Lahbab-woestijn

Meer dan 2.500 keer geboekt vorige week

Lahbab-woestijn

Lahbab-woestijn: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: Woestijnsafari, quad, kamelenrit & Al Khayma Camp

Dubai: Woestijnsafari, quad, kamelenrit & Al Khayma Camp

Ontdek de woestijn buiten Dubai tijdens een begeleide dune bashing-safari. Geniet van de mogelijkheid om deel te nemen aan een verscheidenheid aan optionele activiteiten, waaronder een quadrit, kameelrit of diner en entertainment met een uitgebreide touroptie. U wordt door uw gids opgehaald bij uw hotel of geselecteerde locatie. Rijd vervolgens naar de Dubai-woestijn en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie met getrainde chauffeurs ervaren. Je kunt ook sandboarden en fantastische foto's maken van de glooiende duinen. Ga naar het Al Khayma-kamp voor de kameelrit en inclusief versnaperingen. De 7-uur durende tourdeelnemers zullen blijven genieten van enkele entertainmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp. Als de tour ten einde loopt, wordt u teruggebracht naar uw hotel/gebouw.

Dubai: Safari, quad rijden, kameeltocht en dinerbuffet

Dubai: Safari, quad rijden, kameeltocht en dinerbuffet

Verken de woestijn tijdens deze SUV-tour vanuit Dubai. Scheur op en neer door de woestijnduinen in een Land Cruiser. Rijd met een ATV over de zandduinen voordat je kunt genieten van live entertainment en een diner in een bedoeïenenkamp. Begin met het verkennen van de woestijn en krijg een indruk van de hardheid en intensiteit van het woestijnzand. Daarna is het tijd voor dune-bashing in een 4x4 Land Cruiser (volledig uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen) en sandboarding over de zijdezachte, rode zandduinen. De volgende stap (als je deze optie hebt geselecteerd) is een quadrit. Je krijgt eerst een korte briefing met veiligheidsinstructies, voordat je kunt genieten van de sensatie van het rijden over het uitgestrekte zand. Ten slotte is het tijd voor ontspanning in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je aan activiteiten als kameelrijden en hennaschilderen kunt deelnemen. Laat je vermaken door buikdanseressen en volksdansen terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner.

Dubai: Halve dag woestijnsafari, kamelenrit & quadrijden

Dubai: Halve dag woestijnsafari, kamelenrit & quadrijden

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in een 4x4-voertuig vertrek je met een lokale gids naar de woestijn, op slechts 45 minuten van Dubai. Bij het bereiken van de Lahbab-woestijn word je verwelkomd in een tent met airconditioning met versnaperingen en tijd om te ontspannen. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je een optionele quadrit maken en over de prachtige rode duinen van de woestijn van Dubai rijden. Vervolgens ga je de woestijn in om te dunebashen in een 4x4-voertuig. Voel je maag opspringen als je de hoge rode duinen op en af rijdt. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Na het dunebashen kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  Stop vervolgens bij de rode duinenwoestijn en geniet van een kameelrit in de open woestijn. Ontspan vervolgens in comfort met airconditioning terwijl je geniet van frisdrank, water en Arabische thee of koffie met dadels voordat je wordt teruggebracht naar je hotel in Dubai.

Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kamelenrit en sandboarden

Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kamelenrit en sandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust van de omringende woestijn op een avontuurlijke tocht. Kies uit een gedeelde of een privé-optie, en geniet van de legendarische gastvrijheid van Lahbab. Begin je avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel en rijd met een 4x4 de wildernis in. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Bewonder het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen. Spring op een kameel voor een korte rit of kies voor de optionele ervaring op een quad. Ga de woestijn in aan boord van je 4x4 Land Cruiser terwijl het voertuig door de duinen glijdt. Probeer te sandboarden of ontspan en maak foto's van het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: Safari in de Rode Duinen, kamelenrit, sandboarden en diner

