Kies data

Las Vegas Natuur & avontuur

Las Vegas Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

1. Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

Ervaar de Grand Canyon West Rim tijdens een eendaagse tour van 4 uur in het Hualapai-reservaat. Verlaat Las Vegas en rijd met een bus door de Mojave-woestijn. Maak een korte stop bij Arizona Joshua Tree Forest voor foto's van deze unieke bomen en passeer de Grand Wash Cliffs op weg naar het Hualapai-reservaat. Breng 4 uur door in Grand Canyon West, waar je Eagle Point, Guano Point en Hualapai Ranch moet bezoeken. Houd je energie op peil met een mueslireep. Je kunt de ervaring upgraden met het architectonische wonder van de Grand Canyon Skywalk. Kies voor de lunch uit verschillende menu-opties in het Sky View Restaurant van Grand Canyon West. Maak een korte fotostop van de Hoover Dam vanaf de brug met uitzicht op een uitkijkpunt op de terugweg naar Las Vegas. Maak een korte stop bij Hemenway Park in Boulder City om eventueel een glimp op te vangen van de lokale dikhoornschapen op de terugreis naar Las Vegas.

Las Vegas: bustour Grand Canyon met optioneel ticket Skywalk

2. Las Vegas: bustour Grand Canyon met optioneel ticket Skywalk

Aanschouw het adembenemende uitzicht over de Grand Canyon West tijdens een begeleide tocht vanuit Las Vegas. Kom meer te weten over de landschappen dankzij de informatie van je gids, en bezoek de beste uitkijkpunten, waaronder de Skywalk en Guano Point. Je vertrekt 's ochtends vanuit Las Vegas en krijgt onderweg naar Grand Canyon West een heerlijke ontbijtsnack. Bij aankomst neem je de pendelbus naar Eagle Point, waar de Skywalk en cadeauwinkel zich bevinden. Je hebt een geweldig uitzicht op de rotsformatie in adelaarsvorm en kunt helemaal tot aan de rand van het ravijn lopen. Bekijk een aantal plekken waar indianenstammen vroeger leefden. Ervaar vervolgens het spectaculairste uitzicht vanaf de Skywalk (indien optie gekozen), een met glas omgeven uitkijkpunt op 1.200 meter boven de Grand Canyon. Loop over de 3 meter brede, hoefijzervormige glazen brug en kijk uit over de westrand van de kloof. Ga vervolgens naar Guano Point voor een ander perspectief over de canyon. Volg het zandpad aan de rand van Guano Point voor spectaculaire uitzichten vanuit verschillende hoeken. Breng een bezoek aan het Welcome Center voordat je weer teruggaat naar Las Vegas. Haal het meeste uit een fotostop bij de Hoover Dam en een pauze van 30 minuten om iets te eten. Ontspan op de stoelen in vliegtuigstijl en kijk uit de panoramische ramen naar het adembenemende uitzicht op de terugweg naar Las Vegas.

Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

3. Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

Maak een dagtrip van Las Vegas naar de Grand Canyon op een bustour met commentaar. Bewonder de hele dag door een schilderachtig uitzicht op het Joshua Tree Forest National Park, de Hoover Dam, de Colorado River en de westrand van de Grand Canyon. Begin met ophaalservice in Las Vegas en maak kennis met je professionele chauffeur/gids die je informatie zal geven over de bezienswaardigheden langs de route. Je krijgt een lichte ontbijtsnack bij het instappen in de bus naar de Grand Canyon. Geniet van een stop van 15 minuten bij de Hoover Dam voor een fotomoment en prachtig uitzicht op de Bypass Bridge. Bij aankomst aan de West Rim geniet je van je eerste uitzicht op de majestueuze Colorado River beneden. Geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf de punten Eagle en Guano. Als je het pad bij Guano Point bewandelt, bereik je het hoogste punt van de West Rim, waar het uitzicht op de Colorado River beneden adembenemend is. Daarna keer je terug naar Las Vegas en word je afgezet bij je hotel.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

4. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van uw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Vanuit Las Vegas: wandeltocht Valley of Fire

