1. Maleisië
  2. Kedah
  3. Langkawi

Langkawi: privétour met Sky Bridge en kabelbaan

Product ID: 204910
Bekijk gallery
Luchtfoto's zijn zoveel leuker als je begrijpt wat je ziet. Tijdens deze kabeltour door Langkawi kunt u genieten van een aantal van de mooiste panorama's van het eiland terwijl uw privégids elk detail aan u uitlegt.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 8 uur
Begintijden 08:00, 09:00, 10:00
Directe bevestiging
Chauffeur
Engels
Brochures
Engels

Inclusief ophaalservice

Bij uw accommodatie in het centrum van Langkawi, op de luchthaven van Langkawi, of bij de haven van het cruiseschip.

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Berijd de kabelbaan op de berg Chinchang
  • Winkelen bij Oriental Village
  • Moedig de Sky Bridge in Langkawi
  • Leg foto's vast op Eagle Square
Volledige beschrijving
Wordt opgehaald bij uw accommodatie en ontmoet uw Engels sprekende chauffeur terwijl u aan boord gaat van uw privéklimaat met airconditioning. Ga naar Eagle Square, een van de beroemdste bezienswaardigheden in Langkawi. Het 12 meter hoge beeld van een vliegende arend groet bezoekers die met de veerboot op het eiland aankomen. De roodbruine adelaar bij Dataran Lang werd gebouwd als een embleem voor het eiland. Volg je gids en bezoek Mahsuri Tomb. Luister naar het verhaal van een jong, mooi meisje dat ongeveer 200 jaar geleden door dorpelingen werd gedood vanwege haar jaloerse schoonmoeder, die een vals verhaal over overspel had gemaakt. Als gevolg hiervan werd het dorp gedurende 7 generaties vervloekt.

Uw volgende bezoek is Kuah Town, de beste plaats voor belastingvrije winkels, vooral voor sterke dranken. Bezoek dan het Art and Craft Centre om de showcase van de Maleisische cultuur te bewonderen. Verken de Perdana-galerij, die eigenlijk een museum is met een zeldzame verzameling kunstwerken. Er zijn ook ambachtelijke exposities die de rijke geschiedenis van de Maleisische cultuur en geschiedenis weerspiegelen. Het museum werd opgericht om alle geschenken, souvenirs en onderscheidingen te tonen die werden ontvangen door de vierde en de langst dienende premier van Maleisië, Tun Dr. Mahathir bin Mohamad (die liefkozend bekendstond als Dr. M) en zijn vrouw Tun Dr. Siti Hasmah bt. Mohd. Ali.

Een geweldige niet te missen attractie in Langkawi is de kabelbaan, die bij deze tour is inbegrepen. Op 709 meter boven de zeespiegel brengt de kabelbaan u naar de op een na hoogste berg van Langkawi. Tijdens de rit van 20 minuten passeer je junglejungle en een dik tapijt van maagdelijk regenwoud. Op een heldere dag kunt u delen van Thailand naar het noorden en Indonesië in het zuidwesten zien. Langkawi Underwater World is een andere interessante plek om te communiceren met veel interessante dieren, vogels en reptielen. Aan het einde van uw dag keert u terug naar uw accommodatie.
Inbegrepen
  • Ophalen en afzetten in het centrum van Langkawi, op de luchthaven van Langkawi en bij de haven van het cruiseschip
  • Engelstalige bestuurdershandleiding
  • Toegang tot de Langkawi-kabelbaan (Sky Cab, Sky Rex en Sky Dome)
Niet inbegrepen
  • Fooien (aanbevolen)

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Deze tour is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
• Ophalen is beschikbaar vanaf het centrum van Langkawi, de luchthaven van Langkawi en de haven van het cruiseschip om 9:00 uur
• Als uw accommodatie ergens anders ligt, wordt er een toeslag in rekening gebracht op basis van de afstand waarover u na de boekingsbevestiging op de hoogte wordt gesteld
• Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene

Vanaf € 92,01 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,5 / 5
gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,0/5
organisatie
4,5/5
prijs / kwaliteit
4,0/5
veiligheid
4,5/5

Georganiseerd door

Tripmakers Online Tours

Product ID: 204910