Langkawi
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Langkawi

Wil je alle activiteiten in Langkawi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Langkawi

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 4 beoordelingen

De tour was geweldig en misschien wel het beste avontuur tijdens onze 3 weken durende reis in onze vakantie. De communicatie via de app What's was erg snel en ze waren erg behulpzaam, omdat we hen om ondersteuning vroegen. De gudie tijdens onze Mangrove-ture was erg aardig en spreekt goed in het Engels, dus we hebben veel nieuwe informatie gekregen, veel zeer goede foto's gemaakt en een onvergetelijk avontuur verzameld.

boeiende tocht met veel afwisseling! pick up service is best handig. vlotte aangename gids die met passie vertelt. middagmaal (ook veggie optie) is een leuke extra. vergeet je zwemgerief niet voor een heerlijke duik ergens onderweg!

Alles was geweldig vleermuisgrotten, krokodillengrot, visteelt, adelaar voeren, avontuurlijk varen, lunch en strand was rustig en sereen plus mooi Ayman was een geweldige gids

Onze gids is zeer deskundig om uit te leggen, koop een aanraaklicht voor vleermuisgrot Omdat je telefoonlicht niet genoeg is om de vleermuis te zien

Geweldige activiteit door de natuur

De gids was goed, kon ons veel vertellen. Een geweldige ervaring om met de kajak te varen door de mangroves. Een heerlijke lunch als afsluiting.