Ontdek het beste van
Las Coloradas

Onze aanbevelingen voor Las Coloradas

Vanuit Cancún: Dagtrip Rio Lagartos & Las Coloradas & Lunch

1. Vanuit Cancún: Dagtrip Rio Lagartos & Las Coloradas & Lunch

Rio Lagartos is een klein vissersdorpje in een natuurreservaat; een van de natuurlijke schatten van het schiereiland Yucatan. Hier kunnen we genieten van een boottocht door de waterkanalen omgeven door mangroven, waar u een verscheidenheid aan vogelsoorten kunt observeren, zoals roze flamingo's, reigers, adelaars, meeuwen, pelikanen en aalscholvers. Tijdens de tour gaan we op de fiets onder de brug van Las Coloradas door (afhankelijk van de beschikbaarheid) om bij de zoutafzettingen te komen waar we verschillende watermassa's zien die bij dit proces betrokken zijn, waarvan sommige opvallend roze zijn. Hierna zullen we ons verheugen in het Mayabad, waarbij het lichaam wordt bedekt met voedselrijke klei. Vervolgens gaan we naar een ongerept strand om de klei in het kristalheldere water te verwijderen, waar we zullen genieten van het smakelijke lokale voedsel op basis van vis en schaaldieren.

Vanuit Cancún: Dagtocht door Las Coloradas en Río Lagartos

2. Vanuit Cancún: Dagtocht door Las Coloradas en Río Lagartos

Ontdek de betoverende schoonheid van het roze water van de Las Coloradas-lagune tijdens deze dagtour vanuit Cancun. Ontmoet krokodillen op een krokodillenboerderij, bekijk flamingo's in hun natuurlijke habitat en zwem in het heldere water op het strand van Rio Lagartos. Ontmoet uw chauffeur in uw hotel in Cancun en ga naar het biosfeerreservaat Rio Largartos. Eenmaal daar kunt u genieten van een spannende boottocht door de lagune en de sierlijke flamingo's in hun natuurlijke habitat observeren. Na uw boottocht kunt u genieten van een verkwikkend Maya-bad en een verfrissende duik nemen aan het ongerepte strand van Rio Lagartos. Maak vervolgens kennis met krokodillen op de Krokodillenboerderij. Raak ze aan, voed ze en verken hun leefgebied. Sluit uw dag af met een heerlijke à-la-cartemaaltijd met opties zoals gebakken of gegrilde vis, ceviche en zeevruchtensoep voordat u terugkeert naar Cancun.

Playa del Carmen/Cancún: Rio Lagartos & Las Coloradas Tour

3. Playa del Carmen/Cancún: Rio Lagartos & Las Coloradas Tour

Geniet van een tour in Rio Lagartos en Las Coloradas tijdens een dagtrip vanuit Playa del Carmen of Cancún. Kijk uit naar krokodillen en bekijk de dieren van dichtbij in een krokodillenreservaat. Bewonder de roze tinten van de lagunes van Las Coloradas en zie de flamingo's voorbij vliegen. Reis comfortabel met een auto met airconditioning naar de naburige staat Yucatán en de beroemde roze meren van Las Coloradas. Dit is een gebied met een ongerepte natuur waar je versteld van zult staan, de adembenemende uitzichten van Las Coloradas Yucatán moet je gezien hebben om het te kunnen geloven. De deskundige gids zal je meer vertellen over de feiten en de folklore van de streek. De gids zal je ook helpen om de beste Instagramwaardige foto's te maken van dit prachtige gebied van adembenemende natuurlijke schoonheid. Maak een boottocht door de mangroves van een prachtig beschermd gebied. Kijk uit naar de krokodillen en de vele vogelsoorten, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Rio Lagartos Yucatan is een paradijs voor vogelliefhebbers. Stop ten slotte voor de lunch met een salade, frisdrank en een hoofdgerecht naar keuze. Je kunt kiezen uit verse vis, kip of een vegetarisch gerecht. Het eten is heerlijk vers en een geweldige manier om even bij te tanken na al je avonturen. Als je uitgegeten bent, keer je weer terug naar je hotel na een geweldige dagtocht op het schiereiland Yucatán.

