Kies data

LaLaurie Mansion

LaLaurie Mansion: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

1. New Orleans: Geesten, Vampieren & Voodoo-tour French Quarter

Luister naar verhalen over hekserij en kijk uit naar geesten tijdens een wandeling met gids door New Orleans. Verken het historische French Quarter, terwijl je je overgeeft aan verhalen over magie, spoken, vampiers en voodoobeoefenaars van jouw deskundige gids. Reis naar verschillende van de beroemde buurten van de stad en luister naar de verhalen over de heksen, spoken, vampieren en Voodoo-beoefenaars die hebben bijgedragen aan het kleurrijke verleden van de stad. Ontmoet je lokale gids en vertrek op een reis door de spookachtige geschiedenis van New Orleans. Je passeert bekende plaatsen zoals Muriel's Restaurant en het Oude Ursulinenklooster. Bekijk de buitenkant van het New Orleans Pharmacy Museum, waar in de 19e eeuw aderlatingen plaatsvonden. Van buitenaf kun je het huis zien waar Jacques Saint Germain woonde, van wie gezegd werd dat hij een vampier was. Hoor ook huiveringwekkende verhalen over LaLaurie House en haar meesteres, Madame LaLaurie. Laat je gids je vermaken met plaatselijke folklore terwijl je verder rijdt langs het New Orleans Historic Voodoo Museum. De laatste halte van jouw tour is buiten Lafitte's Blacksmith Shop Bar, waar jouw spookachtige ervaring zal eindigen.

New Orleans: Haunted French Quarter Carriage Tour 's nachts

2. New Orleans: Haunted French Quarter Carriage Tour 's nachts

Verken de iconische Franse wijk van New Orleans tijdens een nachtelijke koetstocht en maak kennis met de spookachtige overlevering en legendes. Passeer Bourbon Street, Napoleon House en meer terwijl je luistert naar waargebeurde verhalen over geesten, voodoo en vampiers uit je gids. Met zoveel paranormale activiteit in de stad, is de beste manier om deze spookachtige locaties te verkennen 's nachts per koets. Historische verhalen over liefde en tragedie komen tot leven terwijl de professionele gidsen de legendes en overlevering uitleggen, naast historische verhalen over alle belangrijke bezienswaardigheden in de Franse wijk. Verwacht tijdens de spooktocht Voodoo in overvloed en leer hoe Marie Laveau, de Voodoo-koningin, haar magische krachten toepaste om de koers van liefde, geluk en recht in New Orleans te veranderen. Kom meer te weten over de vele spookachtige restaurants, zoals die van Muriel, waar in de loop der jaren talloze seances zijn gehouden. Wees getuige van de plaats van een 19e-eeuws bloedbad, waarvan wordt gezegd dat het nog steeds de geesten van de tragedie bevat. U kunt zelfs ontdekken dat uw hotel spookt, terwijl de koetsrit langs alle meest spookachtige hotels in de Franse wijk rolt. Groepskoetsreizen reizen in een rustig tempo en met kleine groepen van niet meer dan 8 passagiers per rijtuig. Voor een meer exclusieve ervaring kunt u een privérijtuig reserveren met 1 tot 4 passagiers.

New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

3. New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

Leer meer over de spookachtige geschiedenis van New Orleans tijdens deze tour door de Franse wijk. Bezoek beroemde bezienswaardigheden, hoor fascinerende verhalen en dompel jezelf onder in de spookachtige wereld van deze sfeervolle wijk. Ga naar de Franse wijk om je historicusgids te ontmoeten. Bezoek plaatsen zoals het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien op 'American Horror Story Coven'), May Bailey's Brothel (zoals te zien op Travel Channels 'Ghost Adventures'), en vele andere sites. Begeef je op de enige spooktocht in New Orleans met toegang tot een spookachtig gebouw. Geniet van een tour die kind- en alcoholvriendelijk is. Maak een ontspannen wandeling door de spookachtige geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans met frequente stops en toiletpauzes.

