Lalla Takerkoust

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Lalla Takerkoust

Wil je alle activiteiten in Lalla Takerkoust ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lalla Takerkoust

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 879 beoordelingen

Leuke dag gehad met aardige gids. Ondanks dat we veel moois gezien hebben staan er bij de foto's op de site waarvan je boekt toch een aantal fotos die je niet herkent als je de reis zelf gemaakt hebt. De reis werd ook andersom gemaakt dan in de beschrijving, waardoor de zon voor het maken van de fotos bij de waterval niet fijn stond. Reis ondanks dit toch een aanrader !

Het was een hele leuke dag. Ibrahim (guide) en Aziz (driver) waren fantastisch. Ze hielden rekening met iedereen en maakten er voor iedereen een leuke dag van. Je ziet wat van het land en de afwisseling van Berber markt rondrijden wandelen en kamelen ritje is perfect. Een aanrader. Ibrahim for president

Hele leuke dag excursie gehad, goed verzorgd en hele mooie dingen gezien. De gids en chauffeur hadden vertraging maar hiervoor werden we netjes per telefoon ingelicht. Onze gids Said was heel vlot en grappig. Hij kwam zelf uit het dorp waar we naartoe zijn geweest en hierdoor was het heel persoonlijk.

Zowel onze chauffeur (Abderrahim) als onze gids (Rachid Jellah) waren top. Ze hebben ons goed begeleid, veel uitleg gegeven en waren heel behulpzaam en vriendelijk! Een aanrader om buiten de drukke stad van Marrakech de natuur te ontdekken.

Bijzonder om het atlasgebergte te zien en een paar uur later op een kameel te zitten. Erg mooie omgeving! Youssef & Abdul waren onze reisleiding, fijne mensen.