Riviera Maya: Dagtocht Rio Lagartos & Las Coloradas met lunch

4. Riviera Maya: Dagtocht Rio Lagartos & Las Coloradas met lunch

Bezoek Rio Lagartos, een klein vissersdorpje in een natuurreservaat en een van de natuurlijke schatten van het schiereiland Yucatan tijdens een begeleide dagtocht. Geniet van een boottocht door de waterkanalen omringd door mangroven, waar je een verscheidenheid aan vogelsoorten kunt observeren, zoals roze flamingo's, reigers, adelaars, meeuwen, pelikanen en aalscholvers. Tijdens de tour ga je op de fiets onder de brug van Las Coloradas door (afhankelijk van de beschikbaarheid) om bij de zoutafzettingen te komen en verschillende watermassa's te zien die bij dit proces betrokken zijn, waarvan sommige opvallend roze zijn. Geniet vervolgens van een Mayabad, waarbij het lichaam wordt bedekt met voedselrijke klei. Ga vervolgens naar een ongerept strand om de klei in het kristalheldere water te verwijderen. Geniet ten slotte van een lunch met lokale gerechten op basis van vis en schaaldieren.

Van Cancún/Tulum/Riviera: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour

5. Van Cancún/Tulum/Riviera: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour

Ontmoet krokodillen in hun natuurlijke omgeving met een bezoek aan een krokodillenreservaat en ga op zoek naar flamingo's in de zoutvijvers van Las Coloradas. Geniet van een rondleiding door Rio Lagartos en Las Coloradas tijdens een dagtrip vanuit Playa del Carmen of Cancún. Houd krokodillen in de gaten en bekijk ze van dichtbij in een krokodillenreservaat. Bewonder de roze tinten van de lagunes van Las Coloradas en zie de flamingo's voorbij vliegen. Reis comfortabel in een voertuig met airconditioning naar de naburige staat Yucatán en de beroemde roze meren van Las Coloradas. Dit is een gebied met ongerepte natuur dat je knock-out zal slaan, het adembenemende uitzicht op Las Coloradas Yucatán moet je zien om het te geloven. Uw deskundige gids legt de feiten en folklore van de regio uit. Ze helpen je ook om de beste Instagram-waardige foto's te maken van dit prachtige gebied met adembenemende natuurlijke schoonheid. Maak een boottocht door de mangroven van een prachtig beschermd gebied. Let op de krokodillen en de enorme hoeveelheid vogelsoorten, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Rio Lagartos Yucatan is een paradijs voor vogelaars. Stop ten slotte voor de lunch met salade, frisdrank en het hoofdgerecht naar keuze. Kies tussen verse vis, kip of een vegetarisch gerecht. Het eten is vers en lekker en een geweldige manier om bij te tanken na al je avonturen. Als je genoeg hebt gehad, ga je terug naar je hotel na een ongelooflijke dagtocht op het schiereiland Yucatán.

Vanuit Merida: Tocht naar Las Coloradas en Rio Lagartos

6. Vanuit Merida: Tocht naar Las Coloradas en Rio Lagartos

Geniet van een gelukkige en aangename reis in onze comfortabele units met uitstekende service en een ontspannen sfeer. (Maak je klaar, het is een lange rit) Eerst gaan we naar de roze lagunes genaamd Las Coladas, waar je de heldere en ongebruikelijke roze kleur kunt bewonderen! Maak foto's en geniet van het landschap. (Je leert over kleur, proces en nog veel meer) Dan hebben we tijd om uit te rusten en te ontspannen op een fantastisch ongerept strand genaamd Cancunito. Je kunt in de oceaan zwemmen als je wilt! De volgende stop is de boottocht!! Veel plezier met het leren kennen van het ecosysteem en het zoeken naar krokodillen en flamingo's.

