Datums kiezen

Ontdek het beste van
Lake Ivanhoe, Orlando

Lake Ivanhoe, Orlando: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Orlando: Glow in the Dark Clear Kayak- of Paddleboard-tour

1. Orlando: Glow in the Dark Clear Kayak- of Paddleboard-tour

Ons standaardschip is een Clear Single Kayak. Als u de voorkeur geeft aan een heldere 2-persoonskajak, een paddleboard of een helder paddleboard, bel ons dan na het reserveren met uw vaartuigvoorkeur. Verlicht je nacht: Er zijn minder dingen die meer ontspannend zijn dan nachtelijk verlicht, helder kajakken of paddleboarden. Onze Glow in the Dark Clear Kayak Tour is een prachtig en uniek uitzicht op het prachtige heldere water in de merenketen van Lake Ivanhoe. Deze ongelooflijk krachtige meerkleurige LED-lampen reflecteren de schitterende kleuren onder u. Kies je favoriete kleur en geniet van een ontspannen nachtelijke rondleiding. Uw schip, uw keuze: Hoewel paddleboarding vaak door onze gasten wordt gekozen vanwege de stabiliteit en meeslepende ervaring, bieden we ook Clear Single Kayaks, Clear 2-Person Kayaks en Clear paddleboards aan. Elke optie garandeert een spectaculair waterspektakel aan je voeten! Hartslag van Orlando: Onze reis start vanaf Lake Ivanhoe Boat Ramp en ontvouwt zich midden in het charmante centrum van Orlando. Met elke peddelslag onthul je de geheimen van het weelderige onderwaterecosysteem terwijl je geniet van de schoonheid van de glinsterende skyline van de stad. Gemakkelijk, boeiend, betoverend: Beginnersvriendelijk: een uitgebreide les gaat aan onze reis vooraf, waardoor comfort en vertrouwen in je nieuwe SUP-vaardigheden wordt gegarandeerd. Inclusief avontuur: alle veiligheidsuitrusting, droge tas voor waardevolle spullen. Vastgelegde herinneringen: gratis foto's gemaakt door onze gidsen. Sluit uw paddle-sessie af met een maaltijd in een van de geweldige restaurants van Lake Ivanhoe Village, waar u naadloos overgaat van de ene betoverende ervaring naar de volgende. Verwacht een reis van 2 uur, zodat je voldoende tijd hebt voor zowel leren als ontdekken. Gelieve 30 minuten eerder aan te komen om een soepel vertrek naar de verlichte wateren mogelijk te maken.

Orlando: Sunset Clear Kayak of Paddleboard in Paradise Tour

2. Orlando: Sunset Clear Kayak of Paddleboard in Paradise Tour

Geniet van ontspannende tijd op het water in uw heldere kajak of paddleboard. Neem gerust je favoriete drankje en bluetooth-luidspreker mee. Deze tour is een ontspannen manier om een dag in Orlando te eindigen. Deze tour is beginners-, familie- en zelfs hondvriendelijk. Er zijn geen alligators in Lake Ivanhoe. Zo kan iedereen veilig peddelen en in de warmere maanden zelfs gaan zwemmen. Je ontmoet je gids bij de boothelling van het iconische Lake Ivanhoe, net ten noorden van het centrum van Orlando. Nadat u bent uitgerust met uw favoriete vaartuig en alle veiligheidsuitrusting, wordt u samen met uw gids uitgezet terwijl u door dit verbazingwekkende krokodilvrije meersysteem peddelt. Lake Ivanhoe is een schoon, door bronnen gevoed meersysteem en veel van onze gasten houden ervan om op warmere dagen te zwemmen. Als je wilt leren SUPpen, Stand Up Paddleboarden, dan is dit het perfecte avontuur voor jou. We houden van beginners en hebben een geweldige methode om deze leuke sport te onderwijzen (het is gemakkelijker dan je denkt). Onze gidsen staan de hele tijd aan uw zijde. Over gidsen gesproken: we maken graag foto's om na de tour met gasten te delen. Je vertrekt gratis met een link naar je tourfoto's. Als je dingen bedenkt om te doen in Orlando, is deze tour een geweldig stedelijk buitenavontuur. Lake Ivanhoe is het middelpunt van de wijk Lake Ivanhoe Village in Orlando. Bekend als het "Indie District", hebben we vele unieke restaurants en winkels op loopafstand. Trek je cover-up aan na je tour en ga naar een van onze vele frisse conceptbars of restaurants voor een "outside the box" date night-ervaring! Ons standaardschip is een Clear Single Kayak. Als u de voorkeur geeft aan een heldere 2-persoonskajak, een paddleboard of een helder paddleboard, kunt u ons na het reserveren bellen met uw vaartuigvoorkeur op 407-300-8781.

