Langkawi
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Langkawi Tickets: Onze meest aanbevolen

Langkawi: toegang tot Paradise 101 met Paradise-pakket

1. Langkawi: toegang tot Paradise 101 met Paradise-pakket

Neem de shuttlebus naar Paradise 101 vanaf het trefpunt en breng een leuke dag door met het Silver, Gold of Platinum Paradise-pakket. Elk pakket is inclusief gratis toegang voor kinderen van 7 en jonger. Met Silver, geniet je van water- en sportactiviteiten waaronder een rit van 10 minuten in een bananenboot, een spannende boottocht van 20 minuten en 30 minuten kajakken. Je krijgt bij het arrangement ook 2 uur toegang tot het waterpark, een rit op de zipline en spelletjes zoals volleybal, tafeltennis en barspelletjes. Ontspan op een privéstrand met voorzieningen en kies een gratis drankje uit het geselecteerde menu. Ga vissen vanaf het benedendek en bewonder het fascinerende uitzicht over het landschap bij zonsondergang.  Upgrade je ervaring naar het Gold-pakket, inclusief een jetski-ervaring van 15 minuten, toegang tot een privédek met prachtig uitzicht (op basis van de reservering; beperkte beschikbaarheid) en een tegoedbon voor eten en drinken (RM 20). Aan het einde neem je de shuttlebus terug naar het trefpunt. Of kies het Platinum-pakket, inclusief  onbeperkte bezoeken aan Paradise 101, privétransfers van het hotel, een voucher voor eten en drinken (RM 40), een boottocht van 20 minuten, onbeperkte toegang tot het Aqua Park en een boottocht op het eiland (om 10:00 uur of 14:30 uur).

...
Toegangsbewijs Underwater World Langkawi

2. Toegangsbewijs Underwater World Langkawi

Verken de unieke Underwater World Langkawi met zijn gigantische, 15 meter lange, doorgangstunnel bestaande uit 600.000 liter zeewater en herbergt enorme vissen en zeedieren. Andere attracties zijn onder meer de zoetwatervissectie, de Seashell Display, de Koi Pond, de Reptilian-sectie en de Coral Reef-sectie. Het 34.701 vierkante meter grote oceanarium bevindt zich naast een belastingvrij winkelcentrum, eten en drinken. Geniet van een one-stop-shopping-, eet- en entertainmentpakket, die allemaal beschikbaar zijn in de omgeving. Het gebouw (met een bebouwde oppervlakte van 60.000 vierkante voet) toont tropisch regenwoud, gematigde en sub-Antarctische ecosystemen, waaronder spectaculaire "pinguïnaria" met een onderwatertunnel waar bezoekers zwemmende pinguïns kunnen bekijken.

...
Van Langkawi: 30 minuten durende jetski-ervaring bij Paradise 101

3. Van Langkawi: 30 minuten durende jetski-ervaring bij Paradise 101

Maak een reis als geen ander terwijl je de Andamanse Zee intrekt op een ultramoderne jetski. Of je nu alleen rijdt of met een partner, je zult zeker herinneringen maken die een leven lang meegaan als je ten volle profiteert van de opwindende snelheid en stuwkracht van de jetski. Ervaar de adembenemende uitzichten rond Paradise 101 terwijl u vaart, of waarom uw rit niet nog gedenkwaardiger maken en bij zonsondergang langs de golven glijden. Geniet naast je jetski-ervaring van exclusieve toegang tot de nummer 1 privé-eilandbestemming van Langkawi - Paradise 101. Laat je ophalen van Cenang Mall en reis naar het eiland waar je kunt kiezen om rond te slenteren of gewoon te ontspannen en te genieten van de zon tot het is tijd voor je jetski-rit.

...

Sitemap Langkawi

Wil je alle activiteiten in Langkawi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.