Datums kiezen

Langkawi Cable Car

Langkawi Cable Car: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Langkawi: Skycab 5-in-1 toegangstickets met Express Lane

1. Langkawi: Skycab 5-in-1 toegangstickets met Express Lane

Kom aan bij het basisstation dat gunstig gelegen is aan de voet van de Machincang berg. Klim vanaf hier met de kabelbaan de hellingen op en bewonder tijdens de rit de spectaculaire flora en fauna die het gebied omringen. Wanneer je het tussenstation van de kabelbaan op de oostelijke bergkam bereikt, bewonder je het ongelooflijke 360-graden uitzicht over de oostelijke kliffen en de 3 verticale schoorstenen. De reis van het basisstation naar het tussenstation overbrugt een afstand van 1700 meter. Bij het bereiken van het middenstation op 650 meter boven zeeniveau stap je uit en loop je naar de uitkijkplatforms. Geniet vanaf hier van het panoramische uitzicht op het hoofdeiland en de vele omliggende eilanden. Stijg vervolgens op naar het bergstation waar je 2 uitkijkplatforms vindt. Laat je verbazen door de dramatische uitzichten die de meest unieke en opwindende kenmerken van Machincang laten zien. Bewonder de dominante rotspieken en spectaculaire panorama's van de Langkawi Eilanden en Zuid-Thailand. Geniet van het dramatische uitzicht op de diepe afgronden, overhangende rotswanden en geïsoleerde pinakels. Upgrade naar de glazen deur of de privé Vip Gondola en profiteer van de verschillende maaltijdopties van de Skybistro in het Top Station. Als je voor de Vip-optie hebt gekozen, kunnen gasten ervoor kiezen om het eten in de bistro of in de Vip Gondola te nuttigen. Je kunt ook kiezen voor skip-the-line tickets als je de Express Lane optie kiest. Alle opties zijn inclusief toegang tot verschillende attracties, waaronder Skydome, SkyRex & 3d Arts Langkawi.

Langkawi: toegangsticket kabelbaan

2. Langkawi: toegangsticket kabelbaan

Stap aan boord van de Langkawi SkyCab en rij naar de op één na hoogste piek van de eilanden op de top van Machinchang. Kijk tijdens de klim over de jungle naar beneden en zie de geologische formaties die ongeveer 550 miljoen jaar oud zijn. Neem de lokale tropische flora en fauna in je op voordat je 650 meter boven de zee stopt en de oostelijke kliffen met hun drie verticale schoorstenen verkent. Ga verder naar het topstation op 708 meter boven zeeniveau waar de majestueuze toppen van de berg Machinchang een indrukwekkend landschap creëren. Naast de kabelbaanreis is het ook mogelijk om SkyRex, SkyDome en een 3D Interactive-attractie te bezoeken in de buurt van het startpunt van de kabelbaan.

Privé-eilandtour met gids op Langkawi

3. Privé-eilandtour met gids op Langkawi

Langkawi, een van de meest pittoreske gebieden van Maleisië, is aangewezen als UNESCO Global Geopark, het eerste in Zuidoost-Azië. Deze cluster van 99 eilanden biedt prachtige stranden, infrastructuur van wereldklasse, supergoedkoop belastingvrij winkelen en fascinerende mythen en legendes. Verken dit geweldige deel van de wereld zoals je wilt tijdens deze privérondleiding. Ga naar de spannende rit met de kabelbaan naar de top van Mount Matchinchang - de op een na hoogste berg van Langkawi - voor een ongelooflijk uitzicht over het hele hoofdeiland en daarbuiten. U kunt ook een bezoek brengen aan de Saltwater Hot Spring, Telaga Tujuh (The Seven Wells) en het Blacksands-strand. Of als u meer buiten bent, ga dan wandelen door het ongerepte regenwoud dat het grootste deel van Langkawi bedekt, of maak een boottocht door de mangroven in het UNESCO Kilim Geoforest Park Al deze opties zijn voor u beschikbaar - u bepaalt waar u heen wilt en wij brengen u erheen!

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Langkawi Cable Car

Wil je alle activiteiten in Langkawi Cable Car bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.