Belevingen in

Las Vegas

Beleef de unieke allure en grandeur van Sin City en sla vooral een verkenningstocht door de nabije natuur niet over.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Las Vegas: 10 hoogtepunten en bezienswaardigheden

Of het nu je smaak is of niet, je kunt niet ontkennen dat Las Vegas een geheel eigen allure heeft. Er is meer voor nodig dan ordinaire cliché's om een stad tot wereldwijde topbestemming te maken!

 • Las Vegas Helikoptertours

  1. Las Vegas Helikoptertours

  Budgetvriendelijk is Las Vegas toch al niet - zet de toon voor decadentie met een helikoptertour over de kitschy architectuur en het omliggende woestijnlandschap.

 • Death Valley

  2. Death Valley

  Death Valley is het heetste hoekje van Amerika. Een gezellige naam heeft de vallei niet, maar prachtig is-ie wel. Neem genoeg water mee!

 • Las Vegas Strip

  3. Las Vegas Strip

  Aan de Las Vegas Strip staan enkele van de grootste hotels en casino's ter wereld, allen met hun eigen entertainment. Neem de limo voor het ultieme Strip-gevoel!

 • Fountains of Bellagio

  4. Fountains of Bellagio

  Tussen 20:00 en middernacht 'dansen' de fonteinen voor het Bellagio Hotel elke 15 minuten, 's middags elke 30 minuten.

 • Mirage Volcano

  5. Mirage Volcano

  De enorme vulkaan voor het Mirage Hotel is een soortgelijke attractie: tussen 20:00 en middernacht barst hij elk uur uit. De lava ruikt gek genoeg naar pina colada's!

 • Las Vegas Motor Speedway

  6. Las Vegas Motor Speedway

  Als je hart van gokspelletjes niet snel genoeg gaat kloppen, kun je ook gewoon met een luxe sportwagen over de Motor Speedway razen!

 • Red Rock Canyon National Conservation Area

  7. Red Rock Canyon National Conservation Area

  Misschien zie je de 'red rocks' al vanuit je hotelkamer, maar een bezoek aan Red Rock Canyon is een must voor wandelaars, klimmers en mountainbikers.

 • Hoover Dam Bypass

  8. Hoover Dam Bypass

  Eigenlijk heet de Hoover Dam Bypass de Mike O'Callaghan-Pat Tillman Memorial Bridge. Hoe dan ook: dit bouwwerk zal je overrompelen!

 • Hoover Dam

  9. Hoover Dam

  Nog zo één: de Hoover Dam is ontworpen in indrukwekkend art-deco, maar alleen al de grootte is een spectaculair zicht.

 • Stratosphere Tower

  10. Stratosphere Tower

  De hoogste vrijstaande observatietoren in Amerika biedt de beste uitzichten van Las Vegas, alsmede een draaiend restaurant en vier verschrikkelijk spannende attracties!

Plan je bezoek

 • Wanneer gaan?

  Weer: als je geen fan bent van hitte, kun je je bezoek het best buiten de zomer plannen. Doordeweeks zijn er minder mensenmassa's.

 • Vervoer in de stad

  Taxi's, dubbeldekkers, helikopters, de monorail... Geen gebrek aan vervoer in Las Vegas, maar denk eraan dat het meeste vervoer op de Strip is gericht.

 • Welke kleding?

  Voor mannen willen nog wel eens kledingvoorschriften bestaan, die per nachtclub verschillen. Check ze online. Over het algemeen kom je een heel eind met een overhemd en mooie schoenen.

 • Hoe win je de jackpot?

  Als we dat eens wisten... Helaas. Succes!

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-08:00)
 • Landnummer
  +1

Other Sightseeing Options in Las Vegas

Want to discover all there is to do in Las Vegas? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 10.919 beoordelingen

wij kwamen om 4.15 pm aan bij Guano Point, waar wij nog 10 minuten (helaas niet langer) hebben kunnen genieten van een fantastisch mooie zonsondergang. tip: de organisatie zou moeten overwegen om in de wintermaanden vroeger te vertrekken dan wel de stop aan de Hooverdam en de souvenirwinkel onderweg over te slaan. Wij hadden in Anthony een uitstekende chauffeur die onderweg ook nog veel interessante informatie gaf. De bus was ook zeer comfortabel.

Super dag gehad. Meerdere bekende Vips gezien en gesproken. Tour-guide kende veel mensen dus hebben naast ontmoetingen echt achter de schermen mogen kijken. Rick is echt een super normale man en neemt de tijd en heeft humor. Met dank aan getyourguid.com

Pick-up went smooth. Our pilot of the day was very friendly and really made us feel welcome and comfortable. It was a beautiful trip. First Hoover & Lake Mead. Then off to Grand Canyon. Great sight. Loved it. Would recommend to everyone

Fantastisch echt een aanrader, chauffeur en reisleider Janos was super. Niet te beroerd te stoppen op een aantal punten om een foto te maken

Geweldige trip echt een kleine groep met super fijne gids!! In alle rust alles kunnen bekijken was echt top !