Dubai: Safari in de Rode Duinen, kamelenrit, sandboarden en diner

Verken de woestijn van Dubai op de best mogelijke manier: dunebashen in een Land Cruiser, een ritje op een kameel, sandboarden en een optionele kampeerervaring in een traditioneel bedoeïenenkamp met BBQ-diner en voorstellingen. Nadat je bent opgehaald in Dubai, rijd je de woestijn in met een 4x4-voertuig. Een spannend avontuur om te delen met familie en vrienden. Ervaar hoe het is om te dune-bashen met een Land Cruiser en stap uit om ook over de rode duinen te zandsurfen. Maak samen met de groep foto's van de schitterende zonsondergang in de woestijn in een bedoeïenenkamp. Spring op een kameel voor een leuke rit, en probeer 's avonds henna-schilderen uit. Neem plaats in het bedoeïenenkamp en bewonder het entertainment van een traditionele Tanura-show en een buikdansvoorstelling. Proef de rijke smaken van lokale gerechten tijdens een barbecuediner met Arabische koffie, verse dadels, falafel en shoarma.

Dubai: Woestijnsafari met BBQ diner & Quad Biking opties

Dubai: Woestijnsafari met BBQ diner & Quad Biking opties

Beleef een opwindend woestijnavontuur tijdens deze safari langs de roodgouden duinen van Al Lahbab. Geniet van de sensatie van dune bashing en dompel jezelf vervolgens onder in de lokale cultuur in een woestijnkamp, waar je Tanoura kunt zien dansen en Arabische koffie kunt zien. Je wordt opgehaald van de locatie van je keuze in een Land Cruiser en vervolgens naar de Rode Duinen van Al Lahbab gereden, een reis van ongeveer 45 minuten. Bewonder hier de majestueuze duinen en de prachtige kleuren die gedurende de dag veranderen. Breng vervolgens een avontuurlijke 20-30 minuten door met hard dune bashen voordat je verder door de duinen gaat om het woestijnkamp te bereiken. Ervaar in het kamp een korte kameelrit, traditionele henna-handdecoratie uit het Oosten en een show van traditionele buik- en Tanoura-dansen. Quadrijden is optioneel, Arabische koffie, valkenfotografie. Keer daarna terug naar de locatie van uw keuze.

Dubai: Premium Safari, kamelenrit & Al Khayma Camp 3-buffetten

Dubai: Premium Safari, kamelenrit & Al Khayma Camp 3-buffetten

Ga met ons mee op avontuur in de woestijn van Dubai Red Dunes. Beleef spannende activiteiten zoals dunebashing, sandboarden en neem deel aan het Arabische leven door een bezoek te brengen aan het Al Khayma kamp om de traditionele snacks, lokale gerechten en activiteiten zoals henna shows en shisha te proberen. We bekijken de zonsondergang vanuit de duinen van het kamp en de maan door een krachtige telescoop. Nadat je bent opgehaald door je Safari kapitein, maak je de eerste reisstop voor een pauze en krijg je de kans om de optionele quadrit uit te proberen. Dunebashing staat klaar; je kapitein rijdt 30-45 minuten over de rode duinen in de Lahbab woestijn met fotopauze en sandboarden (surfen over de duinen). In het Al Khayma kamp verwelkomen we je met rozenwater, Arabische koffie, lokale zoetigheden en dadels. Zeg hallo tegen de kamelen van het kamp en spring, als je wilt, op de kameel voor een kamelenrit door de duinen. De activiteiten van het kamp, die je verwelkomen, omvatten kamelen voeren, Falcon, henna verven, ... enz. Deze worden gevolgd door een aperitief met een live snackstation, Arabische koffie & thee en zelfs een shisha-station. Nu is het tijd om je uit te nodigen om te genieten van de geneugten van 3 unieke buffetten: 1. Emirati buffet. 2. Marokkaans buffet. 3. Arabisch buffet. 4. Lam Madfoon "Ondergronds gekookt". 5. Live BBQ stations. 6. Traditionele Live broodbakstations. Het Arabische Entertainment live om naar te kijken met Tannora, Khaliji dans en Vuurshow. De sfeer in het kamp verandert als de zon ondergaat, zodat je kunt genieten van de vredige woestijnnacht. Bekijk de sterren aan de woestijnhemel door een krachtige telescoop tijdens een fascinerende sterrenkijkdag. We kijken ernaar uit om je weer te ontvangen "Maa Al Salam" wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: Quad Bike Safari, Kamelen & Al Khayma Camp BBQ Diner

