tijdens een tour van een hele of halve dag vanuit Dubai, met vervoer heen en terug. Je wordt opgehaald bij je hotel of een andere gekozen locatie. Bij aankomst in de woestijn maak je je klaar voor het rijden op een quad en luister je naar een veiligheidsbriefing. Maak vervolgens een ritje met een quad over de prachtige rode zandduinen.Probeer ook andere woestijnactiviteiten uit, zoals sandboarden en een rit op een kameel. Daarna ga je naar het woestijnkamp Al Khayma (afhankelijk van de gekozen optie) waar je wordt verwelkomd met Arabische koffie en zoetigheden. Geniet van activiteiten in de woestijn zoals een ritje op een kameel, op de foto met een valk, henna-tatoeages en shisha roken, samen met culturele voorstellingen terwijl je smult van een BBQ-diner. Na de tour keer je weer terug naar je hotel of naar de gewenste locatie in Dubai.

Dubai: avondtour door de woestijn met quad en BBQ-diner

9. Dubai: avondtour door de woestijn met quad en BBQ-diner

Verlaat Dubai en trek de woestijn in voor een uitgebreide tour in het comfort van een Jeep met airconditioning. Geniet van een opwindende rit door de woestijn en ervaar spectaculaire landschappen tijdens een rit op een quad. Bezoek daarna een bedoeïenenkamp voor een diner en entertainment. Na een veiligheidsbriefing volg je je gids de woestijn in en voel je de adrenaline kick terwijl je uitdagende zandduinen te lijf gaat op een quad. Ga daarna naar een traditioneel bedoeïenenkamp terwijl de zon ondergaat. Ontspan op stoelen in bedoeïenestijl en geniet van een aromatische shisha-pijp om de festiviteiten van de avond in te luiden. Geniet van een traditioneel barbecuediner van gegrild vlees, verse salades en lokale zoetigheden en geniet van elke smaak. Bekijk een geweldige buikdansvoorstelling en een tanoura-dansshow tijdens en na de maaltijd, en voel de ware gastvrijheid van het Midden-Oosten.

Dubai: Rode Duinen, Kameelrit, Quad Bike, & Bedoeïenenkamp

10. Dubai: Rode Duinen, Kameelrit, Quad Bike, & Bedoeïenenkamp

Beleef een opwindende en leuke ervaring in het afgelegen woestijngebied Lahbab. Kies tussen een 4 uur durende tour met dunebashen, sandboarden en een kameelrit, of de 7 uur durende tour met een BBQ-diner en alle activiteiten in het woestijnkamp. Je safarigids haalt je op bij je hotel in een 4x4-voertuig. Je tocht begint met een rit van 50 minuten de woestijn in. Geniet van het prachtige uitzicht op Dubai door het raam van de auto. De gids beantwoordt al je vragen terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van Dubai. Je eerste stop is bij het rustgebied in de woestijn. Neem 25 minuten pauze terwijl het konvooi onderweg is. Terwijl je wacht, brengt de gids de banden van het voertuig op spanning om beter door de woestijn te kunnen rijden. Als je wil, kun je ter plekke een rit maken op een quad. Daarna maak je een avontuurlijke duinrit van 30-45 minuten door de woestijn. Voel de adrenalinestoot terwijl je van het ene duin naar het andere glijdt in een 4x4-voertuig. De rit brengt je verder de woestijn in, tot aan een hoge woestijnduin voor een fotostop. Bewonder vanaf hier een prachtig 360-graden uitzicht op het woestijnlandschap terwijl de zon langzaam ondergaat. Gebruik deze fotostop om te sandboarden (zandsurfen), voordat je naar het woestijnkamp gaat. Het 4 uur durende programma eindigt hier en je wordt teruggebracht naar je hotel. Als je de optie van 7 uur hebt gekozen, gaat je tour verder met een bezoek aan het verborgen woestijnkamp. Bij aankomst in het kamp word je begroet met Qahwa (Arabische koffie), dadels en Lugamat (een traditionele zoetigheid). Je safarigids zal je informeren over de verschillende activiteiten die in het kamp beschikbaar zijn. Spring op een kameel voor een korte rit, probeer een shishapijp, versier je handen met Henna of ga op de foto in traditionele Arabische kleding. Als de avond valt, geniet je van een heerlijk BBQ-diner van kebab, hummus en salades, vergezeld van frisdrank, water en extra drankjes van de bar. Geniet van een kleurrijke buikdansshow en Tanura-voorstelling, waarbij snel draaiende danseressen over het podium wervelen. Vergeet niet wat foto's te maken met de Arabische valken die in het kamp zijn. Na de laatste show keer je terug naar je hotel in Dubai.

  • Avonturen
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Lahbab-woestijn

Wil je alle activiteiten in Lahbab-woestijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lahbab-woestijn

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 26.255 beoordelingen

Tijdens onze eerste vakantie in Dubai mocht deze activiteit zeker niet ontbreken. Vooral door onze gids, Mr Lala, was dit een onvergetelijke en toffe activiteit. Zeker een aanrader. It was our first visit to Dubai and this event had to be part of it. In particular our guide Mr Lala made it to an unforgettable activity. Highly recommended.

Very nice experience, our guide and driver Yousaf was very helpful and wanted to give us the best experience possible. He drove extra to get us additional desert pictures with the sunset and really made us feel comfortable. We could ask him anything and he would be willing to do it. Would definitely recommend to do this activity!

Echt een super leuke ervaring. Rashid heeft echt de excursie gemaakt,wat een toffe peer! De dune bashing was heftig soms (beetje misselijk van ;-)),het Sandboarden is leuk om een keer te doen maar heel zwaar om weer omhoog te lopen (moet je zelf doen). Kameelrit was prima,maar niet bijzonder. Eten en de shows waren fantastisch!

Goed, aardige chauffeur die veel vertelde. Vooral quad rijden heel leuk

Great experience. Our driver Shoaib was very professional and helpful.