Kies data

Las Águilas Jungle Park

Las Águilas Jungle Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Tenerife: tickets voor Jungle Park

1. Tenerife: tickets voor Jungle Park

Ervaar de enige echte jungle in Europa met wilde planten, 400 dieren en meer dan 100 verschillende soorten. Kies uit drie onvergetelijke en ongelooflijke shows met zeeleeuwen, roofvogels en exotische vogels. Zie Humboldt-pinguins, adelaars, haviken, gieren, marabouts, kranen, ibis, flamingo's, zwanen, ooievaars, papegaaien, ara's, pelikanen, toekans en nog veel meer. Bezoek het vlieggebied, de grote orchideeëntuin en paden tussen de maki's, allemaal binnen hun natuurlijke habitat. Ontdek deze fascinerende jungle in het zuiden van Tenerife.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Las Águilas Jungle Park

Wil je alle activiteiten in Las Águilas Jungle Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Águilas Jungle Park

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 115 beoordelingen

Het Jungle Park was erg mooi en absoluut de moeite waard. Je had echt het gevoel in een jungle te zijn. Enige kritiek is dat je bij de ingang door een buis wordt geleid en foto's je letterlijk worden opgedrongen, zoals veel van de grotere attracties op Tenerife. Nog steeds geen reden voor mij om een ster af te trekken. Ook de vliegshow en de zeeleeuwenshow waren erg leuk om te zien. Op de vliegshow werd ook wat informatie over de dieren gegeven in het Spaans en Engels. Het is ook niet te vergelijken met Loro Park, omdat het op zichzelf staat. Al met al was het een erg leuke dag en absoluut een aanrader.

Park met een show van roofvogels en meer met zowel spannende zeeleeuwen, andere verschillende soorten vogels en papegaaien maar ook lemuren, orang-oetans, krokodillen en vertegenwoordiging van pinguïns; dichte jungle met ook een moestuin met zeer gevarieerde cactussen. Enkele andere interne attracties maken het bezoek compleet. Verfrissingen met uitbundige prijzen en beperkte kwaliteit.

Echt een toppark! De dierenshows waren geweldig en de faciliteit is gewoon geweldig! Je waant je echt in de jungle. Het bezoek is een must! We komen graag terug.

Park ongelooflijk, schoon, activiteiten tegen redelijke prijzen, altijd aanwezig, indrukwekkend panoramisch

Ik heb geweldige souvenirs in de vorm van foto's met papegaaien en een adelaar :)