Dubai: Quad Bike Safari, Kamelen & Al Khayma Camp BBQ Diner

Ontdek de Lahbab woestijn terwijl je deelneemt aan woestijnavonturen zoals quad rijden, sandboarden, kamelenritten en meer. Ervaar het beste van wat de woestijn te bieden heeft vanuit Dubai met vervoer heen en terug. Begin met de ophaalservice vanaf je hotel of een andere geselecteerde locatie. Bij aankomst in de woestijn maak je je klaar voor het quadrijden en luister je naar een veiligheidsbriefing. Vertrek dan voor een rit op een quad over de prachtige open rode zandduinen van de woestijn. Probeer ook andere woestijnactiviteiten zoals sandboarden en kamelenritten. Ga daarna naar het Al Khayma woestijnkamp waar je wordt verwelkomd met Arabische koffie en zoetigheden. Neem deel aan kampactiviteiten zoals kamelenritten, foto's met valken, henna tatoeages, lokale Arabische kledij voor make-overs en shisha roken. Geniet van een smakelijk Arabisch buffetdiner met BBQ samen met culturele optredens zoals Tanoura, Vuurshow & Ladies Khaliji Dance. Na de tour keer je terug naar je hotel of voorkeurslocatie in Dubai.

Dubai: Woestijnsafari met VIP BBQ en optionele Quad Bike

Dubai: Woestijnsafari met VIP BBQ en optionele Quad Bike

Begin aan een ochtend- of avondwoestijnsafari over de Al Lahbab-zandduinen vanuit Dubai. Kies uit een verscheidenheid aan activiteiten, van sandboarden tot quadrijden tot een barbecuediner in de woestijn. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in een 4WD-voertuig en rijd met uw safarigids de woestijn in. Kies uit touropties van 4 uur en 7 uur. Neem een pauze van 25 minuten en geniet van een optionele quad-ervaring. Maak vervolgens een duinrit van 30 tot 45 minuten door de woestijn in een 4x4-voertuig. Bewonder een prachtig 360 graden uitzicht op het woestijnlandschap terwijl de zon langzaam ondergaat. Probeer te sandboarden voordat je naar het woestijnkamp gaat, waar de 4-uur durende tour eindigt. Ontspan daarna met de retourservice naar uw hotel. De optie van 7 uur gaat verder met een bezoek aan een verborgen woestijnkamp. Geniet bij aankomst van Arabische koffie, dadels en Lugamat, een traditioneel snoepje. Spring op een kameel voor een korte rit, versier je handen met henna-tatoeages of maak foto's. Geniet van een BBQ-diner aan uw privétafel. Proef kebab, hummus en salades met frisdrank, water en drankjes van de bar. Woon een buikdansshow en een Tanura-optreden bij. terugkeer naar uw hotel in Dubai.

