Rondleiding

Las Vegas: minitour (3 uur) in kleine groep naar Hoover Dam

Activiteitenaanbieder: Mr Las Vegas Tours

Las Vegas: minitour (3 uur) in kleine groep naar Hoover Dam

Activiteitenaanbieder: Mr Las Vegas Tours

Vanaf € 64,39 per persoon

Bekijk de Hoover Dam van dichtbij tijdens deze gedeelde, korte tour. Ontspan met retourvervoer vanaf de meeste hotels aan de Las Vegas Strip.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice beschikbaar bij geselecteerde hotels in Las Vegas. Ophaalservice voor het Sahara Hotel, The Strat en Circus Circus is bij het Treasure Island Hotel. Zelfs als uw hotel op de lijst staat, moet u mogelijk naar een ander hotel gaan om opgehaald te worden. Het ophalen van hotels begint 30-60 minuten voordat de activiteit begint. Als je in het Downtown (Fremont Street) gebied verblijft, kies dan een hotel op de Strip waar je opgehaald wilt worden. Treasure Island is het dichtstbijzijnde en heeft ook gratis parkeergelegenheid als je een huurauto hebt. De aanbieder van de activiteit neemt de dag voor de activiteit contact met je op met je geplande tourdatum met ophaaltijd en locatie. Ophalen wordt niet aangeboden vanaf het STRAT, Sahara hotel, Downtown, Old Vegas of Fremont Street.

Je belevenis

Highlights
 • Zie de Hoover Dam vanaf verschillende uitzichtpunten.
 • Rijd door het historische Boulder City.
 • Stop bij uitzichtpunten bij Lake Mead.
Volledige beschrijving

Geniet van een compacte, begeleide tour naar de Hoover Dam vanuit Las Vegas en bekijk dit door mensen gebouwde wereldwonder van dichtbij. Bewonder het uitzicht op de dam en Lake Mead, het grootste reservoir in Amerika. Profiteer van ophaal- en terugbrengserice vanaf geselecteerde hotels.

Je wordt opgehaald in Las Vegas en reist comfortabel en met airconditioning in 40 minuten naar de Hoover Dam. Bij aankomst bij de dam steek je de Mike O'Callaghan-Pat Tillman Memorial Bridge over, waarna jouw gids parkeert.

Je loopt naar de Hoover Dam Bypass Bridge Walkway en bekijkt vanaf grote hoogte naar de dam en de nabijgelegen Colorado River. Je stopt bij Hemenway Park, waar dikwijls enkele dikhoornschapen rondlopen.

Je gaat verder naar de Lake Mead Lookout voor panoramische uitzichten op dit door mensen gemaakte waterwonder. Hierna rijdt je weer over de dam naar verschillende uitkijkpunten en stop je op de meest pittoreske plekken om foto's te maken.

Aan het einde van de tour keer je weer terug naar Las Vegas, waar je wordt afgezet bij jouw hotel of wanneer gewenst, een ander afzetpunt aan de Las Vegas Strip.

Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten bij de meeste hotels in Las Vegas.
 • Vervoer met airconditioning.
 • Entreeticket voor de Hoover Dam.
 • Gids.
 • Fles water.
 • Vervoer van en naar hotels in het centrum van Las Vegas. (Je kunt een hotel aan de Las Vegas Strip als ophaallocatie selecteren.)
 • Fooi.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Wanneer je een hotel als ophaallocatie selecteert, zelfs wanneer het hotel voorkomt op de lijst van de lokale partner, kan het zijn dat je gevraagd wordt om naar een ander hotel te komen voor de ophaalservice.
 • Als je een rollator of rolstoel hebt, neem dan voor de dag van de tour contact op met de lokale partner, zodat deze voorbereidingen kan treffen.
 • Vanwege Covid-19 zijn alle binnenruimtes van de Hoover Dam gesloten.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 369 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • Vervoer
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,8/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik breng een heel leuke tijd door, vooral dat ik mijn boekingsdatum twee keer heb gemist en gelukkig heeft de heer Dan die verantwoordelijk was voor de boeking direct op me gereageerd en mijn boekingsdatum gecorrigeerd (veel andere bedrijven zouden niets doen en je vertellen is jouw fout) de andere keer dat ik de bijgewerkte ophaaltijd miste, stuurden ze me toen, meneer / Dan belde me meer dan 5 keer om te controleren waar ik op de tourwagen wacht, ik miste de auto maar gelukkig regelde hij alles voor mij en stuurde me de dag erna in voor de tour. De tour zelf was geweldig, de Van driver Mr Joe (als ik me goed herinner dat mijn tour op 5 december was) was erg beleefd, grappig en deskundig, ik genoot van al zijn verhalen over de dam, de geschiedenis van de VS tijdens de grote depressie, over het algemeen maakte mijn reis veel veel beter dan als ik mijn tour zou missen, dus ik zou de heer / Dan en de Van-chauffeur daarvoor bedanken

Verder lezen

16 december 2019

Mijn vriend en ik gingen met Bob op de 3 uur durende tour naar Hoover-dam. Onze algehele ervaring was geweldig! Bob belde me een dag eerder en stuurde ook een e-mail met alle details, dus we wisten precies wat we konden verwachten. Hij kwam ons ophalen van ons hotel en na een comfortabele rit van ongeveer 45 minuten stopten we op een paar schilderachtige plekken om foto's te maken voordat we naar de brug over de Hoover-dam gingen. Bob was zeer goed geïnformeerd en hij voorzag ons van interessante feiten over verschillende historische plekken onderweg. Bob was erg vriendelijk, beleefd en bood altijd aan om onze foto's te maken. Heel erg bedankt Bob voor je geweldige service en het geven van een geweldige tour!

Verder lezen

16 december 2019

Bob was onze gids! Hij was geweldig van begin tot einde. Zeer vriendelijk en hij was een zeer veilige bestuurder! Hij voorzag ons van water en snacks en bood altijd aan om foto's te nemen van elk stel in onze groep. De scènes waren perfect en alles waar we op hadden gehoopt! Hij was zeer deskundig en hij maakte onze ervaring nog beter! Zo dankbaar dat we hem hadden en besloten om deze tour te doen. Het was het hoogtepunt van onze reis en we zullen deze herinneringen voor altijd koesteren! Ik raad het ten sterkste aan!

Verder lezen

5 september 2019

Product ID: 203887