Larrybane Quarry

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Larrybane Quarry

Wil je alle activiteiten in Larrybane Quarry ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Larrybane Quarry

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.549 beoordelingen

Afgelopen woensdag de games of thrones tour gedaan. De tour was goed georganiseerd en onze tourguid Geoffrey was erg leuk. We hebben tijdens de tour veel gezien. We hadden bij de Giants Causeway genoeg tijd om rond te wandelen en de omgeving te verkennen. Wat we erg leuk vonden is dat we nog 1,5 uur in Belfast hadden om te eten. Het enige minpunt was de rijstijl van de buschauffeur. De chauffeur die ons reed, reed erg lomp; hard en laat remmen, hard door de bocht en bumperkleven. Wegdek was in Noord Ierland niet altijd even goed en dat gecombineerd met zijn rijstijl was niet altijd zo prettig. Meerdere malen gedurende de dag de voorstoel goed kunnen vasthouden om niet omhoog te vliegen.

Geweldige tour, veel verschillende trekpleisters waar je normaal gesproken meerdere dagen over doet. Zeer professionele en humoristische gids Gavin en buschauffeur Bernard zorgden voor een leuke sfeer en veel extra informatie over de trekpleisters en historie van Ierland. Genoeg tijd om alles goed te bekijken en foto’s te maken.

Fantastische tocht door Noord-Ierland!

De Game of Thrones locaties waren fantastisch! We hadden een mooie zonnige dag. Wanneer je graag de Game of Thrones locaties wil zien, is deze tour een aanrader!

Goede manier om gevoel voor Noordierse kwestie te krijgen