Dubai: Extreme woestijnsafari, kamelenrit, show & BBQ-diner

Dubai: Extreme woestijnsafari, kamelenrit, show & BBQ-diner

Verken de woestijn op deze dagtrip met terreinwagens vanuit Dubai. Vaar door woestijnduinen en zie hoe de zon ondergaat boven het Lahbab-dessert. Neem deel aan activiteiten zoals op de foto gaan met een valk of een henna-schilderij krijgen. Eet een heerlijk BBQ-diner met een live show. Kies voor een ochtendtour zonder diner en show of voor een avondtour met diner en show. Kies uit privé- en gedeelde overdrachtsopties. Selecteer een optie met of zonder VIP-tafel. Geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw hotel in Dubai. Ontspan tijdens de rit naar de omliggende woestijn. Steek het rode zand en de duinen van Lahbab over tijdens een spannende rit in een 4x4-voertuig voordat je de ondergaande zon boven het zand bewondert. Maak een foto van de bedoeïenen terwijl ze de woestijn doorkruisen met hun kamelentreinen. Ga verder naar een woestijnkamp om te profiteren van tal van activiteiten zoals henna-schilderen, sandboarden, shisha roken, kameelrijden en op de foto gaan met een valk. Steek het zand over op een kameelrug en ervaar de "schepen van de woestijn" uit de eerste hand of probeer zandboarding van de duin af voor de ultieme adrenalinekick . Laat een (verwijderbare) henna-tatoeage op handen of voeten zetten. Kijk naar traditioneel Arabisch amusement, zoals een buikdansshow en de wervelende dansers van een tanourashow. Rook een shisha waterpijp. Geniet van een barbecuebuffetdiner met authentieke Arabische gerechten in het midden van de woestijn. Keer terug naar uw accommodatie in Dubai.

46 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Lahbab-woestijn: topattracties in de buurt

Lahbab-woestijn: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Dubai: Woestijnsafari, quad, kamelenrit & Al Khayma Camp

Dubai: Woestijnsafari, quad, kamelenrit & Al Khayma Camp

Ontdek de woestijn buiten Dubai tijdens een begeleide dune bashing-safari. Geniet van de mogelijkheid om deel te nemen aan een verscheidenheid aan optionele activiteiten, waaronder een quadrit, kameelrit of diner en entertainment met een uitgebreide touroptie. U wordt door uw gids opgehaald bij uw hotel of geselecteerde locatie. Rijd vervolgens naar de Dubai-woestijn en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie met getrainde chauffeurs ervaren. Je kunt ook sandboarden en fantastische foto's maken van de glooiende duinen. Ga naar het Al Khayma-kamp voor de kameelrit en inclusief versnaperingen. De 7-uur durende tourdeelnemers zullen blijven genieten van enkele entertainmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp. Als de tour ten einde loopt, wordt u teruggebracht naar uw hotel/gebouw.

Dubai: Safari, quad rijden, kameeltocht en dinerbuffet

Dubai: Safari, quad rijden, kameeltocht en dinerbuffet

Verken de woestijn tijdens deze SUV-tour vanuit Dubai. Scheur op en neer door de woestijnduinen in een Land Cruiser. Rijd met een ATV over de zandduinen voordat je kunt genieten van live entertainment en een diner in een bedoeïenenkamp. Begin met het verkennen van de woestijn en krijg een indruk van de hardheid en intensiteit van het woestijnzand. Daarna is het tijd voor dune-bashing in een 4x4 Land Cruiser (volledig uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen) en sandboarding over de zijdezachte, rode zandduinen. De volgende stap (als je deze optie hebt geselecteerd) is een quadrit. Je krijgt eerst een korte briefing met veiligheidsinstructies, voordat je kunt genieten van de sensatie van het rijden over het uitgestrekte zand. Ten slotte is het tijd voor ontspanning in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je aan activiteiten als kameelrijden en hennaschilderen kunt deelnemen. Laat je vermaken door buikdanseressen en volksdansen terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner.

Dubai: Halve dag woestijnsafari, kamelenrit & quadrijden

Dubai: Halve dag woestijnsafari, kamelenrit & quadrijden

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in een 4x4-voertuig vertrek je met een lokale gids naar de woestijn, op slechts 45 minuten van Dubai. Bij het bereiken van de Lahbab-woestijn word je verwelkomd in een tent met airconditioning met versnaperingen en tijd om te ontspannen. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je een optionele quadrit maken en over de prachtige rode duinen van de woestijn van Dubai rijden. Vervolgens ga je de woestijn in om te dunebashen in een 4x4-voertuig. Voel je maag opspringen als je de hoge rode duinen op en af rijdt. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Na het dunebashen kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  Stop vervolgens bij de rode duinenwoestijn en geniet van een kameelrit in de open woestijn. Ontspan vervolgens in comfort met airconditioning terwijl je geniet van frisdrank, water en Arabische thee of koffie met dadels voordat je wordt teruggebracht naar je hotel in Dubai.

Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kamelenrit en sandboarden

Dubai: Woestijnsafari, quad rijden, kamelenrit en sandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust van de omringende woestijn op een avontuurlijke tocht. Kies uit een gedeelde of een privé-optie, en geniet van de legendarische gastvrijheid van Lahbab. Begin je avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel en rijd met een 4x4 de wildernis in. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Bewonder het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen. Spring op een kameel voor een korte rit of kies voor de optionele ervaring op een quad. Ga de woestijn in aan boord van je 4x4 Land Cruiser terwijl het voertuig door de duinen glijdt. Probeer te sandboarden of ontspan en maak foto's van het spectaculaire uitzicht op de zonsondergang, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: Safari in de Rode Duinen, kamelenrit, sandboarden en diner

Dubai: Safari in de Rode Duinen, kamelenrit, sandboarden en diner

Verken de woestijn van Dubai op de best mogelijke manier: dunebashen in een Land Cruiser, een ritje op een kameel, sandboarden en een optionele kampeerervaring in een traditioneel bedoeïenenkamp met BBQ-diner en voorstellingen. Nadat je bent opgehaald in Dubai, rijd je de woestijn in met een 4x4-voertuig. Een spannend avontuur om te delen met familie en vrienden. Ervaar hoe het is om te dune-bashen met een Land Cruiser en stap uit om ook over de rode duinen te zandsurfen. Maak samen met de groep foto's van de schitterende zonsondergang in de woestijn in een bedoeïenenkamp. Spring op een kameel voor een leuke rit, en probeer 's avonds henna-schilderen uit. Neem plaats in het bedoeïenenkamp en bewonder het entertainment van een traditionele Tanura-show en een buikdansvoorstelling. Proef de rijke smaken van lokale gerechten tijdens een barbecuediner met Arabische koffie, verse dadels, falafel en shoarma.

Dubai: Woestijnsafari met BBQ diner & Quad Biking opties

Dubai: Woestijnsafari met BBQ diner & Quad Biking opties

Beleef een opwindend woestijnavontuur tijdens deze safari langs de roodgouden duinen van Al Lahbab. Geniet van de sensatie van dune bashing en dompel jezelf vervolgens onder in de lokale cultuur in een woestijnkamp, waar je Tanoura kunt zien dansen en Arabische koffie kunt zien. Je wordt opgehaald van de locatie van je keuze in een Land Cruiser en vervolgens naar de Rode Duinen van Al Lahbab gereden, een reis van ongeveer 45 minuten. Bewonder hier de majestueuze duinen en de prachtige kleuren die gedurende de dag veranderen. Breng vervolgens een avontuurlijke 20-30 minuten door met hard dune bashen voordat je verder door de duinen gaat om het woestijnkamp te bereiken. Ervaar in het kamp een korte kameelrit, traditionele henna-handdecoratie uit het Oosten en een show van traditionele buik- en Tanoura-dansen. Quadrijden is optioneel, Arabische koffie, valkenfotografie. Keer daarna terug naar de locatie van uw keuze.

