Lange Galerij

33 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Lange Galerij: topattracties in de buurt

Lange Galerij: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Beijing: privétour Mutianyu Grote Muur en Zomerpaleis

Beijing: privétour Mutianyu Grote Muur en Zomerpaleis

Ontmoet uw privégids in de lobby van uw hotel op het door u gewenste tijdstip in Beijing. Ga vervolgens rechtstreeks naar Mutianyu Great Wall, wat ongeveer 1,5 uur duurt, uw gids zal onderweg de gerelateerde geschiedenissen en verhalen uitleggen, achterover leunen en onderweg genieten van de landelijke landschappen. Eenmaal aangekomen bij The Mutianyu Great Wall, neem je de kabelbaan of skilift naar de muur, breng je wat tijd door om ongeveer 1,5 uur op en neer te wandelen bij de verschillende delen van de muur en verken je de wacht- en bakentorens . Stop daarna bij een lokaal restaurant voor de lunch. Ga 's middags verder met het verkennen van een goed bewaard gebleven koninklijke tuin: het Zomerpaleis. Volg je gids om door de tuin te slenteren en de verhalen en geschiedenissen achter de gebouwen te leren kennen. Maak kennis met de beroemde "Draakvrouw" en haar leven in het Zomerpaleis. Nadat de tour is afgelopen, wordt u teruggebracht naar uw hotel of andere locaties in de stad Beijing.

Beijing: Zomerpaleis met Harmony Garden Halve Dag Tour

Beijing: Zomerpaleis met Harmony Garden Halve Dag Tour

Ontsnap naar het Zomerpaleis tijdens een 3 uur durende tocht met een deskundige gids. Dit is een van de best bewaarde keizerlijke tuinen ter wereld en het is de grootste van zijn soort die nog bestaat in China. Vanaf het ontmoetingspunt leidt je gids je het paleis in vanaf de Oostpoort. Bezoek de belangrijkste gebouwen langs het Kun Ming Meer, waaronder de Toren van Boeddhistische Wierook, de Lange Gang, de Hall of Benevolence and Longevity, de 17-Arch Brug en de Marmeren Boot. Het Zomerpaleis werd in 1998 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. UNESCO meldde dat het Zomerpaleis "een meesterwerk van Chinees landschapstuinontwerp" is, waar het natuurlijke landschap van heuvels en open water wordt gecombineerd met kunstmatige elementen zoals paviljoens, zalen, paleizen, tempels en bruggen om een harmonieus geheel te vormen met een uitstekende esthetische waarde. Deze rondleiding onthult de geschiedenis van het Zomerpaleis als koninklijk paleis waar prinses douairière Cixi en de keizers ooit woonden en hofzaken afhandelden, loftuitingen in ontvangst namen en buitenlandse diplomaten ontvingen. Of je nu komt om in de winter over het bevroren meer te suizen, in de lente of zomer van de zon te genieten of de prachtige herfstkleuren te bewonderen, het paleis is een fantastisch dagje uit.

Beijing: Tiananmen, Verboden Stad en Muur privétour

Beijing: Tiananmen, Verboden Stad en Muur privétour

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Beijing Downtown (voor een privétour) of bent ontmoet op het ontmoetingspunt (voor een tour met een kleine groep) of het vliegveld (Beijing Capital International Airport of Daxing International Airport), begin je je ontdekkingstocht op het Tian'anmen Plein. Maak gebruik van de handige fast track toegang en wandel met je gids door het enorme plein. Je ziet de volgende gebouwen op en rond het plein: Mausoleum van voorzitter Mao, het Monument van de Helden van het Volk, de Grote Hal van het Volk, het Nationaal Museum, de Voorpoorten, het Oude Beijing Station en meer terwijl je van je gids leert over de geschiedenis van deze gebouwen. Op weg naar de Verboden Stad kom je langs de Poort van de Hemelse Vrede en de Duanmen Poort. Vervolgens ga je de Verboden Stad binnen via de Massive Meridian Gate. De Verboden Stad was meer dan 500 jaar lang het politieke en rituele centrum van China. Na de voltooiing in 1420 was de Verboden Stad de thuisbasis van 24 keizers, hun families en bedienden tijdens de Ming- en Qing-dynastieën. Besteed 1,5 uur aan het verkennen van de zalen, binnenplaatsen en tuinen. Je gids heeft een uitgebreide kennis van de Chinese geschiedenis, cultuur en architectuur. Ze zullen hun kennis met je delen op een informatieve, persoonlijke en plezierige manier. Voel je vrij om vragen te stellen als je die hebt. Vervolgens ga je naar de Grote Muur bij Mutianyu. Tijdens de 1,5 uur durende rit legt je gids je de geschiedenis en verhalen uit. Stop bij een lokaal restaurant voor een authentieke lunch in landelijke stijl. Bij aankomst in Mutianyu volg je je gids om met de kabelbaan of skilift naar de Muur te gaan, wat je kostbare tijd zal besparen. Bewonder 's werelds langste door mensenhanden gemaakte project, wandel met je gids omhoog en omlaag om verschillende wachttorens te verkennen, klim naar de toren om uit te vinden hoe militaire signalen in het verleden werden verzonden. Maak zoveel foto's als je wilt, na 1,5 uur wandelen daal je af met de skilift/kabelbaan of neem je de leuke rodelbaan (die kan stoppen als het regent). Daarna word je teruggebracht naar je hotel/ontmoetingspunt/vliegveld in Beijing.