2 uur verhuur van duidelijke kajaks en duidelijke paddleboards in Orlando

3. 2 uur verhuur van duidelijke kajaks en duidelijke paddleboards in Orlando

Op basis van feedback van gasten hebben we de meest stabiele schepen beschikbaar. Je kan dit doen! Ons standaardschip is een Clear Single Kayak. Als u de voorkeur geeft aan een heldere 2-persoonskajak, een paddleboard of een helder paddleboard, bel ons dan na het reserveren met uw vaartuigvoorkeur. Geniet van kajakken of paddleboarden in het paradijs op dit prachtige merensysteem. Dit meer was de thuisbasis van het allereerste waterpark van Orlando. Het is sinds eind 19e eeuw een plaatselijk recreatiemeer. Het voorste meer biedt een prachtig uitzicht op het skyline van de binnenstad van Orlando. Het volgende meer heeft meer natuurlijke uitzichten. Het laatste meer is omgeven door prachtige huizen van meerdere miljoenen dollars. Je kunt niet verdwalen en je hoeft je geen zorgen te maken over alligators. We zien vaak otters, vissen, schildpadden en vogels. Als je wilt, kun je gaan zwemmen als onderdeel van je avontuur! Dit is gezinsvriendelijk en hondvriendelijk. Als u met uw hond reist, is dit een geweldige activiteit voor u. Je ontmoet ons bij de Lake Ivanhoe Boat Ramp en wordt uitgerust met het vaartuig van je keuze, alle veiligheidsuitrusting en een droge tas voor telefoon, sleutels en kleine waardevolle spullen. Kies uit een heldere kajak, dubbele heldere kajak en sta op Paddleboard, peddel, zwemvest en riem. Je krijgt een korte les over paddleboarden of kajakken voordat je op avontuur gaat. Als je dingen bedenkt om te doen in Orlando, is deze tour een geweldig buitenavontuur. Plan om na je avontuur in Ivanhoe Village te blijven voor een drankje of een maaltijd. Het is een verborgen juweeltje in Orlando.

Orlando: Date Night Neon Night Glow Tour met mousserende wijn

4. Orlando: Date Night Neon Night Glow Tour met mousserende wijn

Ons standaardschip is een Clear Single Kayak. Als u de voorkeur geeft aan een Clear 2-persoonskajak, een Paddleboard of een Clear Paddleboard, kunt u ons na het reserveren bellen met uw vaartuigvoorkeur. Verlicht de nacht in stijl. Kies je favoriete kleur om je heldere kajak of paddleboard te verlichten tijdens deze unieke tocht door ons prachtige, door bronnen gevoede merensysteem. Ervaar de ondergaande zon tijdens onze eerdere zonsondergangsessie of peddel onder de sterren tijdens onze latere avondsessie. Neem uw speciale persoon of een groep vrienden mee en geniet van een ontspannen peddeltocht in het paradijs met mousserende wijn! Geniet van een prachtig uitzicht over de stad aan het voorste meer, een serene natuurlijke peddel op het volgende meer en een peddel langs huizen van miljoenen dollars aan het achterste meer. Het is een perfecte foto buiten de gebaande paden Date Night-avondervaring. Als je Stand Up Paddleboard wilt leren, is dit de perfecte ervaring om het uit te proberen. Op basis van de feedback van gasten is dit de beste manier om deze tour te ervaren. Het is veel gemakkelijker dan je denkt! Gasten vallen zelden of nooit in het water, tenzij ze ervoor kiezen om te gaan zwemmen. Onze superstabiele boards en deskundige begeleiding zorgen ervoor dat jij je binnen de kortste keren een professional voelt. Je hebt een nieuwe vaardigheid en Instagramwaardige foto's om te delen. Je gids blijft aan je zijde en maakt veel foto's. Je gids heeft meestal een Bluetooth-luidspreker met leuke muziek. Wij nemen verzoeken aan! U kunt deze ook zelf meenemen. Uw gratis foto's worden voordat u vertrekt in een album met u gedeeld. Na de paddlesessie wilt u zich misschien omkleden om te genieten van een verfrissend drankje of diner in een van de vele restaurants en bars in Lake Ivanhoe Village. Het is een verborgen juweeltje in Orlando. Dit is een geweldige ervaring. Dit is een geweldige manier om veilig van de natuur te genieten. We kunnen vissen, schildpadden, vogels en meer zien. Wij zien hier geen alligators! Dit is geen wildmerensysteem. Vraag ons waarom.

Andere activiteiten in Lake Ivanhoe, Orlando

Wil je alle activiteiten in Lake Ivanhoe, Orlando bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.