Langkawi
Jetskieën

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Langkawi Jetskieën: Onze meest aanbevolen

Langkawi: 4 uur jetskiën naar 8 eilanden van Dayang Bunting

1. Langkawi: 4 uur jetskiën naar 8 eilanden van Dayang Bunting

Op een spannende tour van 4 uur verken je 8 prachtige eilanden van Dayang Bunting op je eigen jetski. Jetskiën is de leukste manier om de eilanden te verkennen en na een korte briefing kun je in je eigen tempo over het oppervlak van de rustige wateren scheren. Een van de eilanden heeft een actieve apenpopulatie; je zult de apen tussen de bomen zien spelen als je nadert. Dan verken je het grootste zoetwatermeer van Maleisië - het meer van de zwangere Maagd. Het is zo genoemd omdat het wordt omringd door heuvels en rotsen die doen denken aan het silhouet van een zwangere vrouw die op haar rug ligt. Neem een verfrissend bad in het heldere water, dat volgens de legende vruchtbaarheid bevordert. Gedurende de 4 uur heb je alle vrijheid om een breed scala aan activiteiten uit te oefenen. Parkeer de jetski aan de kust en dwaal door de dichte jungle of verken de kuststreek met een kajak. Wat je ook kiest - het overweldigende, omringende landschap zal je betoveren.

...
Van Langkawi: 30 minuten durende jetski-ervaring bij Paradise 101

2. Van Langkawi: 30 minuten durende jetski-ervaring bij Paradise 101

Maak een reis als geen ander terwijl je de Andamanse Zee intrekt op een ultramoderne jetski. Of je nu alleen rijdt of met een partner, je zult zeker herinneringen maken die een leven lang meegaan als je ten volle profiteert van de opwindende snelheid en stuwkracht van de jetski. Ervaar de adembenemende uitzichten rond Paradise 101 terwijl u vaart, of waarom uw rit niet nog gedenkwaardiger maken en bij zonsondergang langs de golven glijden. Geniet naast je jetski-ervaring van exclusieve toegang tot de nummer 1 privé-eilandbestemming van Langkawi - Paradise 101. Laat je ophalen van Cenang Mall en reis naar het eiland waar je kunt kiezen om rond te slenteren of gewoon te ontspannen en te genieten van de zon tot het is tijd voor je jetski-rit.

...

Sitemap Langkawi

Wil je alle activiteiten in Langkawi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Langkawi

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 24 beoordelingen

Geweldige reis

Absoluut de moeite waard. Onze metgezel was supervriendelijk en erg grappig. Hij liet ons bijzondere plekken zien en kon daarover berichten. We hadden ook de mogelijkheid om vrij te rijden en het "varken" uit te laten. Het is het geld zeker waard. We kunnen de foto's die hij gedurende de 4 uur steeds opnieuw heeft gemaakt ook gratis downloaden met een link op Facebook.

Dit is zeker een van de meest opwindende dingen die we in ons hele leven hebben gedaan! Ary was een geweldige gids, die de oceaan schoonmaakte terwijl we rijden, maar ook leuk en informatief was over de verschillende delen van het eiland. Dit is zeker. Een must als je in Langkawi bent als je op zoek bent naar iets om nooit te vergeten!