Bezeten begraafplaats

Goodsprings spookjacht in Las Vegas

Product ID: 18307

Vanaf € 104,97 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Dwaal door het bezeten mijnwerkersstadje Goodsprings op zoek naar de beroemde geesten
 • Ga op spookjacht met apparatuur, zoals een wichelroede, detectoren van elektromagnetisch veld en opnameapparatuur voor bovennatuurlijke stemmen.
Overzicht
Ben jij dapper genoeg voor een 4-uur durende spookjacht in het bezeten mijnwerkersstadje Goodsprings in Nevada? Goodsprings, slechts op een half uur van Las Vegas, is staat bekend om haar bovennatuurlijke activiteit en ronddwalende spoken.
Wat te verwachten
Als je ooit echt op spokenjacht hebt willen gaan, dan is deze 4-uur durende tour door het bezeten dorpje Goodsprings in Nevada onmisbaar tijdens je bezoek aan Las Vegas.

Goodsprings - slechts op een half uur van Las Vegas - is een spookachtig 100-jaar oud mijnwerkersstadje. Het was ooit een drukke gemeenschap, maar is nu bezeten door haar voormalige inwoners. In deze regio zijn door de jaren heen talloze oogverslagen van spookverschijningen en bovennatuurlijke verschijnselen geregistreerd.

Dankzij de bekende spokenjager Robert George Allen kun je nu 4 uur doorbrengen in dit griezelige oude stadje en op zoek gaan naar het bovennatuurlijke met een echt spokenjacht-apparaat!

De beroemde Pioneer Saloon is een plek met veel paranormale activiteit. De zichtbare kogelgaten aan de zijkant van het gebouw en een brief van de lijkschouwer die beschrijft hoe die gaten daar gekomen zijn...velen geloven dat de slachtoffers van schietpartijen hier nog altijd ronddwalen. Maar ook de geest van een oude mijnwerker noemt de Pioneer zijn thuis. De geesten zijn vele malen door zowel de medewerkers als de bezoekers gezien.

Maar de Pioneer is niet de enige spookachtige plek in Goodsprings. Van de verlaten mijnwerkershutten tot de spookachtige begraafplaats; op spoken jagen in dit stadje staat garant voor een verhoogde hartslag en een adrenaline rush.
Inbegrepen
 • 4-uur durende spookjacht
 • Vervoer van en naar Goodsprings
 • Gebruik van uitrusting om op spoken te jagen
 • Wichelroede om spoken te zoeken
 • Pioneer pizzaparty
Niet inbegrepen
 • Drankjes
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De Royal Resort lobby – 99 Convention Center Drive. Wees daar om 18:00 uur. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
In de bus is een fles water toegestaan, alcohol en frisdrank niet. Dit is een woestijn, draag dus geen open schoenen (sandalen of teenslippers) en kleed je warm in de winter.

Vanaf € 104,97 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Vegas Specialty Tours

Product ID: 18307