Excursies naar Lagartos, Coloradas en Playa Cancúnito

7. Excursies naar Lagartos, Coloradas en Playa Cancúnito

Ga met ons mee op een schilderachtig avontuur vanuit Merida naar drie verschillende bestemmingen die de natuurlijke wonderen van het schiereiland Yucatan laten zien. Onze reis begint met een bezoek aan Cancunito Beach, bekend om zijn kristalheldere turquoise water en ongerepte zand. Breng wat vrije tijd door met zwemmen of zonnebaden en geniet van de rustige sfeer van dit juweeltje aan de kust. Vervolgens gaan we naar Las Coloradas, een betoverend roze meer omringd door zoutvlakten. Bewonder de opvallende kleuren die ontstaan door het zoutwinningproces en de aanwezigheid van flamingo's, die een vleugje natuurlijke pracht toevoegen aan dit unieke landschap. Maak adembenemende foto's en dompel jezelf onder in de serene sfeer van deze bijzondere locatie. Tot slot gaan we naar het biosfeerreservaat Ria Lagartos, een beschermd gebied dat wemelt van de diverse wilde dieren en weelderige mangrovebossen. Samen met onze deskundige gids verken je de kronkelende waterwegen van het reservaat en kom je verschillende vogelsoorten tegen, waaronder flamingo's, reigers en pelikanen. Geniet van de gelegenheid om een verjongend modderbad te nemen, dat bekend staat om zijn exfoliërende eigenschappen en therapeutische voordelen. Tijdens de excursie geeft onze ervaren gids fascinerende inzichten in de plaatselijke fauna, flora en ecologische betekenis van elke bestemming, zodat alle deelnemers een verrijkende en onvergetelijke ervaring beleven.

Safaritocht rond de roze meren van Las Coloradas

8. Safaritocht rond de roze meren van Las Coloradas

De tour begint door aan boord te gaan van ons all-terrain transport naar het binnenland van ons lagunesysteem met wetlands met een hoge biologische diversiteit, gelegen in een beschermd natuurgebied dat is gecategoriseerd als een "biosfeerreservaat", dat wil zeggen, het heeft gebieden met een hoge mate van belang en ecologisch behoud op nationaal niveau. Ons zoutproductielagunesysteem blijkt een perfect leefgebied te zijn voor veel aanwezige en trekkende watervogels, omdat het voldoet aan de voorwaarden die ze zoeken voor onderdak, voedsel, voortplanting en voortplanting, met als meest opvallende de Caribische roze flamingo. (Deze vogel kan tijdens de tour worden gezien, maar dat zal niet altijd het geval zijn, aangezien ze van plaats wisselen afhankelijk van hun voedingsbehoeften) Dan ga je een onvergetelijke tour aan in het hart van de grootste zoutmijn van het land; Tijdens onze rondleiding zult u het productieproces van zeezout door verdamping kunnen waarderen, de vorming van zoutkristallen in de kristallisatiezone en de opslag in een immense heuvel die u doet geloven dat u zich op het oppervlak van de maan bevindt. Als u tijdens het oogstseizoen komt, kunt u ook dit proces zien waarbij gespecialiseerde machines het zout verzamelen. Natuurlijk zou dit bezoek niet compleet zijn zonder een bezoek aan de spectaculaire roze wateren van Las Coloradas.

De Colorada's

9. De Colorada's

Onze tour begint bij de deuren van je hotel, op het eerste punt heb je tijd om te ontbijten, daarna gaan we naar Las Coloradas daar hebben we vrije tijd om foto's te maken en de schoonheid van deze plek te waarderen, we vervolgen onze tour in Rio. Lizards waar we een rondvaart zullen maken om flamingo's te spotten evenals alle flora en fauna die ons omringt, we gaan naar het restaurant om heerlijk eten te proeven gemaakt door mensen uit de regio met een unieke smaak en we eindigen onze tour bij de krokodillenboerderij waar je ze kunt voeren en ongelooflijke foto's met ze kunt maken, zeker een ervaring die je niet mag missen!

