Datums kiezen

Las Vegas
Dagtochten naar

Dagtochten naar
140 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Las Vegas

Las Vegas

Verken Las Vegas

Lees onze volledige gids voor Las Vegas of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.454 beoordelingen

Wij hadden 2 chauffeurs. Matt voor een uur of zo en dan Jose voor de rest van de dag. Matt was een goede chauffeur, grappig, en vertelde ons onderweg interessante punten. Zorgde er ook voor dat we water en iets te eten hadden. Jose was een zeer goede chauffeur, gids en gastheer. Het weer was de hele dag absoluut schokkend (regen), zo erg voor de 'Sunshine State California!!' We hebben lekker gegeten in een restaurant in Santa Monica. Had genoeg tijd bij alle interessante haltes. Jose was nog steeds beleefd, hoffelijk en zorgde ervoor dat we allemaal tot het einde van ons dagje uit werden verzorgd. We waren zo blij dat we deze dag naar LA gingen. Zal voor altijd blijvende herinneringen hebben. Bedankt!

Een echte ervaring, met super aardige vriendelijke chauffeurs, een supergids die zowel grappig, vermakelijk als informatief was. Ik kan deze excursie alleen maar aan iedereen aanbevelen, of beter gezegd: deze excursie is een absolute aanrader. Eén punt van kritiek is echter dat je op de Skywalk niet mag filmen of fotograferen. Alles is verboden, GoPro, mobiele telefoon en alles wat kan opnemen. En waarom, zodat de huisfotograaf geld kan verdienen met het fotograferen van mensen. Hoewel ik misschien heel andere foto's wil maken. Bezuinigingen, als zodanig erkend en geboycot. Neem gerust een kijkje en reserveer de Skywalk ter plaatse, niet vooraf.

Goede buschauffeur Leonardo wilde het echt goed doen voor iedereen. Vertelde leuke weetjes. Draaide het programma een beetje om zodat een betere belevenis was voor iedereen. en aan het eind van de dag zette hij zelfs een aantal mensen onderweg af en niet op het eindpunt. Verder is het erg mooi om allemaal te zien, de hooverdam vond ik iets minder interresant maar de joshua trees en de grand canyon zijn prachtig.

Het mooiste deel van de Grand Canyon Rim West is het Guano Point-gedeelte. Adembenemend uitzicht… maar jammer dat we er geen extra helikoptervlucht aan kunnen toevoegen

Heel leuke en mooie ervaring. Met goede uitleg van onze gids!