Belevingen in
Meer van Annecy

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Meer van Annecy: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Annecy Segway Tour van 2 uur

1. Annecy Segway Tour van 2 uur

Ontmoet je gids op Mobilboard. Begin met een inleiding tot het rijden op de Segway en een presentatie van de veiligheidsregels. Begin de ervaring met een wandeling langs het heldere water van het meer van Annecy. Voel je geïntrigeerd door de verschillende tuinen die aan het meer grenzen. Luister naar het verhaal van Annecy, maak foto's op je Segway en stel vragen over de stad. Vervolg je reis door het prachtige keizerlijke paleis te bewonderen, dat persoonlijkheden zoals Edith Piaf, Charlie Chaplin of Churchill heeft verwelkomd. Ga op pad in de middeleeuwse oude binnenstad en ontdek de grachten, kleine straatjes en kerken. Beëindig de ervaring door van de gebaande paden langs de Thiou-rivier te komen.

...
Privéwandeling door het historische centrum van Annecy

2. Privéwandeling door het historische centrum van Annecy

Bezoek een van de mooiste steden van de regio Rhône-Alpes in Frankrijk: Annecy. Het is gelegen in de Alpen, dus als je van skiën houdt, is dit de plek voor jou. Vandaag kunt u genieten van een privéwandeling door Annecy met privégidsen die u meenemen naar alle plekken die u het meest interesseren! Annecy, ook wel bekend als het "Tweede Venetië", heeft veel moois in petto. Bekijk het Palais de l'Isle, dat in de 12e eeuw een gevangenis was, en ga voor iets heel anders over de brug van geliefden. Een andere must-see is het glimmende meer van Annecy, ongetwijfeld een hoogtepunt van de stad. Voordat u uw dag in Annecy beëindigt, wordt u ook aangeraden om de oude stad te bezoeken, een prachtig gebied vol met schilderachtige cafés om bezoekers goed van brandstof te voorzien en bezig te houden. Als er een bepaalde plaats is waar u heen zou willen, maar deze staat niet vermeld in de reisbeschrijving, vraag het dan aan uw gids en hij of zij zal u met plezier brengen waar u maar heen wilt.

...
Dagtrip naar het meer van Annecy vanuit Genève

3. Dagtrip naar het meer van Annecy vanuit Genève

Tijdens deze dagtocht naar Annecy kunt u op uw gemak deze prachtige iconische Franse stad ontdekken. Kleurrijke gebouwen langs waterwegen herbergen eindeloze restaurants, bistro's en boetiekjes. Een steile wandeling naar de top van de oude stad onthult het indrukwekkende Chateau D'Annecy. Het prachtige meer dat de stad omringt, is een van de meest ongerepte van Europa. Boottochten rond het Alpenmeer worden sterk aanbevolen om de dag af te sluiten. Oude stad van Annecy De oude binnenstad van Annecy, ook wel het 'Venetië van de Alpen' genoemd, is prachtig gerestaureerd en een genot om doorheen te slenteren. Kleurrijke gebouwen langs waterwegen herbergen eindeloze restaurants, bistro's en cafés met zitplaatsen buiten en een fantastisch uitzicht. Een groot deel van het oude centrum van Annecy heeft alleen zeer smalle straatjes en steegjes die alleen toegankelijk zijn voor voetgangers.   Meer van Annecy Een grote trekpleister van Annecy is de prachtige ligging aan de oevers van Lac d'Annecy. Bootexcursies zijn populair op het meer van Annecy en variëren van lunchcruises tot korte rondvaartcruises. Het is ook mogelijk om boten te huren vanaf het park achter het Hotel de Ville – motorboten en waterfietsen (waterfietsen) kunnen per half uur worden gehuurd. Zwemmen is toegestaan in dit kristalheldere meer en het uitzicht op de Alpen is gewoonweg adembenemend. Château d'Annecy Het Château d'Annecy (kasteel van Annecy) was het huis van de graven van Genève. In de 16e eeuw werd de ingang van het kasteel versterkt met een borstwering. Het oudste deel van het kasteel is de Tour de la Reine die werd gebouwd in de 13e eeuw. Van de 17e eeuw tot de jaren 1940 was het een kazerne en tegenwoordig herbergt het een museum met tentoonstellingen van kunst en geschiedenis van het gebied.  

...
Genève en Annecy: gecombineerde dagtocht met bootcruise

4. Genève en Annecy: gecombineerde dagtocht met bootcruise

Verken het spannende Genève en het prachtige meer van Annecy op een dag. Tijdens deze tweedelige reis kunt u het beroemde alpiene meer van Annecy zien en de beste toeristische attracties van Genève ontdekken. Je kunt de ochtend nemen om te genieten van de wereldberoemde stad Annecy, terwijl je geniet van het historische kasteel en kasteel, kleurrijke gebouwen en geplaveide wandelpaden. Met grachten die door de oude stad slingeren, is het duidelijk waarom Annecy de bijnaam "Venetië van de Alpen" kreeg. Met zijn straten bezaaid met lokaal ambachtelijk ijs en ambachten die door de steegjes dwalen, is het voor iedereen leuk. U kunt ook naar het kasteel lopen of een rondleiding krijgen door het beroemde Palais de l'Ile. Met de Alpen als achtergrond, is het wereldberoemde meer van Annecy gewoon adembenemend. Compleet met een glorieuze promenade langs de oevers, kunt u genieten van het ongelooflijke panoramische uitzicht. Waterfietsen en zwemmen zijn beide toegestaan in dit kristalheldere meer, met parken om ook te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht. Je maakt ook een boottocht om het meer te verkennen, met fascinerend commentaar op het meer en zijn geschiedenis. De middag wordt besteed aan het volgen van de beroemde bezienswaardigheden van Genève. Je bezoekt de toeristische plekken van de Verenigde Naties, Jet D'eau en de bloemenklok, evenals het Parc des Eaux Vives en het geheime fotopunt in Cologny om ongelooflijke foto's te maken die van bovenaf over heel Genève kijken. Dit alles natuurlijk met het adembenemende uitzicht op Lac Leman (of het Meer van Genève zoals het soms wordt genoemd).

...

Sitemap Meer van Annecy

Wil je alle activiteiten in Meer van Annecy ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.