Kies data

Las Vegas Sporten in de buitenlucht

Las Vegas Sporten in de buitenlucht: Onze meest aanbevolen

Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

1. Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

Ervaar de Grand Canyon West Rim tijdens een eendaagse tour van 4 uur in het Hualapai-reservaat. Verlaat Las Vegas en rijd met een bus door de Mojave-woestijn. Maak een korte stop bij Arizona Joshua Tree Forest voor foto's van deze unieke bomen en passeer de Grand Wash Cliffs op weg naar het Hualapai-reservaat. Breng 4 uur door in Grand Canyon West, waar je Eagle Point, Guano Point en Hualapai Ranch moet bezoeken. Houd je energie op peil met een mueslireep. Je kunt de ervaring upgraden met het architectonische wonder van de Grand Canyon Skywalk. Kies voor de lunch uit verschillende menu-opties in het Sky View Restaurant van Grand Canyon West. Maak een korte fotostop van de Hoover Dam vanaf de brug met uitzicht op een uitkijkpunt op de terugweg naar Las Vegas. Maak een korte stop bij Hemenway Park in Boulder City om eventueel een glimp op te vangen van de lokale dikhoornschapen op de terugreis naar Las Vegas.

Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

2. Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

Maak een dagtrip van Las Vegas naar de Grand Canyon op een bustour met commentaar. Bewonder de hele dag door een schilderachtig uitzicht op het Joshua Tree Forest National Park, de Hoover Dam, de Colorado River en de westrand van de Grand Canyon. Begin met ophaalservice in Las Vegas en maak kennis met je professionele chauffeur/gids die je informatie zal geven over de bezienswaardigheden langs de route. Je krijgt een lichte ontbijtsnack bij het instappen in de bus naar de Grand Canyon. Geniet van een stop van 15 minuten bij de Hoover Dam voor een fotomoment en prachtig uitzicht op de Bypass Bridge. Bij aankomst aan de West Rim geniet je van je eerste uitzicht op de majestueuze Colorado River beneden. Geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf de punten Eagle en Guano. Als je het pad bij Guano Point bewandelt, bereik je het hoogste punt van de West Rim, waar het uitzicht op de Colorado River beneden adembenemend is. Daarna keer je terug naar Las Vegas en word je afgezet bij je hotel.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

3. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van uw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Vanuit Las Vegas: wandeltocht Valley of Fire

4. Vanuit Las Vegas: wandeltocht Valley of Fire

Ervaar de avontuurlijke kant van Las Vegas en ga een dag wandelen in het Valley of Fire State Park. Je gids haalt je op bij je hotel en brengt je van de Strip de natuur in! Terwijl je dichter bij de toegang van het park komt, heb je in de verte zicht op recreatiegebied Lake Mead. Lake Mead is het grootste door de mens gemaakte meer van de Verenigde Staten. Kies tussen een gemakkelijk, gemiddelde of moeilijke wandeling. Tijdens de activiteit geeft de gids je historische informatie over de Valley of Fire en de geologie van het gebied. Bewonder muren met petrogliefen terwijl je door de woestijn trekt in het oudste staatspark van Nevada. Op het vervolg van je wandeltocht kun je door middel van gemiddelde tot lastige rotsscrambling op enkele van de mooiste pieken en plateaus van Zuid-Nevada komen. Aan spanning zal het niet ontbreken, aangezien deze routes zijn geschapen voor avontuurlijke geesten. Aan het eind van de wandeling pauzeer je bij het bezoekerscentrum van het park. Daarna ga je terug naar Las Vegas. Beschikbare wandeltochten: Gemakkelijk (4 uur): deze optie is ideaal voor gezinnen en is geschikt voor alle leeftijden en condities. Tijdens deze gemakkelijke wandeling zie je enkele van de oude petrogliefen in het park en natuurlijke bogen die in het park verborgen liggen. Gemiddeld (4-5 uur): je wandelt in een aangenaam tempo, hoewel je in goede conditie dient te zijn. Verken bijzondere rode rotsformaties, scramble en klim rotsblokken, crevassen, pieken en plateaus op. Moeilijk (5-6 uur): dit is een intensere activiteit dan de gemiddelde en makkelijke wandelingen en wordt aanbevolen voor mensen die veel wandelen. Je wandelt over uitdagende paden en krijgt zo het beste uitzicht!