New Orleans: rondleiding door geesten, misdaad, voodoo en vampieren

4. New Orleans: rondleiding door geesten, misdaad, voodoo en vampieren

Bij Hottest Hell Tours ontwikkelen we onze tours wekelijks naarmate nieuwe verhalen worden opgegraven en de geesten ons leiden - geen twee tours zijn precies hetzelfde. Een nacht met een van onze lokale experts kan betrekking hebben op moord, muziek, chaos en meer. Kies tussen een standaardrondleiding of een optie met HELLVISION, waarbij we draagbare projectoren meenemen om enkele van de meest angstaanjagende scènes uit het verleden visueel na te bootsen. Alle reizigers ontmoeten elkaar onder de gloeiende boog van Armstrong Park, waar enkele van de eerste bijeenkomsten van Voodoo- en Hoodoo-beoefenaars plaatsvonden. Afhankelijk van je gids, maak je misschien een korte wandeling in de buurt van de oude Parish Prison, de angstaanjagende plek van The American Mafia. Hier onthullen we de verborgen geschiedenis van de georganiseerde misdaad in Noord-Amerika, van de grootste massale lynching in de Amerikaanse geschiedenis tot een van de meest beruchte en onopgeloste gevallen van seriemoord: de gevreesde Axe-man. Voor degenen die van meer recente macabere momenten houden, kunnen tourgangers vragen naar de tragische, uit de krantenkoppen gescheurde realiteit van een paar door sterren gekruiste minnaars wiens relatie eindigde in verbrokkeling en demonische bezetenheid. Op een willekeurige avond kunnen we het huis van Marie Laveau bezoeken, de beroemde Voodoo-koningin die ooit New Orleans vanuit de schaduw regeerde. Of misschien hoor je over het schandaal van het paleis van de sultan, het toneel van een beruchte orgie die veranderde in een grotesk bloedbad. Een wandeling naar Lafitte's Blacksmith Shop brengt je naar een van de oudste bars in Noord-Amerika, nog steeds achtervolgd door dronken klanten uit het verraderlijke verleden. Van daaruit leiden alle wegen naar Madame Lalaurie. Reis door de zwarte en bloedrode geschiedenis van de stad die ooit 'The Hottest Hell' werd genoemd, begeleid door levende experts die de tour van je dromen - of nachtmerries - kunnen samenstellen, afhankelijk van je stemming.

New Orleans: spookachtige kroegentocht

5. New Orleans: spookachtige kroegentocht

Ga naar het Jax Brewery-gebouw om je lokale gediplomeerde gids te ontmoeten die op je wacht bij de ingang van Bon's New Orleans Street Food om je in te checken met je bevestigingsmail. Deze tour bezoekt de meest fascinerende en spookachtige plekken in de stad, waaronder het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien op "American Horror Story: Coven"), en vele andere sites zoals het Sultan's Palace of Lafitte's Blacksmith Shop. Dit is een ontspannen wandeling van 2 uur, iets minder dan 1,6 km lang, met regelmatige barstops en pauzes in het toilet. Geniet van een alcoholvriendelijke tour, met mogelijkheden om cocktails te kopen aan het begin van de reis.

New Orleans: wandeltocht spoken & legendes in French Quarter

6. New Orleans: wandeltocht spoken & legendes in French Quarter

Als jij houdt van avonduitstapjes en spookverhalen, dan is deze 2-uur durende tocht door spookachtig New Orleans wat voor jou! De New Orleans avondtour met spookverhalen is op History Channel te zien geweest en aangeraden door Travel Channel als De Nummer 1 rondleiding in New Orleans. Deze spooktocht neemt je mee in het vreselijke verleden van de Franse wijk. Je begint bij de Rev. Zombie's Voodoo shop, de ideale plek om je avond in teken van het griezelige en enge verleden van de stad te beginnen. Je bezoekt verschillende locaties in de French Quarter waar men zegt dat het spookt. Dit is geen fictie zoals je in horrorfilms ziet - dit is het echte werk! Laat je meeslepen door verhalen van paranormale activiteiten en loop in de schaduw van griezelige spoken en geesten. Je bezoekt zelfs een bar waar het spookt! Meer dan 90 procent van deelnemers aan de ervaring zeggen foto's te hebben genomen waarop bovennatuurlijke activiteiten te zien zijn! Ga mee op de tocht en ontdek waarom New Orleans dé spookstad in Amerika is.