Playa del Carmen: Rio Lagartos en Las Coloradas Tour

10. Playa del Carmen: Rio Lagartos en Las Coloradas Tour

Verken het Rio Lagartos Biosfeerreservaat tijdens een roze tocht. Vaar door de mangroven en bewonder de diverse wilde dieren, waaronder flamingo's, pelikanen, reigers, adelaars en krokodillen. Neem een Mayabad en geniet van een lunch met zeevruchten. Vaar door de mangroven van het ecologisch reservaat en bewonder de diverse wilde dieren. Bekijk verschillende diersoorten in hun natuurlijke omgeving, zoals flamingo's, pelikanen, reigers, adelaars en krokodillen. Leer meer over het zoutproces en bekijk de roze gekleurde vijvers. Neem een Mayabad bij de modderheuvels om je huid te hydrateren. Neem daarna een bad in het zoete water van deze prachtige plek. Sluit je avontuur af door de lokale gastronomie te proeven met een vislunch bereid door de dorpelingen.

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Las Coloradas

Vanuit Cancún: Dagtrip Rio Lagartos & Las Coloradas & Lunch

Vanuit Cancún: Dagtrip Rio Lagartos & Las Coloradas & Lunch

Rio Lagartos is een klein vissersdorpje in een natuurreservaat; een van de natuurlijke schatten van het schiereiland Yucatan. Hier kunnen we genieten van een boottocht door de waterkanalen omgeven door mangroven, waar u een verscheidenheid aan vogelsoorten kunt observeren, zoals roze flamingo's, reigers, adelaars, meeuwen, pelikanen en aalscholvers. Tijdens de tour gaan we op de fiets onder de brug van Las Coloradas door (afhankelijk van de beschikbaarheid) om bij de zoutafzettingen te komen waar we verschillende watermassa's zien die bij dit proces betrokken zijn, waarvan sommige opvallend roze zijn. Hierna zullen we ons verheugen in het Mayabad, waarbij het lichaam wordt bedekt met voedselrijke klei. Vervolgens gaan we naar een ongerept strand om de klei in het kristalheldere water te verwijderen, waar we zullen genieten van het smakelijke lokale voedsel op basis van vis en schaaldieren.

Vanuit Cancún: Dagtocht door Las Coloradas en Río Lagartos

Vanuit Cancún: Dagtocht door Las Coloradas en Río Lagartos

Ontdek de betoverende schoonheid van het roze water van de Las Coloradas-lagune tijdens deze dagtour vanuit Cancun. Ontmoet krokodillen op een krokodillenboerderij, bekijk flamingo's in hun natuurlijke habitat en zwem in het heldere water op het strand van Rio Lagartos. Ontmoet uw chauffeur in uw hotel in Cancun en ga naar het biosfeerreservaat Rio Largartos. Eenmaal daar kunt u genieten van een spannende boottocht door de lagune en de sierlijke flamingo's in hun natuurlijke habitat observeren. Na uw boottocht kunt u genieten van een verkwikkend Maya-bad en een verfrissende duik nemen aan het ongerepte strand van Rio Lagartos. Maak vervolgens kennis met krokodillen op de Krokodillenboerderij. Raak ze aan, voed ze en verken hun leefgebied. Sluit uw dag af met een heerlijke à-la-cartemaaltijd met opties zoals gebakken of gegrilde vis, ceviche en zeevruchtensoep voordat u terugkeert naar Cancun.