Vanuit Las Vegas: Death Valley-dagtour

5. Vanuit Las Vegas: Death Valley-dagtour

Geniet van het schilderachtige buitenleven en de ruige uitersten van het westen van de Verenigde Staten met een bezoek aan Death Valley. Proef lokale lekkernijen en bekijk Dante's View, Badwater Basin en de Mesquite Flat Sand Dunes. Begin je avontuur met een pick-up bij je hotel in Las Vegas en ga de woestijn in. Afhankelijk van je mede-avonturiers, kun je mogelijk een aanpasbaar reisschema aanvragen. Onder het rijden stop je om de beroemde spooksteden van het Wilde Westen te verkennen, waaronder Rhyoliet, dat in 1904 tot bloei kwam toen er goud werd gevonden. Breng een bezoek aan het Goldwell Open Air Museum met zijn lokale eigenaardigheden. Ga vervolgens Death Valley binnen, met een stop bij Hell's Gate. Ga naar de Mesquite Flat Sand Dunes. Trek door het zand waar ooit Star Wars-personages liepen en vertrek vervolgens naar het Furnace Creek Visitor Center, waar de hoogste temperatuur ooit werd gemeten. Stel vragen aan de parkwachters of koop een souvenir. Bezoek ten slotte Badwater Basin, met de laagste hoogte in Noord-Amerika (282 voet onder zeeniveau) en vervolgens Zabriskie Point. Maak een selfie in het 240 kilometer lange park, een werveling van kleuren op de achtergrond.

Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

6. Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

Geniet van spectaculair uitzicht over de Grand Canyon tijdens een helikoptervlucht vanuit Las Vegas. Land in de canyon om te genieten van champagne en een drankje en laat je op je gemak ophalen en terugbrengen bij je hotel. Nadat je bent opgehaald bij geselecteerde hotels in Las Vegas, ga je naar het helikopterplatform om aan boord te gaan van de comfortabele helikopter. Geniet van uitzicht op Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en Fortification Hill. Vlieg over een uitgedoofde vulkaan terwijl je naar de Grand Canyon reist.  Wanneer je de canyon bereikt, daal je af naar de Colorado-rivier, waar je landt in de Hualapai Indian Reservation. Hier stop je om te genieten van champagne, drankjes en een lichte snack terwijl je de canyon vanuit een ander perspectief bewondert. Vlieg terug naar Las Vegas door de Grand Canyon en bekijk de rode rotsformaties van de Bowl of Fire. Sluit je avontuur af met uitzicht op het centrum van Las Vegas en de Las Vegas Strip. Kies de vroege ochtendvlucht om de hitte van de dag te vermijden. Met deze optie geniet je van een continentaal ontbijt met champagne tijdens de landing in de canyon. Kies de zonsondergangoptie om terug te vliegen door de Grand Canyon terwijl de zon ondergaat. Geniet van het landschap bij zonsondergang en bewonder de stadslichten beneden terwijl je over Las Vegas zweeft.

Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

7. Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

Bewonder de Grand Canyon van bovenaf tijdens deze populaire helikoptervlucht vanuit Las Vegas, inclusief vervoer. Land op de bodem van de kloof, meer dan 1000 meter onder de rand, om er van dichtbij te genieten. Trakteer jezelf op wat champagne en versnaperingen terwijl je uitkijkt over de Colorado River. Nadat je in Las Vegas bent opgehaald, maak je een adembenemende helikoptervlucht over de Hoover Dam, Lake Mead en Fortification Hill, een uitgedoofde vulkaan, en vele andere ontzagwekkende uitzichten. Nadat je 1000 meter voet bent afgedaald in de Grand Canyon en de Hualapai Indian Reservation kun je fantastische foto's maken. Geniet van het adembenemende uitzicht op de kloof en de rivier voor je. Geniet vervolgens van een koel drankje, een lichte snack en een champagnetoost terwijl 30 meter boven de Colorado River zit. Vervolg je reis door de prachtige Black Canyon terwijl je terugkeert naar de terminal van South Las Vegas en word weer teruggebracht naar Las Vegas. Upgrade je tour met een vlucht over de felle lichten van de Las Vegas Strip en het centrum van de stad voordat je naar huis gaat. Deze optie omvat de standaardtour plus een extra vlucht over de wereldberoemde Vegas Strip.

Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

8. Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

Vertrek vanaf de beroemde Las Vegas Strip met een directe helikoptervlucht naar de Grand Canyon Skywalk. Tijdens je vlucht krijg je een vogelvluchtperspectief over de Grand Canyon, Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en de Las Vegas Strip. Na de landing krijg je een echt technisch hoogstandje te zien: de Grand Canyon Skywalk. De Skywalk hangt meer dan 1.200 meter boven de Colorado River, steekt meer dan 21 meter uit over de rand van de West Rim en heeft een glazen vloer waar je overheen kunt lopen. Dit avontuur is inclusief voorrangstoegang tot de Skywalk, vipvervoer en een foto van de Skywalk als souvenir. Je krijgt ongeveer 45 minuten de tijd om bij Grand Canyon West rond te lopen, voordat je weer naar Las Vegas terugvliegt