New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

7. New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

Dompel je ziel onder in de verleidelijke geesten van moord, zelfmoord en het paranormale tijdens deze unieke wandeltocht in New Orleans. Ontdek de duistere geschiedenis van de stad door de nachtmerrieachtige verhalen van je gids. Begin in de buurt van Congo Square, de geboorteplaats van jazz en New Orleans voodoo, en hoor over de donkere kant van het plein. Neem deel aan elixers, laat offers van kerstballen en kralen achter en bid dat het genoeg is om te voorkomen dat de demonen van New Orleans je achterlaten in een spiraalvormig moeras van waanzin. Raven's Omen zal door de heetste hel branden terwijl het de kilte van de dood naar je ziel stuurt. Ontdek het Devil's Empire en voel zijn levenloze greep terwijl de polsslag van New Orleans je verder de schaduw in stuurt. Is het voodoo-bezit, waanzin of PTSS? Luister naar het verhaal van Zack en Addie om erachter te komen.

New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

8. New Orleans: Voodoo, Mystery en Paranormal Tour

Ervaar een van de meest spookachtige steden in Amerika tijdens een wandeltocht die de beruchte duistere kant van de Big Easy verkent. Verken en onderzoek gebieden zoals de Franse wijk met paranormale apparatuur naast gediplomeerde gidsen, historici en professionele verhalenvertellers. Aan het begin van je tour zorgt je gids tijdens de tour voor een EMF-meter of ghost/paranormale detector. Bezoek meer dan 15 verschillende locaties, waaronder St. Louis Cathedral, St. Anthony's Garden en The Cabildo, de voormalige zetel van de koloniale regering. Ontdek locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden en ontdek de feiten over echte, gedocumenteerde rapporten van vampiers en geesten. Zie waar vampiers hun slachtoffers vasthielden en leer meer over de traditionele begrafenispraktijken van New Orleans. Ga naar The Presbytere om een van de beste voorbeelden van koloniale Spaanse architectuur te bewonderen, bekijk het Old Ursuline Convent, Jackson Square en het Sultan's Palace, waar volgens de legende een massamoord heeft plaatsgevonden. Stop bij veel van de nationale historische monumenten die de stad te bieden heeft. Bekijk het meest spookachtige huis in New Orleans in het Lalaurie Mansion en leer over de zogenaamde Mistress of Death. Terwijl je door de straten van de Franse wijk en andere gebieden dwaalt, stop je onderweg om eventueel drankjes te kopen om van te genieten tijdens de tour (kosten niet inbegrepen).