Wandeltour door het Zomerpaleis

Wandeltour door het Zomerpaleis

Het Zomerpaleis is de mooiste koninklijke tuin van China en bestaat uit drie delen: het politieke centrum, het woongedeelte en de tuin, hetzelfde ontwerp als de Verboden Stad. Maar de tuin beslaat driekwart van het hele paleis, er is een enorm kunstmatig meer en de langste houten gang is beschilderd met 14.000 schilderijen. Je gids ontmoet je in de McDonald van het trefpunt. Je gids zal je de Hall of benevolence and longevity laten zien. Je krijgt interessante verhalen te horen over drakenvrouw Cixi en het ontwerp van deze inrichting onder Chinese Feng-shui. Je gids zal je de Hall of happiness and longevity laten zien, wat het woongedeelte is voor drakendame Cixi. Hij zal haar levensverhalen met je delen, je zult weten waarom ze in staat was om een echte heerser te zijn, zelfs de keizer stond onder haar controle. Hoe luxueus haar leven was. Je gids laat je de prachtige tuin zien met een enorm kunstmatig meer, een kunstmatige heuvel en de langste houten gang ter wereld. Wandel naast het meer naar de woonvertrekken voor keizer Guang Xu en zijn keizerin. Waarom werd een ambitieuze jonge keizer een gevangene, waarom werd zijn favoriete concubine gedood door drakendame Cixi en wat is de ware doodsoorzaak van de keizer? Je eindigt de rondleiding bij het trefpunt. Je gids zal je helpen het metrostation te vinden of een taxi voor je regelen.

Beijing: Verboden Stad, Zomerpaleis & Hemeltempel Tour

Beijing: Verboden Stad, Zomerpaleis & Hemeltempel Tour

Ga op een privétour en ontdek 3 van de hoogtepunten van Beijing tijdens een privédagtour. Bezoek de Verboden Stad, het Zomerpaleis en de Tempel van de Hemel met je gids en leer meer over deze Begin met een ophaalservice vanaf je hotel en reis eerst naar de Verboden Stad. Wandel vanaf de Zuidelijke Meridiaanpoort en besteed een paar uur aan het leren over het keizerlijke paleis, dat diende als de thuisbasis van keizers en als het ceremoniële en politieke centrum van de Chinese regering. Ontdek het centrum van de Ming en Qing dynastieën, die ongeveer 500 jaar regeerden. Verken het zuidelijke deel (het Buitenhof), waar de keizer zijn opperste macht over de natie uitoefende. Ga verder naar het noordelijke deel (de Binnenplaats), waar hij woonde met zijn koninklijke familie. Na een pauze voor een authentieke lunch in een plaatselijk restaurant, vervolg je de tour naar het Zomerpaleis, waar de keizerlijke huishoudens van China zich terugtrokken om de zomerhitte te verslaan. Bewonder de prachtige meren, paviljoenen en bruggen in dit uitgestrekte complex. Bezoek tot slot de Tempel van de Hemel, die fungeerde als religieus toevluchtsoord voor voormalige keizers. Verken het terrein dat tegenwoordig dienst doet als openbaar park. Ontspan na de rondleiding op de terugweg naar je hotel.

Beijing: Privétour naar het Zomerpaleis met optionele activiteiten

Beijing: Privétour naar het Zomerpaleis met optionele activiteiten

Ontmoet elkaar voor Summer Palace East Gate (of de lobby van je hotel in het centrum van Beijing als je kiest voor de privétour). Begin dan je avontuur in Summer Palace, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. (Als u een andere starttijd wilt - laat het ons weten voor een privétour, we zullen ons best doen om dit te regelen) Tijdens je reis geeft je gids een historisch overzicht van het monument, dat in 1750 werd gebouwd als koninklijke residentie en algemeen wordt beschouwd als een meesterwerk van Chinees landschapsontwerp. Zodra je aankomt bij het Zomerpaleis, volg je je gids om via de oostelijke poort van het paleis naar binnen te gaan en enkele van de belangrijkste gebouwen te bezoeken, zoals de Hall of Benevolence and Longevity, de Long corridor, de marmeren boot, de hall of Happiness en levensduur en meer. Daarna reis je terug naar het midden van het Zomerpaleis, ga je verder met een bezoek aan de Hall of Dispelling Clouds, die zich op de centrale as van Longevity Hill bevindt en het hart is van een opeenvolging van gebouwen die voor feesten worden gebruikt. Bewonder de toren van boeddhistische wierook en andere boeddhistische gebouwen. Je tour eindigt bij de noordelijke poort van het Zomerpaleis, na de tour kun je ervoor kiezen om het Zomerpaleis op eigen houtje te verkennen of terug te reizen naar je hotel met de metro of met een privéauto.

