Las Ramblas
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

Las Ramblas: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in Las Ramblas
Bekijk alle 588 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Las Ramblas

Leuke tour, gezellige gids, uitstekende service en prima uitleg.

Hoewel de tour niet de gebruikelijke hoogtepunten van Barcelona bevat (zoals uitgelegd door de gids komt dit door het ontbreken van regelgeving voor de Segway), is er genoeg te zien, en kun je iets opsteken van een stukje Barcelonese geschiedenis die je anders misschien niet zou horen. De tour begint met een stoomcursus Segway-rijden. Persoonlijk had ik een wat hobbelige start, maar het went gelukkig snel. De begeleiding hierbij is ook uitstekend. Eenmaal echt onderweg kom je al snel op de boulevard terecht, waar je gedurende het grootste deel van de tour op blijft. Op interessante plekken zal de gids, in ons geval de altijd vriendelijke Pablo, iets vertellen in uitstekend Engels. Kort genoeg om de hele groep erbij te houden, maar zeker ook lang genoeg om je iets op te laten steken over de veranderingen die de stad onderging door de Olympische spelen, de wijk Barceloneta en de verhoudingen tussen de Spanjaarden en Catalanen. Zeker een aanrader!
Barcelona: Gotico en Barceloneta Segway tour Beoordeeld door Marcel, 21-07-2015

veel informatie van een gids met zijn hart in Barcelona.

Goed geregeld, hele goede gids, heel leuk, koel en cool op de segway en informatief
Barcelona: Gotico en Barceloneta Segway tour Beoordeeld door Mieke, 09-07-2015

Heel leuke tour en een goede eerste ervaring op een Segway.

Barcalona is erg druk dus als first timer on a segway was dit een goed route.. de "winkel" zelf is erg afgelegen maar de mannem waren echt heel aardig en de introductie les was heel goed, rustig aangepakt en met geduld gegeven. Alleen was ik een beetje teleurg dat het een beetje van de tour beschrijving afdwaalden.. de smalle straatjes van de Gothische wijk hebben we er maar een van gehad een geen uitleg over de wijk zelf.. We hebben volgens mij geen observatie dek van de W hotel bezocht en Parc Ciutadella - Arc de Triump ook niet gezien.. beetje jammer eigenlijk want daarna hadden we geen tijd om het zelf te doen ivm Camp Nou bezoek.
Barcelona: 1,5 uur Segway groupstour door stad en haven Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 05-05-2016

Toffe manier om alles en alles snel te zien.

Leuke route doorheen Barcelona. De gids vertelde de basics waardoor het niet verveelde. De fietsen rijden goed en er is een veilige route gekozen. De tussenstop was ook gezellig en goedkoop. Een aanrader voor iedereen die niet graag lang overal aanschuift en graag oppervlakkig cultuur wil ervaren.
Barcelona fietstocht - De hoogtepunten Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 14-05-2015

Activiteiten in de buurt van Las Ramblas


Las Ramblas
4.6
Gebaseerd op 164 beoordelingen van GetYourGuide-klanten