5. Vanuit Las Vegas: wandeltocht Valley of Fire

Ervaar de avontuurlijke kant van Las Vegas en ga een dag wandelen in het Valley of Fire State Park. Je gids haalt je op bij je hotel en brengt je van de Strip de natuur in! Terwijl je dichter bij de toegang van het park komt, heb je in de verte zicht op recreatiegebied Lake Mead. Lake Mead is het grootste door de mens gemaakte meer van de Verenigde Staten. Kies tussen een gemakkelijk, gemiddelde of moeilijke wandeling. Tijdens de activiteit geeft de gids je historische informatie over de Valley of Fire en de geologie van het gebied. Bewonder muren met petrogliefen terwijl je door de woestijn trekt in het oudste staatspark van Nevada. Op het vervolg van je wandeltocht kun je door middel van gemiddelde tot lastige rotsscrambling op enkele van de mooiste pieken en plateaus van Zuid-Nevada komen. Aan spanning zal het niet ontbreken, aangezien deze routes zijn geschapen voor avontuurlijke geesten. Aan het eind van de wandeling pauzeer je bij het bezoekerscentrum van het park. Daarna ga je terug naar Las Vegas. Beschikbare wandeltochten: Gemakkelijk (4 uur): deze optie is ideaal voor gezinnen en is geschikt voor alle leeftijden en condities. Tijdens deze gemakkelijke wandeling zie je enkele van de oude petrogliefen in het park en natuurlijke bogen die in het park verborgen liggen. Gemiddeld (4-5 uur): je wandelt in een aangenaam tempo, hoewel je in goede conditie dient te zijn. Verken bijzondere rode rotsformaties, scramble en klim rotsblokken, crevassen, pieken en plateaus op. Moeilijk (5-6 uur): dit is een intensere activiteit dan de gemiddelde en makkelijke wandelingen en wordt aanbevolen voor mensen die veel wandelen. Je wandelt over uitdagende paden en krijgt zo het beste uitzicht!

Vanuit Las Vegas: Death Valley-dagtour

6. Vanuit Las Vegas: Death Valley-dagtour

Geniet van het schilderachtige buitenleven en de ruige uitersten van het westen van de Verenigde Staten met een bezoek aan Death Valley. Proef lokale lekkernijen en bekijk Dante's View, Badwater Basin en de Mesquite Flat Sand Dunes. Begin je avontuur met een pick-up bij je hotel in Las Vegas en ga de woestijn in. Afhankelijk van je mede-avonturiers, kun je mogelijk een aanpasbaar reisschema aanvragen. Onder het rijden stop je om de beroemde spooksteden van het Wilde Westen te verkennen, waaronder Rhyoliet, dat in 1904 tot bloei kwam toen er goud werd gevonden. Breng een bezoek aan het Goldwell Open Air Museum met zijn lokale eigenaardigheden. Ga vervolgens Death Valley binnen, met een stop bij Hell's Gate. Ga naar de Mesquite Flat Sand Dunes. Trek door het zand waar ooit Star Wars-personages liepen en vertrek vervolgens naar het Furnace Creek Visitor Center, waar de hoogste temperatuur ooit werd gemeten. Stel vragen aan de parkwachters of koop een souvenir. Bezoek ten slotte Badwater Basin, met de laagste hoogte in Noord-Amerika (282 voet onder zeeniveau) en vervolgens Zabriskie Point. Maak een selfie in het 240 kilometer lange park, een werveling van kleuren op de achtergrond.

Vanuit Las Vegas: excursie Hoover Dam

7. Vanuit Las Vegas: excursie Hoover Dam

Maak een excursie van Las Vegas naar de Hoover Dam, die al lange tijd bekend staat als een van de technische wonderen van de wereld. Toen de Hoover Dam in 1935 werd voltooid, was het zowel 's werelds grootste elektrische stroomproducerende faciliteit als 's werelds grootste betonnen constructie. Momenteel is het de 34e grootste waterkrachtcentrale ter wereld. Tijdens de tour van een halve dag zie je de 17 belangrijkste turbines, die een maximum van 2074 megawatt aan hydro-elektrische energie opwekken. Je geniet ook van het uitzicht op de Dam en Lake Mead vanaf het Arizona Lookout Point, de beste uitkijkplek in het gebied. Je kijkt ook van dichtbij naar de onlangs geopende Hoover Dam bypass-brug, een modern staaltje techniek op 275 meter boven de rivier de Colorado. Deze brug is de langste en hoogste boogbrug in het westelijk halfrond. Er is een raderbootrondvaart op Lake Mead als optie verkrijgbaar met deze tour. Let op: dit is niet de tour met bouwvakkershelm van de Hoover Dam.

Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

8. Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

Geniet van spectaculair uitzicht over de Grand Canyon tijdens een helikoptervlucht vanuit Las Vegas. Land in de canyon om te genieten van champagne en een drankje en laat je op je gemak ophalen en terugbrengen bij je hotel. Nadat je bent opgehaald bij geselecteerde hotels in Las Vegas, ga je naar het helikopterplatform om aan boord te gaan van de comfortabele helikopter. Geniet van uitzicht op Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en Fortification Hill. Vlieg over een uitgedoofde vulkaan terwijl je naar de Grand Canyon reist.  Wanneer je de canyon bereikt, daal je af naar de Colorado-rivier, waar je landt in de Hualapai Indian Reservation. Hier stop je om te genieten van champagne, drankjes en een lichte snack terwijl je de canyon vanuit een ander perspectief bewondert. Vlieg terug naar Las Vegas door de Grand Canyon en bekijk de rode rotsformaties van de Bowl of Fire. Sluit je avontuur af met uitzicht op het centrum van Las Vegas en de Las Vegas Strip. Kies de vroege ochtendvlucht om de hitte van de dag te vermijden. Met deze optie geniet je van een continentaal ontbijt met champagne tijdens de landing in de canyon. Kies de zonsondergangoptie om terug te vliegen door de Grand Canyon terwijl de zon ondergaat. Geniet van het landschap bij zonsondergang en bewonder de stadslichten beneden terwijl je over Las Vegas zweeft.

Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

9. Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

Bewonder de Grand Canyon van bovenaf tijdens deze populaire helikoptervlucht vanuit Las Vegas, inclusief vervoer. Land op de bodem van de kloof, meer dan 1000 meter onder de rand, om er van dichtbij te genieten. Trakteer jezelf op wat champagne en versnaperingen terwijl je uitkijkt over de Colorado River. Nadat je in Las Vegas bent opgehaald, maak je een adembenemende helikoptervlucht over de Hoover Dam, Lake Mead en Fortification Hill, een uitgedoofde vulkaan, en vele andere ontzagwekkende uitzichten. Nadat je 1000 meter voet bent afgedaald in de Grand Canyon en de Hualapai Indian Reservation kun je fantastische foto's maken. Geniet van het adembenemende uitzicht op de kloof en de rivier voor je. Geniet vervolgens van een koel drankje, een lichte snack en een champagnetoost terwijl 30 meter boven de Colorado River zit. Vervolg je reis door de prachtige Black Canyon terwijl je terugkeert naar de terminal van South Las Vegas en word weer teruggebracht naar Las Vegas. Upgrade je tour met een vlucht over de felle lichten van de Las Vegas Strip en het centrum van de stad voordat je naar huis gaat. Deze optie omvat de standaardtour plus een extra vlucht over de wereldberoemde Vegas Strip.

Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

10. Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

Vertrek vanaf de beroemde Las Vegas Strip met een directe helikoptervlucht naar de Grand Canyon Skywalk. Tijdens je vlucht krijg je een vogelvluchtperspectief over de Grand Canyon, Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en de Las Vegas Strip. Na de landing krijg je een echt technisch hoogstandje te zien: de Grand Canyon Skywalk. De Skywalk hangt meer dan 1.200 meter boven de Colorado River, steekt meer dan 21 meter uit over de rand van de West Rim en heeft een glazen vloer waar je overheen kunt lopen. Dit avontuur is inclusief voorrangstoegang tot de Skywalk, vipvervoer en een foto van de Skywalk als souvenir. Je krijgt ongeveer 45 minuten de tijd om bij Grand Canyon West rond te lopen, voordat je weer naar Las Vegas terugvliegt

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
179 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 12

Veelgestelde vragen over Las Vegas

Welke topattracties zijn een must-see in Las Vegas?

