1. Maleisië
  2. Kedah
  3. Langkawi

Langkawi Mangrove Safari-boottocht

Product ID: 20467
Bekijk gallery
Verken de mangroven van Langkawi tijdens een 4 uur durende bootsafari. Drijf door de mangroven op zoek naar diverse flora en fauna met behulp van een natuurgids, die ook het belang van de mangrove in het ecosysteem zal uitleggen.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 4 uur
Begintijd 09:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Maleis

Inclusief ophaalservice

Bij je hotel in Langkawi.

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Verken de mangroven van Langkawi
  • Kom meer te weten over de rol die de mangroven spelen bij het behoud van het ecologische evenwicht
  • Krijg een exclusieve foto van de mangrove na de activiteit (op aanvraag)
Volledige beschrijving
Je reis van 4 uur neemt je mee op een ontdekkingsreis door de mangroven van Langkawi, om exotische planten en diersoorten te ontdekken. Velen van hen overleven door ingenieuze methoden in een dynamische omgeving van constante verandering, gedicteerd door de opkomst en ondergang van de getijden. Volg een korte rit naar de steiger, stap aan boord van een boot en verken de mangrovebossen en oude kalkrotsen in het noordoosten van het eiland.

Mangrovebossen spelen een essentiële rol bij het handhaven van het ecologische evenwicht van de wereld. Ze beïnvloeden het klimaat, bieden beschutting en fungeren als belangrijke kwekerijen voor vissen en garnalen. Terwijl je door de mangroven zweeft, kijk je uit voor de bizarre vissen op het land. Kijk ook uit voor fel flitsende ijsvogels en kijk omhoog om adelaars te zien. Als je veel geluk hebt, zie je misschien nieuwsgierige otters en speelse dolfijnen. En vergeet de kleine beestjes niet, hoe griezelig en kruipend ze ook lijken. Deze spelen allemaal een cruciale rol in deze unieke omgeving.

De optionele lunch omvat een vast menu bestaande uit Tom Yum-soep met groenten, kip en gebakken rijst,  Frietjes,  gesneden watermeloen en  sinaasappelsap. Je maakt een tussenstop van 30 minuten op het strand, afhankelijk van het weer en van de zee. De totale duur van de tour is 6 uur, met inbegrip van de 2 uur vervoer heen en terug vanaf je hotel.
Inbegrepen
  • Hoteltransfers
  • Boottocht
  • Gids
  • Lunch in een drijvend restaurant (indien deze optie is geselecteerd)

Vanaf € 41,15 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 73 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,7/5
organisatie
4,6/5
prijs / kwaliteit
4,6/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door

Fauna Flora Eco Sdn Bhd

Product ID: 20467