Beijing: Tempel van de Hemel, Pandahuis & Zomerpaleis Tour

Beijing: Tempel van de Hemel, Pandahuis & Zomerpaleis Tour

Ontmoet je gids in de lobby van je hotel in het centrum en stap aan boord van een comfortabel voertuig met airconditioning, op weg naar je eerste stop: de schattige panda's in de dierentuin van Beijing. Hier kun je verschillende panda's zien spelen, eten en slapen in de pandatuin. Volg je gids om het gebied te verkennen en leer wat algemene kennis over de reuzenpanda. Naast de panda's heeft de dierentuin van Beijing ook rode panda's, tijgers, gouden apen, nijlpaarden, neushoorns, giraffen en andere dieren. Laat je gids weten of je andere delen van de dierentuin wilt verkennen. Ga verder naar het Zomerpaleis waar je schilderachtige paviljoens, bruggen, meren en binnenplaatsen vindt. Het Zomerpaleis was het koninklijke toevluchtsoord voor keizers die de verstikkende zomerdrukte van de oude keizerlijke stad ontvluchtten en was later de rustplaats van keizerin-weduwe Cixi. Leer veel verhalen van je deskundige gids en verken de belangrijkste zalen en binnenplaatsen: Hall of Benevolence and Longevity, Hall of Joy and Longevity, Hall of Jade Billows, Long Corridor, Marble Boat en meer. Na de lunch in het restaurant ga je verder naar de Tempel van de Hemel. De Tempel van de Hemel is niet echt een tempel, maar een altaarcomplex met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 15e eeuw. Het is het grootste nog bestaande complex van oude offergebouwen in China, een meesterwerk van koninklijke offergebouwencomplexen en een van de beste symbolische illustraties van de Chinese kosmologie. Bewonder de verbazingwekkende tempels en leer hoe de keizers de god van de hemel aanbaden in de Ming- en Qing-dynastieën. Ga vervolgens naar de Parelmarkt en ga op zoek naar souvenirs zoals kleding, leer, sieraden en elektronica. Na de rondleiding word je teruggebracht naar je hotel in Beijing.

Vanuit Beijing: 3-daagse privétour door UNESCO-werelderfgoedlocaties

Vanuit Beijing: 3-daagse privétour door UNESCO-werelderfgoedlocaties

Deze privérondleiding van 3 dagen geeft je ruim de tijd om het UNESCO Werelderfgoed van Beijing te verkennen, zoals de Verboden Stad, de Tempel van de Hemel, het Zomerpaleis en de Chinese Muur. Je kunt kiezen voor ons tourpakket waarbij alle entreegelden en drie lunches zijn inbegrepen. Je kunt ook kiezen voor een basistour inclusief Engelssprekende gids en privétransfer voor 3 dagen (8 uur per dag). Kies wat je wilt ervaren, hoe laat je wilt beginnen met je tour en de lokale ervaren gids zal een tour voor je regelen die bij je past. Hier is ons vaste reisschema: Dag 1: Nadat je je gids hebt ontmoet, begin je met het verkennen van een van 's werelds grootste openbare ruimtes, het Tian'anmen Plein. Ga door de zuidelijke poort naar de Verboden Stad, wandel met je gids over de binnenplaatsen en zalen van de Verboden Stad en leer de geschiedenis en verhalen over dit enorme paleis. Je bezoekt de belangrijkste gebouwen in de Verboden Stad. Stop in een lokaal restaurant voor de lunch en ontdek dan 's middags de Lama Tempel. De Lama Tempel is een van de grootste en belangrijkste Tibetaanse boeddhistische kloosters ter wereld. s Avonds kun je genieten van een geweldige Chinese show, zoals de acrobatische show, Kongfu show of Peking opera (op eigen kosten). Na afloop van de show word je teruggebracht naar je hotel in Beijing. Dag 2: Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je naar de Mutianyu Grote Muur. Eenmaal aangekomen bij de Mutianyu Grote Muur, zul je genieten van een minder gehaaste ervaring en de tijd nemen om je te vergapen aan dit wonderlijke bouwwerk en de omliggende heuvels. Wandel ongeveer 1,5 uur op en neer langs de verschillende secties van de Muur en verken de wacht- en baken torens. Stop bij een lokaal restaurant voor de lunch. Onderweg naar de stad stoppen we om foto's te maken bij het iconische "Vogelnest" - het Nationale Stadion van Beijing, waar veel spectaculaire evenementen van de Olympische Zomerspelen van 2008 plaatsvonden. Ga verder naar het Drum Tower gebied en wandel door de lokale Hutong buurt. Leer het lokale leven en de mensen kennen. Je kunt ook de omgeving van het Houhai meer en de Nanluoguxiang Hutong verkennen. Na de tour word je teruggebracht naar je hotel in Beijing. Dag 3: Begin met de Tempel van de Hemel, ooit bezocht door de keizers van de Ming en Qing dynastieën voor jaarlijkse gebedsceremonies. Volg je gids en verken de vele belangrijke gebouwen, waaronder: Hall of Prayer voor een goede oogst, Danbi Bridge. 9 draken jeneverbes en meer Breng tijd door op de parelmarkt om je China-souvenir te kopen, je gids zal je leren hoe je op de markt over de prijs onderhandelt. Bekijk vervolgens de panda's in het Beijing Panda House en geniet van een heerlijke Pekingeend lunch in een lokaal restaurant. Ga verder naar het Zomerpaleis, een goed bewaarde koninklijke tuin die bekend staat om zijn prachtige landschap en spectaculaire architectuur, en wordt beschouwd als een van de meest klassieke tuinen ter wereld. Na de tour word je teruggebracht naar je hotel in Beijing.

