Kies data

Dingen om te doen Las Coloradas, Mexico

Las Coloradas, Mexico: De beste dingen die je niet wil missen

Van Cancún: dagtrip en lunch naar Rio Lagartos en Las Coloradas

1. Van Cancún: dagtrip en lunch naar Rio Lagartos en Las Coloradas

Rio Lagartos is een klein vissersdorpje in een natuurreservaat; een van de natuurlijke schatten van het schiereiland Yucatan. Hier kunnen we genieten van een boottocht door de waterkanalen omgeven door mangroven, waar u een verscheidenheid aan vogelsoorten kunt observeren, zoals roze flamingo's, reigers, adelaars, meeuwen, pelikanen en aalscholvers. Tijdens de tour gaan we onder de brug van Las Coloradas door om bij de zoutafzettingen te komen waar we verschillende watermassa's zien die bij dit proces betrokken zijn, waarvan sommige in het oog springend roze zijn. Daarna zullen we ons verheugen in het Maya-bad, waarbij het lichaam wordt bedekt met voedselrijke klei. Vervolgens gaan we naar een ongerept strand om de klei in het kristalheldere water te verwijderen, waar we ons zullen vermaken met het smakelijke lokale voedsel op basis van vis en schaaldieren.

Riviera Maya: dagtrip naar Rio Lagartos en Las Coloradas met lunch

2. Riviera Maya: dagtrip naar Rio Lagartos en Las Coloradas met lunch

Bezoek Rio Lagartos, een klein vissersdorpje in een natuurreservaat en een van de natuurlijke schatten van het schiereiland Yucatan tijdens een begeleide dagtocht. Geniet van een boottocht door de waterkanalen omgeven door mangroven, waar u een verscheidenheid aan vogelsoorten kunt observeren, zoals roze flamingo's, reigers, adelaars, meeuwen, pelikanen en aalscholvers. Ga tijdens de tour onder de brug van Las Coloradas door om bij de zoutafzettingen te komen en verschillende watermassa's te zien die bij dit proces betrokken zijn, waarvan sommige in het oog springend roze zijn. Geniet vervolgens van een Maya-bad, waarbij het lichaam wordt bedekt met voedselrijke klei. Ga vervolgens naar een ongerept strand om de klei in het kristalheldere water te verwijderen. Geniet ten slotte van een lunch met lokale gerechten op basis van vis en schaaldieren.

Las Coloradas & Rio Lagartos Tour met transferopties

3. Las Coloradas & Rio Lagartos Tour met transferopties

Ontmoet krokodillen in hun natuurlijke omgeving met een bezoek aan een krokodillenreservaat en ga op zoek naar flamingo's in de zoutvijvers van Las Coloradas. Geniet van een rondleiding door Rio Lagartos en Las Coloradas tijdens een dagtrip vanuit Playa del Carmen of Cancún. Houd krokodillen in de gaten en bekijk ze van dichtbij in een krokodillenreservaat. Bewonder de roze tinten van de lagunes van Las Coloradas en zie de flamingo's voorbij vliegen. Reis comfortabel in een voertuig met airconditioning naar de naburige staat Yucatán en de beroemde roze meren van Las Coloradas. Dit is een gebied met ongerepte natuur dat je knock-out zal slaan, het adembenemende uitzicht op Las Coloradas Yucatán moet je zien om het te geloven. Uw deskundige gids legt de feiten en folklore van de regio uit. Ze helpen je ook om de beste Instagram-waardige foto's te maken van dit prachtige gebied met adembenemende natuurlijke schoonheid. Maak een boottocht door de mangroven van een prachtig beschermd gebied. Let op de krokodillen en de enorme hoeveelheid vogelsoorten, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Rio Lagartos Yucatan is een paradijs voor vogelaars. Stop ten slotte voor de lunch met salade, frisdrank en het hoofdgerecht naar keuze. Kies tussen verse vis, kip of een vegetarisch gerecht. Het eten is vers en lekker en een geweldige manier om bij te tanken na al je avonturen. Als je genoeg hebt gehad, ga je terug naar je hotel na een ongelooflijke dagtocht op het schiereiland Yucatán.

Playa del Carmen/Cancún: Tour Rio Lagartos & Las Coloradas

4. Playa del Carmen/Cancún: Tour Rio Lagartos & Las Coloradas

Geniet van een tour in Rio Lagartos en Las Coloradas tijdens een dagtrip vanuit Playa del Carmen of Cancún. Kijk uit naar krokodillen en bekijk deze van dichtbij in een krokodillenreservaat. Bewonder de roze tinten van de lagunes van Las Coloradas en zie de flamingo's voorbij vliegen. Reis comfortabel met een auto met airconditioning naar de naburige staat Yucatán en de beroemde roze meren van Las Coloradas. Dit is een gebied met een ongerepte natuur waar je versteld van zult staan, de adembenemende uitzichten van Las Coloradas Yucatán moet je gezien hebben om het te kunnen geloven. Jouw deskundige gids zal je de feiten en de folklore van de streek uitleggen. Zij zullen je ook helpen om de beste Instagramwaardige foto's te maken van dit prachtige gebied van adembenemende natuurlijke schoonheid. Maak een boottocht door de mangroves van een prachtig beschermd gebied. Let op de krokodillen en de vele vogelsoorten, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Rio Lagartos Yucatan is een paradijs voor vogelliefhebbers. Tenslotte stoppen we voor de lunch met salade, frisdrank en het hoofdgerecht van jouw keuze. Kies tussen verse vis, kip, of een vegetarisch gerecht. Het eten is vers en heerlijk en een geweldige manier om bij te tanken na al je avonturen. Als je uitgegeten bent, keer je terug naar je hotel na een ongelooflijke dagtocht op het schiereiland Yucatán.

Overzicht activiteiten in Las Coloradas, Mexico

Wil je alle activiteiten in Las Coloradas, Mexico ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Coloradas, Mexico

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 124 beoordelingen

Deze excursie was erg leuk en zeer goed georganiseerd. Geweldige ervaring en mooie herinneringen. Ik kan deze excursie alleen maar aanbevelen. Het is niet iets waar ik op zou eindigen Uitstekend!

Ik kan de tour zeker aanbevelen, we hebben veel gezien en meegemaakt, hoewel ik de prijs erg duur vind. Al met al vond ik de tour erg leuk.

een andere tour en vol magische en bijzondere plekken, een echte aanrader als je iets exotischer wilt bezoeken en zonder zoveel mensen.

Een lange maar absoluut de moeite waard reis! Je krijgt zoveel mooie natuur te zien en je kunt geweldige souvenirfoto's maken.

Amazing day! We 100% can recommend this tour. A long trip but definitely worth it. Nice nature, photo’s, animals and good lunch!