Dubai: Premium Safari, kamelenrit & Al Khayma Camp 3-buffetten

Dubai: Premium Safari, kamelenrit & Al Khayma Camp 3-buffetten

Ga met ons mee op avontuur in de woestijn van Dubai Red Dunes. Beleef spannende activiteiten zoals dunebashing, sandboarden en neem deel aan het Arabische leven door een bezoek te brengen aan het Al Khayma kamp om de traditionele snacks, lokale gerechten en activiteiten zoals henna shows en shisha te proberen. We bekijken de zonsondergang vanuit de duinen van het kamp en de maan door een krachtige telescoop. Nadat je bent opgehaald door je Safari kapitein, maak je de eerste reisstop voor een pauze en krijg je de kans om de optionele quadrit uit te proberen. Dunebashing staat klaar; je kapitein rijdt 30-45 minuten over de rode duinen in de Lahbab woestijn met fotopauze en sandboarden (surfen over de duinen). In het Al Khayma kamp verwelkomen we je met rozenwater, Arabische koffie, lokale zoetigheden en dadels. Zeg hallo tegen de kamelen van het kamp en spring, als je wilt, op de kameel voor een kamelenrit door de duinen. De activiteiten van het kamp, die je verwelkomen, omvatten kamelen voeren, Falcon, henna verven, ... enz. Deze worden gevolgd door een aperitief met een live snackstation, Arabische koffie & thee en zelfs een shisha-station. Nu is het tijd om je uit te nodigen om te genieten van de geneugten van 3 unieke buffetten: 1. Emirati buffet. 2. Marokkaans buffet. 3. Arabisch buffet. 4. Lam Madfoon "Ondergronds gekookt". 5. Live BBQ stations. 6. Traditionele Live broodbakstations. Het Arabische Entertainment live om naar te kijken met Tannora, Khaliji dans en Vuurshow. De sfeer in het kamp verandert als de zon ondergaat, zodat je kunt genieten van de vredige woestijnnacht. Bekijk de sterren aan de woestijnhemel door een krachtige telescoop tijdens een fascinerende sterrenkijkdag. We kijken ernaar uit om je weer te ontvangen "Maa Al Salam" wordt afgezet bij je hotel.

Dubai: Quad Bike Safari, Kamelen & Al Khayma Camp BBQ Diner

Dubai: Quad Bike Safari, Kamelen & Al Khayma Camp BBQ Diner

Ontdek de Lahbab woestijn terwijl je deelneemt aan woestijnavonturen zoals quad rijden, sandboarden, kamelenritten en meer. Ervaar het beste van wat de woestijn te bieden heeft vanuit Dubai met vervoer heen en terug. Begin met de ophaalservice vanaf je hotel of een andere geselecteerde locatie. Bij aankomst in de woestijn maak je je klaar voor het quadrijden en luister je naar een veiligheidsbriefing. Vertrek dan voor een rit op een quad over de prachtige open rode zandduinen van de woestijn. Probeer ook andere woestijnactiviteiten zoals sandboarden en kamelenritten. Ga daarna naar het Al Khayma woestijnkamp waar je wordt verwelkomd met Arabische koffie en zoetigheden. Neem deel aan kampactiviteiten zoals kamelenritten, foto's met valken, henna tatoeages, lokale Arabische kledij voor make-overs en shisha roken. Geniet van een smakelijk Arabisch buffetdiner met BBQ samen met culturele optredens zoals Tanoura, Vuurshow & Ladies Khaliji Dance. Na de tour keer je terug naar je hotel of voorkeurslocatie in Dubai.

Dubai: Woestijnsafari met VIP BBQ en optionele Quad Bike

Dubai: Woestijnsafari met VIP BBQ en optionele Quad Bike

Begin aan een ochtend- of avondwoestijnsafari over de Al Lahbab-zandduinen vanuit Dubai. Kies uit een verscheidenheid aan activiteiten, van sandboarden tot quadrijden tot een barbecuediner in de woestijn. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in een 4WD-voertuig en rijd met uw safarigids de woestijn in. Kies uit touropties van 4 uur en 7 uur. Neem een pauze van 25 minuten en geniet van een optionele quad-ervaring. Maak vervolgens een duinrit van 30 tot 45 minuten door de woestijn in een 4x4-voertuig. Bewonder een prachtig 360 graden uitzicht op het woestijnlandschap terwijl de zon langzaam ondergaat. Probeer te sandboarden voordat je naar het woestijnkamp gaat, waar de 4-uur durende tour eindigt. Ontspan daarna met de retourservice naar uw hotel. De optie van 7 uur gaat verder met een bezoek aan een verborgen woestijnkamp. Geniet bij aankomst van Arabische koffie, dadels en Lugamat, een traditioneel snoepje. Spring op een kameel voor een korte rit, versier je handen met henna-tatoeages of maak foto's. Geniet van een BBQ-diner aan uw privétafel. Proef kebab, hummus en salades met frisdrank, water en drankjes van de bar. Woon een buikdansshow en een Tanura-optreden bij. terugkeer naar uw hotel in Dubai.