Playa del Carmen/Cancún: Rio Lagartos & Las Coloradas Tour

Playa del Carmen/Cancún: Rio Lagartos & Las Coloradas Tour

Geniet van een tour in Rio Lagartos en Las Coloradas tijdens een dagtrip vanuit Playa del Carmen of Cancún. Kijk uit naar krokodillen en bekijk de dieren van dichtbij in een krokodillenreservaat. Bewonder de roze tinten van de lagunes van Las Coloradas en zie de flamingo's voorbij vliegen. Reis comfortabel met een auto met airconditioning naar de naburige staat Yucatán en de beroemde roze meren van Las Coloradas. Dit is een gebied met een ongerepte natuur waar je versteld van zult staan, de adembenemende uitzichten van Las Coloradas Yucatán moet je gezien hebben om het te kunnen geloven. De deskundige gids zal je meer vertellen over de feiten en de folklore van de streek. De gids zal je ook helpen om de beste Instagramwaardige foto's te maken van dit prachtige gebied van adembenemende natuurlijke schoonheid. Maak een boottocht door de mangroves van een prachtig beschermd gebied. Kijk uit naar de krokodillen en de vele vogelsoorten, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Rio Lagartos Yucatan is een paradijs voor vogelliefhebbers. Stop ten slotte voor de lunch met een salade, frisdrank en een hoofdgerecht naar keuze. Je kunt kiezen uit verse vis, kip of een vegetarisch gerecht. Het eten is heerlijk vers en een geweldige manier om even bij te tanken na al je avonturen. Als je uitgegeten bent, keer je weer terug naar je hotel na een geweldige dagtocht op het schiereiland Yucatán.

Riviera Maya: Dagtocht Rio Lagartos & Las Coloradas met lunch

Riviera Maya: Dagtocht Rio Lagartos & Las Coloradas met lunch

Bezoek Rio Lagartos, een klein vissersdorpje in een natuurreservaat en een van de natuurlijke schatten van het schiereiland Yucatan tijdens een begeleide dagtocht. Geniet van een boottocht door de waterkanalen omringd door mangroven, waar je een verscheidenheid aan vogelsoorten kunt observeren, zoals roze flamingo's, reigers, adelaars, meeuwen, pelikanen en aalscholvers. Tijdens de tour ga je op de fiets onder de brug van Las Coloradas door (afhankelijk van de beschikbaarheid) om bij de zoutafzettingen te komen en verschillende watermassa's te zien die bij dit proces betrokken zijn, waarvan sommige opvallend roze zijn. Geniet vervolgens van een Mayabad, waarbij het lichaam wordt bedekt met voedselrijke klei. Ga vervolgens naar een ongerept strand om de klei in het kristalheldere water te verwijderen. Geniet ten slotte van een lunch met lokale gerechten op basis van vis en schaaldieren.

Van Cancún/Tulum/Riviera: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour

Van Cancún/Tulum/Riviera: Las Coloradas & Rio Lagartos Tour

Ontmoet krokodillen in hun natuurlijke omgeving met een bezoek aan een krokodillenreservaat en ga op zoek naar flamingo's in de zoutvijvers van Las Coloradas. Geniet van een rondleiding door Rio Lagartos en Las Coloradas tijdens een dagtrip vanuit Playa del Carmen of Cancún. Houd krokodillen in de gaten en bekijk ze van dichtbij in een krokodillenreservaat. Bewonder de roze tinten van de lagunes van Las Coloradas en zie de flamingo's voorbij vliegen. Reis comfortabel in een voertuig met airconditioning naar de naburige staat Yucatán en de beroemde roze meren van Las Coloradas. Dit is een gebied met ongerepte natuur dat je knock-out zal slaan, het adembenemende uitzicht op Las Coloradas Yucatán moet je zien om het te geloven. Uw deskundige gids legt de feiten en folklore van de regio uit. Ze helpen je ook om de beste Instagram-waardige foto's te maken van dit prachtige gebied met adembenemende natuurlijke schoonheid. Maak een boottocht door de mangroven van een prachtig beschermd gebied. Let op de krokodillen en de enorme hoeveelheid vogelsoorten, waaronder aalscholvers, visarenden, reigers en pelikanen. Rio Lagartos Yucatan is een paradijs voor vogelaars. Stop ten slotte voor de lunch met salade, frisdrank en het hoofdgerecht naar keuze. Kies tussen verse vis, kip of een vegetarisch gerecht. Het eten is vers en lekker en een geweldige manier om bij te tanken na al je avonturen. Als je genoeg hebt gehad, ga je terug naar je hotel na een ongelooflijke dagtocht op het schiereiland Yucatán.

