Belevingen in
Las Vegas

Beleef de unieke allure en grandeur van Sin City en sla vooral een verkenningstocht door de nabije natuur niet over.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Veelgestelde vragen over Las Vegas

Welke topattracties zijn een must-see in Las Vegas?

Sitemap Las Vegas

Wil je alle activiteiten in Las Vegas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 14.051 beoordelingen

De reis was, zoals gezegd, een dagtocht van 15-16 uur. Veel stops (elke 1,5-2,5 uur) om de benen te strekken en de badkamer te pauzeren. Onze reisgroep had 13 mensen. , en het busje was ruim. Onze chauffeur, David, koos haltes waar de badkamers schoon zijn, in gemakswinkels. De muziek die hij speelde tijdens de reis paste goed bij het landschap. We kregen een optie om te lunchen, zodat we meer tijd hebben bij de Horseshoe Bend, in plaats van 1 uur voor de lunch en 1 uur bij Horseshoe Bend. Uiteraard kozen we voor de eerste optie. De Horseshoe Bend en de ingang van Antelope Canyon X liggen op ongeveer 15 minuten rijden. Eenmaal bij de Antelope Canyon X heeft de chauffeur ons overgedragen aan de lokale Navajo-gids. De Navajo-gids leidde ons de Canyon in, gaf het volledige verhaal, vertelde ons hoe we de telefooncamera voor het beste effect konden instellen, de beste plek voor foto's kiezen en een foto voor ons namen. Echt een adembenemende ervaring.

Sergio is een van de beste gidsen die ik ooit heb gehad. Hij is vriendelijk, benaderbaar, heeft een geweldige autoplaylist en maakt de beste foto's. De rit naar Horshoe Bend en Antelope Canyon was lang, maar hij zorgde ervoor dat iedereen op zijn gemak was, gevoed en vermaakt. Mijn enige klacht was dat onze gids in Antelope Canyon (niet Sergio, aangezien dit deel van de tour wordt gedaan door een apart bedrijf) behoorlijk onbeleefd was - maar dit was puur pech en niemand had er controle over. Over het algemeen waren we erg blij met de ervaring en bevelen het ten zeerste aan aan iedereen die een dag over heeft in Las Vegas.

Mijn vrienden en ik hadden een geweldige ervaring op de zip-line. Het personeel was geduldig en bereidde ons voor om niet bang te zijn. De rit was het waard.

De reis was ooit een levenservaring, Antelope Canyon is een must see. De reis staarde in Las Vegas, de rit heen en terug was lang maar het was het waard.

Als je hoogtevrees hebt moet je er echt niet in gaan!