Van Las Vegas: Death Valley-groepstour van een hele dag

9. Van Las Vegas: Death Valley-groepstour van een hele dag

Begin uw dag vroeg als u van uw hotel in Las Vegas naar de Mesquite Flat Sand Dunes reist. Wandel door de duinen en maak mooie foto's. Ga richting de Badwater Basin Salt Flats, die bekend staat als het laagste punt van Noord-Amerika. Ga verder naar Artist's Drive voor een schilderachtige rit van 9 mijl door ongelooflijke canyons en kleurrijke bergen die ongeveer 40 minuten duurt met een stop bij Artist's Palette, waar je kunt wandelen om de verbazingwekkende kleuren veroorzaakt door vulkanische mineralen van dichtbij te bekijken. Reis naar Zabriskie Point om gedurende ongeveer 20 minuten weidse marsachtige landschappen te bekijken. Bezoek ten slotte Dante's View, aan de rand van de Black Mountains om uitzicht te krijgen op de zuidelijke helft van het nationale park.

Van Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Air Tour

10. Van Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Air Tour

Deze 70 tot 75 minuten durende vlucht (zonder landing) is een onvergetelijke helikopterervaring naar de Hualapai-natie aan de westrand van de Grand Canyon. De ervaring wordt versterkt door verhalen in de taal van uw keuze in combinatie met een uitstekende selectie muziek die de prachtige bezienswaardigheden aanvult; Lake Mead, de Hoover Dam, de uitgestrekte Mojave-woestijn en de Grand Wash Cliffs in het Hualapai-reservaat. Bij aankomst op de West Rim wordt u getrakteerd op de visuele wonderen van de Grand Canyon; een werkelijk inspirerend natuurwerk dat de meeste bezoekers als adembenemend beschouwen. Kom aan bij de terminal en ontvang uw veiligheidsbriefing voordat u aan boord gaat van een van onze ultramoderne EcoStar-helikopters voor uw vliegreis naar de Grand Canyon. Vlieg over Lake Mead en de Hoover Dam en geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de vulkanische Black Mountains, Grapevine Mesa, de Mojave-woestijn en vervolgens over de Grand Wash Cliffs als je Grand Canyon West binnengaat. Vlieg onder de rand van de Canyon voor een fantastisch uitzicht op de wereldberoemde Skywalk en de Colorado-rivier.

  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
  • Transfers
  • Andere belevenissen
150 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 10

Veelgestelde vragen over Las Vegas

Welke topattracties zijn een must-see in Las Vegas?

De topattracties in Las Vegas zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Las Vegas?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Grand Canyon

Overzicht activiteiten in Las Vegas

Wil je alle activiteiten in Las Vegas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Las Vegas

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 338 beoordelingen

Het was geweldig. We werden zoals afgesproken opgehaald bij ons hotel en na de vlucht weer teruggebracht. De helikopter zelf was relatief ruim (ik ben langer dan 6'1 en heb een helikoptervlucht gehad in Barcelona met veel minder ruimte). Onze piloot was erg aardig. Hij legde veel uit tijdens de vlucht, terwijl hij niet aan het woord was, was er een coole afspeellijst. De halte op de canyon biedt een geweldig uitzicht over de omgeving van Las Vegas en je kunt ook de Strip zien liggen. Er was een glas Prosecco. De vlucht duurde in totaal ongeveer een uur. 15 minuten vliegen naar Canyon, 30 minuten tussenstop en 15 minuten terugvliegen. Voor ons was het absoluut het hoogtepunt van ons verblijf in Las Vegas.

Nos lo pasa mos genial, vimos el gran cañon ah que estava bastante nublado. Nuestra guia nos acompaño en todo moment oy explico la historia del inicio de Las Vegas, así como muchas as cosas as durante el camino. U kunt een video bekijken van de constructie van uw stofzuiger en de beginfasen bekijken. Lo recomendamos 100%, aunque si esta nublado no obtienes las mismas vistas, vale la pena igual. Nosotros no cogimos el skywalk porque nos habian commentado que tampoco valía tanto la pena, kreeg de mismas vistas sin tener que pagar el skywalk.

Maverick-helikoptervluchten waren uitstekend, een geweldige ervaring, ze haalden ons op tijd op, zeer efficiënte service en hielden contact met ons dat ze onderweg waren en de piloot was informatief en vriendelijk. De hele ervaring was zo professioneel dat een geweldig bedrijf om te gebruiken ten zeerste zou aanbevelen.

De vlucht was een fantastische ervaring en perfect georganiseerd. Vanwege de opkomende mist tijdens de vlucht besloot de piloot niet te landen op Red Rocks. Veiligheid staat voorop. Ik vind deze beslissing geweldig.

Meneer Wally was erg aardig en ervaren. Hij weet de drukte te vermijden en ons plezier te maximaliseren in plaats van in de rij te wachten. Zijn rit ook erg veilig en soepel. We hebben echt genoten van onze reis.