Ontdek het beste van
Lake Hayes

Lake Hayes: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Queenstown: Bekijk de beste bezienswaardigheden van Queenstown Halfdaagse Tour

Queenstown: Bekijk de beste bezienswaardigheden van Queenstown Halfdaagse Tour

Vanuit het centrum van Queenstown word je opgehaald door je gids van Altitude Tours in een eersteklas Mercedes voertuig en vertrek je op een fantastische ochtend om de plaatselijke bezienswaardigheden te verkennen. Tijdens de hele tour geeft je gids informatief en onderhoudend commentaar met veel Kiwi-humor. Onze eerste stop is een observatiepunt recht boven Queenstown waar je het beste panoramische uitzicht over de stad krijgt. Daarna rijd je door het prachtige landschap onder Coronet Peak naar Arrowtown, een schilderachtig, klein goudmijndorpje genesteld onder de bergen langs een rivier vol goud. Onderweg passeer je de beroemde Shotover River en vang je een glimp op van de legendarische Shotover Jetboat. Eenmaal in Arrowtown heb je de tijd om Arrowtown te verkennen en niet te vergeten de uitstekende plaatselijke bakkerijtaarten te proeven. Als je doorrijdt naar Gibbston, bezoek je de iconische AJ Hackett Kawarau Bridge Bungy, die voor iedereen een vermakelijke toeschouwer is. De regio Gibbston Valley is ook de thuisbasis van veel filmlocaties van Lord of The Rings en koelklimaatwijnen. Ga naar de volgende stop, een plaatselijke kelder waar je heerlijke, bekroonde wijnen kunt proeven en kunt genieten van gedeelde kaasplankjes (niet-alcoholische opties zijn beschikbaar). Vervolgens ga je terug naar Queenstown waar je je dag afsluit met een ontspannende boottocht van 30 minuten op Lake Wakatipu.

Lord of the Rings rondleiding: Halve dag in Midden-Aarde

Lord of the Rings rondleiding: Halve dag in Midden-Aarde

Je reis door Middle Earth begint bij het informatiecentrum van het station in Camp Street om 8:00 uur of 13:30 uur. Van daaruit reis je naar de top van Skippers Canyon en naar Arrowtown, ooit rijke goudmijnlocaties, en leer je over de geschiedenis van het gebied. We gaan naar de Ford van Bruinen, waar de Zwarte Ruiters Arwen uitdagen en door de rivier worden meegesleurd, en dan naar de Gladdenvelden waar Isildur in een hinderlaag werd gelokt door Orks en waar de Ene Ring verloren ging. Vanuit Arrowtown reis je naar de Kawarau rivier waar je The Argonath (De Zuilen van de Koning) zult zien. Dan is het tijd voor wat plezier met het hanteren en fotograferen van wapens, zoals Gimli's bijl, Anduril en Sting. Nadat we wat tijd hebben doorgebracht met het naspelen van de scènes met de wapens, is er nog een laatste stop bij de uitkijkpost waar we je meer locaties van Rohan en Gondor zullen laten zien voordat we teruggaan naar Queenstown.

Lord of the Rings tours: Hele dag in Midden-Aarde

Lord of the Rings tours: Hele dag in Midden-Aarde

Ga mee met onze Lord of the Rings "Nerds", ook wel gidsen genoemd, die superieure kennis hebben over alles wat met "Rings" te maken heeft. Combineer onze halve dag in Middle Earth met een tweede halve dag avontuur in een ander deel van Middle Earth met ons partnerbedrijf. We hebben een lunchpauze van 1,5 uur in Queenstown en wisselen van bus voor de middagtour. Ochtendtour - Bezoek: - Skippers Canyon, als het weer het toelaat. - Pijlstad - De Gibbston Vallei LOTR locaties zoals: - De Ford van Bruinen - De Gladden Velden - Zuilen der Koningen En nog veel meer! Middagtour - Bezoek: - Glenorchy - Paradijs LOTR locaties zoals: - Ithilien - Isengard en het huis van Beorn - Lothlorien en Amon Hen En nog veel meer!

De topbezienswaardigheden in Queenstown

Activiteiten in Lake Hayes

Steden in Nieuw-Zeeland

Andere activiteiten in Lake Hayes

Wil je alle activiteiten in Lake Hayes bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lake Hayes

Gemiddelde beoordeling

4.3
(4 beoordelingen)