Beijing: Hoogtepunten van de Verboden Stad met het Zomerpaleis

Beijing: Hoogtepunten van de Verboden Stad met het Zomerpaleis

Laat drie van de bezienswaardigheden van Beijing die je gezien moet hebben volledig tot hun recht komen met een privérondleiding door de stad. Bekijk het Plein van de Hemelse Vrede, het immense plein in het hart van de stad, en verken de hoogtepunten van het Verboden Paleis en het Zomerpaleis tijdens een rondleiding met gids. Je kunt verschillende opties kiezen op basis van je budget en wensen. Optie 1: Groepstour met gids naar het Tian'anmen Plein, de Verboden Stad en het Zomerpaleis Engelssprekende gids met vast trefpunt en openbare Urber om je te verplaatsen. Optie 2: Privérondleiding met gids naar het Tian'anmen-plein, Verboden stad met Zomerpaleis Meertalig met hotel Ophaal- en terugbrengservice naar je hotel met openbaar vervoer. Optie 3: Privérondleiding met Tian'anmen Square, Verboden stad met Zomerpaleis Meerdere talen met hotel Ophaal- en terugbrengservice naar je hotel met privévervoer. Alle opties zijn inclusief maaltijden en toegangstickets voor de bezienswaardigheden met vervoer en gids.

Tempel van de Hemel, Zomerpaleis&Verboden Stad privétour

Tempel van de Hemel, Zomerpaleis&Verboden Stad privétour

Ontmoet onze gids in de lobby van je hotel in het centrum. Vervolgens ga je direct naar de eerste attractie van de dag - het Tian'anmen Plein. Volg bij aankomst je gids en maak gebruik van de fast security track van het reisbureau om het Tian'anmen Plein op te gaan. Wandel rond op een van de grootste openbare pleinen ter wereld en bekijk bezienswaardigheden zoals het Nationaal Museum van China, Front Gates, Memorial Hall of Chairman Mao, National Museum, Tian'anmen Tower, Great Hall of the People en het Monument voor de Helden van het Volk. Ga verder naar de Verboden Stad, leer van je deskundige gids over de bouw en renovatie van deze oude koninklijke bezienswaardigheid, verken de belangrijkste binnenplaatsen en zalen langs de middenas van het paleis, evenals de keizerlijke tuin. Vervolgens ga je naar de Tempel van de Hemel, een beroemd complex van ceremoniële gebouwen die door de Ming en Qing keizers werden gebruikt om te bidden voor goede oogsten en god van de hemel. Bewonder de indrukwekkende wodengebouwen en wandel rond in deze vredige tuin. Neem een pauze voor een inbegrepen lunch en ga dan verder naar het Zomerpaleis dat bekend staat als een van de mooiste keizerlijke tuinen van het land. Leer veel verhalen over de Qing-dynastie en de bouw en renovatie van deze keizerlijke tuin. Leer de "Dragon Lady" en haar rol in de Qing-dynastie kennen. Na de tour word je teruggebracht naar je hotel in Beijing.

De topbezienswaardigheden in Peking

Activiteiten in Lange Galerij

Steden in China

Andere activiteiten in Lange Galerij

Wil je alle activiteiten in Lange Galerij bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Lange Galerij

Gemiddelde beoordeling

4.2
(338 beoordelingen)