Las Vegas Show: The Beatles LOVE van Cirque du Soleil

Las Vegas: The Beatles LOVE Cirque du Soleil-tickets

Product ID: 20500

Vanaf € 126 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ervaar het met en Grammy bekroonde spektakel vol muziek, dans en luchtacrobatiek
  • Geniet van de muziek uit de jaren zestig via de originele opnamen van The Beatles
  • Bekijk optredens van urban freestyle-dansers en acrobaten op hits van The Beatles
Overzicht
Bekijk de met een Grammy bekroonde show LOVE van Cirque du Soleil, met muziek van de Beatles. Het optreden is doordrenkt met de geest van de jaren zestig en voert je mee terug in de tijd door middel van de poëtische teksten en originele opnamen.
Wat te verwachten
Beleef deze krachtige 90-minuten LOVE door Cirque du Soleil show in het Theater van de Liefde in het Mirage Hotel en worden zo geboeid als duizenden anderen tijdens de 5-jaar run op de Las Vegas Strip zijn geweest! U wordt meegenomen op een reis door de geschiedenis van de Beatles 'van muziek in combinatie met podium optredens.

De show is voorzien van de poëtische teksten en originele opnames van de Beatles - een van de meest beroemde muzikale groepen aller tijden. Meer dan 60 internationale artiesten optreden urban freestyle dansen, luchtfoto optredens en extreme sporten aan de soundtrack van de muziek van de groep.

Bij het maken van de soundtrack voor de show master tapes van de beroemde Abbey Road Studio's werden gebruikt. Deze studio's waren de locatie van de Beatles 'opnamesessies. De muziek in combinatie met een panoramisch visuals in de custom-build theater omhult het publiek met de geest van de iconische groep.

De soundtrack van de Beatles LOVE door Cirque du Soleil heeft won twee Grammy Awards. Zorg ervoor dat deze show op te nemen in uw bezoek aan Las Vegas!
Inbegrepen
  • Entree voor show
  • Lokale belastingen en heffingen
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Parkeerkosten
Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Wat je moet weten
Denk eraan dat in de ticketprijs kosten voor bemiddeling, levering en belasting worden meegerekend, bovenop de nominale ticketwaarde.

Kinderen moeten minimaal 5 jaar oud zijn om dit evenement bij te wonen. Publiek jonger dan 18 jaar moet door een volwassene begeleid worden. Wie geen ticket heeft, wordt niet toegelaten.

Tickets kunnen niet worden ingeruild en wijzigingen zijn na aankoop niet mogelijk. Ticketprijzen zijn onderhevig aan veranderingen en hangen af van de beschikbaarheid.

Vanaf € 126 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 20500