Las Vegas

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Las Vegas: de beste attracties

Las Vegas: 10 hoogtepunten en bezienswaardigheden

Of het nu je smaak is of niet, je kunt niet ontkennen dat Las Vegas een geheel eigen allure heeft. Er is meer voor nodig dan ordinaire cliché's om een stad tot wereldwijde topbestemming te maken!

 • Las Vegas Helikoptertours

  1. Las Vegas Helikoptertours

  Budgetvriendelijk is Las Vegas toch al niet - zet de toon voor decadentie met een helikoptertour over de kitschy architectuur en het omliggende woestijnlandschap.

 • Death Valley

  2. Death Valley

  Death Valley is het heetste hoekje van Amerika. Een gezellige naam heeft de vallei niet, maar prachtig is-ie wel. Neem genoeg water mee!

 • Las Vegas Strip

  3. Las Vegas Strip

  Aan de Las Vegas Strip staan enkele van de grootste hotels en casino's ter wereld, allen met hun eigen entertainment. Neem de limo voor het ultieme Strip-gevoel!

 • Fountains of Bellagio

  4. Fountains of Bellagio

  Tussen 20:00 en middernacht 'dansen' de fonteinen voor het Bellagio Hotel elke 15 minuten, 's middags elke 30 minuten.

 • Mirage Volcano

  5. Mirage Volcano

  De enorme vulkaan voor het Mirage Hotel is een soortgelijke attractie: tussen 20:00 en middernacht barst hij elk uur uit. De lava ruikt gek genoeg naar pina colada's!

 • Las Vegas Motor Speedway

  6. Las Vegas Motor Speedway

  Als je hart van gokspelletjes niet snel genoeg gaat kloppen, kun je ook gewoon met een luxe sportwagen over de Motor Speedway razen!

 • Red Rock Canyon National Conservation Area

  7. Red Rock Canyon National Conservation Area

  Misschien zie je de 'red rocks' al vanuit je hotelkamer, maar een bezoek aan Red Rock Canyon is een must voor wandelaars, klimmers en mountainbikers.

 • Hoover Dam Bypass

  8. Hoover Dam Bypass

  Eigenlijk heet de Hoover Dam Bypass de Mike O'Callaghan-Pat Tillman Memorial Bridge. Hoe dan ook: dit bouwwerk zal je overrompelen!

 • Hoover Dam

  9. Hoover Dam

  Nog zo één: de Hoover Dam is ontworpen in indrukwekkend art-deco, maar alleen al de grootte is een spectaculair zicht.

 • Stratosphere Tower

  10. Stratosphere Tower

  De hoogste vrijstaande observatietoren in Amerika biedt de beste uitzichten van Las Vegas, alsmede een draaiend restaurant en vier verschrikkelijk spannende attracties!

Plan je bezoek

 • Wanneer gaan?

  Weer: als je geen fan bent van hitte, kun je je bezoek het best buiten de zomer plannen. Doordeweeks zijn er minder mensenmassa's.

 • Vervoer in de stad

  Taxi's, dubbeldekkers, helikopters, de monorail... Geen gebrek aan vervoer in Las Vegas, maar denk eraan dat het meeste vervoer op de Strip is gericht.

 • Welke kleding?

  Voor mannen willen nog wel eens kledingvoorschriften bestaan, die per nachtclub verschillen. Check ze online. Over het algemeen kom je een heel eind met een overhemd en mooie schoenen.

 • Hoe win je de jackpot?

  Als we dat eens wisten... Helaas. Succes!

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-08:00)
 • Landnummer
  +1

Flere reisetips for Las Vegas

Vil du vite mer om aktiviteter i Las Vegas? Trykk her for full oversikt

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 8.384 beoordelingen

Grand Canyon en Hooverdam zijn erg indrukwekkend. Jammer dat door wegwerkzaamheden we een uur later vertrokken maar dat was de organisatie niet kwalijk te nemen. Ze hebben hier ons ook over geïnformeerd toen we stonden te wachten. De gids deed erg haar best er een leuke reis van te maken, informeerde ons en probeerde iedereen aandacht te geven. wat niet fijn was, de lange rusttijd tijdens de lunch. Ik schat in wel 2 uur. Dit vanwege het feit dat de gisd op die plek nog wifi bereik had en ze daar nog excursies voor de Grand Canyon kon boeken. Dat betekende dus dat we pas rond 15 uur bij Grand Canyon waren. We hebben er nog wel de beloofde tijd doorgebracht, dus dat was prima. En de gids deed haar best ons zo goed mogelijk te begeleiden. Wat wij als Nederlanders niet verwachtte was dat de gids ons erg aanspoorde voor een positieve recensie en dat ze naar een 'tip' voor haarzelf en de chauffeur vroeg van $20,- per persoon. Dat zijn wij in Nederland niet gewend.

Mooie maar ook lange dagtrip! John heeft ons op de heenweg erg vermaakt met zijn grappen en ook veel verteld over de omgeving. Leuk dat we onderweg filmpjes kregen te zien over de Hooverdam en Route 66! Lekker lunchpakketje onderweg en even tijd om de benen te strekken! De grand canyon is wel echt iets dat je gezien moet hebben en John wist veel te vertellen en heeft leuke fotoplekjes aangewezen! We moesten aardig doorwandelen maar dat was wel fijn want het was wel wat frisjes. Op de terugweg een lekkere hamburger bij in ‘n out burger! Kortom een complete dagtrip!

Zeer goed verzorgd. Mèt een kleine groep in een mooie Mercedes van het eerst naar de Hoover Dam gereden. Daar kun je op je gemak foto’s maken. De vrouwelijk chauffeur/gids gaf ons heel veel informatie, ook onderweg en maakte deze excursie zeker nog iets specialer. Daarna doorgereden naar de Grand Canyon West Rim. Daar wordt je afgezet en krijg je een bandje om waarmee je gebruik kunt maken van de hop off hop on bussen die rijden tussen de 3 punten. Ook dit was zeer goed geregeld.

wij kwamen om 4.15 pm aan bij Guano Point, waar wij nog 10 minuten (helaas niet langer) hebben kunnen genieten van een fantastisch mooie zonsondergang. tip: de organisatie zou moeten overwegen om in de wintermaanden vroeger te vertrekken dan wel de stop aan de Hooverdam en de souvenirwinkel onderweg over te slaan. Wij hadden in Anthony een uitstekende chauffeur die onderweg ook nog veel interessante informatie gaf. De bus was ook zeer comfortabel.

excursie met eigenlijk v alles quad rijden in de woestijn,een mijn bezoeken,leuk soort dorpje waar v alles te zien was en waar we ook de lunch kregen incl een fles champagne vd groep! Wat ik minder en best storend vond was dat de gids steeds met zijn telefoon in de weer was,zelfs terwijl hij op de quad reed!Hij wist wel veel te vertellen over de mijn en de mensen die er werkten.