Dubai: Extreme woestijnsafari, kamelenrit, show & BBQ-diner

Dubai: Extreme woestijnsafari, kamelenrit, show & BBQ-diner

Verken de woestijn op deze dagtrip met terreinwagens vanuit Dubai. Vaar door woestijnduinen en zie hoe de zon ondergaat boven het Lahbab-dessert. Neem deel aan activiteiten zoals op de foto gaan met een valk of een henna-schilderij krijgen. Eet een heerlijk BBQ-diner met een live show. Kies voor een ochtendtour zonder diner en show of voor een avondtour met diner en show. Kies uit privé- en gedeelde overdrachtsopties. Selecteer een optie met of zonder VIP-tafel. Geniet van het gemak dat u wordt opgehaald bij uw hotel in Dubai. Ontspan tijdens de rit naar de omliggende woestijn. Steek het rode zand en de duinen van Lahbab over tijdens een spannende rit in een 4x4-voertuig voordat je de ondergaande zon boven het zand bewondert. Maak een foto van de bedoeïenen terwijl ze de woestijn doorkruisen met hun kamelentreinen. Ga verder naar een woestijnkamp om te profiteren van tal van activiteiten zoals henna-schilderen, sandboarden, shisha roken, kameelrijden en op de foto gaan met een valk. Steek het zand over op een kameelrug en ervaar de "schepen van de woestijn" uit de eerste hand of probeer zandboarding van de duin af voor de ultieme adrenalinekick . Laat een (verwijderbare) henna-tatoeage op handen of voeten zetten. Kijk naar traditioneel Arabisch amusement, zoals een buikdansshow en de wervelende dansers van een tanourashow. Rook een shisha waterpijp. Geniet van een barbecuebuffetdiner met authentieke Arabische gerechten in het midden van de woestijn. Keer terug naar uw accommodatie in Dubai.

De topbezienswaardigheden in Emirate of Dubai

Activiteiten in Lahbab-woestijn

Rondleidingen in Verenigde Arabische Emiraten

Wat te doen in Verenigde Arabische Emiraten

Andere activiteiten in Lahbab-woestijn

Wil je alle activiteiten in Lahbab-woestijn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lahbab-woestijn

Gemiddelde beoordeling

4.8
(69.353 beoordelingen)

Uitstekende reis. . Zeer geweldige en leuke ervaring. We hebben echt genoten van het gezelschap van een vriendelijke en uitstekende chauffeur. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen, zijn naam is Zeeshan. Zeer smakelijk eten. De shows waren erg leuk. Ik zou nog een tour hebben met Zeeshan die ons ophaalde bij het hotel en ons afzette bij het hotel. Hij verdient 100%. Mijn naam is Deysi (de redder. Denver Colorado en Oeganda

Het was een fantastische dag! Alles was top geregeld en onze chauffeur shoaib was echt geweldig. Stopte op elk moment dat we wilde voor een foto en nam overal ruim de tijd voor.

Indrukwekkende ervaring, super compleet en onze gids Bilal was spectaculair: altijd bij ons, aandacht voor alles en iedereen! Super aanbevolen!

Khaled leidde ons en hij legde alles heel goed uit en het diner en het spektakel waren geweldig. Met dank aan Khaled A+

PRACHTIGE ACTIVITEIT, MK-CHAUFFEUR EN GEWELDIGE GIDS. Ik raad ten zeerste aan.