Vanuit Merida: Tocht naar Las Coloradas en Rio Lagartos

Vanuit Merida: Tocht naar Las Coloradas en Rio Lagartos

Geniet van een gelukkige en aangename reis in onze comfortabele units met uitstekende service en een ontspannen sfeer. (Maak je klaar, het is een lange rit) Eerst gaan we naar de roze lagunes genaamd Las Coladas, waar je de heldere en ongebruikelijke roze kleur kunt bewonderen! Maak foto's en geniet van het landschap. (Je leert over kleur, proces en nog veel meer) Dan hebben we tijd om uit te rusten en te ontspannen op een fantastisch ongerept strand genaamd Cancunito. Je kunt in de oceaan zwemmen als je wilt! De volgende stop is de boottocht!! Veel plezier met het leren kennen van het ecosysteem en het zoeken naar krokodillen en flamingo's.

Excursies naar Lagartos, Coloradas en Playa Cancúnito

Excursies naar Lagartos, Coloradas en Playa Cancúnito

Ga met ons mee op een schilderachtig avontuur vanuit Merida naar drie verschillende bestemmingen die de natuurlijke wonderen van het schiereiland Yucatan laten zien. Onze reis begint met een bezoek aan Cancunito Beach, bekend om zijn kristalheldere turquoise water en ongerepte zand. Breng wat vrije tijd door met zwemmen of zonnebaden en geniet van de rustige sfeer van dit juweeltje aan de kust. Vervolgens gaan we naar Las Coloradas, een betoverend roze meer omringd door zoutvlakten. Bewonder de opvallende kleuren die ontstaan door het zoutwinningproces en de aanwezigheid van flamingo's, die een vleugje natuurlijke pracht toevoegen aan dit unieke landschap. Maak adembenemende foto's en dompel jezelf onder in de serene sfeer van deze bijzondere locatie. Tot slot gaan we naar het biosfeerreservaat Ria Lagartos, een beschermd gebied dat wemelt van de diverse wilde dieren en weelderige mangrovebossen. Samen met onze deskundige gids verken je de kronkelende waterwegen van het reservaat en kom je verschillende vogelsoorten tegen, waaronder flamingo's, reigers en pelikanen. Geniet van de gelegenheid om een verjongend modderbad te nemen, dat bekend staat om zijn exfoliërende eigenschappen en therapeutische voordelen. Tijdens de excursie geeft onze ervaren gids fascinerende inzichten in de plaatselijke fauna, flora en ecologische betekenis van elke bestemming, zodat alle deelnemers een verrijkende en onvergetelijke ervaring beleven.

Safaritocht rond de roze meren van Las Coloradas

Safaritocht rond de roze meren van Las Coloradas

De tour begint door aan boord te gaan van ons all-terrain transport naar het binnenland van ons lagunesysteem met wetlands met een hoge biologische diversiteit, gelegen in een beschermd natuurgebied dat is gecategoriseerd als een "biosfeerreservaat", dat wil zeggen, het heeft gebieden met een hoge mate van belang en ecologisch behoud op nationaal niveau. Ons zoutproductielagunesysteem blijkt een perfect leefgebied te zijn voor veel aanwezige en trekkende watervogels, omdat het voldoet aan de voorwaarden die ze zoeken voor onderdak, voedsel, voortplanting en voortplanting, met als meest opvallende de Caribische roze flamingo. (Deze vogel kan tijdens de tour worden gezien, maar dat zal niet altijd het geval zijn, aangezien ze van plaats wisselen afhankelijk van hun voedingsbehoeften) Dan ga je een onvergetelijke tour aan in het hart van de grootste zoutmijn van het land; Tijdens onze rondleiding zult u het productieproces van zeezout door verdamping kunnen waarderen, de vorming van zoutkristallen in de kristallisatiezone en de opslag in een immense heuvel die u doet geloven dat u zich op het oppervlak van de maan bevindt. Als u tijdens het oogstseizoen komt, kunt u ook dit proces zien waarbij gespecialiseerde machines het zout verzamelen. Natuurlijk zou dit bezoek niet compleet zijn zonder een bezoek aan de spectaculaire roze wateren van Las Coloradas.

