Datums kiezen

Las Vegas Airport

Las Vegas Airport: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Las Vegas: VS eSIM Roaming Data Plan

1. Las Vegas: VS eSIM Roaming Data Plan

Maak uw reis naar Las Vegas probleemloos met een handig eSIM-dataplan naar keuze. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking, zodat u eenvoudig uw foto's kunt uploaden, op kaarten kunt navigeren en met uw vrienden kunt communiceren. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, kies uit een verscheidenheid aan datapakketten en geldigheidsopties. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw vakantie. Kies voor een zero-waste-oplossing en vermijd het beheer van meerdere simkaarten. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokale operator: AT&T/ T-Mobile

VS, Canada en Mexico: 30 dagen data-eSim 0,5 GB tot 10 GB per dag

2. VS, Canada en Mexico: 30 dagen data-eSim 0,5 GB tot 10 GB per dag

Elimineer de noodzaak van fysieke simkaarten tijdens uw reizen in de VS, Canada en Mexico met een eSIM en snelle mobiele data. Kies het gewenste data-abonnement en gebruik onbeperkte data, met een lagere snelheid nadat u de limiet heeft overschreden. Reis rond en houd contact met iedereen thuis. Controleer eerst of uw apparaat eSIM ondersteunt. Koop vervolgens het product, maak verbinding met internet en scan de QR-code om het te activeren en de geldigheid van het data-abonnement te starten. Na de installatie kunt u meteen mobiele data op uw apparaat gebruiken om contact te houden met vrienden en familie. Kies een geschikt prepaid data-abonnement voor gebruik in de VS, Canada en Mexico. Sommige abonnementen worden geleverd met onbeperkte data (500 MB, 1 GB of 2 GB) met een dagelijkse reset elke 24 uur, en de snelheid wordt verlaagd tot 128 kbps nadat het data-abonnement is overschreden. Of selecteer een ander abonnement met een grotere gegevensbeschikbaarheid. Deze abonnementen worden geleverd met onbeperkte 3 GB, 5 GB, 8 GB of 10 GB hogesnelheidsgegevens, daarna met onbeperkte gegevens met een lagere snelheid van 128 kbps voor berichtenapps. Het product vervalt 45 dagen na de aankoopdatum.

VS e-SIM

3. VS e-SIM

Houd contact met uw dierbaren en vermijd fysieke simkaarten met 10 GB of 20 GB aan 5G mobiele data die alleen geldig zijn voor gebruik in de VS. Geniet onderweg van een veilige en betrouwbare internetdekking en activeer deze direct wanneer u aankomt, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Zorg ervoor dat uw telefoon is ontgrendeld van providerbeperkingen voordat u dit product koopt. Koop vervolgens het product en ontvang een QR-code. Maak verbinding met Wi-Fi en scan de QR-code of voer de gegevens handmatig in. Wacht tot de eSIM verbinding heeft gemaakt en schakel vervolgens het eSIM-profiel en dataroaming in om internet te gebruiken.

VS: eSIM met mobiele data

4. VS: eSIM met mobiele data

Controleer of je apparaat geschikt is voor eSIM. Kies vervolgens een data-abonnement dat past bij je reisbehoeften en betaal ervoor. Ontvang een QR-code per e-mail en download deze. Bekijk daarna de instructies voor het installeren van de eSIM. Scan de QR-code om de eSIM te installeren en mobiele dataroaming in te schakelen. Begin de mobiele data te gebruiken via de lokale provider om in contact te blijven met vrienden en familie tijdens je reis naar de VS. Gebruik je favoriete messaging apps, werk je social media accounts bij, stuur foto's en nog veel meer. Vermijd fysieke simkaarten, dure roamingkosten en contracten.

Privétransferservice van Las Vegas Harry Reid Airport

5. Privétransferservice van Las Vegas Harry Reid Airport

Dit is een betrouwbare, vriendelijke privéluchthaventransferservice vanaf uw hotel of Harry Reid International Airport, die u in een comfortabele, elegante auto rechtstreeks naar de door u gekozen bestemming brengt. Uw toegewijde chauffeur zal u vóór vertrek herinneren aan uw vluchttijd en uw vluchtinformatie volgen om nauwkeurig te bepalen wanneer u moet worden opgehaald. U krijgt een privé en exclusieve transfer in de vele soorten voertuigen die wij aanbieden. Tijdens het transport zal de chauffeur u over Las Vegas vertellen en uw vragen beantwoorden.