De topattracties in Las Vegas zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Las Vegas?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Grand Canyon

Overzicht activiteiten in Las Vegas

Wil je alle activiteiten in Las Vegas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.097 beoordelingen

De tour is 3 dagen, dus je krijgt een voorproefje van alle plaatsen: het kan voor sommigen een limiet zijn, voor mij was het erg aangenaam en vooral de lange dagen geoptimaliseerd door de deskundige organisatie, ze lieten me de indruk van een veel langer reizen (dus ontspanning). Enkele opmerkingen: - Antelope Canyon is optioneel maar absoluut de moeite waard, een van de mooiste plekken van de tour - Bryce: neem indien mogelijk de wandeling van Bryce naar Sunset Point - Tent: ik had de campingoptie gekozen. De eerste nacht werd door de touroperator omgebouwd tot hotel omdat het erg koud was, maar achteraf gezien had ik ook voor het hotel gekozen voor de tweede nacht. Misschien is het in de zomer anders - Helikopter over de Grand Canyon: duur maar echt de moeite waard - PastI inbegrepen: genoeg "spartaans" (broodjes, chips, wat fruit) maar voor een paar dagen is het klaar - Tips: niet inbegrepen dus contant serveren (incl. voor de chauffeur, dat is 50-60 dollar) Over het algem

Een geweldige reis! Ik heb de reis aan mijn vriend gegeven voor zijn verjaardag (als een evenement tijdens onze aanstaande reis naar de VS). Alleen al de transfer vanaf het hotel was een geweldige ervaring. Ik moet hier echter zeggen dat je de transfer zelf moet bestellen voor de excursie, wat GetYourGuide helaas niet vermeldt en de klantenservice ook niet weet. Dat kan echter via de homepage van Battlefield Las Vegas, dat wist ik alleen dankzij de recensies van andere mensen. Aangekomen op de locatie hebben we eerst wat gefotografeerd en daarna het gratis openluchtmuseum bezocht. De duur van de reis was ook niet al te lang en over het algemeen hebben we er echt van genoten. GetYourGuide zou echter het feit van de overdracht in de beschrijving moeten vermelden, aangezien het waarschijnlijk voor iedereen hetzelfde is...

We werden volgens afspraak om 07:30 met een luxe bus opgehaald bij het hotel, onderweg naar de West Rim hadden we een tussenstop voor toilet en koffie. Onze chauffeur en gids Freddy was erg enthousiast en vertelde veel, erg leuk. Eenmaal in de West Rim volg je je eigen programma wat voor ons groepje van vijf inhield dat drie van ons de tour over land volgen en twee direct naar de helikopter gingen om af te dalen in de Grand Canyon en daar ook nog een stukje over de Colorado River te varen, dit was zo adembenemend mooi, echt fantastisch! Echt de moeite waard, dit is echt een enorme toevoeging op de tour, om 14:30 moesten we weer op een afgesproken punt verzamelen en reden we weer terug, met een tussenstop en een stop bij de Hooverdam. Al met al een zeer goed verzorgde tour!

Voor degenen, zoals wij, die in korte tijd versteld willen staan, is deze tour ideaal. Ik deelde deze momenten met mijn 10-jarige dochter... onvergetelijk... De wegen zijn natuurlijk lang, maar de ontdekking van al deze mythische plaatsen met een rijke geschiedenis biedt ons magische momenten. De bus is voorzien van airconditioning, comfortabel. De gidsen zijn vriendelijk. . een kleine flat op het ontbijt van bepaalde hotels die niet veel keuze bieden.

Este tour me pareció fascinate, aún tengo imagenes del viaje en rodando en mi cabeza. Dit is een ervaring die is toegestaan om samen te werken met andere werelden, die de amaneceres en atardeceres espectaculares y contar con un güía cualificada Anie. Gracias, sin duda lo super recomiendo.