De Colorada's

De Colorada's

Onze tour begint bij de deuren van je hotel, op het eerste punt heb je tijd om te ontbijten, daarna gaan we naar Las Coloradas daar hebben we vrije tijd om foto's te maken en de schoonheid van deze plek te waarderen, we vervolgen onze tour in Rio. Lizards waar we een rondvaart zullen maken om flamingo's te spotten evenals alle flora en fauna die ons omringt, we gaan naar het restaurant om heerlijk eten te proeven gemaakt door mensen uit de regio met een unieke smaak en we eindigen onze tour bij de krokodillenboerderij waar je ze kunt voeren en ongelooflijke foto's met ze kunt maken, zeker een ervaring die je niet mag missen!

Playa del Carmen: Rio Lagartos en Las Coloradas Tour

Playa del Carmen: Rio Lagartos en Las Coloradas Tour

Verken het Rio Lagartos Biosfeerreservaat tijdens een roze tocht. Vaar door de mangroven en bewonder de diverse wilde dieren, waaronder flamingo's, pelikanen, reigers, adelaars en krokodillen. Neem een Mayabad en geniet van een lunch met zeevruchten. Vaar door de mangroven van het ecologisch reservaat en bewonder de diverse wilde dieren. Bekijk verschillende diersoorten in hun natuurlijke omgeving, zoals flamingo's, pelikanen, reigers, adelaars en krokodillen. Leer meer over het zoutproces en bekijk de roze gekleurde vijvers. Neem een Mayabad bij de modderheuvels om je huid te hydrateren. Neem daarna een bad in het zoete water van deze prachtige plek. Sluit je avontuur af door de lokale gastronomie te proeven met een vislunch bereid door de dorpelingen.

Veelgestelde vragen over Las Coloradas

Wat zijn de topattracties van Las Coloradas?

De topattracties van Las Coloradas zijn:

Bekijk alle topattracties van Las Coloradas

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Las Coloradas?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Las Coloradas op GetYourGuide

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Las Coloradas?

De leukste activiteiten voor het hele gezin zijn:

Bekijk de leukste kindvriendelijke activiteiten van Las Coloradas op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Las Coloradas

Activiteiten in Las Coloradas

Steden in Mexico

Andere activiteiten in Las Coloradas

Wil je alle activiteiten in Las Coloradas bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Coloradas

Gemiddelde beoordeling

4.4
(124 beoordelingen)

Wij hebben echt een leuke rondleiding gehad. Natuurlijk kan de lange reis vermoeiend zijn, maar het was zeker de moeite waard. De hele tour was goed getimed en absoluut stressvrij. We hebben veel wilde dieren gezien, zoals flamingo's. De bus waarin we werden opgehaald was een beetje verouderd en daarom was de airconditioning niet de beste, maar het was volkomen draaglijk. Al met al was het erg vermakelijk en een aanrader.

Ik heb genoten van elke seconde van deze reis. Geweldige fotomomenten en geweldige gids Pablo. Hij is erg knap, vriendelijk, deskundig en onderhoudend. Zeer goed georganiseerd en goed geïnformeerd over elke stap.

De chauffeur was wat later maar heeft dit netjes laten weten. We hebben krokodillen gezien, flamingo’s en pelikanen. Ook de krokodillenfarm en het vasthouden van de baby krokodillen was top!

Het was een fantastische ervaring! We zijn op plekken geweest waar jezelf niet snel zou komen.

Krokodil Roze meer Krokodillenboerderij Vogels Niets te zeggen! Perfect