Las Vegas: eSIM-roaming in de VS

6. Las Vegas: eSIM-roaming in de VS

Maak uw reis naar Las Vegas probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de VS en upgrade voor dekking in Canada. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Te gebruiken providers: VS -T-mobile, Canada -Bell/TELUS

Van het Las Vegas Hotel - Transfer naar de luchthaven

7. Van het Las Vegas Hotel - Transfer naar de luchthaven

CanyonTravels biedt onze klanten het hoogste niveau van comfort. We halen het meeste uit uw reizen door u uitzonderlijke transferdiensten aan te bieden. Boek uw hotels in Las Vegas vooraf voor de luchthaventransfers, zodat u meteen naar uw volgende bestemming kunt duiken. Las Vegas International Airport ligt niet ver van The Strip, dus uw luchthavenshuttle in Las Vegas is een snelle en comfortabele rit vanaf uw hotel en sluit uw vakantie in Vegas af zonder last-minute verrassingen. Privévervoer van uw hotel naar de internationale luchthaven McCarran in Las Vegas. De gids zal de gast ook bellen en ophaalinstructies geven. Vooraf boeken bij CanyonTravels betekent dat u uw kostbare vakantietijd niet hoeft te besteden aan het wachten in de rij bij de hotels in Las Vegas en dat er geen onverwachte kosten zijn wanneer u uw hotel bereikt. Boek vandaag nog uw Las Vegas Airport-transfer voor een zorgeloze start naar uw volgende bestemming.

Vanaf de luchthaven van Las Vegas - Transfer naar hotel

8. Vanaf de luchthaven van Las Vegas - Transfer naar hotel

Privévervoer van de internationale luchthaven van Las Vegas naar uw hotel. Gunstig gelegen net buiten de bagageband bij zowel internationale als binnenlandse luchthaventerminals. Bij Terminal 1 vindt de ophaalservice plaats over de voetgangersbrug op niveau 1 van de parkeergarage, en bij Terminal 2 vanaf niveau 1 van de parkeergarage. De gids zal de gast ook bellen en ophaalinstructies geven. Vooraf boeken bij CanyonTravels betekent dat u uw kostbare vakantietijd niet hoeft te besteden aan het wachten in de rij bij de taxistandplaats op Las Vegas Airport en dat er geen onverwachte kosten zijn wanneer u uw hotel bereikt. Boek vandaag nog uw Las Vegas Airport-transfer voor een zorgeloze start van uw vakantie.

Luchthaven Las Vegas: enkele reis met feestbus

9. Luchthaven Las Vegas: enkele reis met feestbus

Geniet van een handige privétransfer in één richting van Harry Reid International Airport naar uw hotel aan de Las Vegas Strip of het centrum (hotelgang). Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een voertuig met een professionele vergunning. Ontmoet uw chauffeur buiten de bagageband bij de terminal. Rijd in een voertuig met airconditioning naar uw hotel. Al onze feestbussen hebben bluetooth-stereoconnectiviteit en danspalen. Wij staan gemiddeld 1 grote tas per persoon toe, die wordt meegenomen in het voertuig. Extra tassen kunnen de zitcapaciteit beïnvloeden.

eSIM Las Vegas : Internet Data Plan voor VS 4G/5G

10. eSIM Las Vegas : Internet Data Plan voor VS 4G/5G

Ontdek de wonderen van de VS zonder iets te missen! Onze Prepaid VS eSIM zorgt ervoor dat je verbonden blijft met high-speed data, of je nu de iconische skyline van New York City bewondert, de magie van Walt Disney World in Orlando verkent, de historische charme van de architectuur van Chicago ervaart, de glamour van Los Angeles opsnuift of door de levendige straten van Las Vegas dwaalt. Blijf verbonden en deel elk moment vanuit de meest bezochte en geliefde steden in de Verenigde Staten Hoe werkt het? 1.Kopen: Kies het datapakket dat bij je reisplannen past. 2.Scannen en activeren: Bij aankoop ontvang je een QR-code. Scan deze met je eSIM-compatibele apparaat en je kunt aan de slag! 3. Blijf verbonden: Geniet van ononderbroken connectiviteit tijdens je Turkse avontuur. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je apparaat eSIM ondersteunt. Bekijk onze compatibiliteitslijst https://esimfox.com/pages/compatible-devices voor meer informatie.

13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Las Vegas Airport: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Las Vegas Airport

Wil je alle activiteiten in Las Vegas Airport bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.