Lambeth Palace

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Lambeth Palace

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.675 beoordelingen

Heel prettig. Ik had de tickets al in Nederland geregeld voor ons gezin- scheelde qua prijs - met de uitgeprinte versie kan je zo op de bus stappen. Op straat is het ook heel makkelijk om tickets te kopen. Wel was het even onduidelijk welke maatschappij wij moesten hebben want er rijden 4 maatschappijen. Wij hadden de Golden Tour. Iemand was zo behulpzaam om dit voor ons na te kijken. Met de bus kom je bij alle trekpleisters van Londen. Alleen al in de bus zitten en je rond laten rijden is een uitje op zich. Echt een aanrader !!

Een prima manier om snel iets van de stad te zien en te horen. Er is een apart commentaar voor kinderen, maar deze is alleen in het Engels. Onze buschauffeur gaf ook zelf commentaar, wat erg leuk en vaak grappig was! Hij praatte alleen wel erg snel.

leuke manier om wat van de stad te zien en van de ene plek naar de andere, soms even zoeken waar je op kunt stappen maar je ziet direct wat van de stad

Twee dagen hop on hop off bus inclusief boot varen over de Theems en de Londen eye. Zoveel te zien, dus twee dagen eigenlijk nog te weinig.

een heel fijne manier om veel te kunnen zien in korte tijd. voor lopen zijn de afstanden net is te groot om te wandelen.