New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

9. New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

Deze vijf-in-een-tour combineert elementen van de volgende tours: de St. Louis Cemetery Tour, de French Quarter Ghost and Vampire Tour, de New Orleans History Tour, de History and Architecture Tour en The "Dark Side" Voodoo, Mystery en Paranormale rondleiding. Deze wandeltocht begint in het hart van de Franse wijk. Ontdek vanaf daar de complexe cultuur, rijke geschiedenis en voodoo van Louisiana en ervaar het magische mysterie dat de stad zo onweerstaanbaar maakt! Let op de prachtige architectuur in de Franse wijk die het zo uniek maakt. Deze tour bezoekt locaties waar Hollywood-sterren hebben besloten om de French Quarter naar huis te bellen, samen met locaties waar scènes uit onvergetelijke films zijn opgenomen. Maar wacht er is meer! Heb je je ooit afgevraagd waarom New Orleans wordt beschouwd als de meest spookachtige stad van Amerika? Verken de "Dark Side" van de geschiedenis van New Orleans tijdens deze tour. Deze tour bezoekt meerdere locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden. Hoor echt gedocumenteerde verslagen van vampiers en geesten die door de straten van de Franse wijk zwerven en bezoek locaties waar vampiers zogenaamd hun slachtoffers vasthielden en zich ermee voedden! Lees meer over de traditionele begrafenispraktijken van New Orleans en hoe deze verschillen van de meeste. De gids legt de gasten uit waarom New Orleans bovengrondse begraafplaatsen heeft en waarom eeuwenlang traditiegetrouw dezelfde gewelven zijn en worden gerecycled en keer op keer opnieuw worden gebruikt. Deze tour stopt bij vele attracties en nationale historische monumenten die deze stad te bieden heeft! Bezoek meer dan 15 locaties tijdens deze tour, zoals The St Louis Cathedral, Cabildo, Presbytere, Ursuline Convent, Jackson Square, The Sultans Palace en The Lalaurie Mansion, bekend als het meest spookhuis in New Orleans!

New Orleans: Haunted History Walking Tour met een lokale heks

10. New Orleans: Haunted History Walking Tour met een lokale heks

Doe mee met deze volledig ongecensureerde ervaring voor volwassenen voor echte gore-fans. Deze tour is niet voor preutsen of mensen die snel beledigd zijn. Geen "Karens" of kinderen toegestaan! Volg je toegewijde gids op een angstaanjagende reis door de meest spookachtige plekken van New Orleans. Hoor alles wat er te weten valt over elke site door middel van gedetailleerde en grafische hervertellingen van de folklore van de stad en de macabere geschiedenis van voodoo, geesten, vampiers, hekserij, piraten, moord en meer. Deze tour heeft van alles een beetje. We houden onze aantallen aanzienlijk kleiner dan die van grote bedrijven om een meer persoonlijke en intieme tourervaring mogelijk te maken. Ontdek de gruwelijke verhalen en geschiedenis rond de beroemde lokale Voodoo-koningin Marie Laveau, de piraat Jean Lafitte, vampieren uit New Orleans, hekserij, magie, moord en de chaos in het Lalaurie Mansion. Ervaar het bovennatuurlijke en bekijk foto's van echte geesten die zijn gemaakt door eerdere tourdeelnemers. Neem halverwege de tour een pauze van de angsten met een bezoek aan een lokale bar. Dit is tenslotte een rondleiding voor volwassenen, dus drankjes zijn welkom. Alle gidsen zijn beoefenaars of ingewijden in lokale hekserij-, voodoo- of vampiergemeenschappen om een meer intiem insiderperspectief mogelijk te maken. We zijn gepassioneerd over wat we doen.

21 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in LaLaurie Mansion

Wil je alle activiteiten in LaLaurie Mansion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over LaLaurie Mansion

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.867 beoordelingen

Ik ging op een doordeweekse dag om 11.00 uur en onze groep was erg klein. Het was perfect omdat we meer vragen konden stellen en een geweldige dialoog konden voeren. De gids James was uiterst deskundig. Ik had niet het gevoel dat de rondleiding slechts een toespraak was die hij ons gaf en waar hij doorheen liep. Hij las de groep heel goed en sprak over dingen die hij verzamelde waarin we geïnteresseerd waren. Ik ging alleen op tournee en was een beetje nerveus omdat ik een eenling was, maar ik ben zo blij dat ik ben gegaan.

We ontmoetten onze gids op de aangegeven plaats en op het aangegeven tijdstip. De ontmoetingsplaats was naar het oosten te vinden en midden in de activiteiten, dus het paste heel goed in de dag. Onze gids was zeer goed geïnformeerd met een geweldig gevoel voor humor. De plaatsen die hij koos waren geweldige keuzes voor wat we hoopten te zien.